EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Meetup fredag og træning Søndag d. 21/8-2011

[sS]

Decline Bænk

10x15kg

10x30kg

10x32,5kg

6x35kg

Assisted Chinups

10xBW-53kg

10xBW-36kg

8xBW-34kg

6xBW-32kg

[/sS]

[sS]

Lat raises

10x5kg

8x6kg

8x6kg

elastik ben cirkler

3x2x10

[/sS]

[sS]

swissball sitdowns

3x10

rotator cuff øvelser

2x2x10x1,5kg

[/sS]

[sS]

hyperekstensions

1x12xBW

2x12xBW+5kg

balancebadebold

3x2x30 sek

[/sS]

[sS]

Reverse crunches

3x12

hoftebøjer halløj

2x2x12

[/sS]

Udstrækning

Svømning… Lidt.

Okay, tænkte jeg lige ville fortælle jer hvordan det gik i fredags.

For første gang i min tid som co-organisor gik det altså hverken værre eller bedre end at der kun fremmødte 1 person! Og hvis i har gættet på det var den irriterende Japaner, så er der lige 5 point til jer. Nå men chin up, sådan er det vel bare nogen gange. Så hvad gør man så i sådan en situation hvor man befinder sig i selskab med et menneske som umiddelbart ikke siger en noget – og som man nu tilsyneladende skal tilbringe HELE AFTENEN med? Stikker af? Holder det ud? What?

Nå men min sædvanlige løsning er at ubemærket glide over i ”terapeut rollen”, som jeg kalder det. Det skal dog på ingen måde misforstås som om at jeg går rundt og påtvinger folk lidt terapi, men snare sådan at jeg finder alle samtale teknikerne frem, således at en samtale kan glide og man kan få spurgt ordentligt ind. Det er egentlig bare at have fuldt fokus på den anden person (tilsæt lidt generte smil, blafrende øjenvipper, nedslåede øjne samt tilfældigt afslørende positioner, så er det faktisk næsten flirten). Min holdning er at der bare må være noget fedt ved denne person, så det bare om at være åben og spørge ind til man finder det - koncentrere sig mindre om, om man på et personligt niveau klinger godt.

Nå men Keiko var oprindeligt fra Japan og var siden flyttet til Brisbane, Australien. Nu var hun så på ferie i Danmark, som en del af en Europa ferie. Hun havde startet med et Middelhavs krydstogt, og senere skulle hun se både, Sverige, Norge og Finland.

Tja hvis jeg skulle gætte på Keikos alder ville et skud være 45-50år gammel – hvilket i sig selv var et chok, da vores meetup gruppe hedder YOUNG INTERNATIONALS. Men Keiko var ”…young at heart” som hun sagde. Og hvis man skulle gå ud fra hendes påklædning og spillelisten med snoopdog, Taio cruse osv. på den fine lille ipod nano touch, var der da heller ikke nogen tvivl om at det fint kunne have tilhørt en 20-30 år yngre. Keiko havde også til min store misundelse en smuk hvid iphone 4 – jeg var meget misundelig da jeg hverken har smartphone eller ipod mere (eller jo – men opladeren er IGEN kaput – donation af gratis shuffeloplader belønnes med kage og kram)! På dette smukke kridhvide vidunder viste hun mig mange billeder fra hendes tur, Brisbane, hendes pocket-size hund, og hende selv sammen med berømte surfere og så hendes… øh, tandlæge (ja jeg undrede mig egentlig også – og spurgte ind flere gange, men fandt egentlig aldrig ud af hvorfor…). Keiko røg slanke hvide eksotiske mistrallignende cigaretter og var meget imponeret over man måtte smide smøgerne på jorden, for det måtte man nemlig ikke i Australien, så fik man en heftig bøde. Men det må man godt i Danmark. Tja.

Da jeg spurgte hende om hun var alene på sin ferie bekræftede hun det, og fortalte hvordan hun og hendes eks-partner næsten lige var gået fra hinanden – og hun derfor var blevet så ked af det at hun følte sig nødsaget til at tage på CRUISE. En oplevelse hun meget ville anbefale mig, og slet ikke mente var så dyrt, ok ja, det må jeg tjekke ud. Så nu var hun alene på et andet kontinent – hatten af for det.

Jo mere jeg hørte om hendes eks, gik det op for mig, at han vidst var mere end almindeligt velhavende og det viste sig da også at han var en af grundlæggerne af RIP CURL. Jep. Det sagde hun altså – og jeg tvivlede egentlig ikke på hende. Men måske jeg er naiv. Keiko selv havde arbejdet i firmaet som surfer journalist og surfede også en masse selv. hendes job bestod simpelthen i at rejse over hele verden til alle eventene og dækkede det. Men nu var det jo slut, så nu ville hun vidst til at investere i ejendomme. Og nu havde hun også meldt sig til sugardaddy.com, en side hun også gerne ville anbefale mig. Tak.

Så hørte vi musik – jeg tror ikke helt det kunne måle sig med de sidste koncerter hun havde været til som havde været Snoopdog – men jeg synes nu det var godt og jeg blev kun regnet på en smule. Og ved siden af mig stod en smuk mand, som jeg prøvede på at lade være med at beglo alt for åbenlyst.

Så alt i alt en ganske interessant aften.

Det er lidt sjovt når man møder sådanne typer – dem der bryder med ens stereotype forventninger om hvordan og hvem de burde være er ud fra deres alder. Der er også en til fitness som er mindst 40 år, men som altid er klædt på som Barbie. En brutalt afbleget fletning på hver side af hovedet pyntet med masser af farvestrålende elastikker, er stensikker hver gang. Jeg bliver altid tvivl om hun prøver at ligne en 20årig eller en 5årig.

Grænserne for hvad det vil sige at være ung rykker sig måske, eller måske har vi brug for et nyt koncept? Der afspejler en livsstil og ikke en alder, for med vores kultur for seriel monogami er der jo meget der peger på at der er et konceptuelt tomrum til at beskrive livet for voksne der er single, eventyrlysten, har lyst til at udstille deres krop osv.

føler i jer dækket ind af de nuværende definitioner?

Jeg må tilstå jeg ikke længere bruger beskrivelsen pige om mig selv, men jeg føler mig heller ikke tilpas med beskrivelsen kvinde? Jeg er voksen, men studerer og har samboer? Jeg træner og går på diskotek osv. Jeg synes egentlig det er meget sjovt at spille konsolspil og kun min SU økonomi afholder mig fra at købe en konsol.

osv osv osv.

Jeg synes egentlig der mangler et eller andet.

Eller er det bare midtlifecrisis? :biggrin:

Jeg ved det ikke.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Nå ja, glemte at teste Max igår fordi jeg blev ved med at udskyde det i håb om at "føle mig stærkere" :laugh: , så gjorde det idag og nyt max er 12.

Har ikke fået bingoet så meget, og er nok nødt til at ændre noge af felterne da mine knæ ikke kan lide MOLS cirkel træning :sneaky2: så det må jeg lige kigge på!

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Træning tirsdag d. 23/8-2011

Opvarmning – 5 mins cosstraining

[sS]

Decline bænk

10x10kg

10x20kg

10x30kg

8x32,5kg

8x35kg

Assisted Chin-ups

10xBW-53kg

10xBW-36kg

8xBW-34kg

6xBW-32kg

[/sS]

[sS]

Lat raises

10x5kg

8x6kg

8x6kg

Elastik ben-cirkler

3x2x10

[/sS]

[sDS]

Swissbold sitdowns

3x10

rotatorcuff øvelser

3x2x10

reverse crunches

3x12

[/sDS]

[sS]

Hyper ekstentions

12xBW

2x12xBW+5kg

balancebadebold

3x2x30 sekunderish

[/sS]

Lavede ikke hoftebøjer halløj. For jeg havde bare fødder.

Svømning: tja omkring 15 baner – mit knæ lader til at være okay med brystsvømning for nu.

Jeg havde glemt strømperne til træning i dag, så dagens træning blev udfør barfodet. Det tror jeg faktisk jeg vil gøre igen, for jeg kunne mærke jeg lagde min vægt markant anderledes på mine fødder til fx cross trainingen – men måske det også bare var fordi knæet havde det godt. Dunno – men vi forsøger det igen!

Og så var det da også meget sjovt at tøffe rundt og fremvise fint lakerede tæer – Rødt neglelak, nemlig.

Ud over det så kom jeg nær ikke til træning i dag fordi jeg ikke gad. De sidste træninger har jeg følt mig slap og udmattet stor set hele passet igennem. Min krop har føltes svag og dum, og det eneste sjove har været reverse crunches. Men så i går så spiste jeg en masse ymer og rosiner efter aftensmaden. Så fik jeg ondt i maven. Men HALLØJ en forskel til træningen i dag, jeg gik nærmest rundt og FNISEDE gennem hele træningen, og alle mulige snakkede til mig. Og jeg var MEGA stærk! Og var ikke ved at falde i søvn! Og var også hurtig! MEGA hurtig! Jeg var så glad og havde så meget energi at jeg et øjeblik da jeg lavede chinups tror jeg måske fik hevet mig selv op et sekund før hjælpevægten fulgte med (ja ja keep dreaming – men sådan føltes det nu).

Overskud, smil og latter hele vejen. Sauna fyren var der og det første han sagde til mig (han så mig forleden da jeg var helt vredet) var ”hold da op du har godt nok mere energi i dag va?” så fortalte jeg ham selvfølgelig min rosin/ymer hemmelighed!

Det er rart at føle sig stærk.

Edderkopper

Her det sidste stykke tid har jeg tydeligt kunne mærke at jeg ikke bor ”rigtigt” i København, men i Ørestad, for det har vrimlet med KRYB! Stort set hver aften har jeg enten selv, eller med hjælp fra lejlighedens betroede edderkoppe-fjerner, måtte relokere en eller flere edderkopper fra mit værelse inden jeg skal sove. Især er de glade for at sidde direkte over hovedenden i min seng. Det er nu også et hygsomt sted må jeg give dem ret i. I går aftes var der faktisk en rigtig optimistisk edderkop som forsøgte at skabe sig et spind fra min ene skabslåge og til to punkter i loftet. Nu er det jo ikke fordi jeg er bange for edderkopper. Næh nej. Slet, slet ikke. Det ville jo være fuldstændigt irrationelt.

Men jeg kan altså ikke så godt lide dem. Tanken om at de skulle KRIBLE KRIBLE KRIBLE på mig, fylder mig en følelse af, IKKE rædsel, næh nej, men af ikke at bryde mig om det.

Aj ok så, jeg er bange for edderkopper… Ok?

Jeg står ikke at skriger vel, men forskrækkede piv og hvin er undsluppet mig hvis en edderkop har forgrebet sig på min person. En af mine største edderkoppe-frygte er at gå direkte ind i et klistret edderkoppespind så en fætter på størrelse med en guld skildpadde fra Toms kribler mig lige i face! Adv. Noget ligne skete i børnehaven engang mens jeg var ved at vise en forælder rundt. Den var gul og sort, kroppen alene var på størrelse med en velvoksen bukseknap og benene måske tre gange kroppens længde, behårede og kriblende. Jeg fangede den lige på en nøgen overarm og kunne mærke både hvordan spindet klæbede og hvordan den kriblede og kæmpede for at komme fri – fastklemt mellem min hud og sit spind. Jeg skreg ikke, vil jeg godt understrege.

Nå men okay pointen er altså at jeg prøver på at fravænne mig denne latterlige og irrationelle frygt, det føles lige en for anelse blankt at stå og pive over et harmløst insekt. Der er bare et eller andet ved de der ben der…

Så her er min PLAN of Action! :superman:

1. Hver gang jeg fanger en edderkop skal jeg stå og kukkelure på den, i sit glas, jeg skal blive godt bekendt med den, måske endda tegne den eller noget. – skal tænke rationelt på hvor ”sød” den er… Øh… Tja.

2. Skal holde en død edderkop i hånden

3. Skal holde en levende edderkop i hånden til mit hjerte ikke længere er ved at forsøge sig med en ny karriere som udbryderkonge

4. Større edderkop i hånden

5. Osv.

Jeg har ganske længe befundet mig på punkt 1, kan ikke finde en død edderkop der stadig ser edderkoppeagtig ud. Tror måske bare jeg må tage springet til nr. 3 på et tidspunkt. Gulp.

Man må være modig ikke sandt? Udfordre sig selv til at vokse, ikk?

Eller måske skulle man bare slutte fred med alle sin irrationaliteter, og bare være glad for at det ikke er noget mere handikappende man er bange for?

Eller hvad?

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke allerede har læst tråden om Jba Fofi (udtales Cha´a ba foo fee), også kendt som the Congolese Giant Spider, så har jeg et råd til dig: LAD VÆRE!

Jeg hader også edderkopper, og kommer aldrig til frivilligt at holde én i hånden. Men hvis man har 8 ben, så er der death penalty for at trænge ind i min lejlighed. Krabber på størrelse med en frokosttallerken har jeg før håndteret (og nakket dem med skruetrækkere eller lægtehamre). Dem er jeg mærkeligt nok ikke så led ved, selv om det jo næsten er det samme dyr, og krabberne er større (det kan de blive pga. den mindre tyngdekraft under vand).

Håber, at du får held med dit projekt. Fobier er noget skidt, ikke mindst fordi de ofte er så ulogiske.

Link to comment
Share on other sites

Very good price, just for you!

Tog op og trænede lidt i går – Gider ikke logge det så præcist, testede knæet lidt, 10 mins crosstraining, og 10 mins incline walk. Så lavede jeg lidt core træning og 2 af mine armstrækkersæt. Og en del svømning.

Ud over det så er jeg fucking broke. Og med mine finansielle super evner til at fucke mig selv up bliver resten af året ikke meget bedre. Derfor har jeg besluttet mig for at iværksætte en nødvaluta – byttehandlen!

Længe, tusinde millioner år, har jeg nu ikke har haft nogen ipod og jeg saaaaaavner musik så meget, så har du en velfungerende ipod/( eller iphone sælfølig!) som du ikke bruger, har du nu chancen for at rede dig en af disse fantastiske ting! Nemlig!

- Et stk. Hvid IKEA sofa lidt brugt! (nypris 800kr) – afhentning only!

BABYSITTING!

Jeps – du tror nok det er løgn men du kan nu sikre dig mols sødeste bachelor i psykologi til at passe puslingerne næste gang dig og din partner har brug for noget quality kæreste tid. Jeg har et ton af erfaring med at arbejde med 2-6 årige. Jeg er specialiseret i skattejagt, prinsessetegninger, legorumskibe og fortælling. Ud over dette er jeg er kvalificeret til at give lektiehjælp i alle folkeskole og en del gymnasiefag! Jeg er god til at lave mad til børn og kan de fleste børnesange, plus de sidste nye hotte bandeord i børnekredse. Har også adgang til crazy frog CD.

PORTRÆTTEGNING!

Jeg kan tegne dit portræt, så det ligner lidt (nogen gange meget)!

PRETEND-A-GIRLFRIEND!

Træt af ekskærestens overbærende medlidenhedsfulde ansigtsudtryk når hun med barnevognen fuld af snotklumper og en ny på vej, bumper ind i dig i netto? Eller hvad med din irriterende fætters lettere overlegne bemærkninger om alle de lækre tøser han boller, og den anden fætters erklæringer om at ægte kærlighed og troskab er sagen. Eller er det deres fælles afdæmpede ”du skal da nok finde én en dag da… øh… Haha” Der virkelig er begyndt at irritere dig? Eller hvad med diverse familiemedlemmers medlidende blikke, og det faktum at de slet ikke længere spørger til ”om du snart skal have børn?” Men bare har accepteret at du er ham den ensomme mærkelige. Og skal du nu igen trækkes med dem til en aften hvor invitationen siger +1 (nærmest som en hån! Da alle jo godt ved du ikke har haft en +1 længe).

Ja så har du her muligheden for at lukke munden på dem alle sammen! Nemlig.

Et styks sød og fin pige kommer komplet med fødedygtige hofter, charmesmil og store bryster! Og for et begrænset tidsrum vil hun altså vimse rundt ved din side, stirre beundrende på din maskuline krop, kigge dig forelsket i øjnene og være betaget enig i alt hvad du siger. Jeg lover at udstråle 100% beundring og udødelig kærlighed som den ellers kun kendes hos 16årige! Jeg holder din hånd og gøre mit bedste for at gøre alle og enhver misundelig – og hvis stemningen er der til det så får du muligvis også et klap i røven! Ekskæresten indser pludselig at hun da vidst tog fejl og farmor får håbet tilbage om de der oldebørn før hun kradser af!

Efterfølgende siger du selvfølgelig bare du har slået op med mig – ”for jeg var da vidst bare lidt for bla bla”

UDSKÆLDNING!

Trænger din chef/ekskæreste/svigerfar til at høre tingene som de er? At hans tøj er grimt og han er dum? Og er dette de bedste fornærmelser du lige selv kunne komme på i din indebrændte afmagt?! FEAR NOT! Du kan nu helt sikkert uden behov for at frygte for nogen som helst konsekvenser endelig give ham den sviner han har flirtet med i årevis! Du kan nemlig lade mig gøre det! Jeg har et imponerende repertoire af bandeord og tilsvininger, så hvis den sadistiske fårekneppende hillbilly-piksuttende taber skal have klar besked om sin persons uanstændige karakter – så er der altså en once in a lifetime mulighed her.

UNDERHOLDER!

Er din fester bare for kedelige? Står alle bare med deres stiff drinks og endnu med stive attituder og spiller smarte? Med deres smarte uddannelser og smarte jobs og keder hinanden til døde? Ja så har du brug for en løgner! Og hvis du hyrer mig så dukker jeg op til din fest, velklædt og festlig og fortæller den ene røverhistorie efter den anden. Jeg lover der ikke bliver en mangel på vilde og detaljerede beretninger fra min tid som Lars lykkes elskerinde, eller den gang da jeg var ombord på et piratskib og med brutal vold befriede gidslerne! Ligeledes byder min jordomrejse også på mange spændende historier, blandt andet om den gang jeg mødte verdens ældste dame. Eller fra mit korte visit i detentionen. Jeg lover jeg kan lyve time efter time, og at historierne bliver vildere og vildere!

Jeg har også nogle flyttekasser en gammel symaskine, og lidt 90er cder og en garfield bog.

Primo stuff!

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Oksen og Kåre:

Altså min frygt for de små kriblere strækker sig kun til den grad at de rører ved mig, og egentlig så synes jeg heller ikke man skal gå rundt og lave edderkoppesmattere selv om man er bange for dem. Så jeg prøver så vidt muligt at relokere dem til naturen. Kan dog huske to gange hvor jeg har forbrudt mig mod denne regel. Den ene gang er nogle år siden hvor jeg blev overfaldet af en voldstor edderkop i badet. De sad simpelhen der på indersiden af badeforhænget og begloede mig mens vandet rendte ned over mig. Jeg turde ikke røre ved forehænget af skræk for den faldt ned på mine fødder, og ture heller ikke bruse den væk af samme grund. Så til sidst valgte jeg den mest logiske løsning. Slukke for vandet og drukne den i tyktflydende perlemorsskinnende og velduftende hårshampoo.. Jeg smattede mere og mere ud over den til den immobiliseret klaskede ned mod gulvet. og så hældte jeg bare mere og mere ovenpå til den ikke rørte sig mere.

Ikke et af mine mest dyrevenlige øjeblikke.

JAAB: Ja nemlig, måske der er nogen der vil bytte en million for noget!

Cat: Jaaah jeg har godt noteret du ikke er så aktiv, tror vidst vi må have noget fællestræning snart!

Link to comment
Share on other sites

Præcis hvor crappy må den der iPod være?

Jeg foreslår følgende byttehandel: Jeg sender dig min gamle, slidte, vistnok-engang-sølvgrå - men velfungerende iPod Shuffle.. og du bliver ved med at skrive fantastiske indlæg som ovenstående! :wink:

Jeg har allerede nok møbler fra IKEA, bor for langt væk til at hive dig med til fest med mine røvkedelige venner, er heldigvis 100% børnefri og kæresten ville sikkert bare bitche, hvis jeg indløste det med Pretend-a-girlfriend.

Edited by RuneN
Link to comment
Share on other sites

Træning Fredag d. 26/8-2011

[sS]

Decline Bænk

10x20kg

10x30kg

8x32,5kg

6x35kg

Assisted chinups

10xBW-53kg

10xBW-36kg

8xBW-34kg

6xBW-32kg

[/sS]

[sS]

Lat. Raises

10x5kg

10x5kg Whoops – glemte at det skulle have været 6kg

8x6kg

Elastik bencirkler

3x2x10

[/sS]

[sDS]

Swissball sitdowns

3x10

Rotator cuff øvelser

3x2x10

Reverse crunches

3x10/12

[/sS]

[sS]

Hyperekstensions

3x12xBW+5kg

balancebadebold

3x2x30sekunder

[/sS]

[sS]

Bicykle crunches

1x30

2x20

Hoftebøjerhiv

3x2x12

[/sS]

Udstrækning

Ingen svømning

MaxPower: Jamen tak, og du siger da bare til. :smile:

RuneN: Det lyder som en helt fair handel du foreslår der og jeg accepterer selvfølgelig med stor glæde! Det er vigtigt der er oplader med, da det er på oplader siden min egen har svigtet.

CH: Har fået tilbuddet en enkelt gang.

Link to comment
Share on other sites

RuneN: Det lyder som en helt fair handel du foreslår der og jeg accepterer selvfølgelig med stor glæde! Det er vigtigt der er oplader med, da det er på oplader siden min egen har svigtet.

Der er oplader med, men det er lææænge siden, jeg sidst selv har brugt iPod'en - så jeg garanterer ikke så meget andet end at den virker og kan oplades :wink:

Du kan lige smide mig en adresse, så sender jeg den engang i næste uge.

Link to comment
Share on other sites

Træning og lidt FU Mandag d. 29/8-2011

Bænk

10x20kg

10x30kg

8x32,5kg

6x35kg

6x37,5kg så så man lige mig - være stærk!

Chinups

10xbw-53kg

10xbw-34kg

8xbw-32kg

6xbw-29kg Jeps her var jeg også stærk!

[sS]

Lat raises

10x5kg

8x6kg

8x6kg

elastik cirkel ben ting

3x2x10

[/sS]

Det er supersæt er det rene CARDIOMADNESS! Min puls rammer jævntligt omkring 160-170 når jeg laver det, det sørme meget fedt!

[sDS]

Swissball sitdowns

3x10

Rereverse crunches

4x7/10/12/10

Armstrækkere

1x6xtå (som de af mit GTG program)

[/sDS]

[sS]

Balance bade bold

2x3x35 sek

hyperekstensions

3xBW+5kg

[/sS]

Udstrækning

Svømning – lidt plask. Kunne igen ikke finde mine svømmebriller. Er virkelig træt af den idiot der går undt og roder på mit værelse og smider ting væk. Den idiot står omtrent så højt på min liste som den idioten der går rundt og fucker min økonomi og privatliv op.

Fucking idioter.

FU idiot!

Mig: "Hey A, har du set mine svømmebriller?"

A: "Svømmebriller naej."

Mig: "Fuck hvor er jeg træt af den idiot som går rundt og roder på mit værelse!"

A: "Hva?! Hvem?!" :crazy:

Mig: :eh: huhuhhohohahah!

Jeg begynder faktisk at synes at man burde skulle tage en livs-håndteringstest, og ud fra denne test kunne man så bedømme om folk burde have hjælp til at håndtere forskellige områder af sit liv. I økonomidelen forestiller jeg mig fx at nogle af spørgsmålene kunne være. ”Med udgangspunkt i ovennævnte eksemplariske lønseddel udnytter arbejdsgiveren så modtagerens hoved- eller bikort?” Et andet godt kunne være: ”Hvordan udregner man om man tjener for meget som SU studerende” eller ”kan du sige med 100% ærlighed at du fatter alt hvad din bankrådgiver siger?”. Eller hvad med ”har du købt ting på afbetaling?”.

En af de andre områder i testen burde være sundhed og ernæring. Et glimrende spørgsmål her burde være ”læser du alt for damerne? – og tror du derfor at et sundt måltid max indeholder 500kcal?”, eller hvad med, ”Bliver man som kvinde grim af styrketræning?” eller ”Er kød usundt?”. Åh ja der kunne man finde mange gode spørgsmål.

Så efter man havde taget prøven kunne de forskellige delscorer regnes ud og man se hvor folk havde brug for hjælp. Og så kunne man få en coach som hjalp en med at få styr på tingene. Eller hvis man var sej kunne man få et "livs-kørekort"!

Åh ja listen af ting jeg ville ønske jeg havde lært tidligere er lang! Faktisk kan min tidligere uvidenhed til tider gøre mig helt vred, jeg kan blive helt arrig over at ugeblade osv. bilder en alt muligt ind.

Jeg er f.eks. vred over jeg i mange år troede at 1800kcal det var hvad jeg behøvede om dagen, og hvis jeg spiste mere var det usundt – og så gik jeg rundt og var ked og flov når jeg spiste mere. FU alt for damerne!

Og så ostehøvlede jeg mig i dag på min hånd. FU ostehøvl!

og sagde alle de forkerte ting til en jeg holder af. FU stemme!

Men jeg var STÆRK til træning – nok fordi jeg spiste en masse rugbrød i går. Lækkert!

Nemlig.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Hjemme hos mig bor rodenissen. Det er den, der fjerner alt, som jeg ved jeg lagde "der", men hvor tingene alligevel ikke ligger, når jeg skal bruge dem. Nogle gange er den så sød at lægge noget ovenpå, så når jeg går i gang med bunkerne, så finder jeg det igen - som regel for sent. Men ofte ligger tingene et helt andet sted end jeg lagde dem - og så er det fordi parallelverdenstroldene blander sig. For ser du. Parallelt med denne verden er der en anden, hvor der bor trolde, der kan blive lidt misundelige på alle de ting vi har her. Det er dér ens sokker ryger hen, når man vasker. Det er også der ens vaskekort kan forsvinde hen, så man er nødt til at gå på vaskeri, mens man venter på det nye. De kan være meget emsige med ens ting. Og forskellen er at troldene altid lægger tingene tilbage det forkerte sted. Feks i en taske man ikke har brugt i dekader (vaskekort) eller i et ærme i en arbejdstrøje (sok). Nisserne lægger dem tilbage samme sted, selvom man altså *har* kigget efter for et sekund siden og tingen ikke var der.

Derudover skal dameblade forbydes ved lov. Mage til løgn, latin og ammestuevrøvl har jeg sjældent set! :-D

Link to comment
Share on other sites

Bænk

10x20kg

10x30kg

8x32,5kg

6x35kg

6x37,5kg så så man lige mig - være stærk!

Chinups

10xbw-53kg

10xbw-34kg

8xbw-32kg

6xbw-29kg Jeps her var jeg også stærk!

Men jeg var STÆRK til træning – nok fordi jeg spiste en masse rugbrød i går. Lækkert!

Nemlig.

SÅDAN!!

Og fuck alt det andet :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Faktisk kan min tidligere uvidenhed til tider gøre mig helt vred, jeg kan blive helt arrig over at ugeblade osv. bilder en alt muligt ind.

Jeg er f.eks. vred over jeg i mange år troede at 1800kcal det var hvad jeg behøvede om dagen, og hvis jeg spiste mere var det usundt – og så gik jeg rundt og var ked og flov når jeg spiste mere. FU alt for damerne!

libertygirl.jpg'

Tænkte du ville finde det her sjovt.

Lady Liberty

Link to comment
Share on other sites

Træning Onsdag d. 31/8-2011

Decline Bænk

10x20kg

10x32,5kg

8x35kg

6x37,5kg

Synes selv det kører rigtig godt med bænk – især decline, tror ikke jeg er smidig nok i mine skuldre/nakke til jeg kan køre flad bænk lige så gnidningsfrit. Men arbejder på at få strukket ud. De sidste par gange har jeg fået sat vejrtrækningen på og denne gang føltes det som om jeg snildt kunne have snuppet 100kg! Man bliver så stærk af at trække vejret rigtigt!

Chinups

10xbw-53kg

10xbw-34kg

8xbw-32kg

6xbw-29kg

Sad og snakkede med TJR om Chinups teknik, og han sendte mig et link til T-nation som beskrev teknikken. Den gode nyhed var at så vidt jeg kunne se var min teknik god nok. Den dårlige nyhed var at jeg (som sædvanlig) er for lille til maskinen. Hjælpevægten kører simpelthen ikke med højt nok op til jeg kan udføre sidste del af bevægelsen hvor man trækker skulderbladende ned (altså kommer helt op og rører med brystet agtigt.). Overvejer at skifte til pulldowns, det er nok klogere så jeg kan få fuld bevægelse.

[sS]

Lat raises

3x8x6kg

Nemlig, ikke mere 5kgs pjat

elastik cirkel ben ting

2x2x12

1x2x10

[/sS]

[sDS]

Swissball sitdowns

3x10

Reverse crunches

3x10ish

Rotator cuff øvelser

2x2x10x2kg

[/sDS]

[sS]

Balance bade bold

2x3x35 sek

Gik virkeligt dårligt, har det gjort de sidste par gange, tror måske det er fordi jeg har øget fra 5-7-10 i swissbold øvelsen

hyperekstensions

3x12xBW+5kg

Også for lille til denne maskine, men ikke mindre end at to 15kgs vægtplader under fødderne kan fikse det!

[/sS]

Udstrækning og massage.

Har ikke så meget tid lige pt så i må have noget sludder til gode.

Misling: hej med dig, haha ja det lyder vidst som noget værre noget! Enig dameblade gør mig vred mest fordi jeg føler mig så svigtet! Elskede Cosmopolitan, men den bedrog mig med løgne og latterliggørelse.

Oksen og MaxPower: Ja, jeg tror også jeg må få anskaffet mig sådan en dims på trods af jeg ikke er videre bekymret over truslen om at kunne miste en testikkel.

Jane: Ja, ja nemlig!! Det der med vejrtrækningen gør virkelig en forskel var, jeg tror jeg kunne løfte en god del mere end jeg gør lige nu.

CH: Hihi! Ja den kan jeg godt lide, tak skal du have!

P.s

Idag steg jeg 0.5 i kropsbevidsthed og der var en bedring på omkring 0.2 i knætilstanden. Stadig langt til :superman: MAXSKILLLEVEL :superman: dog :unhappy:

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share