EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Bodycombat med Johnny

Så er dagen endelig ved at lakke mod enden, og som sædvanlig har jeg sat mig ned foran min bærbar for lige at bearbejde dagens indtryk og finde ro i krop og sind. Jeg tænkte at jeg lige kunne begynde at skrive indlægget om Bodycombat mens jeg alligevel stadig sad og summede.

Jeg ankom godt forberedt til træning, det vil sige med sko for en gangs skyld. Og indfandt mig i salen fem minutter for holdet skulle begynde. Det var helt tydeligt at dette var et meget sejere hold end AQUA basics. Detagerne var stadig forholdsvis kvinder men denne gange i alderen omkring 20-40. Der var faktisk også en 4-5 mænd så det var jo ganske fint.

Som den ivrige loglæser jo nok har opdaget har jeg dyrket kampsport før, og jeg var faktisk rigtig glad for det. Det var dog et relativt kortlivet eventyr da jeg dyrkede det mens jeg boede i England da jeg jo på et tidspunkt flyttede hjem igen. Derefter kom jeg aldrig i gang igen. Nå men man behøver tydeligvis ikke den helt store og forkromede kampsports baggrund for at føle sig overlegen på sådan et bodycombat hold. Kun når jeg ser piger der sidder og smser mens de trutter i inder og yderlårs maskinen har jeg sendt foretagenet så bedstemor kloge og aldeles misbilligende blikke, som jeg ellers gjorde idag. Her var der nok at stirre ned af min svedige næsetip på, det var jo dejligt!

Noget af det første jeg lagde mærke til da jeg ankom var at der tilsyneladende var en hård kerne af unge kvinder der tilsyneladende kendte hinanden og som stod og snakkede og grinede oppe foran scenen.

De havde alle sammen vældig smart tøj på og stod rettet mod scenen på den der semi-komfortable måde der indikerede de var gamle i gårde og var på venskabelig fod med instruktøren. Det jeg dog især lagde mærke til var at en del af dem stod og omviklede deres hænder med nogle strips i ved sådan nogen man til tider ser folk der kæmper uden handsker, have på. Nogle hvide, men der var også smarte neonfarvede strips.

Da jeg opdagede det kunne jeg ikke lade være med at studse og genoverveje min umiddelbare fordom, nemlig at dette ville være en gang kampsports inspireret aerobic, med en delvis uddannet instruktør og masse tøser der ville stå og vride i deres knæ uden at blive rettet. Måske jeg havde taget fejl? Var der noget faktisk kontakt involveret? Hinanden? Sandsække?

Skeptisk afventende men dog med fordommene sat midlertidigt på pause, begyndte timen. Musikken var god (godt med knald på) og instruktøren var en ung asiatisk udseende gut med masser af pep og spirit, der sang med på alle sangende! Med sit store pep, glæde, og børnevenlige overskud mindede han mig om sådan en manga (eller er det hentai? – dem der er for børn og ikke for voksne altså). Det var herre sjovt og teknikken i de forskellige slag og spark kom stille og roligt tilbage undervejs, så jeg synes selv jeg klarede mig ganske godt for en første gang. Pulsen var høj, gennemsnit på 163 og max på 188, og det på trods af jeg flere steder forsøgte at skåne mine knæ og ikke hoppede med men bare bouncede lidt, samt generelt kludrede og gik i stå i koreografien jævnt ofte. Til sidst sluttede vi af med at finde en måtte og ryge ned og lave armbøjninger og mavebøjninger. Her gik lyset endeligt op for mig, de der piger var sgu da hardcore de skulle lave armbøjninger fra knoerne, det var derfor de havde de der strips på!!

Men næh, de tog dem fra knæene. Nåh…

Opsummerende blev alle min fordomme bekræftet, faktisk var det præcis lige så sjovt og gay som jeg havde forventet. Folk stod og sparkede og slog imponerende huller i luften med en teknik som selv jeg kunne se, var pinagtig. Instruktøren rettede ingen, men sendte bare serier af trin ud over scenen til pulserende og vibrerende rytmer. Det var aerobic for ”seje piger” med ”seje strips”. Tempoet var højt og stemningen god.

Instruktør: :devil: :devil: :devil: :devil:

Forbrænding: :superman: :superman: :superman: :superman:

Styrke:

Begyndervenlig: :nonono: :nonono:

Generelt sjov og spas: :laugh: :laugh: :laugh:

i alt: :raisebrow: :raisebrow: :raisebrow:

På trods af forsøg på at skåne, så fik jeg vidst desværre overbelastet mit knæ, jeg tror/håber dog at jeg fik dæmpet problemet ved at lægge en pose shutthefuckup på det mens jeg forberedte mig til min date… Nu må vi se hvor meget jeg ødelagde tingene for mig selv i morgen. Suk.

Min date gik super godt by the way og tak for jeres overvejelser Eulogydk og Beleriand_K, det der med at man skal klæde sig som sig selv er jeg selvfølgelig helt enig i, og det er nu ret typisk mig det der. Jeg tilføjede dog mit pulsur som eftertanke hihihi.

Dixen jeg tror vist du har en begrænset forståelse af hvad en turtle neck kan være, hvis du snakker om at skjule former :biggrin:

6259115032_32343a297b_z.jpg

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Træning Fredag d. 21/10-2011

Crosstrainer 5 min

Ro-ergometer: 8 min niveau (?) fiskespil

Squat teknik træning

10x10kg

8x10kg

6x10kg

Det gik ikke så godt. Rev lidt i siden af højre lårbasse, øv.

Dødløft tekniktræning

3x10x10kg

Gik godt, meget nemt vægtmæssigt selvfølgelig. Bortset fra når jeg ikke kunne finde ud af at koordinere mine bevægelser og bukke mig rigtigt ned. Suk.

Træk til bryst – underhånd

3x12x40kg

STÆRK!

[sS]

Lateral raises

3x12x4kg øv bøv, men ingen skulder brok.

Revese crunces

3x12

elastik ben ting

1x15 pr ben

gik ikke, efter det de squat fail.

[/sS]

Ryg ekstentions

3x12x55kg

Bosu bold

3x30-40 sek pr ben

udstrækning.

Hvis i har undret jer over den manglende opdatering af mit prøv-noget-nyt projekt er det altså fordi jeg har måtte prioritere eksamenslæsningen lidt højere end først planlagt. Sådan er det jo. Ud over det var tirsdagens hoppen og boppen lidt mere end knæet kunne lide, så eksamen og knæet får første prioritet og jeg har valgt at aflyse nogle hold.

I dag tog jeg så op og styrketrænede og det var dejligt. Det gik ikke så godt med squat som vist var lidt mærket af tirsdag løjerne, men dødløft gik ok. Jeg tror også gutterne synes min numse var stor og fin. Puha der er godt nok ikke plads til fine fornemmelser og generthed når man sådan står og strutter.

Mit eneste knæbøj i projektets retning siden i tirsdag har være at jeg i dag for første gang prøve et såkaldt ro-ergometer. Det var meget sjovt, jeg spillede et fiskespil som slet ikke gav mening. Jo hårdere man roede jo højere svømmede fisken op. Så skulle man spise de små fisk og ikke blive spist af de store. Men rigtig tit skulle man jo svømme ned af, så for at få gode point skulle man tit ikke ro – bah! Det bliver man jo hverken smuk eller fit af! Udover det så blev de der straps om mine fødder ved med at spænde sig ud så jeg hele tiden måtte stoppe og sætte mine fødder fast igen. Men det var meget sjovt, vil jeg prøve igen. Uden fiskespillet dog.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Træning Fredag d. 21/10-2011

Squat teknik træning

10x10kg

8x10kg

6x10kg

Det gik ikke så godt. Rev lidt i siden af højre lårbasse, øv.

Dødløft tekniktræning

3x10x10kg

Gik godt, meget nemt vægtmæssigt selvfølgelig. Bortset fra når jeg ikke kunne finde ud af at koordinere mine bevægelser og bukke mig rigtigt ned. Suk.

Jaaaaa det kan jeg lide at se! Godt med noget squat og dødløft. Og det skal nok hurtigt komme med teknikken :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Træning Mandag d. 24/10-2011

Cykling 15min

Squat teknik træning

2x6x10kg stadig ikke så godt, tror jeg må bruge træpinden i stedet.

Dødløft tekniktræning

3x10x10kg

bedre koordination men stadig kvajet

Træk til bryst – underhånd

3x12x40kg

STÆRK!

[sS]

Lateral raises

3x12x4kg

Reverse crunces

3x12

elastik ben ting

3x15 pr ben

gik bedre denne gang, bruge en løsere elastik og squattede ikke så meget.

[/sS]

Ryg ekstentions

3x12x55kg

Bosu bold

3x30-50 sek pr ben

King chair knee raises

3x8

Har ikke brugt denne i lang tid – men testede den lige for sjov, og jeg var blevet meget stærkere. Både i lats og i core. Meget dejligt.

udstrækning.

I dag var jeg rigtig flot med uglet hår og jeg var også utrolig koncentreret og nærværende i min træning. Specielt brillerede jeg da jeg skulle have fat i min 10kgs barbel der sad og ventede på mig i et bænkpress stativ. Der sad 3x15kg på hver side af den så jeg gik jo bare i gang med at hive lortet af. Først den ene side og så den an… Ja så tippede stangen jo selvfølgelig og 3x 15kg hamrede ned i gulvet. Jeg tror jeg havde hele lokalets udelte opmærksomhed mens jeg undskyldte over for de fyre som de undslupne vægte havde jagtet. De var dog nogle søde fyre som hjalp mig med at samle det op.

Attentionwhore som jeg er, var det selvfølgelig slet ikke nok, så tog jeg min stang og gik op foran lokalet ved spejlene og fik igen alles opmærksomhed ved at gentagende gange strutte ivrigt med røven.

Jeg har for resten et spørgsmål til et klogt hoved. Hvordan udregner man sit 1RM ud fra hvad man allerede kan. Jeg kan fx tage 12x40kg i træk til bryst. Hvis vi antager at denne kabel maskines vægtangivelse er nogenlunde korrekt, hvor meget burde jeg så kunne tage i 1RM? Og hvordan udegnes dette?

Og hvis man kipper sine chinups hvor meget ”lettere” bliver det så ifølge det momentum man får?

Link to comment
Share on other sites

Kære Logbog og GÆSTER

Jeg har ikke fået trænet siden mandag, medmindre to gåture i regnvejr tæller. Måtte lige ud og brænde lidt energi af midt i eksamenslæsningen. Eksamen i morgen. Suk suk suk.

Nå som i jo nok kan huske så er jeg jo begyndt at date igen, og det er jo sjovt nok. Faktisk har bare det at kigge på folks profiler bragt en del interesseret undren op til overfladen af mit eksamenstunge sind. Der er virkelig nogle ting som går igen når man læser folks profiler.

Der er de helt nøgne profiler, dem der bare har et intetsigende navn og noget data. Det er dem jeg indtil videre har fået de helt lumre tilbud fra… yum. Jeg antager ydermere på grund af anstændighederne at de er gift og har børn. Eller bare godt kan li at kigge på piger der er alt for unge til dem selv.

Så er der de helt simple profiler, et lidt sløret billede (måske et par stykker - alle sammen lidt uklare og de fleste slet ikke flatterende). Teksten er sparsom og indeholder en liste af hvad de kan lide der som reglen indeholder ting som ”en god film”, ”nus”, "dyr”, ”god mad og god vin”. Og når de skal liste hvad de leder efter er de mest konkrete oplysninger at man skal være sød, loyal og kunne lide at nusse.

Disse profiler får mig virkelig til at undre mig, har disse mennesker givet helt op? Deres profiler kunne jo ikke engang tiltrække opmærksomheden hos en hjemløs hundehvalp uden ben (Som måske nok ellers var det bedste bud på hvad de ledte efter, med de krav og interesser de opstillede). Det virker på mig som sådan en mærkelig uengageret tilgang. De har en profil, men de har lavet den så dårlig at projektet er dømt til at mislykkes. BUT WHY?!

En ting er dog sten sikkert. 98% (ja jeg har SET DEM ALLE OK!?) af disse fyre har SORT humor. Nemlig. Nogle af dem endda kulsort humor! (Sjovt nok din profil er kedelig som en pandekage så? Eller er det bare fordi din humor er så sort at jeg ikke kan fatte den så den bliver en automatisk sorterings mekanisme der frasorterer dumme trunter som mig?!). Hvad fanden er det i det hele taget med sort humor, jeg er pisse træt af SOOOOORT humor. Var det ikke noget man gik rundt og spillede smart med da man var 15. Og var hele pointen ikke at så kunne man gå og fnise over noget indforstået som ingen andre end en selv og sin bedste buddy forstod, så man kunne føle sig åh så sej?! Kom nu, kom nu videre. Jeg gider ikke mere sort humor. Faktisk mistænker jeg at sort humor slet ikke eksisterer! Men det bare er en måde at bevare ens værdighed på når folk ikke griner af ens vittigheder, ”aj det er jo også fordi jeg har så så sort humor, de fatter det bare ikke”. Du var bare ikke sjov. Men det ok, du er sød ikke?

Nå men jeg har vist holdt pause i eksamenslæsningen længe nok.

Back to work, mere om profiler en anden gang (min egen er selvfølgelig perfekt)

Mhv

Miss Perfect date.

ps.

Jeg har for første gang i mit liv opnået en fin sommergylden glød. Fuck jeg elsker gulerødder

Gregers: Jah det er nok noget smart noget!

Pigehest: Huhu ja, jeg er også glad, har følt mig så ussel over slet ikke at kunne lave nogle af de store kompoundøvelser – har følt mig som en faker! ”altså ja, jo, jeg sidder jo i denne hersen rygtrænings maskine, men jeg er altså ikke en rigtig maskinetræner, faktisk så er jeg frivægts person, NO LIE, I SWEAR! Det er bare midlertidigt ikk, du forstår det godt ikk. Faktisk så hviler jeg mig bare her… Restitution du ved… Ikk? ” Måske man skulle få det trykt på en t-shirt. Tightfit selvfølgelig, så folk faktisk læser det :slut:

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Kære Logbog og GÆSTER

Jeg har ikke fået trænet siden mandag, medmindre to gåture i regnvejr tæller. Måtte lige ud og brænde lidt energi af midt i eksamenslæsningen. Eksamen i morgen. Suk suk suk.

Tsktsk - ikke engang fået lavet lidt hjemmetræning? :wink:

Nå som i jo nok kan huske så er jeg jo begyndt at date igen, og det er jo sjovt nok. Faktisk har bare det at kigge på folks profiler bragt en del interesseret undren op til overfladen af mit eksamenstunge sind. Der er virkelig nogle ting som går igen når man læser folks profiler.

Der er de helt nøgne profiler, dem der bare har et intetsigende navn og noget data. Det er dem jeg indtil videre har fået de helt lumre tilbud fra… yum. Jeg antager ydermere på grund af anstændighederne at de er gift og har børn. Eller bare godt kan li at kigge på piger der er alt for unge til dem selv.

Så er der de helt simple profiler, et lidt sløret billede (måske et par stykker - alle sammen lidt uklare og de fleste slet ikke flatterende). Teksten er sparsom og indeholder en liste af hvad de kan lide der som reglen indeholder ting som en god film, nus, "dyr, god mad og god vin. Og når de skal liste hvad de leder efter er de mest konkrete oplysninger at man skal være sød, loyal og kunne lide at nusse.

Disse profiler får mig virkelig til at undre mig, har disse mennesker givet helt op? Deres profiler kunne jo ikke engang tiltrække opmærksomheden hos en hjemløs hundehvalp uden ben (Som måske nok ellers var det bedste bud på hvad de ledte efter, med de krav og interesser de opstillede). Det virker på mig som sådan en mærkelig uengageret tilgang. De har en profil, men de har lavet den så dårlig at projektet er dømt til at mislykkes. BUT WHY?!

En ting er dog sten sikkert. 98% (ja jeg har SET DEM ALLE OK!?) af disse fyre har SORT humor. Nemlig. Nogle af dem endda kulsort humor! (Sjovt nok din profil er kedelig som en pandekage så? Eller er det bare fordi din humor er så sort at jeg ikke kan fatte den så den bliver en automatisk sorterings mekanisme der frasorterer dumme trunter som mig?!). Hvad fanden er det i det hele taget med sort humor, jeg er pisse træt af SOOOOORT humor. Var det ikke noget man gik rundt og spillede smart med da man var 15. Og var hele pointen ikke at så kunne man gå og fnise over noget indforstået som ingen andre end en selv og sin bedste buddy forstod, så man kunne føle sig åh så sej?! Kom nu, kom nu videre. Jeg gider ikke mere sort humor. Faktisk mistænker jeg at sort humor slet ikke eksisterer! Men det bare er en måde at bevare ens værdighed på når folk ikke griner af ens vittigheder, aj det er jo også fordi jeg har så så sort humor, de fatter det bare ikke. Du var bare ikke sjov. Men det ok, du er sød ikke?

Nå men jeg har vist holdt pause i eksamenslæsningen længe nok.

Back to work, mere om profiler en anden gang (min egen er selvfølgelig perfekt)

Mhv

Miss Perfect date.

Mavesurt opstød? :tongue:

- tror nu ikke de har givet op. Kan være de blot har en lidt passiv tilgang :smile:

Jeg har selv oprettet mig sådan en stikordsprofil (dog ikke 100% på samme måde som du beskriver), da jeg ikke lige føler for at gøre det helt store ud af det på nuværende tidspunkt.

De fleste lurer jo nok alligevel bare billeder, og fanger det øjet skal de nok gøre sig bemærket somehow :smile:

Ps. Sort humor er win! :cool:

Edit:

Og pøjpøj imorgen da!! Break a leg :smile:

Edited by TranceT
Link to comment
Share on other sites

Tsktsk - ikke engang fået lavet lidt hjemmetræning? :wink:

Mavesurt opstød? :tongue:

- tror nu ikke de har givet op. Kan være de blot har en lidt passiv tilgang :smile:

Jeg har selv oprettet mig sådan en stikordsprofil (dog ikke 100% på samme måde som du beskriver), da jeg ikke lige føler for at gøre det helt store ud af det på nuværende tidspunkt.

De fleste lurer jo nok alligevel bare billeder, og fanger det øjet skal de nok gøre sig bemærket somehow :smile:

Ps. Sort humor er win! :cool:

Edit:

Og pøjpøj imorgen da!! Break a leg :smile:

Nå nå nå, jeg skal nok nå mine 3 træninger i ugen.. så nu ikke så kvik med det der.... hjemmetræning :crazy:

Det kan godt være du har ret i det med den passive tilgang, jeg forstår det bare ikke helt, hvis man vil gøre noget så må man vil GØRE DET. Det der lidt halvhjertede noget virker, ja øh.. halvhjertet? Lidt ligesom når man går rundt og siger til sin veninde "Jah jeg burde altså tabe mig, og jeg kan bare ikke forstå hvorfor det ikke virker!" mens man trøster sig over denne gentiske uretfærdighed med at dele en plade Maraboo!

Det er nok en af mine helt store kæpheste, at jeg synes halvhjerte-ri sucks. At folk ikke tager ordentlige beslutninger man bare "dasker" halvhjertet rundt fordi de ikke helt har gjort op med sig selv med hvad de egentlig vil med sig selv, deres liv, og hvordan prioriteringen skal ligge, og/eller tror på de kan. Det er opskrift på hvordan man får flest mulige nederlag, på trods af den nok for rigtige mange mennesker er opskriften på at undgå at få nederlag. Man investerer ikke noget for så er det ikke en selv der har lidt nederlag når der ikke står 100 blondiner og banker interesseret på. Men samtidig så bekræfter det stadig tanken om at man nok ikke var så attraktiv/dygtig/stærk osv. at det kunne have betalt sig at forsøge ordentligt i første omgang.

Står der at du har sort humor på din profil?! Haha

Eller hvad?

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Nå nå nå, jeg skal nok nå mine 3 træninger i ugen.. så nu ikke så kvik med det der.... hjemmetræning :crazy:

:poking::4whip:

Det kan godt være du har ret i det med den passive tilgang, jeg forstår det bare ikke helt, hvis man vil gøre noget så må man vil GØRE DET. Det der lidt halvhjertede noget virker, ja øh.. halvhjertet? Lidt ligesom når man går rundt og siger til sin veninde "Jah jeg burde altså tabe mig, og jeg kan bare ikke forstå hvorfor det ikke virker!" mens man trøster sig over denne gentiske uretfærdighed med at dele en plade Maraboo!

Det kommer jo nok når behovet melder sig - sådan har jeg det ihvertfald :wink:

Har ikke det store behov for at finde en partner HER & NU, men når behovet melder sig så gør jeg nok lidt mere ud af profilen (eller drikker lidt mindre i byen :tongue:)... Den er der mere hvis nu noget interessant skulle lægge vejen forbi..

Det er nok en af mine helt store kæpheste, at jeg synes halvhjerte-ri sucks. At folk ikke tager ordentlige beslutninger man bare "dasker" halvhjertet rundt fordi de ikke helt har gjort op med sig selv med hvad de egentlig vil med sig selv, deres liv, og hvordan prioriteringen skal ligge, og/eller tror på de kan. Det er opskrift på hvordan man får flest mulige nederlag, på trods af den nok for rigtige mange mennesker er opskriften på at undgå at få nederlag. Man investerer ikke noget for så er det ikke en selv der har lidt nederlag når der ikke står 100 blondiner og banker interesseret på. Men samtidig så bekræfter det stadig tanken om at man nok ikke var så attraktiv/dygtig/stærk osv. at det kunne have betalt sig at forsøge ordentligt i første omgang.

Står der at du har sort humor på din profil?! Haha

Eller hvad?

Pas på med at overfortolke - det er jo blot en profil på et datingsite... Der er jo slet ingen der siger at noget interessant bider på krogen :smile:

Og nej, det står der ikke på min profil.. Det er bare win med sort humor! ... 100%! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Træning fredag d. 28/10-2011

Opvarmning: Crosstrainer 11 min.

Pulldowns underhånd

12x26kg

12x40kg

12x40kg

12x40kg

Squat tekniktræning

3x10xKOSTESKAFT

gik bedre, gik faktisk godt. Ingen riven og flåen i lårbassen

Dødløft tekniktræning

10 kg stang, gik virkeligt dårligt, jeg er utrolig dårlig til at løfte med numsen. Til tider stod jeg bare og kiggede stift ud i luften mens jeg prøvede at regne ud hvordan jeg dog bukkede mig ned. Hvordan jeg skulle påbegynde bevægelsen, en nærmest panisk spænden af muskler på skift i et forsøg på at afgøre hvilken der var den rigtige.

Jeg tror det har noget at gøre med stangen! Næste gang vil jeg prøve at lave goodmornings i stedet og se hvad der så sker.

Lateral raises

3x8x5kg

Nogen have stjålet blandt andet 4kgs vægtene, og det altid hjælpsomme personale gjorde opmærksom på at de i hvert fald heller ikke vidste hvor de var…

benelastikting

3x15 pr ben

reverse crunches

3x13

etbenet ben press

3x10x5kg pr ben

ryg ekstention

3x12x55kg

gik heller ikke så godt – det gik fint at løfte med numsen her før jeg begyndte at øve dødløft. Der er et eller andet ved det øvelse som fucker mine tanker om hvad det er jeg skal have min krop til at gøre.

Kingchair knæløft

8 stk

udstrækning.

Link to comment
Share on other sites

Træning fredag d. 28/10-2011

Til tider stod jeg bare og kiggede stift ud i luften mens jeg prøvede at regne ud hvordan jeg dog bukkede mig ned. Hvordan jeg skulle påbegynde bevægelsen, en nærmest panisk spænden af muskler på skift i et forsøg på at afgøre hvilken der var den rigtige.

Jeg tror det har noget at gøre med stangen!

:innocent: Hvis nu du holder fokus på træningen, kan det være det går lidt bedre.. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Træning Søndag d. 30/10-2011

Opvarmning: cykel 15 min

Pulldowns underhånd

12x26kg

12x40kg

10x40kg

12x37,5kg

Squat tekniktræning

3x10xKOSTESKAFT

gik også rigtig godt, endnu bedre end i fredags faktisk. Fik gjort min fodstiling lidt bredere hvilket stabiliserede mine knæ, og jeg kom helt ned og op uden det flåede i musklerne.

Dødløft tekniktræning med 10kilosbar wohoo!

Gik bedre i dag, så jeg glemte at teste godmornings. Tror faktisk det gik okay godt, sådan da. Må se at få noget ordentlig træning.

Lateral raises

3x12x4kg

benelastikting

3x15 pr ben

Ih den her fortsætter med at være hård…

reverse crunches

13

10

6 – kunne slet ikke holde formen… hmmm :unhappy:

udstrækning.

Havde lidt travlt så det var ikke så meget i går.

Mit knæ har det ikke godt nu til aften, øv.

Link to comment
Share on other sites

Træning Onsdag d. 2/11-2011

SQUAT tekniktræning med kosteskaft.

Tror jeg har fået nogenlunde styr på bredden af min fodstilling, det føles i hvert fald godt og stabilt. I det hele taget synes jeg det går fint med den.

DØDLØFT teknik træning med 10kilos stang.

Det går stadig ikke særlig fedt. Det er stadig en udfordring at få min krop til at forstå hvad det egentlig er den skal, men jeg tror det bliver bedre.

TRÆK til bryst underhånd

12x26kg (overhånd)

12x26kg

3x12x40kg

Afbrød lige midt i pausen mellem andet og tredje sæt og gik hen og testede lidt i pullsups maskinen, ville bare se hvor tæt jeg var på en chin up med neutralt greb.

2x-30kg

2x- et eller andet mindre end 30

1x-20 kg

Så stærk er jeg. Tja.

Lateral raises

3x12x4kg

Elastikbencirkler

3x15 pr ben

Den her øvelse, er den hårdeste på mit program, den er så hård at jeg nogen gange bare står og stirrer på elastikken med væmmelse og prøver på at tage mig sammen til at putte den om mine ankler. Jeg tænker uproduktive tanker om at nedsætte antal reps og sæts, overvejer at snyde og andet godt. Denne øvelse er min NEMISIS øvelse, jeg håber snart den fucker af og dør. :mad: :mad: :mad:

Reverse crunches

3x13

Siddende skulderpress

3x12x2kg

Fandt mig en sød body builder fyr til lige at fortælle hvordan min start håndstilling nu var da jeg kun har lavet denne øvelse et par enkelte gange før… årh… :tongue:

Ryg ekstention

3x12x55kg Gik godt fik løftet med numsen hele tiden. Godt godt godt.

Bosu bold

1x50sek pr ben

balance bræt

10xbenbuk pr ben

Bosu bold

1x30sek pr ben

Så strakte jeg ud og tænkte på at løbe. Jeg løb en lille bitte smule i børnehaven i dag, max 20 skridt, stærkt forfulgt af et hvinene barn. Det var så sjovt. Jeg lo helt ind i sjælen mens jeg gemte mig for den lille spirrevip i et legehus og gjorde mig klar til at hoppe ud og sige ”bøh!”, smide ham op på skulderen, og give ham nogle smæk i numsen. Havde lyst til at gå ned og finde et løbebånd og løbe til min krop slukkede og lukkede. Men det gjorde jeg naturligvis ikke, for på trods af bitte små udskejelser som den på arbejde i dag prøver jeg jo hårdt på at være styret af fornuften.

Det er en mærkelig tanke, at måske bliver mine skader aldrig bedre, måske har jeg bare ødelagt noget i min krop med mine dumme livsstil før, ingen second chance, ting er bare gået i stykker og selv med superlim ser man revnerne. Det må jeg nok i hvert fald indstille sig på i forbindelse med mit vægttab, at selv om jeg når min idealvægt, vil jeg aldring kunne fjerne mærkerne der fortæller hvordan jeg engang har set ud.

På mange måder har det altid være min største frygt, at vælge noget forkert, og ikke kunne gøre det om. Men man kan ikke sige undskyld til sin krop, der er ingen tilgivelse at hente, kun konsekvenser. Man kan ikke fortælle den ”Jeg vidste ikke bedre, jeg er ked af det”. Det nytter ikke. Så det nytter vel heller ikke at pive over det, men nogle gange kan jeg ikke lade være med at blive lidt trist over det. Føler jeg har smidt meget af mit liv væk, at jeg først lever for alvor nu, jeg ville ønske jeg havde vidst hvordan noget før.

Så gik jeg ud og hev tøjet af, spiste en pakke skinke og en pære, badede og tog hjem.

Nu har jeg spist en dåse hakkede tomater. Jeg er bare pisse fucking sund og klam.

Link to comment
Share on other sites

Mit knæ er i dag lykkeligt :wub: . Det er lidt mærkeligt siden jeg trænede mine ben så meget igår at jeg faktisk var lidt nervøs for de ville kollapse under mig på vej op af trappen til dækket. Det gjorde de selvfølgelig ikke, men de havde altså lidt den der dirrende rødgrødsfølelse.

Jeg kan aller bedst, i hele verden, lide at træne ben. Jeg glæder mig til jeg bliver meget sej til at SKWAT! :devil:

Ps. spørgsmål til kloge hoveder. Når jeg dødløfter så føler jeg mig mere stabil og føler det er lettere at "løfte med numsen" hvis jeg lægger vægten lidt frem på foden, men jeg har en ide om at vægten bør ligge på hælen? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Ps. spørgsmål til kloge hoveder. Når jeg dødløfter så føler jeg mig mere stabil og føler det er lettere at "løfte med numsen" hvis jeg lægger vægten lidt frem på foden, men jeg har en ide om at vægten bør ligge på hælen? :unsure:

Vægten skal ligge cirka midt på foden dog tættere på hælen end tæerne. En god test er at du skal kunne "vinke" med tæerne.

Ang at løfte med numsen, så skal numse/hofte bevæge sig opaf i samme tempo som stangen indtil stangen passere knæet.

Fra over knæet gælder det primært om at trykke hoften frem, så kommer resten af sig selv.

Nemmere at rådgive ud fra video end tekst, dog. :wink:

Link to comment
Share on other sites

ah ehm ja, jeg glemte lige at tilføje, når jeg dødløfter er det ikke helt dødløft men noget i retning af stivbenet dødløft, for at undlade at lægge for meget belastning på mit knæ.

Edit:

Som reglen stiller jeg mig inde i et sådan et Squat stativ og lægger baren på kanten. Den kommer altså aldrig længere ned end lidt under knæerne.

Jeg er faktisk også lidt forvirret om hvo meget jeg skal bukke i ben når det er stivbenet? :blink:

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share