EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Nytårs aften.

Ja fwiends på trods af min foruroligende evne til helt at undlade at forholde mig til hastigt fremarcherende begivenheder, som f.eks. i denne omgang, nytårsaften, så plejer det hele jo at gå alligevel. Og det gjorde det også i år.

I sidste øjeblik, inviterede JAAB mig til at komme til Odense og fejre nytår med hende, og hvis det ikke lige var drømme nytårsplanerne der blev serveret på et sølvfad så var det vist kun fordi jeg ikke havde overvejet tanken. Men da tanken først var blevet serveret så skulle den ikke overvejes længe og inden for tyve min var billetten, der ville sende mig til Odense, OBBC og JAAB købt.

Resten af aften stod på livsvigtige beslutninger som præcis hvilken nederdel jeg skulle have på til nytårs aften, hvilken af mine høje hatte jeg skulle medbringe, om man kunne træne i paryk(?) og hvor min neon-orange shorts nu var blevet af?

Klokken 1 var tasken pakket og alt for spændt og glad til at sove kom jeg dog i seng og gjorde et hæderligt forsøg på at hvile.

OBBC

Næste morgen tidlig gik toget så til Odense og her blev jeg mødt af en storgrinende JAAB og vi satte kursen mod OBBC hvor vi havde aftalt at udføre en flot omgang nytårstræning. Aftalen som hun originalt havde lavet med nogle træningskammerater gik på at træne i udklædning dagens anledning. om udklædning kan jeg kun sige at, JEG ELSKER UDKLÆDNING, så jeg var klar.

Alle andre havde dog tilsyneladende "glemt" aftalen om at klæde sig ud (eller møde op?!), så JAAB og jeg var de eneste der i flotte parykker, briller og lilla tights og detslignende spakulerede noncelant rundt og løftede vægte. Det gjorde nu ikke noget, mere opmærksomhed til min indre opmærksomhedslut, oh yes, og detsuden er sådan noget jo altid sjovt når man er to.

Ud over det så lærte jeg at lave facepulls og overhead(pulls? ) ...noget? (Dem til triceps i ved...), og jeg fik øvet en anden triceps øvelse som jeg har lidt svært ved at få til at fungere.

opvarmning: lidt cykling og rødmen

Træk til bryst: overhånd og underhånd

det var sådan plader uden vægt angivelser, men kørte 12-10-8-6

Test af incline bænk

nope ikke god ide

benelastikting

2xsort elastik

bosu bold

3xdet sædvanlige

[ms]

tripceps kickback

3x10x3,5kg

bicepscurls

3x10x5,5kg

overheadpull(?)

3x10x15-20kg?

facepulls

3x10x20kg (tror jeg nok

[/ms]

Så lavede jeg vidst ikke mere.

foam rulning og stræk

Fakta er lukket...

Nå men så var der jo det med maden, nytårsmenuen og alt det der. Ingen af os var rigtig kommet længere i overvejelserne omkring aftenens indhold andet end vi skulle have noget at spise og så skulle vi i byen. Jeg havde en flaske gin og en pakke mynte i tasken og JAAB havde et par poser frostgrønsager i fryseren, to granatæbler, lidt milda og nogle gamle porrer i køleskabet. Så vi måtte jo lige finde på noget og få handlet. Det viste sig dog at alt var lukket nu, så vi tyede til backup planen og ville bestille sushi. Det kunne vi dog heller ikke. Så det blev den lokal kiosk. Her fandt vi noget kylling, lidt cremefraise, noget gær, mælk og en hindbærsmoothie. At JAAB og jeg er improvisationens mestre i et køkken, kan vi godt fastslå nu, for vi endte op med en lækker middag af ovnstegt kylling med to slags dejlige grønsager, en sauce til kyllingen lavet på stegte porer, kyllinge saft, hindbærsmoothie, granatæble, milda og creme fraise. Det smagte fucking godt.

Egentlig var det også ret lettende bare at kunne sige what ever til nytårsforventningerne om en prætentiøs syvretters menu, og i stedet bare lave noget godt og rimeligt sund mad vi lige fandt på, mens vi hyggede og fnisede.

JAAB bagte også lige havreboller til morgenmaden, mens jeg krøllede hendes hår og vi bællede gin og pepsi max (Det var det eneste lightsodavand kiosken havde), og senere redbull light. Så overskudsagtig var hun nemlig.

Er Odense fyre altid sådan?

Senere da vi begge var blevet flotte og dejlige at beskue så gik turen ind til byen. Der var dog ikke så mange mennesker der havde valgt at ende deres nytårsaften i byen, så JAAB mødte kun et par enkelte hun kendte og i stedet dansede vi en masse.

I løbet af aftenen gik det dog op for mig at denne aften ikke helt var som en normal aften, noget var lidt anderledes. Der var slet ikke nogle fyre der henvendte sig til mig? Hvad var nu det for noget? Gentagende ture ud på toilettet forsikrede mig hver gang om at;

- Jeg så da lige så fin ud som jeg plejede når jeg går i byen

- Jeg havde ikke makeup på steder det ikke burde være

- Brysterne var fint udstillede og fremhævet,

- Bh-en (som reglen) ikke synlig,

- Nylonstrømperne, well... I stykker (men ikke så bemærkningsværdigt da nederdelen var lang og nylonstrømperne gennemsigtige...),

- Håret sad fint, og generelt virkede alt da som det plejede?

JAAB var også lidt forvirret, da jeg med rynkede øjenbryn spurgte om hun vidste hvad det var, men mente det nok bare handlede om at med fynske fyre skulle man være lidt mere offensive. "Aha... Ok ja, offensiv det kan jeg da godt...". Så jeg kiggede mig omkring efter et offer for min snart kommende fynbo-offensiv. Jeg kiggede og kiggede, men der var ingen, slet ikke nogen. I denne blanding af fyre der så søde ud, smukke ud, stærke ud, dumme ud, glade ud, var der ingen der vakte nogen speciel interesse, og hver gang mine øjne dvælede på en fyr og hans øjne fangede dem, så gled mine afvisende væk.

Så begyndte brikkerne at falde på plads i mit hoved, hele aftenen var JAAB den eneste jeg havde holdt øjenkontakt med.

Normalt er jeg meget udadvendt, også i mit kropssprog. Jeg elsker at kigge på mennesker, og at holde øjenkontakt generer mig ikke det mindste, faktisk er det tit en sjov leg at holde øje med folks øjne når jeg går omkring i min ipod verden, se hvem der søger mine, hvor længe de holder blikket på mig og så videre. Disse små signaler der afspejler oprigtig interesse eller ej, det ekstra sekund ens øjne hviler på det interessante før man redigerer sin adfærd i overenstemmelse med normerne for anstændig social adfærd. Tja mig, jeg går bare og glor, sociale normer om øjenkontakt, er sjove at bryde, og nysgerrig er jeg jo altid.

Men i aftes var øjenkontakten uudholdelig og selv om jeg hjemme ved spejlet havde stået og drømt lidt om at at finde en sød fyr at give et kys på læberne, dufte til og drømme sig væk med, så kunne jeg godt mærke at det vist alligevel ikke var et hit. Blot en hul drøm uden kontakt til den følelsesmæssige realitet jeg pt befandt mig i. I sidste ende var jeg nok lidt ked af det, sky og bare gerne ville være sammen med JAAB.

Så det gjorde jeg i stedet, dansede og lo og hyggede med JAAB og genoptog min nul-øjenkontakts politik, denne gang helt bevidst og holdt op med at undre mig over den manglende interesse.

Hej Martin.

VI blev i byen indtil halv fem og fandt så lidt og spise før vi forsøgte at finde en taxi tilbage til udkants Odense hvor JAAB bor i en dejlig lejlighed. Dette var dog helt umuligt, vi kunne hverken få fat i en taxi telefonisk eller finde en i gaderne. Forfrosne og trætte, gik vi rundt i gaderne i forsøget på at støve en taxi op. Til sidst endte vi oppe ved banegården i det spinkle håb om at nogle taxier ville komme til holdepladsen der oppe. En enkelt kom men der var kø og vi fik den ikke. Til sidst blev vi dog opmærksomme på at bussen muligvis snart ville køre og efter at have modtaget en generøs og uopfordret busbilletpenge donation (vi havde ingen kontanter og begge vores mobiler var døde), gik vi ind i stationen for at tise og vente på bussen under varmeblæseren på toilettet. Trætte, og lidt mindre kolde kom vi ombord i bussen, håret og makeupen bar præg af regnen men NU, ENDELIG, halvanden time siden vi forlod klubben var vi på vej hjem, lettelsen var til at tage og føle på.

Efter at have kørt et par stop så stod flere folk på bussen og ja nemlig, "er det ikke...?" JO SGU, DET DER, DET ER MARTIN-G! "HEJ MARTIN". Martin så lidt forvirret ud, ligeledes hans smukke (og søde viste det sig) kæreste. "Det er Jannie", så forstod han tydeligvis, men JAAB forstod stadig intet. Jeg troede da jeg havde forklaret hvem han var? Åh alkohol... Men næh. Men så forklarede jeg og så var vi alle sammen lidt benovede over dette pudsige tilfælde. At vi hele aftenen havde håbet på at møde en eller flere Fynske MOLer og så lige der i bussen var MartinG der lige pludselig (personligt håbede jeg især på en chance for at råbe højt og indtrængende HEJ MOOS!!! Sådan noget råberi appellerer bare til mig, jeg ved ikke hvorfor, og Moos virker som en man godt må råbe hej til).

Så gjorde det lige pludselig intet at vi havde brugt så lang tid på at komme hjem, næh, måske det endda var skæbnen!

Det var sjawt.

Nu sidder jeg i toget hjem til København og undrer mig over hvordan man, to kvinder, kan dele mere end en flaske gin og alligevel ikke have nogle tømmermænd, eller på noget tidspunkt på aftenen slingre eller tale uklart. Det er vel et af livets store mysterier.

Her er et fint billede af os til nytårstræning i OBBC som i øvrigt var et rigtig fint sted med meget flot udstyr og god plads:

6613962489_3c8c35f5b6_z.jpg

Håber i alle kom godt ind i det nye år!

Link to comment
Share on other sites

Jeg kunne godt lide din historie, lige indtil jeg kom til afsnittet omkring gin og pepsi max :gal:

Så kom der dog et afsnit om mig, og så kunne jeg godt lide historien igen. Eller, dvs ikke rigtigt om mig, men tæt nok på til at det fangede min opmærksomhed.

Lyder til at I havde en god aften :smile:

(Altså udover at I ikke mødte mig, hvilket giver mening i forhold til at jeg ikke var i byen)

Edited by Comedian
Link to comment
Share on other sites

Tværmassage og dybdemassage, skal der massør til. Ikke så meget fordi at der ikke findes værktøjer der kan gøre det, men mere fordi det gør så hulens ondt at man har en tendens til at holde igen og så ryger hele formålet ligesom med det.

Held og lykke med dine mål i 2012, det lyder ganske fornuftigt med dine delmål og overvejelser. Jeg ville måske mene at 26 kg er lige i overkanten at tabe, hvis man også skal have et normalt liv ved siden af, men der er så mange faktorer der spiller ind, så det vil jeg ikke blande mig i. Hvis du føler du kan gennemføre det, så skal du selvfølgelig gå efter det.

"Those who never fail, never try" :wink:

Tusind tak for dit svar.

Foamrulling som jeg jo gør i et væk, falder ikke ind under denne betegnelse?

Jeg kunne godt lide din historie, lige indtil jeg kom til afsnittet omkring gin og pepsi max :gal:

Så kom der dog et afsnit om mig, og så kunne jeg godt lide historien igen. Eller, dvs ikke rigtigt om mig, men tæt nok på til at det fangede min opmærksomhed.

Lyder til at I havde en god aften :smile:

(Altså udover at I ikke mødte mig, hvilket giver mening i forhold til at jeg ikke var i byen)

Hvor usandsynligt det end lyder, så havde vi en god aften alligevel :). Hvis du rynker sådan på brynene over gin og pepsi max, så er det vidst fordi du aldrig har rigtig smagt på gin. Alt hvad man blander vodka i, vil jeg mene gin let og med fordel kan erstatte, smagen bliver, ifølge mig, blot let mere blomster eller frugtagtig.

Link to comment
Share on other sites

Nu har jeg drukket mere whisky, rom, gin og deslige end de fleste, så det er nu nok næppe fantasien, der begrænser mig :bigsmile:

Jeg ville dog heller aldrig drikke cola og vodka, hvis man nu i stedet kunne benytte rom eller whisky... Men i en nødsituation kan alt naturligvis bruges :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Nu sidder jeg i toget hjem til København og undrer mig over hvordan man, to kvinder, kan dele mere end en flaske gin og alligevel ikke have nogle tømmermænd, eller på noget tidspunkt på aftenen slingre eller tale uklart. Det er vel et af livets store mysterier.

Jeg kender det godt! Dog viser det sig altid, når jeg dagen derpå taler med pålidelige kilder, at jeg har væltet rundt, været slesk, ubehagelig og nærgående og absolut ikke særlig ladylike, selvom jeg har været overbevist om at det modsatte var tilfældet. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Haha, havde i mødt mig 10-15min tidligere havde jeg nok ikke rigtigt kunne gå selv, men husker alligevel turen hjem uden problemer.. Det have været skæbnen der spillede ind :4thumbup: Endnu en gang: Hyggeligt at møde jer begge! Og imponerende humør tidspunktet taget og omstændighederne taget i betragtning :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Vi ved jo godt hvad du bedst kan lide Moos...jeg har i hvert fald idag, til min store overraskelse(der var solide blackouts dén aften!) fundet en video på min tlf, der indikerer at du er ret vild med tequila(eller var vi nået til cointreau'en på det tidspunkt?)...og bodytequila...

Kan du huske hvem du kastede din kærlighed på?

LOL

;-)

Link to comment
Share on other sites

Vi ved jo godt hvad du bedst kan lide Moos...jeg har i hvert fald idag, til min store overraskelse(der var solide blackouts dén aften!) fundet en video på min tlf, der indikerer at du er ret vild med tequila(eller var vi nået til cointreau'en på det tidspunkt?)...og bodytequila...

Kan du huske hvem du kastede din kærlighed på?

LOL

;-)

Vent lidt. Antyder du, at fordi jeg gav Kern Bamzfar en body tequila på hans svedige, svedige brystkasse - efterfulgt af et dyk imellem hans sandpapirs-tørre læber, for at fiske en tynd, udsuget skive lemon ud - at jeg på en eller anden måde skulle være påvirket for at have gjort dette?

Jane, du kender mig virkelig slet ikke :tongue:

Det har forøvrigt ikke noget at gøre med drikken :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Tusind tak for dit svar.

Foamrulling som jeg jo gør i et væk, falder ikke ind under denne betegnelse?

Det var så lidt. :smile:

Nej foamroling går desværre ikke dybt nok ind, medmindre du har lært at bruge en orange pigbold til det. De kan værre yderst effektive, hvis man ved hvordan de skal bruges, men ellers skal der "fagfolk" til når vi taler dybdegående massage. Men man kan faktisk komme ret langt selv med selvhjælp via foam rolling med diverse redskaber som golfbolde, pigbolde og PVC rør. Derudover er mobilitetstræning altid godt når man har led, der brokker sig. Jeg formoder du kender hjemmesiden MobilityWod ellers bør du kigge derind og se om du ikke kan finde et par videoer der omhandler dine problemområder(nej han har ikke en øvelse til appelsinhud og mormorarme... :tongue: )

Edited by T
Link to comment
Share on other sites

Træning Tirsdag d. 3/1-2011

Hej Log

I dag var jeg ude og besøge KAUF som hev og trak godt og grundigt i mig til jeg lå og grinede højlydt af bar nervøsitet over at blive sådan trukket i.

Så har jeg været nede og træne, der var mange mennesker - mest inde ved vægtende dog. Underligt nok, det plejer altid at være crosstrainerne som er et hit blandt nytårsforsætterne...

MASSAGE

Opvarmning: cykling 10 min - meget snollet.

Træk til bryst - overhånd

12x26kg

10x28kg

10x30kg

6x33kg

Træk til bryst - underhånd

12x28kg

10x30kg

8x33kg

6x35kg

(fucked up her, glemte at jeg skulle starter mine 10'ere på 42kg og fortsætte derfra... KCAL underskud fml!)

Ville have kørt dødløft men det så ikke ud til buret ville blive fri i dette århundrede så jeg droppede det. Og KAUF siger ikke mere squat liiiiige pt. Ok ok.

[ss]

Biceps curls

3x10x5kg

overhead triceps noget

3x12x4kg

[/ss]

Forsøgte at laver overhead pulls, men synes de generede min skulder. Så fandt jeg en random gut og generede ham med spørgsmål om rotator cuff øvelser (HAN HAVDE MEGA STORE DELTS og lavede mærkeligt udseende øvelser, altid et godt tegn...).

rotatorcuff øvelse liggende på bænk

20x1kg

[ss]

benelastik

3x12xgul

reverse crunches

3x15

[/ss]

Back ekstentions

12x45kg

12x47,5kg

12x50kg

BOSU bold

1x50 sek blå top

20xankel flex

20xomdeling med 5kg vægt

(blev ved med at vælte ned!! KCAL UNDERSKUD GRRRRIII!!!)

Knee raises

2x5

1x3

MASSAGE

Jeg kan begynde og mærke mit kcal underskud både på mit generelle funktionsniveau (og generelle normalitets niveau) men især til træning, det er lidt irriterende. Jegå m dog også indrømme jeg i nogle dage har ligget på omkring 1500 kcal i stedet for 2000. Det har jeg gjort både for at lave lidt kompensation for et eventuelt udsving nytårsaften og fordi jeg ikke har haft så meget appetit.

Det fandme irriterende.

Jeg glemmer ting, kan ikke huske ting, kan ikke koncentrere mig, går til tider rundt i en døs og er generelt en dumppap. Ud over det falder mit mentale funktionsniveau også på andre måder. Jeg kan f.eks. få sådan nogle angst opstød! Pisse irriterende.

F.eks i dag, så havde jeg ikke ikke fået spist så meget og jeg tog så en grapefrugt (2kr i netto!!), og skraldede den. Et eller andet sted i forløbet fik jeg rørt ved min tunge, og en mærkelig prikkende fornemmelse bredte sig på tungespidsen og jeg var straks vågen

HVAD ER NU DET?!

FÅR JEG EN ALERGISK REAKTION?! - MÅSKE MIN TUNGE VIL HÆVE OP OG KVÆLE MIG?!

Men du er jo ikke allergisk over for grapefrugt (eller noget som helst andet din tosse...)?

NEJ MEN MAN KAN JO GODT UDVIKLE ALLERGIER?! TÆNK HVIS JEG SPISER GRAPEN OG SAFTEN SÅ ER GIFTIG FOR MIG OG FÅR MIN HALS TIL AT HÆVE OP - SÅ DØR JEG!!

Du er ikke allergisk din tumpe, du er blot i kcal underskud, slap nu af og spise den grape så bliver alting meget bedre.

MEN...!

hold kæft og spis! Din tunge er stadig normal størrelse ikk?!

Yes fwiends grænsen mellem idioti og normalitet er åbenbart knivskarp når man er i kcal-underskud. Fucking irriterende.

Det stormer ret så meget, vildt nok.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kender det godt! Dog viser det sig altid, når jeg dagen derpå taler med pålidelige kilder, at jeg har væltet rundt, været slesk, ubehagelig og nærgående og absolut ikke særlig ladylike, selvom jeg har været overbevist om at det modsatte var tilfældet. :blush:

Hohoho... Det øh... Lad os ikke spekulere videre på denne interessante mulighed. :laugh::blush:

Haha, havde i mødt mig 10-15min tidligere havde jeg nok ikke rigtigt kunne gå selv, men husker alligevel turen hjem uden problemer.. Det have været skæbnen der spillede ind :4thumbup: Endnu en gang: Hyggeligt at møde jer begge! Og imponerende humør tidspunktet taget og omstændighederne taget i betragtning :bigsmile:

Ja jeg blev jo totalt glad over at møde dig! Og din kæreste var jo også virkelig flink og sjov :smile:

Vi ved jo godt hvad du bedst kan lide Moos...jeg har i hvert fald idag, til min store overraskelse(der var solide blackouts dén aften!) fundet en video på min tlf, der indikerer at du er ret vild med tequila(eller var vi nået til cointreau'en på det tidspunkt?)...og bodytequila...

Kan du huske hvem du kastede din kærlighed på?

LOL

;-)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Hohoho den glæder jeg mig til at se!!!

Den her log er sjov. Her vil jeg læse med!

.... Hey, sej date. Jeg var blevet!

:laugh:

Det var så lidt. :smile:

Nej foamroling går desværre ikke dybt nok ind, medmindre du har lært at bruge en orange pigbold til det. De kan værre yderst effektive, hvis man ved hvordan de skal bruges, men ellers skal der "fagfolk" til når vi taler dybdegående massage. Men man kan faktisk komme ret langt selv med selvhjælp via foam rolling med diverse redskaber som golfbolde, pigbolde og PVC rør. Derudover er mobilitetstræning altid godt når man har led, der brokker sig. Jeg formoder du kender hjemmesiden MobilityWod ellers bør du kigge derind og se om du ikke kan finde et par videoer der omhandler dine problemområder(nej han har ikke en øvelse til appelsinhud og mormorarme... :tongue: )

Jeg kender godt mobility WOD, har fået det anbefalet af både TJR og ROD, så har kigget liiiiiiidt på det. Nå men jeg vil da mase videre med tenninsbold og foamrulle så, det er vist det bedste jeg pt kan klare.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Status over 2011

Folk laver nye logs, eller gør status over det forgangende år, det synes jeg er en rigtig god idé. Så da jeg sad i går aftes og læste Spinderellas log og overvejede at gøre status i min egen log, samt på hvilken måde tænkte jeg at det alligevel var rimelig lang tid siden jeg havde målt mig med et målebånd. Så jeg fandt et målebånd frem og gik i krig. Og nu kan jeg så gøre status over vægttabs projektet so far:

Normalt når jeg måler mig så måler jeg mig på det bredeste sted på følgende steder:

Resultaterne er fra november 2010 til januar 2012

Bryst: - 15 cm

Talje: - 29 cm

Arme: - 9,5 cm

Hofter: - 22 cm

Lår: - 8 cm

I alt: - 83,5cm

Vægt: - 15,1 kg

Hvad siger i så? Jeg var selv ret overrasket over disse resultater, jeg var da godt klar over der var sket en helt del, som man ikke direkte kan se på vægten, men at det var så voldsomme cm resultater overraskede mig alligevel.

Faktisk har min vægt stået rimelig stille eller bobbet lidt op og nede i det sidste års tid, jeg var slet ikke klar over det var så længe ( :unhappy: ), på trods af dette har jeg dog i samme periode tabt 10 cm om taljen f.eks og 18,5 cm samlet. Så noget er der jo sket alligevel, selv om vægten har stået stille. Mine muskler er også begyndt ret kraftigt at bedstemme formen på min f.eks. stadig ganske tykke arme, således at jeg ikke længere er i tvivl om jeg er har fået nogle rimeligt gedigne muskler under alt det bløde!

Når det er sagt så er det alligevel tankevækkende at vægten alligevel har stået stille, at jeg ikke "er kommet videre" i så lang tid, jeg har selvfølgelig gjort hvad jeg synes var mit bedste, men til tider vel koncentreret mig om noget andet. Det er jeg lidt ærgerlig over, men spildt mælk tørrer jo ikke sig selv op! Så det er rart at tænke på jeg er kommet godt igang igen, og har lagt en plan.

Træningsmæssigt:

Træningsmæssigt var 2011 det år hvor jeg til pigetræffet begyndte at lærte at styrketræne, jeg føler mig godt nok stadig som en voldsom nybegynder, nok mest fordi jeg træner alene og er tvunget til at få tjekket teknik af og til hos fys osv. Det har også været en rigtig skadet tid og jeg håber at 2012 bliver året hvor jeg ikke blot bliver slank og flot men også bliver skadesfri!

Styrkemæssigt må jeg indrømme jeg ikke kan se den heeeeelt store fremgang og tænker at det må være på grund af min noget diskontinuerlige træning pga skader. Sådan er det.

Flexi projektet: droppet og gradvist erstattet af noget mobilitets og massage.

Maskine træning som jeg ellers startede året med bruger jeg nu kun når det giver mening i forhold til at frivægte er optaget eller hvis jeg skønner det er mere skånsomt.

Det blev året hvor jeg lærte at lave rigtige pushups!

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Sådan! Det er nogle virkelig flotte resultater du har opnået. Klap dig selv på skulderen!

jo tak :bigsmile:

Vildt flotte resultater, Jaaannie! Også selv om jeg stiller mig tvivlende overfor din påstand om at det skulle være opnået fra november 2011 til januar 2012. :tongue::laugh:

Nå så den køber du alligevel ikke va? :tongue:

Tak skal du have.

Link to comment
Share on other sites

Det var så lidt. :smile:

Nej foamroling går desværre ikke dybt nok ind, medmindre du har lært at bruge en orange pigbold til det. De kan værre yderst effektive, hvis man ved hvordan de skal bruges, men ellers skal der "fagfolk" til når vi taler dybdegående massage. Men man kan faktisk komme ret langt selv med selvhjælp via foam rolling med diverse redskaber som golfbolde, pigbolde og PVC rør. Derudover er mobilitetstræning altid godt når man har led, der brokker sig. Jeg formoder du kender hjemmesiden MobilityWod ellers bør du kigge derind og se om du ikke kan finde et par videoer der omhandler dine problemområder(nej han har ikke en øvelse til appelsinhud og mormorarme... :tongue: )

Det kommer da an på hvorfor leddet brokker sig...

Link to comment
Share on other sites

Det kommer da an på hvorfor leddet brokker sig...

Selvfølgelig, men nu virker Jannie jo som en fornuftig pige, der godt er klar over at jeg ikke mener at hun skal lave alt det her hvis hun har benet i slynge eller har diagnosticeret diverse skavanker. :wink:

Ps. Nar. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Træning, vejning og billeder (Ja nemlig, et helt kinderægs, indlæg!)

Træning Torsdag d. 5/1-2012

MASSAGE: ben, hofter, baller

Opvarmning: 10 mins cykling med høj cadance og lav belastning (90-120).

Rumænsk dødløft

10x20kg

10x25kg

10x30kg

10x35kg

10x40kg

Træk til bryst - overhånd

12x26kg

10x28kg

så brokkede skulder, slut prut.

Træk til bryst - underhånd

12x28kg

10x40kg

8x42kg

6x44kg

Rotator cuff øvelser med kabel

2x15x2,5kg

facepulls

12x15kg

10x20kg

10x20kg

Triceps pulldowns med reb

3x12x17,5kg (tror jeg)

[ms]

reverse crunches

3x15

benelastik

3x15xgul

glute bridges med bold

3x12 - belaster ikke som når man gør det uden bold! Good to know.

[/ms]

BOSU bold

3x sædvanelige (minus håndvægts øvelsen)

Høftebøjer træk

1x12xsort

ved at gen-implementere, så jeg lavede blot et sæt i dag.

KAUF mobilitets øvelse:

hæve-sænke knæ

3x12

MASSAGE

Vejedag fredag d. 6/1-2012: - 2.4 kg

Så er det meste af væsken vist ude af kroppen, det havde jeg lidt glemt at medregne da jeg lagde min plan, eller rettere jeg turde ikke rigtig spå om hvordan det var med det. Så nu er jeg da lidt foran, det er jo fint, der kommer jo nok en uge hvor man grundet det ene eller det andet har problemer med at præstere.

Sidder og kigger på bodyfat billederne som Cloudhands var så venlig at linke til: http://www.leighpeele.com/body-fat-pictures-and-percentages. Når jeg snakker med folk om min træning og især mit vægttab så spørger folk mig altid hvor meget jeg vil tabe mig/veje. Men det er jo svært at sige ikke. Nu har jeg sat -26 kg som et mål, men hvis der skal mere eller mindre til, så må jeg jo justere undervejs.

så umiddelbart skyder jeg på, jeg godt kunne tænke mig at havne et sted mellem 18-25% i Bodyfat. Pt tror jeg at jeg ligger på omkring 35% ud fra de der billeder. men er ikke helt sikker.

Jeg tog nogle dagsforms billeder forleden, jeg har jo længe lovet de ville komme når nu jeg nåede dit eller dat, men fuck det, her er de, nu kan de være startpunkter. Jeg har også i ramme alvor for første gang forsøgt på at lave et rigtig flexe-arm billede så der er også et par billeder der.

For sammenligningens skyld skal jeg inkludere et billede fra start af mit vægttab.

START:

6646539413_671d354bbf_z.jpg

NU: 6646511063_b3a68d0c0d_z.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share