EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Fik du tæv? :cool:

selvfølgelig ikke, jeg kildede dem jo bare da jeg ikke kunne mere! :cool:

egenlig lidt imponeret over jeg stadig kunne, har ikke trænet det længe, ikke siden min skulder begyndte at bøvle.

Der var faktisk en lille 4årig gut er kunne tage en, helt strikt. :devil:

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Træning Tirsdag d. 6/3

Kære e-friends,

Så strakte viljestyrken sig ikke længere, og opmuntret af tilsyneladende syvmileskridt i skulderfremgangen, tog jeg op og lavede lidt egentlig styrketræning. Jeg havde ikke helt demonteret mit hoved og efterladt det på skrivebordet, blandt de voksende stakke af notater og artikler, men det var tæt på.

Lidt frisk og rask udstræk (statisk og dynamisk) og massage.

Jeg startede ud med det vigtigste i verden, deadhangs og excentrisk.

3x3

På første sæt lavede jeg 8 sekunders deadhang. Her må jeg dog tilstå at der nok skal indsættes forbehold for sekundernes gradvist forsvindende længde, når man under stort pres tæller dem højt inde i sit hoved. På trods af at denne måde at måle tid på jo er godkendt af den sunde fornuft, er det jo muligt at smerte og utålmodighed kan have forvrænget min ellers urokkelige perception, af tidens retmæssige passeren. Mærkeligere ting er jo sket før. F.eks. tryllede jeg tilsyneladende Spock væk mens jeg senere i forløbet lavede stabiliserende kernetræning.

Efter mit lille chin-downs eventyr gik jeg overmodigt ned for alligevel at lave pull-downs, eller træk til bryst som jeg jo også plejer at kalde det. Især var jeg spændt på at forsøge at bruge overhåndsgreb som jo ellers plejer at irritere min skulder. Min fornemmelse var dog at alt mit skulder rehab havde ændret noget i den måde jeg aktiverede min skulder og i min bevægelsesbane så nysgerrigt greb jeg fat på opgaven. Jeg holdt vægten overkommelig og gik i krig. Hvis min hukommelse er lige så god som min indre kronometriske fornemmelse så blev det nok til noget i denne stil:

Træk til bryst:

Overhånd:

12x26kg – gik perfekt, intet brok og alt føltes rigtigt.

10x33kg Aaarr den gik vidst ikke, her kunne jeg mærke min bevægebane ændrede sig…

10x28kg Fino!

Underhånd

12x26kg let let let

10x33kg fint

8x40kg okidoki

Neutralt greb

12x26kg

10x26kg

12-13-14?x26kg – de sidste var forced, KOM SÅ DU KAN GODT – nå hej makker? Tilsyneladende har komplet fremmede taget notits af min manglende træningsfrekvens på det sidste og besluttet at en intervention var på sin plads. Det var sgu ikke så ringe end da.

Det gik fint overordnet, mine store spekulationer i forhold til denne øvelse forholdte sig ikke blot til hvorvidt skulderen var frisk og jeg kunne finde ud af at bruge den korrekt, men også i forhold til min lænd. Jeg havde fjerne ”lår-spænde-puden”, i håb om at jeg så kunne undlade at trække imod med benene og holde lænderegionen helt immobil, og herved ikke belaste min irriterede lænd. Jeg tror det lykkedes delvist, men et eller andet sted fik jeg dog belastet. Spørgsmålet er nu om det var i alle øvelserne og jeg bare ikke kan undlade at belaste i denne øvelse, eller om det eventuelt blot var i underhåndsgrebet som jeg jo kørte med en del mere vægt på.

Så lavede jeg lidt skulderrehab, som var noget ala

4x16x2,5kg intern rotation

4x16x2,5kg ekstern rotation

Og

Facepulls

12x20kg

10x22,5kg

8x25kg

Tror jeg nok.

Lændestabilitet

Stræk og hjem.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Kære Log, så har jeg været i fitness igen!

Træning lørdag d. 10/3-2011

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige fwiends, det er endnu en gang blevet tydligt for mig hvor stor en idiot jeg er til det her med "krop", denne gang dog heldigvis på den gode måde.

Jeg er for første gang i... 3 år måske? begyndt at have symptomfrie dage med min lænd, det kom egenlig ret pludseligt da jeg på grund af hvad Durden havde sagt blev opmærksom på at jeg muligvis kunne overspænde i nogle "forkerte muskler". Så jeg har gået rundt og prøvet på at slappe af i min bagside, og voila... Mere eller mindre symptomfri, med det samme, dagen efter endnu bedre og næste dag igen havde jeg min første helt symptomfrie dag. Jeg kunne ligge på maven i min seng uden at det føltes som om det belastede det mindste, hvilket som regel har været den sikre vej til problemer.

Jeg er verdens gladeste idiot.

Nu skal vi bare have helt styr på opspændet i forhold til træningen så sker der noget!

Nå men så trænede jeg noget i denne stil

Deadhangs og excentrisk

2x4

1x2

lige så længe deadhang jeg kunne, hvilket efter de første par reps, var slet ikke. Jeg kunne godt mærke jeg var lidt tung om numsen (også da jeg senere skulle have min secretary-i-wanna-fuck-kjole på!! øv).

(men hold da op, jeg har tydeligvis Durdens drømme arm gener, mine arme vokser bare jeg tænker på at løfte noget tungere end en kaffekop! Og det pump jeg får på dem, alene af denne ene øvelse, gør at jeg går fra at kunne passe ærmerne i mine t-shirts, til at ærmerne "ruller op". Jeg er begyndt at træne i langærmede.

Jeg er stolt af mine muskler meeeen... Har jeg forresten fortalt jer at det ikke er en god idé at stolt lave et front biceps flex på en date? :4flex: Det er det faktisk ikke... Faktisk er det muligvis den bedste måde at afvise en fyr uden at såre ham. På den led er det skidesmart faktisk. Flex... vent max. 24 timer, og der vil på magisk vis komme en sms der lyder noget ala: "Du er sød, dejlig og jeg havde det super hyggeligt, men vi er bare for forskellige" :dry:

helt sikkert...

Med hensyn til numse-tungheden skylder jeg nok også at sige, at jeg efter at have læst om restitution og skadesrehab og effekterne af kcal underskud på disse ting, i et stykke tid har gået og grublet over at sætte vægttabet på pause for at se om det skulle hjælpe noget. Og for lidt tid siden tog jeg så endelig beslutningen om at det er vejen frem for nu.

Glad og frejdig har jeg derfor i lidt tid levet efter det hævdvundne kost princip: "see food = eat food". Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige andet end at jeg tror at min krop godt kan lide det, især mine skuldre OG min numse. Nu har jeg dog besluttet at der må lidt styr på hedonismen, og har aftalt en fredags slik-kage dag, så det ikke helt tager overhånd, og jeg skal til at tabe mig endnu mere, når den tid kommer igen.

Pull-downs

blanding af under- og overhåndsgreb

8-10 sæt i det hele med: 26-33kg på.

Skulderrotation

4x16x2,5kg ekstern rotation

4x16x2,5kg intern rotation

nu var det sidste reb tilsyneladende også gået i stykker, og de nye stadig ikke kommet, så ingen facepulls.

lændestabilitets øvelser.

Der er en af øvelserne hvor jeg ligger på ryggen, knæene i vejret og fødderne i jorden. Så åbner jeg langsomt mine ben til de er næsten så spredte som de kan være (i ved lidt ala et lyskenstræk...), mens jeg fokuserer på at holde mit bækken immobilt. Selv om jeg på ingen måde anser mig selv som begynder når det kommer til dette specifikke bevægelsesmønster, må jeg indrømme at det aldrig har været en helt så offentlig fornøjelse før. Det kræver en hel del dissociering.

Så gik jeg hjem og gjorde mig klar til stor semi-højtidelig familiefest.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Det glæder mig, du har bedring med ryggen. Og især du giver mig æren :D Men mon ikke meget andet har spillet ind...

Ps. lad da vær med at se skader som en forhindring for at fortsætte vægttabet :)

Jo jeg tror da også andet har spillet ind, men jeg tror det hjalp meget at få fokus på at jeg måske spændte forkert :)

Så tak for det.

Vægttab og rehab kan sagtens kombineres. Det er bare et spørgsmål om at putte det rigtige i kæften. Sig endelig til hvis du har brug for gode ideer. :smile:

Hey, tak for dit input.

Jeg vil da meget gerne have idéer for indtil videre har denne kombi ikke fungeret særligt godt for mig. Jeg synes ikke rigtig jeg har oplevet en bedring i samme grad som nu. Jeg kan selvfølgelig godt se at, der også er andre faktorer, end mit vægttabs projekt, der kan spille ind, det ved jeg godt. Men i sidste ende følte jeg at hvad jeg gjorde ikke virkede, og blev ked og frustreret og besluttede at prøve noget nyt. Men egenlig vil jeg jo gene komme videre med mit vægttab, så fortæl endelig. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Træning Søndag d. 18/3-2012

I DAG HAR JEG TRÆNET BEN! JEG ER SÅ GLAD.

Massage og udstræk

Deadhangs og excentrisk

2x4

Pulldowns, sådan ca.. (ny maskine)

Overhånd

12x25kg

12x25kg

10x30kg

8x35kg

8x30kg

10x25kg

Underhånd

12x25kg

10x30kg

10x35kg

dumdidum... Kan ikke huske om jeg lavede mere

(Nye gamle trænings momenter til stabilisering af albue: biceps og triceps, lav vægt og høj volumenen)

[ss]

biceps curls

4x15x2kg

triceps overhead extentions

1x12x4kg

3x15x2kg

[/ss]

Rotator halløj

Intern: 2x16x2,5kg (havde lidt issues med at stabilisere albuen så stoppede her)

Ekstern: 4x16x2,5kg

Kerne stabiliserende øvelser

crunches 3x40

BENPRESS :wub: :wub: :wub:

3x12x45kg

(ja ja, stille og rolig skal lige være sikker på at knæet vil være med og at jeg kan holde den rette stilling. Ihh jeg er så glad! Der er tydeligvis håb for strutnumsen endnu!)

Så gik jeg hjem og smurte mine arme og skuldre ind i pebermynteolie, og gik ind og stank hos naboen.

Nu skal jeg gøre rent. Øv.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Hej log

Siden alle andre smider lækre billeder vil jeg også gøre det… Medløber kan man jo altid være.

man-up-dolce-gabbana-the-one-sport_7_1.jpg?width=600&height=370&crop=auto

Jeg synes lige jeg ville sige hej og fortælle om mine ekstrasportslige aktiviteter.

Mandag:

Jeg har haft vilde doms i mave, baglår, inderlår, baller og arme. Jeg tror måske at den omgang i hvert fald som mine arme modtog sidst var lige i overkanten for min skulder.

Gåtur: Halvanden time. Ikke så meget powerwalk men ok tempo.

Tirsdag:

Endnu værre doms, alle musklerne i mine ben og baller trækker sig sammen og begynder at hive lidt i mit knæ så masser af fokus på udstræk i løbet af dagen.

Mobilitetsfokus, foamrulning af ben, baller, hofter, ryg og sider og efterfølgende udstræk

Onsdag:

Jeg håber på at komme op og træne i dag, men der er stadig lidt at mærke i skuldre og arme (og højre balle), dog på prikke (at man skal prikke til det for at mærke ømhed) niveau. I dag bliver vist også en mobilitetsfokuseret dag. Irriterende at mine muskler klumper sig sammen på den måde!

Pigehest: Hihi ja forhåbentlig, nu må vi se :smile:

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Hej Log,

Jeg fik faktisk trænet i Onsdags, men livet kom i vejen for loggen. I det hele taget er der rigtig meget knald på i øjeblikket med min praktik hvor jeg både underviser og forsker samt lærer en masse nyt. Jeg har også fået en masse sjove og interessante oplevelser, som man normalt som privatperson ikke har adgang til.

Jeg tror også snart jeg skal starte i nyt frivilligt job. Yes baby, det bliver godt at få noget mere på CV'et.

http://www.mindwhatyouwear.com/wooldom.html

hahahihihi

Nå det var den der træning.

Onsdag d.21/3-2011

Massage og udstræk

13 mins let cykling

Pulldowns

overhånd (gl. maskine)

12x26kg

12x33kg

12x33kg

10x38kg

12x26kg

Underhånd

12x33kg

12x33kg

10x40kg

12x26kg

Noget i den stil...

Rotator drills

Ekstern: 3x16x2,5kg

Intern: 3x16x2,5kg

Curlede lidt biceps og triceps med 2 kgs håndvægte, men skulderen var ikke velunderholdt, så stoppede igen. Tænkte ellers det måske ville gå an nu hvor jeg ikke havde lavet deadhangs.

Kerne stabilitetsøvelser

Lidt let Svømning.

Slut prut.

Link to comment
Share on other sites

Træning Søndag d. 25/3-2012

De er forår i vejret og i kroppen. Det er så dejligt!

Massage+udstræk

chin-downs

2x3/4xexcentrisk

Pulldowns (gl. maskine)

Overhånd

12x26kg

10x33kg

10x33kg

5x40kg

Underhånd

12x33kg

10x35,5kg

8x40kg

5x42,5kg

eller noget i den retning...

rotator halløj

[ss]

Ekstern: 4x17x2,5kg

Intern: 4x17x2,5kg

[/ss]

[ss]

biceps curls

1x15x2kg

2x15x4kg

triceps overhead

3x15x2kg

[/ss]

LATERAL RAISES (har i lige set det var?)

1x12x2kg

Benpress

12x35kg

12x37,5kg

12x40kg

Kernestabilitets øvelser

gamle + nye

Lidt massage og udstræk og hjem

Var til fysse i fredags og lige som sidste gang tog hun godt fat i min arm og skulder, samt denne gang mine pecs. Holy! Det gjorde ondt og var dejligt på en og samme tid, og jeg tror virkelig det hjælper at blive løsnet op. Mine skuldre kunne i hvert fald holde til MEGET mere i dag end normalt.

Det er så dejligt!

så smurte jeg mig ind i pebermynteolie og tog hjem. Efter træningen tog jeg med Aleks ind på dansk Design center og kukkelure. Ret hurtigt blev jeg dog til "manden" og fandt mig en stol og rode med min mobil mens Aleks gik og kiggede og tog billeder. Design er fedt nok, men tja... Så gik vi ned til havneundfarten og sad og drak cider og sludrede i solen. Derefter noget dejlig mad og så hjem. Foråret er nu skudt godt igang.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Din log er havnet helt omme på side 5 - den slags er kun acceptabelt, hvis, man er på ferie! Hvor er du henne på ferie?

Jeg har købt en playstation... rolleyes.gif

Ud over det er følgende knapper CVR4 (samt lejlighedsvis lyden) nu også døde på min bærbar. Øv. Jeg var ellers ganske villig til at tro, at gud bare elskede lige præcis mig, mere end alle de andre tosser i verden, som kunne finde på at give deres bærbar et brusebad.

Men sådan var det vidst ikke.

Alligevel.

Øv.

Nå men bare fordi jeg ikke får logget, på grund af diverse fristelser, tekniske besværligheder og et utålmodigt gemyt, så betyder det altså ikke nødvendigvis at jeg ikke får trænet. Det gjorde det dog i sidste uge. I dag har jeg dog fået trænet og jeg skal selvfølgelig nok aflægge fuld rapport. Lige om lidt altså. Først vil jeg lige vise jer min nye badedragt:

bp-so04bca-large.jpg

Ja, den er nemlig flot kan i tro.

Jeg prøvede den for første gang i dag og det var godt! Så nu er jeg klar til at starte til svømning. Det virker dog som om alt undervisningen er ved at stoppe nu, end of season-ish. Helt ærlig.

Nogen der kan anbefale en svømmeklub? Jeg overvejer USG, men siden min tid som studerende hastigt svinder ud mellem mine tøvende fingre, tænker jeg at måske en normal klub er vejen frem.

Det er i øvrigt en mærkelig ting, for alvor at kunne se enden på, hvad der må siges at være mit liv som jeg har kendt det de sidste mange år. At skulle til at være seriøs og ikke bare være i træning. Jeg går og vender mig til tanken om at skulle holde op med at spille idiot og være seriøs. Jeg tror bedre jeg kan lide og spille idiot.

Men måske er begge ting mulige, eller måske har jeg valgt det forkerte felt. Eller måske er det slet ikke noget jeg skal bekymre mig om.

Der sker også mange andre spændende ting i mit liv for tiden (ud over en ny badedragt og Dragonage altså). Men dem kan jeg ikke rigtig snakke om i min log, tavshedspligt og alt det der.

Nå men, det var træningen vi kom fra.

Træning Mandag d. 9/4-2012

Massage og udstræk

crosstrainer 10 min stille og rolig, fokus på knæ.

pulldowns

overhånd

12x26kg

12x33kg

8x40kg

6x40kg

Underhånd

12x33kg

10x40kg

8x45kg

Hvor bredt er jeres greb i underhåndsversionen? Jeg synes det er lidt svært at finde ud af. Jeg blev tilrådet et har det ret snævert, med lillefingrene 10-15cm fra hinanden. Hvad tænker i?

Skulder rehabs

Intern: 4x16x2,5kg

ekstern: 4x16x2,5kg

triceps med reb

6x20kg - ah synes ikke det var godt i skulder.

Benpress

3x12x35kg let - fokus på knæ.

Kernestabilitets- og styringsøvelser

masserxmasser

Svømning - ikke overvældende meget, bare lige plaske nogle baner og prøve den nye badedragt.

Det var det.

Link to comment
Share on other sites

:wub:

Prøv Skyrim eller Kingdoms of Amalur

Beware! Skyrim betyder mindst 16 timer foran skærmen ad gangen.4whistling.gif

Hvis du er lige så blodtørstig som mig, kan Dead Island på det varmeste anbefales!!! (Selv om jeg ikke kan spille det længere efter at jeg er blevet hormonella pga. graviditeten og slet ikke kan tåle noget farligt eller sørgeligt omg.gif )

Link to comment
Share on other sites

JAAB:

Ja, ja det er nemlig fra Bravissimo - en speedo en. Og der er altid gang i mig, på den ene eller anden måde. Lige nu får jeg dog mest bare trænet min tastehastighed. 62 siders transkribering indtil videre. Størrelse 12, enkelt linjeafstand, suk. Men jeg kan skrive hurtigt nu kan du tro!

CH og Stinelykke:

Oh yes, tak for tipsne, dem vil jeg holde i mente!

Link to comment
Share on other sites

Kære log,

Da jeg vågnede op i morges var min ryg, nakke og skuldre helt sammenknudrede, og jeg var så dehydreret at jeg ikke rigtig kunne glippe med øjnene eller synke.

I går havde vi en fest :biggrin:

Jeg troede slet ikke jeg gad holde fest, havde halvt planlagt at stikke ind til naboen og spille Xbox og se film hvis det var, men det var As fest for at fejre hendes nye job, det skulle jo bare være en lille fest... Jeg havde bare købt en flaske vin, '... Skal ikke være så fuld, skal jo passe på formen, drikker måske bare to glas... og så går jeg ind til naboen...'. Men så mens vi lagde makeup og tog tøj på, så kom denne sang på anlægget. A og jeg kiggede på hinanden og grinede, vinen helt glemt, så gik vi ud og hældte de første flasker sprut i punchbowlen, business as usual, yes baby. Inden længe var der folk af alle nationaliteter og professioner i lejligheden som sædvanlig.

Special guest appearrance af PowerPrincess! :hehe:

Det var en god fest.

Oh baby,

Want som more baby

:wub:

Før festen var jeg oppe og træne, min træning var nogenlunde sådan her:

Massage og udstræk

Crosstrainer: 10 min

Det føltes som om at jeg kan belaste mit knæ så meget jeg vil såfremt jeg lægger vægten rigtigt på foden. Men min krop er en løgner og en nar. Så jeg ved bedre end at lytte til sådanne følelser og det blev kun til 10 min på niveau 5, men dog med lidt højre tempo, kunne ikke helt flekse viljestyrken til også at køre langsom når knæet nu lokkede med sin besnærende tavshed.

Pull-downs - overhånd

Min skulder har været ret irriteret siden sidste træning, så selv om den var tavs nu, så turde jeg ikke lave for meget

12x26kg

12x33kg

12x33kg

Benpress

3x35kg

Skulder rehab

Intern: 3x16x2,5kg

Ekstern 3x16x2,5kg

Kerne træning

meget

Det var det.

Link to comment
Share on other sites

JEg ved ikke rigtig hvordan det fungerer med det nye redigerings halløj,

Men der skulle selvfølgelig have stået

3x12x35kg i benpress.

Eller hvordan man indsætter youtube tydeligvis.

Idioti.

Lidt ligesom når folk stiller sig lige foran metrodørene når de skal ind, uden at have overvejet at nogen skal ud først. Så står de der som hovedløse gæslinger og tripper forvirret over ens helt pludselige og tydeligvis uventede eksistens lige foran dem. Dørene er gennemsigtige.

NO ONE MAY PASS!

Det er min yndlings pet hate.

Det er mok fordi jeg altid kører med metro når jeg er virkelig træt/sulten og ikke engang har energi til at sammensætte en særlig tilfredsstillende fantasi om at gokke dem i hovedet med en særdeles velegnet et eller andet fra nettoposen. Skal det være tanken om et vådt blodigt smattet klask fra en pakke hakket oksekød, som deres tøj vil kunne huske forevigt, der pænt skal relokere dem til et mindre retarderet sted?

Eller måske en solid rulle kiks som jeg er sikker på ville lave en fantastisk lyd ved sammenstødet med det tydeligvis tomme hovede. Og måske så sprøjter der krummer i alle idioternes øjne så jeg kunne få et forspring på min flugt!

OG HELT ÆRLIGT HVAD FANDEN ER EN OVERVÅGNINGSALARM!?

Link to comment
Share on other sites

Det føltes som om at jeg kan belaste mit knæ så meget jeg vil såfremt jeg lægger vægten rigtigt på foden. Men min krop er en løgner og en nar. Så jeg ved bedre end at lytte til sådanne følelser og det blev kun til 10 min på niveau 5, men dog med lidt højre tempo, kunne ikke helt flekse viljestyrken til også at køre langsom når knæet nu lokkede med sin besnærende tavshed.

Lige en strøtanke... Har du nogensinde fået tjekket om dine fødder fungerer som de skal? Mit nyeste skud på en behandler har sendt mig omkring en fodterapeut da han mener at jeg er en smule platfodet og at det kan have en sammenhæng med hvad jeg nu ellers døjer med.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share