Hånden på hjertet


CloudHands
 Share

Recommended Posts

Og når det er sagt så elsker jeg mit studie og faget. Sådan virkelig meget. Jeg er vild med det og glæder mig som et barn til jul, til at komme ud og virke.

Det eneste jeg synes er svært er at koncentrere mig om at læse uden helt at vide hvad den næste måneds regninger skal betales med. Vi har det virkelig klemt, særligt når jeg løber tør for SU til januar. Jeg må indrømme at jeg ikke helt ved hvor fanden jeg skal finde de penge henne, selv hvis jeg får mig et fuldtidsjob.

Har overvejet fast nattevagt (7/7) på plejehjemmet hvor jeg lige er blevet ansat som fast afløser. Men jeg ved sgu ikke rigtig om jeg kan arbejde på den måde fast... Har aldrig prøvet det før og har ikke lyst til at ødelægge noget mere ved helbredet end højst nødvendigt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Det er blevet til en masse løb, en dumpet eksamen, en nært forestående reeksamen og et halvt semesters læsning udskudt til senere... Yay! :/

14. januar 5km 28min

17. 7km 44min

19. 6km 38min

20. 5km 28min

22. 5km 28min

25. 5km 30min

27. 10km 1t6min

1. februar 5,5km 36min

3. 11,6km 1t17min

Sidste løb var uden tvivl det bedste af alle ovenstående løb. Energien var god og i betragtning af at det var i snevejr og mudder ude i en skov, så var farten også god. Den sidste km var lidt svær fordi jeg fik ondt under svangen, som om et eller andet var strakt lidt for langt på et tidspunkt da jeg gled en lille smule i skovbundens mudder og grus. Sneen dækkede landskabet så smukt og der var helt stille i skoven. Meget lækkert og meditativt bare at suse derudaf på både anlagte skovstier, men også mere off-road passager. En meget tilfreds løber her til aften :D

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share