Julie Malou Silverchair's logbog


juliemalou
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hej igen mol'ere

Jeg er tilbage igen efter en længere pause. Har ikke haft motivationen til at logge, men det betyder ikke at projektet har været sat på standby. Det går faktisk fint, jeg har været på ferie på Mallorca og har fået nyt job i en sandwich-bar, bare slet ikke nok timer til at jeg kan tjene nok. Jeg må finde noget mere/andet hvis ikke de kan give mig flere timer og en bedre løn.

Min vægt ligger omkring 65 efter at have været helt nede på 60,8kg på Mallorca. Jeg havde en periode på 11 dage i træk uden ædeflip, hvilket er en rekord. Så det er altsammen okay, selvom den foregående uge efter jeg vendte hjem fra Mallorca har været dårlig uge/negativ uge = flere dage med flip end dage uden. Men sådan er det ofte når jeg har haft en pause. Denne uge bliver bedre, det kan jeg mærke :)

Træningen i dag:

21min løb, 4km (fesent!!)

25min cykling, 11km

15min romaskine

20min Styrketræning(havde ingen energi nærmest :/)

Jeg må tage i betragtning at jeg havde feber igår og var lidt småsyg... Heldigvis hurtigt rask igen som altid :D

Jeg er begyndt ofte at tage til zumba i Birkerød hvor jeg cykler begge veje, 22km i alt. I morgen skal jeg prøve bodypump for første gang, glæder mig mega meget :D Så træningen i morgen bliver 22km cykling, 55min bodypump og muligvis også en times normal fitness..

Jeg kæmper stadig for at komme så højt op i kcal som muligt..

Knus

Dejligt at du er tilbage både her og i DK, og i god form. Det var hyggeligt at sludre forleden på motionscyklerne.

Bortset fra dit mål for vægten og kalorierne, har du så nogle konkrete træningsmål? F.eks. at kunne løfte en bestemt vægt eller løbe en bestemt distance?

Når du skriver at du kæmper for at komme højere op i kcal, hvad ligger der så helt konkret i det? For mit eget vedkommende kæmper jeg jo med at komme ned i kcal, som vi snakkede om forleden. Jeg kæmper mod følelsen af sult og trangen til at spise en masse lækkert, men hvordan er det for dig? Betyder det at du kæmper for at komme så højt op i kcal som muligt, at du til dagligt ikke føler en trang til at spise eller er det noget andet?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hej Julie

Jeg har læst lidt i din blog. Er den gået død?

Det er tydeligt at se, at du har opnået en masse igennem de sidste par år. Jeg har stor respekt for den måde, du har valgt at tackle dine problemer på. Den eneste vej frem er at kæmpe, hvis man vil opnå noget her i livet og det må man sige, at du gør.

Håber stadig, at du er på rette spor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share