Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Update (nu med træning i motionsloggen)

Træning d 12.6

Styrke

1.pas med super coach J i FW Scandinavian center

Vi startede forsigtigt ud med opvarmning og så ellers klassiske øvelser med ca halvdelen af den vægt vi arbejdede med inden lockdown.

Masser af gode grin og alligevel prøvede coach at tage livet af mig i sidste prowler sæt

Var helt bange da jeg vågnede lørdag for havde allerede ondt mange steder

Træning d 13.6

Løb 

10 k Blommehaven t/rt i tiltagende smukt aftenvejr ovenpå massive torden/regn byger

Træning d 14.6

Styrke

Mere dejlig træning med supercoach med bla walking lounges og til sidst ro maskine kombineret med squat variant - avs avs det får lårene til at syre på en helt anden måde og er stadig øm

Træning d 15.6

Restitution selvom at jeg faktisk havde gymnastiktøjet på fra morgenstunden men skulle hente cykel hos cykelhandler. Til gengæld lokkede god ven og tidligere kollega L mig med ned at bade og det var fabelagtigt dejligt. Kunne faktisk være i længe og vandet var bare så lækkert i aftensolen 

Træning d 16.6

Løb

40 minutter på løbebånd helt roligt 

Endnu en dag i gymnastik tøj fra morgenstunden men lykkedes mig heldigvis at smutte ind i Scandinavian center på turen hjem fra endnu et cykelhandler besøg. Selvom at det havde været dejligt at løbe ude, så må jeg bare erkende, at det er virkelig svært at komme afsted, når først jeg er landet derhjemme. 

Efter en periode, hvor jeg har haft vadet rundt, så har jeg heldigvis nu igen en cykel både ude vestpå og hjemme i Århus. I et noget stramt program, så gør det en dejlig forskel. 

I dag mere styrke med coach :dumbbell_lift::weight_lift::w00t:

Drikker stadig primært kaffe om morgenen men det er jo et lidt langstrakt begreb med første lille kande omkring 4.30, hvor jeg står op og så er jeg forfalden til latte fra 7-11, som jeg lige kan snige med ind i afdelingen lidt i 8. Har det dog stadig godt med det. Madmæssigt er jeg tilbøjelig til at spise meget og hurtigt om aftenen og det efterlader mig ofte med en lidt proppet ubehagelig følelse. Ligesom en kombination af, at jeg for det meste er meget presset inde i hovedet af alle dagens indtryk og også ofte sulten. Well tror i hvert fald, at det ville kunne løfte min livskvalitet, hvis jeg koncentrede mig lidt mere om at smage, tygge og nyde maden. Det samme gælder nok min frokost, som på det seneste mest har haft været indtaget begravet i computeren. Som noget positivt har jeg de sidste dage haft gulerødder og bladselleri med som snacks i toget om eftermiddagen og det fungerer godt. Ligepludseligt har jeg simpelthen fået nok af chokolade som jeg ellers har haft spist rigtig meget af. I stedet lidt svært ved at modstå lakridsskum pandabjørne fra Katjes :hippy: Når jeg skriver lidt om det med maden, så er det fordi, at jeg kan se, at jeg simpelthen gerne vil være mere i kontakt med, hvad jeg egentlig spiser og hvornår. Ved at jeg nogle gange spiser fordi, at jeg egentlig er tørstig, eller ked af det, eller frustreret, eller bare er overstimuleret af indtryk. Alle ting,  som kalder på en anden løsning end hvad jeg gør i øjeblikkket. Og det er det som jeg gerne vil ændre på. Men jeg ved, at jeg ikke skal ind i træners excell ark, eller på en eller anden faste kur. 

Når det at anvende Fitnesspal til tider har haft hjulpet mig, så er det nok fordi, at det er en god måde at være bevidst på. Lige at være opmærksom. Dog må jeg erkende, at jeg som en anden misbruger ofte har haft brugt det til at indtaste de sunde madvarer og så lige glemme det når der røg en plade chokolade indenbords.

Well føles mærkeligt som midaldrende at skulle forholde mig til ovenstående og evt læsere af loggen har læst om de her ting x mange. På andre fronter kan jeg se, at jeg er lykkedes med at ændre nogle ting, så værd at forsøge. 

Dejlig solskinsdag til Jer derude 

:hippy: 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Bjergtrold skrev:

pandabjørne fra Katjes

Uhmmmm, pandabjørne fra Katjes :4jumpy:

Nu har jeg lige genoptaget læsningen af Chris MacDonalds moppedreng af en bog og skal til at gå i gang med kapitlet om kosten. Jeg har en fornemmelse af, at han vil banke nogle punkter igennem, som jeg i hvert fald ikke helt kan leve op til  :raisebrow:

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

På 17/6/2020 at 08:56 , Henrik S. skrev:

Uhmmmm, pandabjørne fra Katjes :4jumpy:

Nu har jeg lige genoptaget læsningen af Chris MacDonalds moppedreng af en bog og skal til at gå i gang med kapitlet om kosten. Jeg har en fornemmelse af, at han vil banke nogle punkter igennem, som jeg i hvert fald ikke helt kan leve op til  :raisebrow:

Uhhh spændt på at høre, hvad du får ud af Chris' betragtninger. Jeg gik lidt i stå og jeg ved, at hans første pointe også inkl kost er søvn = noget som jeg nok ikke helt lever perfekt op til i øjeblikket.

På 17/6/2020 at 18:05 , Gregers TF skrev:

Uh, jeg stod længe ved slikhyden i Føtex og kiggede på de bjørne, der :blush: Men jeg lod dem ligge.

Jeg tror det er svært ikke at sluge maden, når man først har vænnet sig til det. En skidt unode.  

Og ja enig Gregers men jeg kan se, at det hjælper, hvis jeg fx er i gang med noget praktisk. Så går det betydeligt langsommere med at spise = rigtig rigtig godt for mig og nu har jeg også set endnu en HBO serie færdig, så nu må det være slut med alt det serie i en periode. 

På 19/6/2020 at 11:26 , Spinderella skrev:

Melder mig også som fan af Katjes pandaer. :bigsmile:

For tiden er det dog rosevin og chips, der er min primære last. :laugh:

Uhhh elsker rosé og ville drikke det hver dag, hvis jeg havde mere adgang til god søvn og mindre arbejdspres.. nu må jeg nøjes med en gang imellem og så nyde det ekstra meget og tak for god snak i dag søde 

22 timer siden, vestjyden skrev:

Nu er jeg også lækkersulten! De der pandaer smager godt.

At ændre spisevaner er bare ikke nemt. Så hvis du finder guldkorn skriv endelig, da jeg stadig bokser med det.

Chancen for de store guldkorn er nok ikke så stor men jeg har en aftale/plan med mig selv om at prøve at tænke nogle af mine tiltag højt her i loggen. Inkl for en gangs skyld at prøve at analysere, hvad der sker når jeg pludselig går amok i et eller andet + hjælpe mig selv tilbage på sporet i stedet for bare at opgive fuldstændigt, eller måske endda nærmest sabotere mig selv med store mængder slik/chokolade. 

:hippy: Og tak til Jer alle 4 for at være fuldstændigt ligeså vilde med de små pandaer som mig. Jeg har aftalt med mig selv, at jeg i princippet gerne må spise dem, hvis de kommer ind i My Fitness Pal arket og så bliver det nok uværgeligt noget med kun at snuppe et par stykker inden at kitchensafen lukker kæberne stramt i. 

Og lige nu vil jeg nok alligevel prøve  at holde de der rene sukker ting lidt ude af huset og har så i stedet tilberedt de små havregrynskugler som en lille treat inkl til efter frokost/aftensmad, hvor jeg ofte trænger til noget sødt.

Onsdagstræning med super coach lidt indledende øvelser + dødløft og så en hel masse samtale om det her med mad, gerne at ville holde med at trøstespise, være fit uden at det bliver sådan et skyld/skam, slåen mig selv i hovedet tema. Det er svært både at tale og skrive om.

I dag til gengæld mindre snak  og mere træning med coach = masser af dødløft, prowler og andre små gode øvelser. Dog stadig behersket, sådan at jeg ikke smadrer mig selv fuldstændigt. Fik alligevel nogle gode råd mht impulskontrol og så det her med at prøve at se vægt, kalorie tælling som data og ikke lade mig opsluge af følelsen af at være mislykket på grund af et tal. Der er jo så meget at være taknemmelig for og det er det modus som jeg gerne vil finde og som jeg selvfølgelig også har en del af tiden. 

Indkøb af Fitbit vægt i går fik tvunget mig til at trouble shoote det med at få koblet dimser til mit internet og nu er både Mr Roomba og Miss Roberta koblet op i skyen, så at jeg kan sætte dem i gang med støvsugningen/gulvvaske  på fjerndistance. Ja og har fortsat brugt en del tid på at skabe nogle fine og rare omgivelser for mig selv, hvilket faktisk var et super udgangspunkt for hjemmearbejdsdag lørdag, hvor vi fik arbejdet på at afvikle noget corona pukkel, som havde hobet sig op. Håber på lidt mere træning i den kommende uge men skal nok tænke kreativt i transport kilometer, hvis det skal lykkes. 

Den gode uge til boardet :hippy: 

 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.6

Løb

5 k roligt aftenløb men super super glad for at tage mig sammen og komme ud ovenpå en lang dag. Synes at det er gået ganske godt med maden i dag. Nu får vi se.. 

Har deadline i morgen men tror, at jeg er nødt til at sove tidligt og så stå tidligt op for det sidste, for er helt blæst. 

Har købt nye løbe høre telefoner fra Bose og det er bare en helt anden lyd. I et lille øjeblik havde jeg kig ud over vandet, solen sank over Mindeparken og så Neil Youngs "Harvest moon" i ørene.... Bare sådan et lille split sekund af "as good as it gets".. 

 

Guess that's it :hippy: sweet dreams til boardet 

Link to comment
Share on other sites

På 22/6/2020 at 23:08 , Gregers TF skrev:

Det var dog  et fremragende nummer!
Ikke så hektisk som det “humørmusik” jeg normalt lytter til men jeg er fan :wub:

 

På 23/6/2020 at 07:19 , Henrik S. skrev:

Ja, det er en klassiker. Skønt nummer.

 

På 26/6/2020 at 11:43 , vestjyden skrev:

"Bare sådan et lille split sekund af "as good as it gets". "

Det er bare med at samle på den slags øjeblikke. Fedt nr. btw.

:hippy: tak alle 3 og ja musik kan noget... 

Lidt træning er det blevet til med 12 k torsdag morgen til Hørning st og nok lidt mere end 12 k i dag. Torsdag kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde spist så meget i ugens første dage men brusebad på job føltes som en total spa oplevelse ovenpå den tidlige morgen, tung rygsæk og grundlæggende noget superlækkert ved ikke at skulle tænke på at få passet træning ind i løbet af dagen.

I går tidligt op for at pakke rygsæk til non/konfirmation her på Sjælland for mine søde "små" nevøer i dag. Og så bare rejse hele eftermiddagen/tidlig aften.

Pga COVID 19 situationen meget mere lukket ned i lufthavn og på hotel end jeg havde forestillet mig. Kostmæssigt derfor i går aftensmad i form af Pringels og champagne (miss Spinderella rockstar life) og i går eftermiddags jordbær tærte med de søde mennesker i mit team.  Føler alligevel ikke på noget tidspunkt, at jeg har haft over eller trøstespist, så stadig ok uge. Glæder mig dog til at være tilbage i hverdag med spidskålskåls salat og gode vaner mv, når det bliver tid til det. 

Løbetur i dag Amager strandvej frem og tilbage i varmt vejr og heldigvis havde jeg snuppet en flaske vand med fra hotellet. Hjemme igen ville jeg lige købe en kop kaffe i terminal 3, så måtte iføres mundbind = very strange. Folk der kender mig ved hvor alvorligt, at jeg har haft taget hele COVID 19 situationen og at jeg arbejdsmæssigt har haft været ude i nogle ekstreme situationer, hvor vi har måttet træffe barske valg for at passe så godt som muligt på vores patienter. Men det her med, at folk føler, at de er "rene" og super hygiejniske fordi, at de har haft siddet og åndet i det samme mundbind i mange mange timer i et fly. Eller vipper det op og ned uden at tænke på, hvor de sætter deres hænder, eller hvor snasket sådan et mundbind hurtigt bliver, hvis ikke det bliver skiftet meget hyppigt... Somehow er der meget falsk tryghed i det og når folk så samtidigt forsamles og stimler tæt sammen mange andre steder uden at tage hensyn overhovedet .. nå nu må jeg se, hvordan det bliver med hele familien i eftermiddag. Som fortsat ansat på et hospital med patienter i risikogruppe har jeg ikke tænkt mig at kramme nogen men ved ikke, hvordan resten af selskabet forholder sig. Well forhåbentligt på samme måde og ellers må jeg bare (igen) være lille alien. Tror egentlig, at det var en af de ting der fascinerede mig ved "Killing Eve" - nemlig at en af hovedkaraktererne, lejemorder og heltinde Villanelle er 100 % sin egen og ikke bange for at skille sig ud i diverse outfits/kostumer.

Tropper således også op i prinsesse kjole i dag men har (bare rolig) ikke tænkt mig at myrde nogen.

Fortsat dejlig solskinsweekend til boardet og pas på Jer selv i skybruddet, hvis nogle er i risiko for det :hippy: 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 28.6

Løb

10 k Blommehaven t/rt. Efterhånden meget mere dejlig flow fornemmelse. Ikke nødvendigvis, at det går hurtigere men jeg løber uden at være bevidst om det. Det er dejligt. På hjemturen indkøb men var noget træt. Fik heldigvis sat de små vidunder robotter i gang og så syntes jeg pludselig, at det gik lidt lettere med at få pakket helt ud, tilberedt spidskålssalat boksene mv. Har nogle lidt tørre boller og havregrynskugler til overs fra sidste uge men tænker, at de må du for nu. 

Ikke så frisk, at jeg lige kaster mig ud i en her masse bageri/trillen kugler. 

Dejlig uge til boardet herfra :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

På 30/6/2020 at 11:12 , vestjyden skrev:

"jeg ikke tænkt mig at kramme nogen men ved ikke, hvordan resten af selskabet forholder sig. "

Hvis du ønsker at holde afstand, er mundbind er en god sinalgiver. Tag et på, og der er ingen der kommer tæt på dig.

Ellers er jeg ret imponeret af din disciplin mht. mad. hep herfra.

Tak kære Vestjyde og nu har jeg jo ikke haft skrevet så meget vedr maden. Det som jeg er mest stolt af er, at jeg ligesom lykkedes med at komme tilbage til processen søndag aften og det også velvidende, at jeg var et andet sted end mandag-fredag i sidste uge. Jeg plejer at være super god til at være disciplineret i nogle dage og så give op, når det ikke helt flasker sig. Her sidst på ugen har jeg nok haft været endnu mere loose pga ekstrem træthed og arbejdspres men synes stadig, at jeg er optaget af ikke at være selvdestruktiv = proppe mig med chokolade, eller trøstespise i det hele taget. Har haft været god til at spise ganske lidt lakrids som dessert og så hurtigt få smidt resten i kitchen safen. 

Forberedelse er stadig helt ekstremt afgørende og der har jeg haft manglet mine havregrynskugler og hjemmebagte boller = høj prioritet at få dem tilberedt/bagt her i løbet af i dag og spidskålssalat boksene skal der også være styr på. 

Mht mundbind, så kan jeg godt følge dig mht signalværdien men resten af min post handlede jo om, hvor anti mundbind jeg i øvrigt er. Heldigvis var alle super gode til at gøre corona albue hilsen og vi kunne være ude hele aftenen i det fantastiske vejr, så det var ekstremt vellykket. 

Lidt træning er det blevet til i løbet af ugen 

Træning d 30.6

Løb

40 min på løbebånd jog/Ae1 tempo

Selvom, at jeg helst løber ude, så var det super dejligt med sådan et nemt lille pas og ville gerne gøre det lidt mere i Hechmann løb, inkl interval træning, da jeg tænker, at det kunne gøre noget godt for tempoet. Også meget positivt, at det ikke var noget stort pres at skulle i FW ovenpå tog tur etc. Måske at der faktisk kommer til at være mere overskud trods tidlige morgener, nu hvor jeg efterhånden er faldet mere til på mit nye job. Det kunne være dejligt. 

Træning d 1.7

Styrke

TIlbage i folden hos super coach med gode øvelser i form af bænkpres, dødløft og så nogle mindre mellemliggende øvelser. Efterhånden følelsen af at få lidt mere vægt på og synes at det er sjovt og fedt at være tilbage og bruge musklerne. Det var dejligt og jeg var virkelig frisk og i godt humør bagefter. Også selvom, at egentlig jeg sad i toget og ikke rigtig kunne overskue det. 

Både torsdag og fredag var jeg i gymnastik tøjet fra morgen stunden men lykkedes mig alligevel ikke at komme ind og få trænet mere Hechmann løb. Fredag havde jeg endda sat uret til kl 4 i håb om, at jeg kunne få løbet til Hørning st  men flyttede bare alarmen frem og vendte mig om og sov videre. Har også haft snorksovet i toget om eftermiddagen, for har haft været SÅ træt. Godt, at det snart er ferie.

Træning d 4.7

Løb

10 k Blommehaven t/rt. Sad hele dagen og ringede til 18 kontrol patienter som led i corona pukkel afvikling. En god men selvfølgelig alligevel arbejdsom dag. Ja og bagefter befriende at jogge ud i støvregnen og så bare chille fuldstændigt hjemme i sofaen bagefter. Ikke energi til mere.

I dag styrke med super coach og skulle meget gerne nå en hel del inden. Det gode ved at arbejde hjemme i går,  at jeg så alligevel kunne sætte 3 vaske over, lade robotterne gøre deres arbejde og dermed nu befinder mig i pæn og fin lejlighed med rent tøj og ikke skal bruge halvdelen af dagen på at muge ud. 

Vil tilgengæld gerne prøve at udsætte indkøb lidt da det føles anstrengende at skulle ud i regnvejret. Særligt nu hvor corona formen føles lidt uforenelig med mine xs regnbukser, som aldrig har haft været store. Muligt at der bliver en god anledning til at udstyrsshoppe lidt men det skal jeg nok vende tilbage til når jeg ved mere.

Den fortsat gode søndag og snart gode uge til boardet :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

20 timer siden, Bjergtrold skrev:

... men flyttede bare alarmen frem og vendte mig om og sov videre. Har også haft snorksovet i toget om eftermiddagen, for har haft været SÅ træt. Godt, at det snart er ferie.

Sådan har jeg det vist hvert år i denne periode op til sommerferien. Det er som om om, man næsten ikke kan hænge samme, og man må virkelig tage sig sammen for at koncentrere sig om arbejdet. Nok bare et godt bevis på, at man har behov for at koble af fra tid til anden. Mennesker er ikke maskiner.

Link to comment
Share on other sites

På 6/7/2020 at 06:28 , Henrik S. skrev:

Sådan har jeg det vist hvert år i denne periode op til sommerferien. Det er som om om, man næsten ikke kan hænge samme, og man må virkelig tage sig sammen for at koncentrere sig om arbejdet. Nok bare et godt bevis på, at man har behov for at koble af fra tid til anden. Mennesker er ikke maskiner.

Thx super løber og ja rigtig god pointe :hippy: 

Virkelig dejligt i går at kunne gå på ferie. Ja og det også selvom, at der selvfølgelig var ekstra travlt og også selvom, at jeg faktisk har haft ændret i mine planer og flyttet to ugers ferie til uge 34 og 35, dels for at hjælpe til på job i nogle meget travle uger og dels for forhåbentligt at kunne komme lidt ud at vandre. Skriver mere om det når det, som jeg håber, falder på plads. 

Særligt ugerne 30/31 kommer til at blive ret intense arbejdsmæssigt men meget tyder på, at vi på sigt kunne få organiseret os frem til nogle hjemmearbejdsdage og i går havde jeg også spændende samtaler med min chef mht at få noget motion ind i fx frokostpausen. Fornemmer stor lydhørhed mht, at det i det lange løb gælder om at finde balancen mellem arbejde og fritid. Det lyder selvfølgelig banalt men er grundlæggende glad for arbejdet og så er det også vigtigt, at det er langtidsholdbart på en eller anden måde.

Mad mæssigt var ugens første dage super super gode, hvor jeg både arbejdede med intermittent fasting og sukker detox = god ro i både krop og sind. Sidst på ugen slap jeg det så sådan lidt i ferie euforien men har tiltro til, at jeg godt kan komme tilbage på sporet igen. 

Sjovt nok er det oftest når jeg overfor andre skal sige nej til det ene eller det andet, at jeg føler mig mest udfordret, måske lidt under pres, trangen til at glide ind i mængden og gøre som alle andre, frem for at skille mig ud. Well det skal jeg jo bare lære at være ligeglad med. 

Lidt træning er det også blevet til 

Søndag d 5.7

Træning med super coach J

Mandag d 6.7

0

Tirsdag d 7.7

0

Onsdag d 8.7

PT med super coach

Torsdag d 9.7

Løb

40 min jog/ae1

Fredag 10.7

0

Lørdag d 11.7

Stram op - 1 time med gode øvelser hele kroppen rundt, mange gentagelser og ikke høj vægt

Derefter Løb - Hechmann grundtræning dag 6 i uge 1

15 min opvarmning jog/Ae1

2 x 4 min AT/an1

4 min jog indimellem 

15 min afjog i jogge zonen

Har jo bare haft taget udgangspunkt i mine gl zoner og det har haft føltes godt at løbe langsomt. Anede dog intet om, hvad stænger og kredsløb ville være med til, så lagde ud i 4.30 og da det føltes ret nemt tog jeg nr 2 i 4.15 = faktisk også stadig ret fint.

Tænker, at det må have alt at gøre med, at min astma jo nu er det på det laveste niveau, som den har haft været i ekstremt mange år. Og at det går meget bedre med at få luft. Skal selvfølgelig passe på mht bare at give fuld gas på intervallerne men det er ikke en dårlig ting at have lidt tempo at skyde/løfte med da det også vil gøre andre løbeture lettere. Hvis og hvis og når det forhåbentligt lykkes med bjergtur, så vil det være godt med noget regelmæssigt løb, som led i forberedelsen, så håber, at ugen her bliver lidt træningscamp agtig og at det dermed bliver lettere at få listet noget ind, når hverdagen rammer igen i uge 30.

Den gode weekend til boardet og gode ferieønsker til dem der er ramt af det 

:hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 12.7

Abattack

25 minutters intens mavetræning

Bodyfit

1 lille time. Kørte det stadig ret konservativt og uden den store belastning men kroppen kan nu mærke det alligevel

Først og fremmest super dejligt at røre mig. Gør så meget godt for mig.

Løb

Hechmann grundtræning uge 1 dag 7, 60 min

20 jog

15 Ae1

10 Ae2

15 jog 

10 Ae1

Oplægget egentlig 80 minutter men kunne pludselig mærke, at jeg var træt og sulten og ja der er jo ikke nogen grund til at mase citronen fuldstændigt. 

Ja og så må evt læsere gerne ryste på hovedet af mine ups & downs mht koffein. Har jo ofte skrevet, at jeg blev ved, fordi, at det netto var så godt. Her de sidste 3 dage har jeg så måttet konstatere, at jeg trods muligheden for at sove længe, få hvilet ud, ja at jeg alligevel har haft været vågen ved 4-5 tiden. Og i går sov jeg endda først nær midnat. Og når jeg så vælter ud af sengen og brygger både 1-2 kander espresso (1 kops), så må jeg bare konstatere, at "the drugs don't work anymore". Bliver ikke længere frisk. Well og så er det jo tid til at gøre noget andet. Så rydder skabene for kaffe relaterede ting, forsyner mig med en god portion smertestillende, en ny fin dagbog og så bliver i morgen dag 1. Belært af historien med et meget ydmygt - 1 dag ad gangen - approach. Måske at det ikke er sidste gang, at jeg har haft været faldet i. Måske det er. Time will show. 

Senere i dag lidt yoga og så burde 40 minutters jog/Ae1 også være muligt. 

Dejlig dag til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 13.7

Yoga

1 times dejlig vinyesa yoga i FW Dalgas avenue

Længe siden men ligesom det skulle være og ja uforståeligt, at jeg ikke er bedre til at passe det ind i hverdagen.

Well who knows om jeg finder en bedre måde at administrere tiden på..

Løb

Hechmann uge 2 dag 1, 40 minutters jog/Ae1

Ja og så ellers en masse gode forberedelser til "dag 1" i morgen. Ved ikke om det er psykisk men synes allerede i dag, at jeg har haft ondt i knolden. Anyhow masser af god the, panodiler/iprener og så en lille fin ny dagbog, som har haft været en vigtig del af de andre rehabs. 

I morgen styrke med coach J, mere yoga og gerne mere Hechmann

:hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Update

Er nu nået til dag 2 i koffein rehab for ja 27. gang. Lidt træt og uoplagt både i går morges og igen her til morgen men foreløbigt sluppet rimeligt. Tog ikke så meget smertestillende som jeg havde forestillet mig i går. Og morgenens hovedpine foretog sig også ret hurtigt og det var ikke sådan fuldstændigt uoverkommeligt. 

I går lidt tåget inde i hovedet og glemte fx min vanddunk da jeg skulle til træning. Var samtidigt godt tør i munden så nice kombi :sleepy:

Begge dage har træning hjulpet mig til at finde det gode humør frem. Husker fra tidligere, at abstinenserne toppede på dag 4, så er stadig ikke i mål men fortsat meget opsat. Allerede nu fornemmelse af bedre søvn og mindre ondt i maven. Yes it is worth it :hippy: 

Træning d 14.7

Styrke

Herligt pas med supercoach J der nu ligeså stille begynder at presse mig som før COVID 19 nedlukningen.  Fik 4 gentagelser med 70 kg i dødløft og bænkpres begynder også at løfte sig niveau mæssigt. Coach fik mig ind i meget avanceret opstilling til Bulgarian split squat med små og store vægtskiver under hele foden henholdsvis hæl. Summa summarum, at jeg udover at tilte lidt rundt til stor morskab for flere andre medlemmer, virkelig fik dybde og hårde gentagelser ud af det. Holdt 2 sekunders pause i bunden = ekstra til at få benene inkl ballerne til at ryste. Very nice.

Yoga

1 times Vinyesa flow. Igen super dejligt. 

Kunne mærke, at det var rigeligt og at det var godt at stå over på løb. Frokost og lang middagslur. 

Træning d 15.7

Yoga

1 dejlig time fra morgenstunden. 

Løb

Hechmann uge 2 dag 3

10 min jog

10 min Ae2

20 min jog

5 min Ae2

15 min jog 

I morgen mere styrke med coach, pilates introtime, yoga og så ville jeg også supergerne have et Hechmann pas men om logistikken kommer til at hænge sammen?? 

:hippy:  Anyhow dejlig dag til boardet 

 

 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Bjergtrold skrev:

Begge dage har træning hjulpet mig til at finde det gode humør frem. H

Ja, det er jo dét, det kan. Man kunne godt ønske sig, at endnu flere oplevede den herlige vitaminindsprøjtning, man får af at komme ud at bevæge sig.

Held og lykke med den kolde kaffetyrker :cool:

Link to comment
Share on other sites

På 15/7/2020 at 15:26 , Henrik S. skrev:

Ja, det er jo dét, det kan. Man kunne godt ønske sig, at endnu flere oplevede den herlige vitaminindsprøjtning, man får af at komme ud at bevæge sig.

Held og lykke med den kolde kaffetyrker :cool:

Mange tak super løber/cykeltrold og ja faktisk ville jeg jo nogle gange ønske, at jeg var bedre til at minde mig selv om, hvor meget at jeg har brug for den daglige motion. Noget som jeg i mange år slet ikke behøvede at tænke over fordi, at jeg simpelthen altid lige fik det most ind. 

Well og her på det seneste har jeg så haft sværere ved at få det til at lykkes og jeg kan se, at jeg har haft jagtet mine "highs" andre steder... men ikke så bivirkningsfrit, som når jeg bare bliver glad af at træne. Evt læsere ved også hvor ofte, at jeg har skrevet, at jeg vil prøve at presse træningen ind i hverdagen... well men nu skriver jeg det igen, for det er simpelthen det der skal til, for at jeg har det godt. 

17 timer siden, Gregers TF skrev:

Også knæk og bræk herfra med den kolde.... kan man stadig bruge t-ordet uden at det krænker nogen :unsure:

 

:tongue:

 

Og tak kære Gregers definately needed - well og ja det er en jungle men (endnu) har jeg ikke hørt, at det skulle have krænket noget. At være tyrker, altså født og opvokset i landet Tyrkiet er vel ikke et mindretal/minoritet?  Oder?

Dagens træning igen hvad der hjalp mig til at få det rigtig godt.

Dagen startede med en hovedpine, som absolut var mere gennemtrængende end de foregående dage. I det hele taget noget tåget. 

Træning d 16.7 - dag 3 i koffein rehab 

Styrke 

Skøn time med coach. Tekniske squats supersetted med military press. Bænkpres supersettet med split squats, Pull downs supersettet med nordic hamstring curls. 

Løb

Hechmann uge 2, dag 4 i light udgave

Opvarmning 15 min jog/ae1

15 min Ae2-3

10 min afjog 

Skulle egentlig have haft 2 x 15 min men ville samtidigt gerne nå yoga og vidste, at jeg ikke ville få smidt mig selv i andet center eller på egen måtte. 

Tilgengæld igen følelsen af nok nærmest aldrig at have så god luft til at bevæge mig lidt hurtigere. Tidligere har Ae2-Ae3 for mig ligget mellem 5.27 og 4.36 = AT målt den dag, hvor jeg blev Hechmann testet. I forlængelse af oplevelsen i lørdags bevægede jeg mig imidlertid til 4.20 og det føltes stadig super fint med overskud, så måske min AT har flyttet sig, eller snarere, så forhindrer astmaen mig ikke længere i at ramme det der passer til mig. 

Var faktisk så fed en fornemmelse af, at jeg bare havde lyst til at blive ved. Sådan plejer jeg ikke at have det med tempoløb. 

Dog dejlig følelse af sved og puls at indtage yoga måtten med ovenpå tøjskift 

Yoga

1 dejlig flow time. 

Så godt done og sulten efter sen frokost/tidlig aftensmad. I omklædningsrummet blev jeg desuden ringet op af Ikast/Brande politi og det viser sig nu, at den ene af mine stjålne cykler er fundet. Altså dejligt men samtidigt en masse bøvl. 

Overvejer lidt om jeg skal hente den i morgen selvom, at det er ferie. Med cykeltur hjem kunne det selvfølgelig blive en god dagsudflugt. 

Skal i hvert fald have ringet til forsikringsselskabet. 

Nå fortsat dejlig aften/uge til boardet 

 :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update d 17.7 - rehab dag 4

Omsider i morges rigtig tungt sovende og sov fra yoga planer og alting. Dog også rigtig rigtig tung i hovedet og var tid om at komme op og i gear og få ordnet ting.

Træning d 17.7

Yoga

1 times flow yoga 

Løb

Hechmann uge 2, dag 5

30 minutters jog/Ae1

Kan se, at der i næste uge er togbus på noget af strækningen til Herning = ikke muligt at nå tidligt tog for træning i FW Herning inden arbejde men kunne tilgengæld med fordel løbe til Xpress bussen = godt 7 k fra morgenstunden, eller fx cykle til Skanderborg. 

Skal i hvert fald finde ud af at være kreativ med det.

Dejlig weekend til boardet 

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.7 - koffein rehab dag 5

Yoga

1 dejlig times hatha  fra morgenstunden

Løb

Hechmann uge 2 dag 6 

15 min jog/Ae1

2 x 5 min AT/An1, 5 minutters jog som interval pause

15 min jog

Kunne godt mærke, at benene var lidt trætte men gik alligevel fint med fartleg. 1. runde i 4.20 og 2. i 4.15. Ikke på nogen måde svært forpustet

Oplægget for i morgen Hechmann wise 90 minutters lang tur men tænker, at det vil være i overkanten når jeg også skal træne med coach i morgen eftermiddag. Overvejer om jeg skulle prøve at plaske lidt på svømmestadion.  I hvert fald mere yoga fra morgenstunden. 

Syntes absolut, at jeg havde det bedre i morges sammenlignet med i går og har mod på igen at prøve at skære ned på sukkeret. Skal have bagt mine egne boller og tilberedt spidskålssalaterne. 

Dejlig weekend til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.7

Løb

Jog 35 min

Styrke

1 times PT med supercoach. Endnu flere kg på både i dødløft og bænkpres. Masser af walking lounges til sidst med tiltagende vægt. Følte mig ret kørt over bagefter og overvejede at baile mht yoga, men kom så i tanke om i hvor høj grad, at jeg har brug for at skubbe mig selv lidt og mærke, hvor godt det er, at jeg IKKE bare dropper det. 

Yoga

1 dejlig times hatha yoga

Super dejlig træt nu, så tidligt i seng og tidligt op til forhåbentligt morgencykling :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share