Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

2 timer siden, Gregers TF skrev:

Hæhæ - der er mange motionister, der går op i det med tider og del slags. Et eller andet sted ER det jo også med til at drive én, at prøve at få fremgang og/eller gøre det bedre end andre.

Enig kære Gregers men når jeg jo så faktisk virkelig har haft prøvet at løfte mit niveau og samtidigt lander en af mine langsomste 10 k tider meget længe, så er det bare demotiverende. Well siger nok også noget om, at bundniveauet fx omkring juletid var lavt og forholdene omkring onsdag var nok heller ikke til at fyre den max af. Lyder selvfølgelig bare som nogle dårlige undskyldninger men min fornemmelse har ikke været, at formen har været så markant faldende, at jeg pludselig skulle være langsommere på 10 end på halvmarathon. Well well we'll see. Kan formentlig godt gøre en forskel, at jeg ikke længere har styrketræningen helt så meget med. Ingen tvivl om, at den gode træning gav noget eksplosivt til baglårene. Omvendt så er personlig træning en af de udskejelser, som lige i øjeblikket ikke er en del af mit budget og ja døgnet har kun 24 timer. 

I dag dejlig skov/strand løb ca 11 k. Løb ud igennem Marselisborgskoven til Blommehaven camping og så hjem langs stranden. Ind imellem følelsen af gode ben og så ind imellem gik jeg lidt. Helt gadget fri. Havde hverken ur eller musik med. Nice.

Fortsat dejlig dag/weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.8

Løb

90 minutter, Hechmann specifik marathon træning uge 10, dag 7

Løb bare i roligt tempo i solen og så ud mod Moesgaard i fabelagtigt vejr, lyden af bølgerne og små sko i skovbunden. Slog GPS fra for ikke at stresse over tempo og brugte så bare stopuret til at vende efter 45 minutter. 

Var også tilmeldt 2 timers yoga fra kl 15 men kunne mærke, at det ville blive for meget. Muligt at jeg får gjort lidt stræk herhjemme, eller hænger ud til en kl 17 time på JBV. 

Da jeg kiggede ud over vandet havde jeg i øvrigt bare super meget lyst til at bade, så også muligt, at jeg forfølger det lidt.

Solhilsner til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 20/8/2016 at 15:52 , Bjergtrold skrev:

Havde sagt ja til at løbe 4. og 5. tur og selvfølgelig kan det ikke sammenlignes med 10 km´s gadeløb, plus at jeg nok ikke gav mig helt så meget og skulle ind og ud af løbezone mv mv mv EXCUSES EXCUSES - the bottomline stadig, at egen Garmin tid for 10.24 k var 48.36. 

Det er da ikke så ringe endda. Har du løbet 240 meter ekstra, er der et minut lige dér. Krøllet rute plus ind/ud af skiftezoner. Det koster tid og fokus. Alt i alt er det vist ikke så tosset. Tiden er i virkeligheden en svær størrelse at sammenligne fra gang til gang ...

Keep up the good work. Det er jo først den 25. september, at det hele skal gå op i en højere enhed. :alright:

Link to comment
Share on other sites

På 22. aug. 2016 at 08:53 , Henrik S. skrev:

Det er da ikke så ringe endda. Har du løbet 240 meter ekstra, er der et minut lige dér. Krøllet rute plus ind/ud af skiftezoner. Det koster tid og fokus. Alt i alt er det vist ikke så tosset. Tiden er i virkeligheden en svær størrelse at sammenligne fra gang til gang ...

Keep up the good work. Det er jo først den 25. september, at det hele skal gå op i en højere enhed. :alright:

:hippy: hæ hæ mange tak for optimismen på mine vegne superløber og ja skal i hvert fald huske at have nogle gode timer i Berlin meget snart.

Well havde foreløbigt endnu nogle gode udflugtsdage her mandag/tirsdag og denne gang på egen hånd med DSB, GPS og lidt power walk rundt omkring. Meget tidlige morgener og fx i går tirsdag kunne jeg ikke sove efter kl halvtre om morgenen, så nul træning til mig når jeg vendte hjem til Århus sidst på dagene. Stadig vældigt gode dage henimod nogle gode ting, som jeg er ved at få styr på i disse tider. 

Var så også vågen igen i nat ved 3-tiden men lykkedes mig heldigvis at falde i søvn igen og sove til dejligt længe omkring kl 9. På det tidspunkt havde jeg så ikke fået kaffe i over 24 timer og drak i det hele taget ikke så meget kaffe, hverken mandag eller tirsdag, så havde den ONDESTE abstinens hovedpine da jeg fik øjne i morges :cry3::sleepy::blink::crazy: Fatter ikke, at jeg nogensinde er lykkedes med at detoxe/afkoffeinere mig selv. Puuuh ha og da der så samtidigt var nogle håndværkere i gang et sted i ejendommen med et eller andet skærebrænder værktøj.... Jesus havde bare lyst til at skrige, kaste op og besvime på samme tid. Well fik dog brygget noget espresso og ligeså langsomt kickede koffeinen (et?), så ind i den lille trolde knold - Ahhhh :Mrs_Claus: 

Hele dagen dog følelsen af at have haft så ondt og været så utilpas, så alt lidt slow flow, men måske også udtryk for nogle foregående meget koncentrerede dage. 

Træning d 24.8

Yoga

Dejlig flow time og derefter hatha med fabelagtig instruktør Mariam. Kommer godt nok til at savne disse tidlige eftermiddags timer når hverdag kommer væltende om lige lidt. 

Løb

Hechmann specifik marathon træning uge 11, dag 2 (flyttede gårsdagens nøglepas til i dag)

8 x 800 m, først 400 i AT 4.36 og så 400 i An1 4.20 (vist nok lige ovre i An2 men føltes godt), Ca 400 jog indimellem

Inden knapt 15 minutters opvarmning i jog-Ae  + med stigningsløb i 4 min/k 20 + 30 + 30 sekunder

"Afjog" = knapt 10 minutters gang på bånd og så tiltrængt dejligt bad, for var meget svedig

Bortset fra det slet ikke hårdt, hårdt i dag og mon ikke, at det også er meningen, at nogle af de lidt hurtigere pas er tilrettelagt, så de føles bedre og bedre frem mod marathon. Kan i hvert fald se, at dag 2 bliver med 4 x 1500 m og 5 x 1000 m i programmets uge 13, henholdsvis 14 og i samme AT/An1 tempo + med 8 x 800 m igen i næste uge og alt andet lige lettere, end da det var 6 x 1500 m og 8 x 1000. 

Mit håb lidt, at jeg er så godt restitueret via ugens 2 første pause dage, at jeg godt lige kan snuppe programmets dag 4 i morgen = aerobt tempo pas med 2 x 15 minutter i Ae2-3. Planen også noget yoga men hvis det virkelig bliver godt vejr og varmt, så vil jeg også prøve at ramme stranden for noget sol på kroppen.  Har også en ide om at det ville være godt at øve håndstand i vand/sand. 

Dejlig aften og snart god weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 25.8

Yoga

1 super dejlig times flow hos Mariam på JBV FW

Løb

Hechmann specifik marathon træning uge 11, dag 4, Aerob tempo træning

Opvarmning jog-Ae1 20 minutter

2 x 15 min i Ae2-Ae3 ramte ret hurtigt under 5 min/k og lige på grænsen mellem Ae2 og Ae3 = 4.55, hvorfra jeg så i løbet af de 15 minutter bevægede mig ned mod 4.41. Som sådan ikke hæsblæsende men stængerne nok alligevel lidt mærkede af  tempotræningen fra i går eftermiddags dvs for under 1 døgn siden + at det stadig var meget varmt. Afjog således bare ca 10 minutters gang.

Planen at nå ned til vandet for noget plaskehalløj og så i morgen mere yoga og løb. På sin vis cutter yoga passene midt på dagen ligesom dagen lidt over men omvendt, så er det bare så ekstremt godt for mig at finde den ro og få løsnet op i kroppen. Værd at prioritere meget højt og så må resten af dagen indrette sig lidt efter det. Hechmanns dag 5 jo altid bare 30 minutters roligt løb i jog-Ae1, så burde være til at håndtere i morgen. 

Lørdag skal jeg nå flybussen 9.30, så muligt, at jeg ikke når træning fra morgenstunden inden. Ville dog være dejligt at komme i vane med at komme tidligt op, inden at hverdagen vælter ind over mig på mandag.

:hippy: Dejlig sommeraften til boardet 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 26.8

Yoga

Først en skøøn hatha time under åben himmel ude i solen og derefter flow 2 indendørs. Begge med fabelagtig instruktør Mariam. Igen på flow 2 masser af inversions inkl håndstand, hvor Mariam hjalp mig til at prøve at stå lidt længere frit... stadig scary stuff men kan fx mærke, at forøvelsen til skorpionen, hvor benene vipper bagover fra hovedstand går bedre og bedre. Det bliver lettere og lettere at finde balancen.

Løb

Hechmann specifik marathon træning uge 11, dag 5

30 minutters jog-Ae1. Tilbragte de første 10 minutter i sub jogge tempo, derefter 5 i sand jogge zone mellem 6.40 og 6 og så 15 hvor jeg bevægede mig til toppen af Ae1 omkring 5.24.

Prøvede i morges at komme tidligt op men trykkede først på snooze x 2 og kylede derefter bare telefon på gulvet, hvorefter at jeg sov 3 timer mere.

Tegner lidt tungt for tidligt op de næste mange dage. 

Af mange grunde tror jeg faktisk for i morgen, at det vil være godt at satse på en træningsfri dag dvs soven godt igennem inden besøg på Sjælland,

Ville så tilgengæld være skønt at nå lang tur på 125 minutter søndag, hvor jeg også håber at få dejlig yoga med. 

Dejlig sensommer weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 26/8/2016 at 19:17 , Bjergtrold skrev:

Prøvede i morges at komme tidligt op men trykkede først på snooze x 2 og kylede derefter bare telefon på gulvet, hvorefter at jeg sov 3 timer mere.
 

haha, det kender jeg alt for godt. Dog føler jeg mig altid som en idiot, når jeg sover for meget i weekenden, og så er det altid monster svært at komme op og arbejde mandag morgen. :crazy:

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Devious Builder skrev:

haha, det kender jeg alt for godt. Dog føler jeg mig altid som en idiot, når jeg sover for meget i weekenden, og så er det altid monster svært at komme op og arbejde mandag morgen. :crazy:

:hippy: whoop ja - har godt nok fået flyttet en del rundt på døgnets timer. I nat sov jeg først ved 2 tiden, var vågen ved 5 tiden og faldt så heldigvis i søvn igen indtil kl 8. Troede først, at der var mus på hotelværelset, som jeg for mere end 10 år siden oplevede det i New Orleans. Viste sig så, at det var regnen der var begyndt at falde og det var mere beroligende end noget andet på mit koffeinoverloadede sind.

Ellers masser af meget hyggeligt familieselskab på Sjælland inkl Refshaleøen + Hornbæk og stort set samtlige mulige transportmidler. Dog ikke vand flyver eller cykel. Godt rystet i knolden da jeg landede i Århus ved middagstid men var meget opsat på at holde planen med løb og yoga

Løb

Hechmann specifik marathon træning uge 11 dag 7

30 minutters jog

30 minutters Ae1

20 minutters Ae2

5 jog

15 minutters Ae2

20 jog

Holdt kæden stram i Ae2 med de fleste minutter i 4.55 der nu føltes ret behageligt i dag. 

Derefter bad og skift til træningstøj sæt 2 og klar til 1 times flow yoga og en times hatha yoga. Whooh :hippy: Kom rigtig godt ned i afslappet mode så mon ikke, at jeg kommer til at sove rigtig godt i nat. Til aften genså jeg 1. afsnit af "Sherlock" anno 2010 sæson 1. Har tidligere set nogle af de andre afsnit men så det første første gang i fredags og det er ekstremt godt skåret og underholdende. Må vist skaffe mig adgang til nogle flere afsnit via Netflix eller på DVD.

Søde drømme til boardet :strat: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 29.8

0

Var allerede vågen kl 4 og masser af udfordringer på job. Kroppen føltes desuden godt ristet ovenpå de 2 + 2 timers træning søndag. Prioriterede udskejelse i sushi da jeg omsider kom fra hospitalet 17.30 og faldt så i søvn på sofaen kl 20.

Træning d 30.8

Yoga

1 dejlig time hos skøn instruktør Morten, FW JBV. Kroppen stadig træt da jeg igen var oppe kl 4 og har også noget arbejdsrelateret meget vigtigt med deadline søndag, så vil lige prøve at få arbejdet på det et par timer her til aften.

Vil ligesom i sidste uge prøve at få løbet 800 m intervallerne onsdag i stedet for tirsdag.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 31. aug. 2016 at 07:48 , Henrik S. skrev:

 

Det er en fabelagtig serie :beerchug:

Indeed indeed.. fornyede Netflix abonnement og har set nogle flere afsnit = god afslapning som kontrast til en meget presset uge :crazy::blink::sleepy:

Har haft været meget tidligt vågen, haft toughe dage på job og har så måttet arbejde videre om aftenen i forhold til deadline søndag.

Samlet set, så er der dog virkelig virkelig mange gode takter i troldeverdenen, både nu og på vej. Omvendt har jeg dog også været nødt til at erkende, at jeg er nødt til at fokusere, "first things first". Jeg elsker det liv jeg har haft med crazy ting som bjerge og ekstrem sport men nogle gange spænder jeg bare absolut buen for hårdt med de andre ting, som jeg så også vil. I denne uge har jeg haft følt mig så træt, inkl bagud på point ovenpå weekenden på Sjælland. Det har faktisk været en befrielse at beslutte, at marathon ikke er for nu. Kan mærke, at det ville blive en alt for hård og skuffende oplevelse. Ingen tvivl om at kredsløb og muskler har profiteret af træning men fx kost/stressmæssigt har jeg ikke fulgt med. Så summa summarum så bliver jeg hjemme. Fortsætter de gode løbetakter, passer min yoga, søvn og vil så gøre mig ekstra umage med mad. Det har jeg skrevet tusind gange men henover de sidste måneder har jeg fået en anden indsigt i at ændre vaner, så tænker faktisk, at jeg kan lykkes bedre end tidligere. Kan i hvert fald se, at det er det der sker med min declutter strategi inkl vejen mod større økonomisk frihed. 

I går aftes trillede jeg hjem kl halv otte og stod helt over på træning. Onsdag yoga i varmen. Jeg skal formentlig heller ikke undervurdere, at yogaen faktisk også er hård træning og at jeg nok har haft trappet det op over de sidste uger. Samlet set så har løbepas også været både længere og mere intense end i foråret. Det har været godt men nok alligevel en meget ensidig og hård belastning af kroppen. 

Nå har som sagt ubervigtig deadline søndag og masser af skrivebordsarbejde herhjemme i dag på en afspadserings dag helliget bare til deadline.

Yoga sidst på dagen og måske en lille jog. Tænker også, at jeg lader halvmarathon søndag fare og koncentrerer mig om, hvad der er vigtigst lige nu.

Dejlig fredag og snart god weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Ud fra omstændighederne lyder det da som en fornuftig prioritering. Der kommer masser af løb. Men man har kun ét liv. For nu at byde ind med et Gajol-æske citat ...

Jeg har for øvrigt fået en computer, der kan stå på hovedet, og som rent faktisk hedder Yoga. Det er nok det nærmeste, jeg nogensinde kommer til hundestrækket, træet, krigerstillingen og den dansende Shiva ;)

lenovo-yoga-900-modes-tent.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes det kan være en udfordring nogle gange at finde tid til træning, når man har et krævende job. Omvendt giver den energi, man får af at træne en mulighed for at fungere ekstra godt i sit arbejdsliv. Jeg tror faktisk, det har reddet mig fra at gå ned med stress et par gange,  at jeg er i forholdsvis god form. Omvendt har døgnet kun 24 timer, og arbejder man mange timer, må man affinde sig med, at der bliver mindre tid til at træne. Hvad jeg vil sige med dette, er træningen bær være et fristed og noget giver positiv energi og ikke en pligt, man pålægger sig selv og som kan give mere stress i sidste ende. Du virker nu som om, du er god til at få enderne til at mødes

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

21 timer siden, Henrik S. skrev:

Ud fra omstændighederne lyder det da som en fornuftig prioritering. Der kommer masser af løb. Men man har kun ét liv. For nu at byde ind med et Gajol-æske citat ...

Jeg har for øvrigt fået en computer, der kan stå på hovedet, og som rent faktisk hedder Yoga. Det er nok det nærmeste, jeg nogensinde kommer til hundestrækket, træet, krigerstillingen og den dansende Shiva ;)

lenovo-yoga-900-modes-tent.jpg

1000 tak super løber :hippy: og jeg kan jo kun skrive, at det må være din indre yogi, der endnu engang er tæt på at bryde ud, siden at du overhovedet kender så mange yoga udtryk... se bare, hvor mange MOL boere og hardcore muscle men der alle sammen pludselig dyrker yoga :hippy::hippy: .. winter is coming med masser af yoga...... 

Link to comment
Share on other sites

16 timer siden, mugge skrev:

Jeg syntes det kan være en udfordring nogle gange at finde tid til træning, når man har et krævende job. Omvendt giver den energi, man får af at træne en mulighed for at fungere ekstra godt i sit arbejdsliv. Jeg tror faktisk, det har reddet mig fra at gå ned med stress et par gange,  at jeg er i forholdsvis god form. Omvendt har døgnet kun 24 timer, og arbejder man mange timer, må man affinde sig med, at der bliver mindre tid til at træne. Hvad jeg vil sige med dette, er træningen bær være et fristed og noget giver positiv energi og ikke en pligt, man pålægger sig selv og som kan give mere stress i sidste ende. Du virker nu som om, du er god til at få enderne til at mødes

1000 tak for at dele kloge reflektioner kære Mugge og ja jeg har jo også altid brugt træningen stress forebyggende og mange af mine marathon løb, løb jeg jo som studerende, hvor eksamenslæsningen typisk faldt sammen med de sidste lange ture og race i Maj. Ja og ofte gav det jo en super god modvægt til mange timer med bøgerne. Og det afgørende er lige netop, som du beskriver det super godt, balancen mellem, hvornår træningen bare bliver ekstra pres, kontra frirum. Ja og måske at jeg bare er god til at bilde mig selv og evt. læsere ind, at det kører og så opdager jeg for sent, at jeg er for presset ???? Maybe / maybe not? Well da jeg bestilte Berlinturen vidste jeg ikke, at min første arbejdsuge efter ferien (+ denne weekend), ville blive opgraderet til max pres pga den ekstra vigtige opgave, som jeg nu pusler med, der af mange grunde er meget udfordrende. Til gengæld med et meget spændende perspektiv. 

I går dejlig yoga en time på Jens Baggesens vej og så mad med god ven L, der hjalp med nogle gode indspark i forhold til opgave, inkl rådet om at få sovet ud til morgen, hvilket føltes helt fantastisk ovenpå en uge med for lidt søvn. 

Senere i dag lidt yoga og så vil jeg prøve lidt svøm. Elsker at løbe og skal nok komme tilbage til det men har jo nu ikke løbet i en hel uge og lige nu har jeg sådan en mærkelig indre protest mod det, som jeg tror, at jeg lytter lidt til i et par dage og i stedet så prøver lidt noget andet. I'll be back. 

En super fed sang og også god video

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.9

Yoga

Dejlig Vinyesa flow FW Dalgas avenue. Fremover kommer der til at være 2 lørdagstimer i forlængelse af hinanden og ja det var rigtig skønt :hippy:

Svøm

:bubblebath::bubblebath::bubblebath:

1000 dejlige meter i udendørsbassinet på Svømmestadion. Indendørs bassinet er under renovation. Har jo ikke svømmet i meget lang tid men føltes overraskende godt. Vil prøve at dyrke det lidt mere. 

Nu skrivebordsmarathon og kunne virkelig virkelig godt tænke mig at nå langt i dag, således at jeg faktisk kunne holde lidt weekend i morgen...:innocent:

Link to comment
Share on other sites

På 3/9/2016 at 10:03 , Bjergtrold skrev:

I går dejlig yoga en time på Jens Baggesens vej og så mad med god ven L, der hjalp med nogle gode indspark i forhold til opgave, inkl rådet om at få sovet ud til morgen, hvilket føltes helt fantastisk ovenpå en uge med for lidt søvn. 

Senere i dag lidt yoga og så vil jeg prøve lidt svøm. Elsker at løbe og skal nok komme tilbage til det men har jo nu ikke løbet i en hel uge og lige nu har jeg sådan en mærkelig indre protest mod det, som jeg tror, at jeg lytter lidt til i et par dage og i stedet så prøver lidt noget andet. I'll be back. 

 

Søvn er en rigtig god ting at prioritere, når man er i lidt for stort underskud. Det siges jo og er bevist af alle "de kloge" ;-)

- derfor kan det godt være svært at (til)vælge, når man også gerne vil andre ting  - eller udefrakommende ting gør, at det bare ikke er muligt.

(Det er jeg endelig også selv ved at lære...)

Det er flot og "modigt" at du kan "trække dig" fra et mål, du har fulgt så længe. Jeg er sikker på, at du nok skal komme tilbage, hvis/når det passer ind igen

Afveksling giver nye færdigheder og motivation - og kan give noget ekstra når tilbagevenden til noget "kendt" så er aktuelt.

 

Pøj med det hele!

Kh Tina

Link to comment
Share on other sites

På 4. sep. 2016 at 20:12 , Tinapigen skrev:

Søvn er en rigtig god ting at prioritere, når man er i lidt for stort underskud. Det siges jo og er bevist af alle "de kloge" ;-)

- derfor kan det godt være svært at (til)vælge, når man også gerne vil andre ting  - eller udefrakommende ting gør, at det bare ikke er muligt.

(Det er jeg endelig også selv ved at lære...)

Det er flot og "modigt" at du kan "trække dig" fra et mål, du har fulgt så længe. Jeg er sikker på, at du nok skal komme tilbage, hvis/når det passer ind igen

Afveksling giver nye færdigheder og motivation - og kan give noget ekstra når tilbagevenden til noget "kendt" så er aktuelt.

 

Pøj med det hele!

Kh Tina

:hippy:1000 tak for dejlig hilsen kære Tina og ja helt enig både mht søvn og afveksling og ja når jeg er helt ærlig overfor mig selv, så har jeg forfulgt at bedre løbeformen siden Nytår med halvmarathon i juni som mål. Marathon var jo egentlig noget ret impulsivt, som jeg i juli lige tænkte, at jeg kunne orientere mig mod. Og inderst inde, så tror jeg godt, at jeg var klar over, at programmets kombination af både ret lange pas + høj intensitet flere gange om ugen var mere end jeg i øjeblikket helt kunne kapere. Og især så også fordi, at der arbejdsmæssigt kom den ekstra deadline ind over, som det så lykkedes mig at nå i mål med sidste søndag ovenpå 10 timers slutspurt. Nu må vi se, hvor det ender/bringer mig hen.

Har det anyhow stadig godt med beslutningen om at blive hjemme fra Berlin og har faktisk den sidste uge trænet 100 % efter lyst, evne og hvad arbejdet tillod, når jeg ret konsekvent kom sent fra hospitalet :blink::sleepy::crazy:

Træning d 4.9

Løb

Ca 5 km rolig jog

Træning d 5.9

Løb

Ca 5 km rolig jog i dejligt vejr

Træning d 6.9

 0

Kom helt vildt sent hjem. Helt blæst.

Træning d 7.9

Yoga

En times dejlig heatwave flow time FW NBG, dog meget! varmt.

Træning d 8.9

Løb

Ca 5 k, kom igen sent fra hospitalet men det var simpelthen så fint vejr og magisk at kunne løbe afsted i korte tights og lille top kl 8 om aftenen.

Træning d 9.9

Yoga

Dejlig flow time FW JBV med skøn instruktør J

Træning d 10.9

Spin

Dobbelt time FW JBV Power + burn med super instruktør UBC - MEGA hårdt men godt og hele den første time var med opdateret Depeche Mode mix bla Enjoy the silence, 

Yoga

Efterfølgende skøn hatha time. Havde godt nok kramper både i bag og inder lår ved bestemte bevægelser men fantastisk til at falde ned på.

Træning d 11.9

Bodyfit 

Puuuh det var længe siden men bortset fra det rigtig dejlig FW Scandinavian Center med altid veloplagt instruktør Carsten

Yoga

Halvanden times dejlig hatha/Yin yoga event - bare dejligt. Tiden fløj afsted og jeg havde det heldigvis dejligt med varmt tøj, sokker og tæppe . 

Ellers har jeg i høj grad haft brugt ugen på at være opfindssom med at kokkerere udfra indholdet af fryser, kolonial skab+ tilbereden/forbereden mad om aftenen. På den måde faktisk super godt ikke at komme meget sent hjem fra hård træning. Har været dejligt at opleve, at jeg kan ændre vaner både mht at spise mere sund mad, men også mht ikke hele tiden at købe + forbruge. Kræver dog bare tid/fokus og det er egentlig ikke så mærkeligt, at jeg tidligere har haft hængt fast i dumme vaner. Kræver overskud at ændre på tingene. 

Nå dejlig uge til boardet når vi når dertil. 

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

På 4/9/2016 at 20:12 , Tinapigen skrev:

Søvn er en rigtig god ting at prioritere, når man er i lidt for stort underskud. Det siges jo og er bevist af alle "de kloge" ;-)

 

 

korrekt. Dog har jeg sovet 6 timer i et par dage de sidste par uger og stadig haft det ok. Jeg plejer at være en zombie hvis jeg ikke sover 8 timer. Jeg kan ikke finde en forklaring på denne ændring... det er ikke altid nemt at blive klog på sin egen fysik og mentale energi.

Link to comment
Share on other sites

På 14. sep. 2016 at 19:56 , Devious Builder skrev:

 

korrekt. Dog har jeg sovet 6 timer i et par dage de sidste par uger og stadig haft det ok. Jeg plejer at være en zombie hvis jeg ikke sover 8 timer. Jeg kan ikke finde en forklaring på denne ændring... det er ikke altid nemt at blive klog på sin egen fysik og mentale energi.

:hippy: spot on... det kunne nok være min subtitle "Ikke at kunne blive klog på fysik/mental energi" - eller i virkeligheden, så har jeg en lumsk mistanke om, at jeg nok til ethvert tidspunkt inderst inde godt ved, hvad jeg har brug for og hvad der fx skal til for at jeg kan falde til ro og fx få sovet godt. Skal bare lære at høre efter. Er somehow ekspert i at køre mig selv op inde i hovedet, eller presse mig selv for hårdt. Well Lige i øjeblikket er alt lidt ekstra spændende, idet at jeg pga omorganisering i hvert fald med sikkerhed har et "nyt" job i vores afdeling pr 1.10, ja og hvad der så sker derudover får vi se. Kan dog efterhånden næsten stille uret efter, at jeg vågner midt om natten af den ene eller den anden grund men lykkes heldigvis for det meste at falde i søvn igen og især når jeg får tændt for mine hypnose apps. Det skal dog på sigt blive anderledes. Om ikke andet, så har det været rigtig rart at kunne træne ret lystbetonet og varieret og i en periode lade løbet være lidt på pause. 

Træning d 12.9

Spin

Power + Burn med instruktør F, efterfulgt af UBC. Var blevet sent på dagen og jeg var noget sukkerkold men sidst på 2. time gensyn med den ultimativt fede flow følelse, der i mange mange år hjalp mig til at køre mange mange timer om ugen. Kanon fed musik, rytme, lyset dæmpet og så kroppen der bare arbejder.. må være lidt som at danse til en super fed fest.... 

Træning d 13.9

Yoga

1 dejlig time FW JBV

Træning d 14.9

Løb

5 skønne kilometer i stadig lun skumring. Planen roligt løb men kom til at løbe om kap med en anden løber forbi Mindeparken og ned ad Oddervej + tilbage ad Strandvejen. Superfedt og hårdt. Kunne pludselig mærke effekten af alle løbeintervallerne i en lidt mere restitueret krop. Nice.

Træning d 15.9

Spin

1 time i Scandinavian 

Træning d 16.9

Yoga

Flow 2 med fabelagtig instruktør Mariam FW JBV, masser af inversions men puuh det var varmt

Spin

Hård power time med UBC FW JBV

Træning d 17.9

Yoga

Heatwave halvanden time FW NBG. Først vagt og derefter tilbage på hospitalet for puslen med projekter indtil kl næsten 22. Hyggeligt på sin egen måde.

Træning d 18.9

Bodyfit

Skøn formiddagsklasse med Carsten FW Scandinavian center. Ville helst styrketræne x 2 ugentligt men 1 gang er meget bedre end ingenting.

Til aften booket til yoga kl 20 og håber virkelig, at det kunne hjælpe på søvnen og være noget jeg måske kunne gøre det mere i. Det hjælper mig også til ikke at spise en masse aftensmad. I morgen officielt fri men har nogle vigtige ting på hospitalet. Ja og har vist heldigvis ikke adgang til at kunne se Emmy award show nogen steder for ellers ville jeg da helt bestemt kigge det i nat. Krydser fingre for Susanne Bier, Tom Hiddleston og Hugh Laurie, elskede "The Night Manager"

Den gode uge til boardet :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Devious Builder skrev:

prøver du bevidst ikke at dyrke samme slags sport to dage i træk?

I så fald tror jeg det er fornuftigt, fx i forhold til restitution :smile:

Well god pointe DB og ja i øjeblikket er det nok en blandt mange ting, der er med i træningstilrettelæggelsen, eller jeg skulle måske snarere sige manglen på tilrettelæggelse. Prøver bare at få puttet en masse yoga ind, Bodyfit om søndagen er nemt og tilgængeligt og der er grænser for, hvor meget styrke jeg kan presse ind. Spin er (som oftest) styret af ønsket om de ultimativt bedste instruktører og fedeste timer, eller at jeg også får noget socialt ind over med fællestræning med nogle af mine træningskammerater. Som jeg også skrev i går, så er der rigtig mange ting, som jeg afventer skal falde på plads og det er virkelig nogle intense uger. Om noget er jeg lykkelig for, at jeg ikke i denne uge er i gang med at forberede afrejse til Berlin og prøven at fyre den af dernede. Havde bare ikke været godt. Nå har 2 deadlines som jeg skal have styr på inden onsdag. Ja og sådan set 3, hvis jeg tæller tilrettelæggelsen af julevagtplan med. 

Træning d 18.9 - fortsat

Yoga

Skøn aften yoga i Scandinavian Center med instruktør S. Virkelig dejligt. Det var blevet mørkt udenfor og det var en alletiders måde at afslutte weekenden på. 

Træning d 19.9

Yoga

Hatha 1 time hos Mariam FW JBV

Styrke

Havde lidt tid inden spin så chillede bare lidt rundt med nogle pull ups, dips, bænkpres, front side raise og noget træk til bryst. Ret sådan loose men altsammen fint.

Spin

1 burn time men en anden gang vil jeg så hellere somehow indrette mig til træning kl 19 med noget fabelagtig UBC spin, som jeg får så meget mere ud af. Enough said :hippy:

Søde drømme til boardet

 

Link to comment
Share on other sites

Update :hippy:

Træning d 20.9

Yoga

En dejlig time, hvor jeg til afspændingen oplevede sådan at være helt væk inde i hovedet. Ikke som i sove men bare helt dejligt tom. Var til gengæld også tiltrængt inden aftenens arbejde med deadline og planlægning af undervisning onsdag morgen. Fandt heldigvis en god vinkel, der fungerede rigtig godt men er presset at skulle være kreativ så sent på dagen. Er meget bedre til det fra morgenstunden. Var egentlig tilmeldt morgenspin onsdag men ovenpå nogle vågne nattetimer prioriterede jeg at sove så længe, som muligt onsdag, der så blev en nul dag pga kaffehygge.

Træning d 22.9

Yoga

Dejlig flowtime FW Dalgas Avenue. Har haft fornemmelse af lidt sygdom i kroppen, så ikke noget cardio men bare gode indkøb og noget god varm aftensmad.

Træning d 23.9

Yoga

Dejlig time JBV FW, som jeg dog var tændt på at misse idet jeg følte mig tæt på at blive syg for alvor og enormt slow inde i hovedet. Havde det dog mærkbart bedre efter timen og var så på dejligt indkøb af ingefær, grapefrugt og luksus udskejelse Weekend avisen + lidt Ribena. 

Træning d 24.9

Spin

Dobbelttime med først fabelagtig UBC time med ultimativt flow, hårdt pres, masser af sved og det fedeste program/musik. Timen efter var jo slet ikke på samme niveau men endte alligevel med at få lidt ud af det. Bare tankevækkende, at jeg ikke for alvor var presset kredsløbsmæssigt men tilgengæld havde tilsyrede ben. På den første time havde jeg næsten hele tiden et hårdt pres på kredsløbet men føltes alligevel godt og fysiologisk for benene. 

Fabelagtigt flowfyldt yndlings nummer

Yoga

Dejlig dejlig hatha time med Mariam FW JBV

Træning d 25.9

Yoga

Heatwave hatha med stille og rolige M. Dejligt. 

Er nu på kontoret for en masse ting, som jeg skal have styr på og så senere i dag umff umff :showoff:styrke med UBC og måske en anden spinning trold M

Dejlig solskinssøndag til boardet :hippy:

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 25.9 - fortsat

Styrke

Er vist lidt rusten i hvad alle øvelserne hedder men super fedt "back to good old times" med tidligere pal UBC + co

På sin vis kunne det have været i går, at vi bænkpressede every f.. day men har alligevel på fornemmelsen, at vi begge bliver lidt ekstra ømme i morgen :strat: 

Dips konkurrence endte med mig som taber men var nu alligevel stolt af 10 + 10 + 6 + 5 med kropsvægt. Bænkpres max var vist omkring 4 gentagelser med 45 kg. Pressede i sin tid få gentagelser med 60 kg, så et stykke vej endnu men har på fornemmelsen, at det kunne udvikle sig, hvis jeg gav det noget energi. 

Tilsidst maveøvelse fra helvede med den skråeste bænk opstilling og så ekstra kg over hovedet. Troede seriøst, at jeg skulle besvime på et tidspunkt. 

:weight_lift::weight_lift::weight_lift:

Søde drømme til boardet. Er ikke sikker på, at jeg vil være i stand til at bevæge mine arme i morgen men vi får se :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share