Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Lige over! :heartpump:

Var som altid superhyggeligt - lad os gøre det igen snart! :4winkkiss::cooldance:

Det gør vi :hippy:

Træning d 20.1

Løb

Dupont løb 1.runde - 43.28 gennemsnitspuls 93 % af max

Smuk smuk rute i fabelagtigt vejr med solstrejf ind imellem træerne og snedækkede landskaber. På sine steder lidt grussne men ikke glat og masser af fin og løbbar asfalt. Igen et løb hvor jeg lagde hårdt ud i 4.04 og havde nogle lidt langsommere kilometer til sidst men også langt henad vejen stabilt tempo mellem 4.15 og 4.17. Syntes ikke rigtig, at jeg kunne presse pulsen til sidst selvom benene egentlig føltes ok. Havde fravalgt windbreaker trods det noget kolde vejr og langt henad vejen var det et godt valg men blev nok lidt kold på maven alligevel. Well det er jo også det der gør det sjovt med de her små "nr på maven" events, de små valg, overvinde følelsen af slet ikke at kunne flytte benene fra i morges og se masser af andre oplagte og glade løbere. Helt klart lidt mindre intimt og lidt mindre hyggeligt end Nytårscuppen, mange flere mennesker og et større set up med sponsorer og hvad har vi. Mindre snak både i start og mål - well vi får se henad vejen og er i hvert fald ON på de næste 4 løb.

Senere i dag noget svøm og er absolut mest fristet af at træne selv men først lidt :4eat:

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Godt løbet :banana3:

Thx superløber og ja under de nuværende omstændigheder var det fint.

Løbets facebook væg flyder i øvrigt over med kommentarer fra folk om, at det var et problem, at vi skulle løbe på ikke så brede stier og steder med sne :dropjaw: :lolabove::bruce: ja og med fare for at lyde arrogant, så er det altså ligepræcis den stemning og attitude, der er markant forskellig fra oplevelsen ved Nytårscup, der mindede mig om de gode gamle Sparta dage med seje løbere, der trodsede elementernes rasen med godt humør. Hånden på hjertet - jeg var glad for, at jeg ikke skulle løbe på glat is i dag og kulden gjorde mig mat men hey det er et motions løb i januar og så løber vi efter forholdene - just my humble opinion on that.

Træning d 20.1 fortsat -

Svøm

2500 m

skal til at se om jeg ikke kan få genoptaget klubtræningen men alene svøm meget bedre end ingenting og er ikke sikker på, at tirsdag kl 21-22 er helt oplagt, så svømmer nok selv ovenpå spændende møde til kl 17.30. I morgen spin+yoga, onsdag er der svøm kl 6 (godt nok tidligt) og så aftenspin med triklubben, torsdag er der ikke længere svøm for mit hold 3, så det bliver sikkert også aLone men fredag kl 18 burde være en mulighed :wub:

Nu husalfe pas :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Sejt løbet! :cheer:

Og i øvrigt også en imponerende mængde træning du har fået fyret af denne weekend!

Regner med der er nabosvømning kl. 16.30 på torsdag, hvis du vil være med. :smile:

(god undskyldning for at forlade hospitalet tidligt :bigsmile: )

Thx søde og ja det må have været vores gode lørdags karma der holdt dampen oppe (og Glads karamelkage hjalp nok også lidt på min energi :4eat:)

Og super godt tilbud med torsdag, hvor jeg under alle omstændigheder skal svømme efter job. De sidste 2 dage er jeg kommet rigtig sent fra hospitalet men kunne jo håbe på en tidlig dag :clown2: Har i øvrigt lige set, at Topas introducerer en ny vandretur på Amalfi kysten i september. Lyder skønt :innocent: :4whistling: C U soon.

Træning d 21.1

Spin

50 min gennemsnitspuls 78 % - prøvede ellers at køre meget restitution men kan blive bedre.

FW Scandinavian center med super instruktør B. Godt gensyn med super instruktør F fra mine allerførste år i Århus + gode samtaler med flere tri tøser. Var ellers totalt OFF da jeg skulle hjem fra hospitalet men overbeviste mig selv om, at jeg trængte til at få rystet hovedet og det var godt.

I dag var jeg faktisk godt og grundigt 2. dags syret ovenpå Dupont løbet så fik afviklet en masse ting ved skrivebordet, skejet ud i take away sushi og lægger nu an til afslappet aften med bind 3 af Game of Thrones. Er ikke realistisk, at jeg når til morgensvøm men masser af spin i morgen aften og så skal jeg altså også snart have nogle rolige løbe pas ind.

Søde drømme til boardet :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Tark søde men det var jo mig der skulle sende dig en milliard smileys og tillykker i dag på din runde dag :hippy: ja og any how så glæder jeg mig til, hvis du får mulighed for at kaste omkring dig med fantastiske one-liners ala "så grav" fra i sommers.

:4band: :heartpump: :4whistling: :clap::violin: :4mewantfood: :hippy: :4drunk:

HAPPY BIRTHDAY

TAK :heartpump: sjovt nok føler jeg mig ikke så gammel som papiret siger :freaked:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.1

Spin

2 timer og 10 minutter - fatburner + trispin - gennemsnitspuls 78 % af maks. Prøvede ellers at holde mig meget i udholdenheds - comfortzone - men var vist især på den første session, at jeg lige fik knaldet noget energi af og ja kan jo ligeså godt lære nu, at det hævner sig, for følte mig absolut low i anden halvdel af tri session. Oplevede dog alligevel til sidst at kunne finde lidt energi frem = god reminder om, at kriser kommer og går og at der bare skal køres lige igennem dem.

Træning d 24.1

Svøm

2000 m featuring smukke Spinderella inkl masser af god sushi og styr på verden bagefter :hippy:

Troede egentlig, at nogle kattehår var kommet på tværs af min vej torsdag for havde problemer med følelsen af astma og kriller, min sekretær var så venlig at fortælle mig, at jeg lignede l.. og grand old tri woman G spurgte også om jeg havde det skidt på Dupont løbet for hun syntes, at jeg så skidt ud - meget opmuntrende men fik alligevel i går tegn på, at noget sygdom har været under opsejling for hoster mærkelige ting op, der desværre føles som om, at de kommer meget langt nedefra. Selvom træningen til daglig er rigtig god for min astma, så har jeg alligevel en fornemmelse af, at turen søndag med de 10 graders frost ned i lungerne og hårdt pres på kroppen uden meget tøj på, måske alligevel har været for meget. Var jo også helt ødelagt i maven bagefter og knaldede alligevel en masse bassinbaner af på kolde svømmestadion :cold: well er squtte nemt at få det hele til at gå op i en højere enhed og det må jeg jo også have med mig henover foråret/sommeren og så får vi se, hvor det bringer mig hen. Jeg er ikke altid så god til at få svaret i diverse tråde men for min eget vedkommende kan jeg mærke, at træningen har en god antistress effekt på mig på den måde, at jeg bliver lidt bedre til at sige "pyt" og stole på, at jeg håndterer en situation, også selvom, at jeg ikke, i bedste perfektionistiske forstand, er totalt forberedt. Følelsen af at have det godt i min krop hjælper mig til at være mere stille og nærværende, når jeg sidder i mit ambulatorie. Og nogle gange kan alene tanken om en god gang aftentræning hjælpe mig igennem en udfordrende dag. Især i øjeblikket, er træning også ofte en utrolig dejlig måde at være social på, det her med liige at få connected med nogle skønne mennesker og så alligevel få trænet.

Nå lige nu holder jeg mig dog fuldstændig i ro indendøre på antibiotika og Kusmi the og så får vi se om ikke det snart kunne blive lidt forår.

Dejlig weekend til boardet :cheer:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Jeg er fartholder på næste Dupont - regner med, du overhaler mig ;-)

Hvor har du købt din vægt?

:clown2: Tak for tilliden super løber meeen lige nu vil jeg vist være mere end glad for overhovedet at kunne deltage :hehe: Bare at komme i tøjet og i Føtex idag føltes som det vildeste adventurerace og bortset fra at pløje mig igennem "Game of Thrones" bd III har jeg foretaget mig nada :omg: synes dog efterhånden, at det går lidt fremad med helbredet og så gælder det vist om i høj grad at tage den med ro :1112:

Købte vægt Tanita BC 1000 via Viivaa og det gik fint med fragt osv. Når du først finder ud af hvordan den snakker med Garmin, ja så går det egentlig udmærket. Jeg er dog lidt skuffet over, at det ikke er muligt at gemme sundhedsdata, muskelmasse mv mv i selve Garmin modulet og vil ikke bruge yderligere 2000 bobs på et regelret display med hukommelse. Selvfølgelig kan du selv føre over i et regneark mv mv. Lige i disse dage bruger jeg den nu ikke men skal nok komme igen og har købt nogle af de gode basisfødevarer fra Racing Weight i dag og de sidste uger har tydeligt vist mig, at det i høj grad hjælper at få flere af de gode kulhydrater fra tidligt på dagen.

Nå håber at komme i gang med ugen fra i morgen og træningen måske fra tirsdag. Vil virkelig kæmpe for at genindføre noget yoga :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d.1.2

Styrke

Ultra light inden spin

Pull ups - BW 5 + 4 + 3 + 2 yffer pyffer både tung og svag

Dips BW 8 + 8

Triceps over hovedet med 10 kg´s håndvægt, mange gentagelser,

Trækken stang ned bag ryggen - ikke ret mange pund mellem 15 og 8 gentagelser

Spin

ca 50 minutter, stilfærdigt, første pas i en uge så meget laid back

Har været i en tilstand af sygdom møder vintertristesse møder midtvejskrise møder semiudbrændthed møder reel sorg over en alt for ung og god kollega , der har fået konstateret alt for alvorlig sygdom - livet der forstås baglæns og leves forlæns - tilstand. Well men nogle gange er det også der jeg skal være for at vende tingene lidt på hovedet og finde en eller anden rette vej, what really matters :hippy: Skriver noget mere om det på et andet tidspunkt men trænes skal der i rette doser :hippy:

Dejlig weekend til boardet

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med den nye log titel :shades: man skulle jo tro, det var en, som jeg havde valgt ..... :wub:

:heartpump:

:HIPPY: Tark søde og ja ubevidst var du og DM helt sikkert også ind over :heartpump:

Træning d 2.2

Spin

Dobbelttime i FW Scandinavian fra morgenstunden, ialt 1 time og 34 minutters dejligt flow med puls snit 86 % men havde også dejligt friske ben og selskab af young tri Padawan S.

Træning d 3.2

Yoga

1 h yoga flow i FW på Jens Baggesens vej. Temmelig light men stadig dejlige stræk og meget meget bedre end ingenting og planen nu og fremover dagligt en eller anden form for stræk og så håber jeg, at hjemmepraksis hurtigt vinder indpas.

Spin

1 h i FW på Jens Baggesens vej - dejlig time - ingen data udover masser af sved og flow

Hoster stadig en del og vidste, at der var en risiko for, at jeg ville knalde ud på Dupont løbet, så blev hjemme og fik istedet pakket mig selv op på hospitalet til at få ryddet ud i nogle ting og så var Jens Baggesens vej dejligt tæt på og en god eftermiddagsgulerod.

Kunne godt blive et søndagskoncept

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.2

Styrke light

Pull ups 5 + 5 + 3 - lidt pænere end sidst

Dips 8 + 8

Spin

1 h hos super instruktør B - ingen puls data men masser af sved og flow :hippy:

Yoga

1 h very nice

Træning d 5.2

0

Restitution på hospitalet med kontor nusseri til kl 20 men ville nu have haft godt af noget yoga for ligger lige på grænsen til et meget tulret mode i tiden, hvor sofaen og hygge spisningen lurer :ninja:

Træning d 6.2

Spin

1 h og 36 min = dobbelttime men inden triklubbens træning - trængte til at være lidt tidligere hjemme. Puls gennemsnit 79 %

Træning d 7.2

Løb

1 h 10 k, ultra slow start eftersom det var første løbetur i mere end 2 uger pga lungebetændelse men gik egentlig stille og fint for sig. Var ikke presset på pulsen men mere af den lidt gungrende og slingrende fornemmelse på båndet der nok godt kunne afhjælpes med noget løbestilstjek. Dog allerhelst løb udenfor men lige i øjeblikket nok mange fordele ved indendørs løb. Er blevet super glad for Scandinavian center igen og det også selvom, at der naturligvis er mange flere mennesker og temmelig meget kaos. Kan længes efter stille sommerformiddage, hvor vi var få der tulrede rundt i styrkeområdet og fyrede den aw :pumpin: well men det er også sjovt med de mange både nye og gamle ansigter fra fortiden og forhåbentlig fremtiden. Nu er nu :hippy:

Puls snit 73 %

Styrke

pull ups 6 + 5 + 4

Dips 8 + 8

Squat

stang alene 20 kg x 15 gentagelser

stang + 10 kg x 12 gentagelser

stang + 20 kg x 8 gentagelser

stang + 30 kg x 5 gentagelser gentaget x 2

Sumo squat med 24 kg´s KB

3 sæt af 12 gentagelser

over hovedet triceps ting 3 x 12 gentagelser med 14 kg

Siddende row med et eller andet antal pund 2 x 10

Yoga

1 h med gode gamle instruktør PC :hippy:

Skal bare snart sove og er af uvisse grunde bare vågen :music:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 8.2

Spin

1 h FW Nørrebrogade - ultra laid back men super møde med tri veninde Louise inkl en god samtale om de store ting i livet :heartpump:

Yoga

1 h også FW Nørrebrogade gade med masser af stearinlys, Om´s og dejlige stræk... ved bare, at yogaen ligeså stille bringer mig tilbage til et godt sted i livet. Det er fabelagtigt dejligt og most needed.

Træning d 9.2

Spin

2 h + 35 minutter, FW Scandinavian center. Puls gennemsnit 82 % - især den første time var totalt sweet spot træning, masser af puls, energi og derefter stadig godt arbejde men intensiteten faldt selvfølgelig lidt og efterhånden fik jeg kørt hovedet dejlig tomt inkl afledning fra forstyrrende elementer, som alligevel er helt uden for min rækkevidde :4whistling: Blev inviteret til 12 timers event af spinning tossefælle gennem mange år - formålet at støtte kræftens bekæmpelse, hvilket jeg naturligvis gerne vil bidrage til.

Havde ellers dejlige DOMS i baller, bag + forlår i går aftes ovenpå torsdagens lette styrkepas :devil:

Meget mere af den slags men dejlig følelse af at køre lige igennem det i dag :violin:

Da jeg i forrige uge var syg var jeg helt indstillet på at opgive alle træningsambitioner og mål for ikke at stresse mig selv yderligere med pas jeg ikke når, søvn jeg ikke får eller kostplaner der ikke holder. Nu, hvor jeg igen i den grad nyder at træne, har jeg besluttet at koncentrere mig om den del af træningen jeg har det sjovest med og sætten mig nogle realistiske mål, der også kan tåle det liv jeg nu engang lever med masser af timer på hospitalet, forbandede luftveje og ikke altid tilstrækkeligt med søvn. Mine omgivelser har desuden på det seneste været ekstremt optagede af om ikke det var tid til at date lidt og ja who knows :4winkkiss: Min træner ytrede desuden, at han havde været bekymret over min udtalelse om at "slappe lidt af" med en Ironman :wacko::nonono: Ja og det er det jo helt klart for udfordrende til. Dermed ikke være sagt, at jeg ikke gerne ville brug det her år til at løfte mit niveau indenfor svøm og løb og måske næste år .... :bunny:

Race plan 2013

24.2 Dupont løbet

16.3 Spinning event Scandinavian center

17.3 Dupont løbet

4.4 Dupont løbet

28.4 Bakkeløbet - cykelløb

4.5 Odder allé halvmarathon

26.5 Århus rundt - cykelløb

9.6 Halvmarathon Århus

23.6 Halv Ironman Århus

4.8 Halv Ironman Fredericia

8.9 Guldrute i Hillerød (1,79,20)

Muligt, at der ryger nogle småløb på her og der men tænker, at cykelløbene bliver god fysisk og mental træning og glæder mig til halvmarathon løbene. Fredericia dannede jo for mange år siden rammen om min første rigtige duathlon event og det var i hvert fald en god oplevelse. Hvis vandet frem mod midt juni er frysende koldt må jeg jo overveje om jeg har mod på Challenge men håber, at bedre svømmeteknik + fart, gerne skulle gøre det lettere for mig at holde varmen.

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.2

Yoga

Hjemme ashtanga featuring John Scott, Primary series til og med Navasana. Helt som håbet meget lettere at komme på måtten ovenpå ugens lette yoga sessioner og er bare ekstremt godt for mig. Overraskende let at stå på hovedet, kroppen husker åbenbart .... meget mere yoga, fred og harmoni til min lille verden :hippy: :sun: :hippy: :sun:

Nu første svømmepas meget længe inkl aerob udholdenhed med triklubben, hvilket føles som en absolut by i Rusland for mig men må bare prøve at tage det lige så stille og roligt med accept :wub:

Guleroden efterfølgende kaffe hygge med nogle af tritøserne :yo:

Peace out :strat:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.2 - fortsat

Svøm

2500 med Århus 1900 tri - temaet aerob udholdenhed, ikke så meget teknik men masser af 100 metere med faste starttider. Havde til en start fundet en fin lille bane at putte på men blev så hevet over på en af de hurtigere med nogle folk, som jeg nok til daglig fint ville følges med men i dag bare overlevelse. Prøvede intenst at tænke på min teknik under mottoet "hvad jeg ikke har i lungerne må jeg have i armene" - høj albue, pressen med hele underarmen, fiskehale + kigge lige frem og hvad har vi. Any how super dejligt at være tilbage og mange har været igennem sygdom ligesom mig.

Efterfølgende total tøsetrihygge på Stiften :bigsmile::blahblah::rolleyes:

En dejlig rolig weekend er slut og håber, at det bærer ind i næste uge på en goood måde :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update :hippy:

Havde naturligvis lige valgt tirsdag for en længere opdatering og auto save fungerer åbenbart kun når boardet er oppe, hvilket selvsagt ikke er dér, hvor du har mest brug for det. Well det er jo intet sammenlignet med verdens virkelige problemer så here goes (tager det i omvendt rækkefølge):

Træning d 21.2

0

Restitution

Træning d 20.2

Styrke

Pull ups + træk til ryggen

Spin

2 timer og 35 min (3 x time) pulsgennemsnit 83 % af max. Super fedt langt henad vejen men meget busted og kold i kroppen bagefter.

Træning d19.2

Yoga

Dejlig hjemme ashtanga

Træning d 18.2

Spin

1 enkelt time, super laid back

Træning d 17.2

Yoga

Super light ashtanga - quick & dirty

Svøm

2600 m med Århus 1900 tri

Træning d 16.2

Yoga

Hjemme ashtanga tom Navasa

Løb

10 k

Træning d 15.2

Styrke

Pull ups, sumo squat, træk til ryggen, triceps fidus

Spin

Trance event 1 time og 53 minutter 85 % af max

Træning d 14.2

Yoga

Hjemme ashtanga

Træning d 13.2

Styrke

Super smukke og stærke pull ups 7+6-5, dips 8+7

Spin

1 time og 39 minutter, 83 % af max

Træning d 12.2

0

Restitution

Træning d 11.2

Spin

formentlig igen sammenlagt omkring 1 time og 40 minutter = 2 timer, ingen pulsdata men masser af flow og sved

Ja har jo indrømmet i høj grad været en lille spinningsild men ved jo også, at ligepræcis suveræne flowfyldte pas, som dem jeg har i øjeblikket for 10 år siden var med til at lægge en fantastisk grundform og det også for løb og landevejen men begge dele skal naturligvis trænes særskilt. Vigtigst for mig at komme langsomt i gang med svøm ovenpå sygdom og ikke løbe for meget udendørs i det ekstremt kolde vejr da det provokerer min astma meget. Har dog også taget konsekvensen af den megen sygdom og doblet op på medicin med markant fremgang til følge, så kunne være rigtig rart med lidt mere ro på den front. Har desuden lært nogle ekstremt inspirerende folk at kende inkl med holdkaptajn J, som jeg d 16.3 kører 6 ud af 12 timers spinning event til fordel for Kræftens Bekæmpelse med. Tager 100 % hatten af for seje Jaanie der sidste år kørte alle 12 timer. Well aint gonna be me this year men 6 timer bliver også sjovt (og hårdt) og så er det på min fødselsdag, så skal fejre i champagne. I morgen skal jeg drive mig selv på svømme stadion :freaked: :cold: , lørdag bodyfit + spin, søndag Dupont løbet, hvor jeg allerede nu kan nedjustere forventningerne noget.

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Update

Ved ikke hvor tiden bliver af, går nok lige stærkt nok men masser af dejlige pas i godt selskab.

Træning d 22.2

Yoga

Hjemmeashtanga :heartpump:

Træning d 23.2

Bodyfit

1 h

Spinning

49 minutter - 85 % af max

Træning d 24.2

Svøm

2000 m :bubblebath:

- ovenpå kun 2 løbeture den sidste måned ville jeg ikke chance den med at knalde ud på Dupont løbet. Samlet set føles både luftveje, led, muskler og allround formen slet ikke så dårlig(e) lige i tiden men vil lige give starte løbet lidt roligere op. Næste runde er d 17.3 dvs dagen efter 6 timers eventet i Scandinavian center, hvor jeg næppe er helt frisk, så alt i alt lidt et Dupont flop men that´s life sometimes.

Træning d 25.2

Spinning

Ca 1 time og 40 + featuring seje Spinderella dvs dobbelt up på tøsehygge

Yoga

1 h

Træning d 26.2

0 restitution

Træning d 27.2

Spinning

Netto 2 timer og 26 minutter, 83 % af max. Absolut træt og igen indvendigt kold pga den megen vædske. Hvis ikke 6 timers eventet skal blive komplet selvmord bliver jeg virkelig nødt til at indlede ultra ultra laid back og få varmet vædske op på den ene eller anden måde.

Havde selskab af seje Spinderella igen og medholdkaptajn J :cool:

Måtte baile på yogaen og følte mig på flere fronter lidt i undtagelsestilstand da jeg igen var i omklædningsrummet men opbyggelig snak med S, varmt tøj + bad gjorde underværker.

Idag yoga og muligvis noget cardio + forberede møde for kolleger i morgen, lørdag videnskabeligt årsmøde hele dagen men starter med noget morgen halløj i Scandinavian center.

Snart dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 28.2

Løb

11 k sublimt aften city løb under stjernerne. Gadget fri men som håbet dejligt kredsløb og gode ben.

Træning d 1.3

Spin

1 h

Morgen træning = quick & dirty pas inden hektisk men dejlig dag på job med efterfølgende møde

Træning d 2.3

Bodyfit

1 h

Spin

Netto 1 time og 36 minutter, puls gns 83 % af max

Today muligvis noget løb + yoga senere :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.3

Løb

11 k - endnu et sublimt pas under stjernehimlen. Lidt trætte lægge men intet i sener eller knogler. Accellerede lidt på tidspunkt og det føltes godt.

Træning d 4.3

Spin

48 min - 83 % af max. Absolut træt. Inden da 7 super strikte og slow pull ups med kig op over stangen.

Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.3

Løb

11 k - endnu et dejligt aften pas. Jeg skal helt tilbage til sommeren 2009 for at genkalde mig følelsen af, at benene bare kører og ikke er prægede af indre træthed og langsom restitution

Træning d 6.3

Spin

2 timer og 58 minutter 82 % af max.

Træning d 7.3

Svøm

1800 m - godt nok meget stille uden meget skub i båden. Well tilgengæld gode luftveje og ok temperatur. Mere svøm i morgen. Mødte skønne Spinderella og nabo J. Hygsomt og glæder mig til de to seje tøser skal være med på team F*ck cancer d 16.3

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share