Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Interessante overvejelser. Det lyder da egentlig overordnet som, at træningen er inde i en meget god gænge. Jeg kan jo sagtens nikke genkendende til fordelene ved at sætte et ambitiøst mål, for det virker som en elastik, der bare trækker en fremad. Men det kan også komme til at virke som tvang, så det vil altid være et tveægget sværd. De store mål rummer altid et potentiale for store oplevelser, men også store skuffelser. Det er der vist ikke nogen universalløsning på.

Jeg har i øvrigt noteret mig, at den distance, der boomer mest lige nu inden for løb er halvmaraton. Der er mange, der har fået øjnene op for, at det kan være en fin udfordring, hvor man ikke behøver at træne helt så meget, og ikke er nær så ødelagt bagefter som på den hele distance. Noget af det samme må vel gøre sig gældende på IM-distancen. Den halve distance er stadig en mundfuld, men trækker vel det hele ned i en mere menneskelig skala?

Link to comment
Share on other sites

@Henrik :hippy: tusind tak for input superløber og ja hvis op og ned er en gænge, så er der da lidt om snakken :blush: Ja og halv versus hel IM er vist en længere snak, som jeg håber, at jeg får vrøvlet lidt om en dag :Mrs_Claus: Rigtig glædelig jul til dig og dine

@Vivsen :wub: Ihhhh tak ven og så er jeg jo i hvert fald i den grad nødt til at komme ind i kampen, hvis jeg skal gøre mig fortjent til poweropbakning af højeste karat. Tid til at grave dybt. Tak for simpelthen alt og kram :hippy:

Well unfinished business i kombination med et svært og vigtigt møde i mit team torsdag, trak i den grad tænder ud i ugens løb og har sjældent haft følt mig så meget i undtagelsestilstand. Helt klart et signal om, at der skal markant andre boller på suppen i 2014. Ja og i den sammenhæng, så er det dejligt at vide, at træning altid har været en slags befriende ankerpunkt for mig. Noget der har bragt masser af gode sociale ting med sig også, velvære, antidepressive endorfiner, følelsen af at tage ansvar og kontrol over mit liv. Mange vil sikkert ryste på hovedet af, at fx en løbetur kan gøre en sådan forskel men for mig har det efterhånden bare vist sig at holde stik gang på gang på gang. Ja og samtidigt kan jeg godt nogle gange føle mig i et eksistentielt dilemma, for taler jo dagligt med svært svært syge og døende mennesker og skal absolut være den første til at vide, at det ikke er en six-pack, eller en hurtig 10 kilometer tid, vi for alvor kan bruge til noget, når først afslutningen er nær. I den situation bliver det jo ekstremt tydeligt, at det ikke er andet end de nære relationer og det at have brugt sit liv til noget meningsfuldt, der for alvor gør en forskel.

Husker på den anden side yoga lærer Mikes ord om, at vi fx skulle dyrke yoga for, at vi ligesom bedre kunne udholde lidelse og dø med fred, så måske er det alligvel på flere måder ikke så skidt at holde sig lidt i gang :wub: I dag til spinning faldt jeg i hvert fald helt tilfældigt i snak med en super sej cykel sild H og i løbet af ganske kort tid, fik vi simpelthen drøftet nogle super super essentielle ting ved vores fælles single situation, masser af arbejde, masser af træning og så ellers skønne veninder + familie. Plus læren at gå uden om de værste fælder, som jeg desværre i den grad har haft vadet lige direkte ind i i 2013. Time for a change :hippy: (nå beklager de lidt SATC inspirerede udgydelser her i træningsloggen men skulle ud)

Træning d 15.16.17.

0

Var ikke lige planen men var helt ødelagt da jeg kom fra CPH søndag inkl af sult, så fik bare noget sushi, mandag tirsdag gik også med udfordrende ting på både job og privatfronten.

Træning d 18.12

Bodyflow

1 h

Løb

33 minutter, snuppede et roligt 5 k pas til en afveksling + det løse, ikke meget fart i stængerne men tror, at det går den rigtige vej.

Efterfølgende forrygende hyggelig aften med smukke miss Spinderella på en god restaurant i Århus

Træning d 19.12

0

Fik et enkelt glas glögg til vigtigt møde på job og måtte efterfølgende opgive alt om træning.

Træning d 20.12

Løb

10 k aftencity løb ovenpå mega flad fredags, alle går på juleferie, aLoneliness følelse. Gjorde tilgengæld utrolig godt og hørte min nye yndlingssang hele vejen

Træning d 21.12

Bodyflow

1 h

Spin

Dobbelttime hos super instruktør Daniel dvs ca halvanden time i alt. Very nice.

http://www.youtube.com/watch?v=O4GC3HB3ByU

Er fuldstændig lost i denne sang fra The National og har fået virkelig meget lyst til at se filmen igen

Nå fortsat dejlig dag til boardet. Er på hospitalet for at rydde op men er foreløbig mest lykkedes mig at få styr på jule og nytårsplanerne, hvilket på sin vis heller ikke er så skidt :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:newyear::newyear::newyear:

Tak I to søde nissser Henrik og Vivian :hippy:

Træning d 22.12

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, 4-3 interval med arbejdsperioden (4 min) med 3 graders hældning og et gradvist stigende tempo og så 3 minutter med lavere íntensitet (roligere, hældning 0). Efterhånden fik jeg hældt lidt kul på kedlen og trak også pause tempoet op. Undervejs hørte jeg hele "Hunger games" soundtracket og det holder bare 100 %.

Styrke - light

Pull ups

3 x 5 stk med bodyweight

KB swings

12 kg 3 x 15 stk

KB sumosquat

28 kg 3 x 12 stk

Begynder at synes, at Deltoideus fremstår pænt opdelt i fibre når jeg arbejder og vener på overkroppen er også smukt blå (skal vist være sportsudøver for at synes sådan). Bortset fra det, så vil lidt generel opstramning, inkl af min lidt mærkelige diæt, hvor jeg lever af Ribena og dadler, vist ikke skade :blush::blush:

Fik ordnet de sidste julegave æriender og er nu tilbage på hospitalet for mere arbejde. Senere nå tøjvask, så jeg kan blive pakke klar til i morgen tidlig. I går sendte min mangel på rent træningstøj mig i øvrigt ud i prøven kompressions-top, som jeg købte uprøvet for nogen tid siden. Havde således 3 timers træningspas i delvist hot og delvist totalt kikset outfit. Hot, idet toppen havde held til at komprimere min minus A skål til noget, der faktisk antydede en kavalergang :boobs: og kikset fordi det samme udspillede sig med mine lovehandles :wub: der derfor antog sådan en slags mærkelig pølseform ovenfor wonderbootien.

Nå satser Ariel kortet på, at det bliver bedre næste gang jeg lander til træning og de næste dage skulle gerne bare blive udendørs halløj i Hillerød. Ville allerhelst nå noget hometrainer i morgen tidlig, inden job, but we´ll see :hippy:

Fortsat dejlig weekend/juleferie til boardet

:rudolph:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.12

0

Som forudset travl morgen med at få pakket, ultra hektisk dag med at nå lidt af det hele på job.

Lykkedes mig dog ligepræcis også at nå mit fly inden aftenthe og hygge i Hillerød

Træning d 24.12

Løb

13+ Langarvernes karrusseltur med gode km både lige under og lige over 5 min/k

Træning d 25.12

Løb

13+ same same men glimt af sol og ben der godt kunne lide at blive rørt på den måde igen.

Ellers masser af søvn, nattøjshygge i køkkenet, gode samtaler med mine forældre og dejlig julemad. Derudover bare total afslapning med Ilfonso Falcones nye roman :-)

Nu hjem til Århus, en del arbejde coming up men ro i hovedet og min verden, halleluja eller noget :hippy:

Fortsat masser af julehygge til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 26.2

Spin

90 minutter featuring super instruktør M og tri sild H fra triathlonklubben. Kunne godt mærke de foregående dages lidt længere løbeture men samlet set rigtig godt at få rørt mig, sved på panden etc.

De næste dages træning skal tilpasses job, så bliver nok bare en enkelt spinning time i morgen og søndag og så forhåbenlig lørdag en joggetur. Ikke noget vildt og prangende over det men bare lidt træning vil være fint.

Ville også sindssygt gerne have gang i noget yoga men vil nok være overambitiøst at forestille mig egen træning oveni lange dage i amb og stadig et hjem der skal passes med indkøb, rengøring, tøjvask mv mv mv.

Er tilgengæld glad og rolig inde i hovedet :sun: :hippy: :sun: :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:innocent: :innocent: :clown2: :clown2: :hippy: :hippy:

Godt nytår til boardet. Nåede ikke afslutningen på året i går ovenpå ekstremt travle job dage, så må indlede 2014 med en lille update.

Træning d 31.12

Bodyflow

1 h

Store sal 1 helt fyldt med super instruktør S ved roret, så brugte de første tracks på at have næsten kuldegysninger over den fantastiske stemning og de sidste afspændingsminutter på klump i halsen fornemmelse over et år der slutter og et nyt på vej. Meget mere flow og gode mennesker i 2014.

Løb

7-8 k i den nedgående sol, Marselisborgskoven og vandkanten ved Århus bugten. Var lige lidt presset på tid så cuttede et par km af men var super glad for at nå ud. Også et princip jeg gerne ville tage med mig ind i det nye år. Nemlig at træning ikke altid behøver at være 2000 m svøm, 10 km løb, minimum 60 på landevej etc etc. Lidt er bedre end ingenting :heartpump:

Efterfølgende dejlig champagne med en flok skønne tøser inkl smukke Spinderella og en enkelt modig MTB'r. Ikke sidste gang, at jeg har blandet kortene lidt med nye og gamle venner, hvor folk jo i virkeligheden kendte hinanden på kryds og tværs. Derefter fin nytårsmiddag og stor single fest i Turbinehallen, hvor jeg til sidst bare syntes, at jeg var lidt mæt af det hele og stilfærdigt herhjemme listede mig ind i det nye år :heartpump:

Træning d 30.12

Løb

65 minutter, Rolling hills = endnu et godt interval light med gode stigninger undervejs og kortere og kortere restitutionstid mellem udfordringerne.

Styrke light

Pull ups, BW, startede nede fra næsten strakt arm så rigtig hårdt men alligevel 5 gode x 3

KB swings 3 X 12 med 12 kg

Bodyflow

1 h

Første flow time i laaang tid og hvor var det bare dejligt. Var super frisk da jeg endelig nåede hjem og så opbyggelige "The Holiday" for 3. gang og denne gang med helt nye indsigter :innocent:

Var ellers tidligt vågen mandag og efter at have kigget lidt rundt efter kjole, var jeg godt nok meget meget fristet af bare at tulre hjem. Bodyflow startede jo først 20.20 men hvor var jeg bare rigtig rigtig glad for alligevel af få taget mig sammen og få knaldet et par timers dejlig træning af.

Træning d 29.12

Spin

1 h med overraskende god instruktør A og i fabelagtigt selskab med tidligere total spinningsild T, der igen havde fået lyst til lidt indendørs cykling.

Træning d 28.12

Løb

Ca 10 k, bright lights big city tour. Ellers en dag, hvor jeg bare havde lyst til at sidde i sofaen med dynen ovenpå nogle alt for travle og udfordrende dage både privat og arbejdsmæssigt.

Dog igen ekstremt glad for, at jeg kom ud. Gør bare en kæmpe forskel.

Træning d 27.12

0

Kom alt for sent fra arbejde og havde intet tilbage at skyde med.

Brugte ellers de sidste dage af året på at arbejde mig tilbage til gode vaner fra sommeren 2012, hvor jeg var positivt overrasket over, med få ændringer i kost/adfærd, faktisk at kunne flytte kageformen lidt i den rigtige retning. Det glæder jeg mig også til at eksperimentere videre med i år. Efterhånden har mine luftveje det markant bedre og mine ankler er slet ikke konstant brokkende sig, som de første år efter min langvarige periode som løbeskadet. Tilgengæld kan 3-4 kg ekstra på mine kun 159 cm virkelig godt mærkes. Ja så mindre trøste/stress spisning, ind med morgenmad og exit dadler, Ribena og peanuts.

Har også nogle gange en fornemmelse af, at mine søvnproblemer delvist er relateret til, hvis jeg har haft spist for meget/sent.

Jvf logtitlen, så er primære mål i år tri stævne her i Århus og undervejs er så nogle små ekstra udfordringer, VM i halvmarathon, Halvmarathon her i Århus og kunne også godt være fristet af at komme i gang med nogle af de søndagsmotionsløb, som jeg sidste år havde rigtig gode oplevelser og god læring ud af.

På lørdag SKAL jeg i gang med klubsvømning i Århus1900 tri.

At holde mig skadesfri er dog fortsat nøglen til det hele, plus finden flow, afstressning og samvær med skønne og sjove træningskammerater i Århus, som jeg jo har haft lært at kende igennem mange dejlige år herovre.

Om nogle timer en enkelt spinningtime til at byde det nye år velkommen og så ellers en skal opgave jobmæssigt, hvor kun guderne må vide, hvorfor at jeg har haft udskudt, udskudt og udskudt den til nu.

Alt godt til MOL i det nye år :4band:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 1.1.2014

Spin

1 h

Meget enkelt program ved garvet instruktør Morten. Krop overgav sig kun langsomt og jeg var ikke frisk men langsomt kom sveden og fik det også inde i hovedet bedre og bedre. Very nice :hippy:

Er nu i gang med opgave, som jeg skal være det :innocent::headphonedance:

Ellers undrer det mig, at jeg ikke længere kan skifte skriftfarve uden at blive sendt helt tilbage til start, dvs øverste venstre hjørne. Ja og det der er blåt her, fremstår sort i endeligt indlæg. Nå måske det bare er champagne deliret, der endelig er ved at gøre det af med mig.

Søde drømme til boardet her i det nye år :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:shades:

:hippy: Godt nytår smukke og tark for al opbakning :heartpump:

Træning d 2.1

0

Supervigtigt og svært møde som jeg kørte til lige efter job på årets første arbejdsdag.

Træning d 3.1

Spin

Netto ca 45 min, super oldschool instruktør med meget gammel og speciel musik men program fejlede absolut intet.

Bodyflow

1 h

Var egentlig ikke planen med spin men god veninde T havde tilmeldt sig timen kl 16 og efter meget tidlig morgen føltes det rart med lidt cardio inden flow, så jeg kunne komme hjem i god tid.

Træning d 4.1

Bodyflow

1 h

Spin

Dobbelt time med super instruktør M, dvs netto ca 1 h 35 min. Fint med sved på panden. Havde jo ellers planlagt svøm med klubben i dag men var nødt til at tage herop på hospitalet og få styr på nyt vagtrul, så må hellere videre.

I morgen håber jeg dog på lidt formiddagsplasken og så flow release og super spin + mad med god veninde senere.

Dejlig weekend til boardet herfra :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update :hippy:

Uhhhh så gik der lige en uge... det er da helt ufatteligt omend en god en af slagsen, hvor jeg mentalt har overkommet flere gode udfordringer + har fået sovet rigtig dejligt flere nætter i træk, moving in the right direction ... at least hope so og sådan føles det nu også :heartpump:

Er vist nødt til at starte bagfra for at kunne huske noget

Træning d 12.1

Bodyflow 1 h

Nytårsmeditation

En helt helt fantastisk oplevelse guidet af fantastisk instruktør Simone. Temaet at kaste de svære ting fra 2013 ud i verdensrummet som en lille sort sten placeret i højre hånd og så samtidigt med en utrolig fin kobling til en hvid lysende krystal i venstre, symboliserende hvordan alt det svære vi oplever, jo altid uløseligt er knyttet til noget godt; håb, længsler, drømme, chancer vi tager, mistede fodfæster ...... Samtidigt et livgivende møde med en bedre udgave af os selv, der træffer gode sunde valg..... Eneste minus air-condition der gjorde det til en lidt kold oplevelse men bortset fra det helt fantastisk og måske noget som FitnessDK vil tage op som noget tilbagevendende - ja tak :hippy:

Senere i dag spin

Træning d 11.1

Svøm

1 time med tri klubben og vel omkring 2000 m. Nøj hvor skulle jeg tage mig sammen og hvor var jeg bare pavestolt da det var overstået + ristet i mine arme. Exstremely nice og meget mere af den slags. Ville også gerne have haft svømmet i dag men kunne godt mærke, at skuldrene lige skal have en pause.

Træning d 10.1

Spin

Morgen time hos super instruktør J, helt genialt men blev godt nok meget sulten hen på formiddagen og var vist ikke det helt rigtige for mine luftveje at passere en brændende bus på Vesterbros torv, kunne "smage" plastikken næsten hele dagen. Ikke rart.

Bodyflow

1 h

Mødte dog god veninde lige inden starten på timen = hyggeligt men missede de to første tracks :blush:

Træning d 9.1

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, very nice

Træning d 8.1

Bodyflow

1 h

Vaccinationsdag så ville ikke presse systemet og få alle pollenfiduserne til at hvirvle rundt i kroppen

Træning d 7.1

0

Spændende møde indenfor en af vores interessante men sjældne diagnoser efterfulgt af middag på Brødrene Kochs "Det glade vanvid". Meget opløftende aften.

Træning d 6.1

Bodyflow

1 h

Det var vist det hele. Er først og fremmest glad for at være kommet i gang med klub svømme træningen igen. Det er klart præstationsangst provokerende for mig men glæden ved at deltage og den klare og gode fornemmelse af at blive presset = komme i bedre form, retfærdiggør det hele 100 %

Ellers har jeg brugt noget af weekenden på at tygge mig igennem bogen "Battle mind - at præstere under pres" der bringer nogle rigtig gode indsigter og god inspiration med sig.

Fortsat god weekend og god uge til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Tilføjelse:

Mandag d 9.1

Løb

65 minutter, 2 minutter med lidt mere intensitet vekslende med 2 mere rolige minutter. Var åbenbart i så store forhandlinger med mig selv, at jeg havde glemt, at det lykkedes :heartpump:

Tænkte faktisk på min bjergguide Henriks råd, som han plejede at bruge på Kilimanjaro, når folk var pressede sidst på topnatten. Det her med at tænke på den næste time, som en vigtig investering lige nu. Ingenting i perspektivet dage/uge/måneder men nogle gange lige det der gør en vigtig forskel NU og i det næste nu etc

Søndag d 12.1 fortsat

Spin

1 h med dygtig instruktør Andy. Der er intet glamurøst over den her søndag eftermiddagstime men fornemmer alligevel, at det er nogle garvede landevejsrotter, der fylder salen og hverken musik eller program fejler noget overhovedet. Der er bare ikke den samme fabelagtige stemning som når den store spinningsal i Scandinavian center var fyldt med triathleter, MTB folk og andre seriøse atleter :heartpump: Well tilgengæld er der intet der slår bodyflow crewet i Fitness DK og der er også en lang række andre fordele.

Nå that´s it & that´s that.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 13.1

Styrke

30 minutters koncept time = GRIT strength og LeMills' crossfit agtige klasse.

Højt tempo, råbende og high fivende instruktør, træning der fik mig til at miste pusten via masser af jumpsquats, burpees, push ups og ikke mindst gruppe kram til at starte på.

Var virkelig ristet undervejs så super fedt.

Bodyflow

1 dejlig time hvor jeg tog det ret forsigtigt når det kom til flere armbøjninger etc.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 14.1

Bodyflow

1 h featuring søde veninde T og super instruktør S.

Var også booket ind til spin inden men allerede kl 4 i morges kunne jeg mærke GRIT træningen snige sig ind på hele min krop og senere, i eftermiddags, var det så et spøgelse fra fortiden, der listede sig i bagholdsangreb øv

Nå flow dejligt som altid og ja skal nok få

Cardioet igennem

Søde drømme

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.1

Bodyflow

1 h i store sal med super instruktør S. Via flowsild M fik jeg en rigtig sød hilsen fra Bikram shalaen og også super møde med H der snart skal i gang med projekt hos os. En udfordrende dag blødte pludselig op til en betydeligt bedre en af slagsen og et godt eksempel på, at træning i min verden ikke bare er træning :heartpump:

Løb

65 min program aerobic plus lig pyramider med vekslende hældning op til 9 %

stadig ekstremt DOMS ramt så tog det stille og roligt.

Lidt for tidlige opvågninger men kan mærke, hvordan træningen alligevel hjælper til, at jeg har det bedre.

Snart weekend hilsen

Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.1

Bodyflow

1 h

Løb

knapt 30 minuttters roligt (4/3 interval) var ellers ved at komme godt i gang men så røg strømmen på vores gruppe af løbe bånd og så kunne jeg egentlig godt mærke, at særligt min ene ankel var lidt slidt ovenpå onsdagens stejle bjergsider. Ellers 7-9-13 meget sjældent, at noget brokker sig, så fin anledning til lige at bakke lidt af.

Styrke

Pull ups BW 5 + 5

Sumo squat, KB 28 kg, 3 x 12

Overhead triceps øvelse KB 12 kg 2 x 12

KB swings 12 kg 3 X 12

Fik faktisk også listet pull ups ind 6 + 5 onsdag men glemte at skrive det.

For i går meget ambitiøse træningsplaner men alting blev lidt forstyrret af sen aften på hospitalet torsdag og kaput cykel fra morgenstunden i går. Men lykkedes det mig til gengæld at få lukket en masse udfordrende opgaver, så der forhåbentlig skulle blive lidt mere rum til at få gang i nogle spændende projekter.

Var igen i morges vågen ved halv fem tiden, UDEN at være udsovet, men lykkedes mig heldigvis at falde i søvn og det betyder også, at dagens træningsplaner nok primært kommer til at omfatte klub svøm kl. 15 og så spadseren rundt i Århus for diverse ærinder og måske i bedste fald indkøb af ny cykel.

Dejlig sjap weekend til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.1

Svøm

1800 m

Svømmede bare selv med fokus på teknik ting fra i sommer og følte allerede, at det gik bedre end lørdag.

Forinden forbi FitnessDK hvor flow instruktør udeblev... Lidt ærgeligt

Spin

1 h

Træning d 20.1

GRIT. Strength

30 sindssygt intense minutter. Så! vildt, håber på mindre DOMS end i sidste uge

Bodyflow

1 h

Spiste igen for hurtigt og for meget til aftensmad fordi jeg var for sulten. Må simpelthen kunne lære det...

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

:hippy: :hippy: :hippy:

Update

Starter bagfra for sådan kan jeg vist bedst huske det

Træning d 25.1

Bodyflow

1 h

Var også tilmeldt 2 spinning timer men trods, at jeg var rykket fra nr 35 til nr 7 på ventelisten, så lykkedes det mig ikke at komme med, meget januar. til gengæld god snak med super skøn veninde T og laden op til senere udfordrende pas

Løb

10 k i polar kulden, hvor især stykket ved Tangkrogen var helt sindssygt, trods, at jeg faktisk var godt klædt på. Mine fingre var helt stive af kulde og da jeg snød næsen lignede det mest af alt, at jeg havde næseblod :unsure: Allerværst dog da fingrene i læ af skoven begyndte at tø op, hold op hvor det gjorde ondt. Bortset fra det selvfølgelig en super super fed tur i resterne af dagslyset og med et skønt nyt mix på min nye ipod.

Momentant mistede jeg dog lidt lysten til bjergbestigning i 5-6000 meters højde, som jeg ellers lidt har haft pønset på, på det sidste.

Træning d 24.1

Plyometrisk GRIT

30 minutter men ligesom med GRIT strength fuldstændigt højintensivt og super fedt. Masser af hop, lounges, arbejde for overkroppen og total burn out. Gotta love it eller noget.

Bodyflow

1 h, fantastisk god energi

Var også tilmeldt morgen spin men var vågen mellem 2 og 3, så var nødt til bare at sove så længe som muligt.

Træning d 23.1

0

Eneste planlagte pas var cykeltur til og fra Skejby for at deltage i møde om Det Nye Universitetshospital men endte med at være så hængt op af patient arbejde, at jeg bare kastede mig ind i en taxa og tog shuttle bussen hjem til Kommunehospitalet for en lang eftermiddag på kontoret og take away sushi

Træning d 22.1

Bodyflow

1 h

Løb

40 minutter, meget stille

Træning d 21.1

Spin

1 h

Fabelagtig træning hos super instruktør J der udnytter mulighederne i Suunto systemet til fulde med visuel præsentation af pas og Peaks, synligt ur og i det hele taget intelligent træning.

Bodyflow

1 h

Well that´s it ... er lidt ked af, at jeg ikke længere kan finde ud af ændre skrifttype. Dvs, at jeg konsekvent bliver sendt hjem i øverste venstre hjørne af mit indlæg, når jeg gør, hvad jeg gjorde tidligere.

Mhmmm og så har jeg ellers sat mig selv på en soveurs justerende kur af depot Melatonin og har i hvert fald de sidste 2 nætter sovet forrygende godt. Ikke fordi jeg grundlæggende tror, at en pille bare kan løse alle problemer men nu har jeg faktisk dealet med udfordringer både privat og professionelt og stadig ligget søvnløs inklusive anvendt diverse apps og herunder mediteret bla over morgenhavregryn og taknemmelighed til bonden der har haft dyrket havren og dem der har fragtet den til Føtex. Har anyhow bare stadigt været mere og mere udmattet over ikke at sove og det er faktisk velbeskrevet, at nogle mennesker og især om vinteren, producerer for lidt Melatonin til at opretholde en normal døgnrytme. Er som sagt foreløbigt ekstremt positiv. Kunne virkelig være et skub i den rigtige retning, også i forhold til træning, hvis jeg kunne få sovet noget mere.

Will keep U posted.

Dejlig dag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning søndag d 26.1

Spin

1 h i selskab med super sej veninde T

Dog var vi efterhånden enige om, at søndagstimen somehow indebærer for meget heltakt, for lidt idé bag intervallerne og ja der er så mange andre fede muligheder for træning i løbet af ugen. Time for a change selvom både instruktør A og K nu har været søde og imødekommende.

Efterfølgende troede jeg, at jeg havde provokeret astma med for meget rengøring etc men fra morgenstunden i går tydeligt, at jeg havde udviklet regelret træls luftvejsinfektion. Var ellers meget tilfreds med morgenen ovenpå endnu en forrygende god nats søvn og cyklen til job i bedste polar ekspeditions stil. Endte dog med at blive sendt hjem fra job da jeg fuldstændigt mistede stemmen og tilbragte så aftenen med sæson 1 af Mad Men - (ja er lidt bagud) - anyhow super godt underholdt. Al træning indstillet indtil helbredet har det bedre men som skrevet MEGET positivt, at jeg nu sover om natten. Sky is the limit.

Helt mærkeligt både i går eftermiddags og her til morgen at opleve min lejlighed i dagslys. Så mange dage, hvor jeg er afsted førend lyset bryder frem og kommer hjem når det for længst er blevet mørkt. Virker nu som et meget dejligt sted. Ellers så tyder meget på, at jeg nærmer mig at gå efter drømmemålet Mera Peak, der oprindeligt gen kick startede min log i efteråret 11.

Pas godt på Jer selv og hinanden i sneen derude

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja spændende tanker om eventyr; vilde rejser, ekspeditioner, bjerge, udholdenhedssport og på mange måder har jeg ofte brugt loggen her til at ordne tanker og idéer. Ja og alligevel så er jeg i øjeblikket i gang med en anden vigtig rejse. Nemlig finden hjem i mig selv og genfinden noget glæde ved, hvordan mit liv nu engang har formet sig. Efter at være blevet bevidst kan jeg simpelthen se i hvor høj grad jeg har haft for vane at flygte fra nuet, i stedet for at fastholde det og lige det. Kald det mindfullness, yoga, flow. Har anyhow haft brug for at finde ind i nærværende øjeblikke og et af de mest effektive håndgreb har været at forvandle min smartphone til hvad den (også) er = en telefon, uden mails, internet, fb, linkedin, MOL, ja og i det hele taget ikke have den med rundt. Træning totalt keep it simple, morgenløb ca 5 k og aften yoga hjemme. Hvis jeg er i form stiller jeg op til IM Århus men vigtigst fortsat at finde ro, nærvær og glæde.

Jvf ovenstående, så har det at gå offline været noget af det bedste til at finde mere ro og mening og den eneste naturlige konsekvens er derfor også at lægge loggen her stille. Who knows om jeg på et tidspunkt tænker anderledes om det men lige nu er det bare fantastisk at bruge tid på at tømme opvaskemaskinen, rydde op, komme afsted til hospitalet, læse en god bog, sludre med en veninde, skrive en mail, i stedet for den form for evindelig surfen, som jeg alt for ofte har haft ladet mig rive med af. Selvfølgelig som en slags afslapning i en travl hverdag men mit problem helt klart, at det alligevel har haft været utilfredsstillende.

Pas rigtig godt på Jer selv derude. God vind med det hele

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share