Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Med min relativt ringe løbeerfaring har jeg dog erfaret, at tempoløb er om muligt endnu grimmere end intervaller

Well doc :hippy: med din sans for at flå dig selv midt over, ja så kan jeg hurtigt forestille mig, at du kan lande i grumme grumme oplevelser, hvadenten det er tempo eller intervaller :devil:

For mit eget vedkommende synes det som meget kompleks sammensat af vægt, kredsløb, luftveje, noget mellem ørerne, hvor hurtigt benene er vant til at flytte sig, grundform etc etc. Tri coach Pape havde i sin tid nogle fantastisk sammensatte intervaller, der i den grad snød hjernen til at komme op i fart + at luftveje var fri og krop meget let. Det var HÅRDT men samtidig let. I øjeblikket er jeg tung og benene flytter sig ikke så hurtigt men tilgengæld er jeg også forsigtig med, hvor meget jeg tør at smadre mig selv. Det er da hårdt ja men ikke så hårdt, som hvis jeg virkelig turde at fyre den af. Working on it og der var ikke noget som morgener på C2 med coach H :cry3: der i den grad pressede mig ud over kanten.

Træning d 17.11

Styrke light

Pull ups BW 6 + 4

Sumo Squat KB 32 kg 3 x 12 stk

KB Swings 12 kg 12 stk, KB 16 kg, 2 x 12 stks

Skal jo i gang med at træne noget styrke på egen hånd og overvejer lidt "300" workout, eller i det hele taget at konsultere enten "Climbing light & fast" af yndlings klatre trold Mark Twight, eller nogle af mine tri bøger

Yoga

90 dejlige minutter i FitnessDK med dobbelt instruktør Lisbeth (prospect) og Tine = super inspirerende lærer fra Yoga Collective i sommer. Lisbeth gjorde det nu også super godt i meget Yang inspireret sekvens og Tine ledte os igennem Yin del + afspænding og der sker åbenbart en masse spændende på yoga fronten i FitnessDK. Very inspiring og good timing.

Nu snart sove og så er planen tidlige intervaller i morgen :hippy: :worship::devil::w00t:

Søde drømme til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 17.11

Løb

Morgenintervaller

17 minutters opvarmning

6 x 4 minutters arbejde afbrudt af 3 minutters rolig gang

4.30 min/k

4.20 min/k

4.15 min/k

5-4 min/k lidt længere pause da program skulle starte forfra, så skulle lige op i gear

4.30 min/k

4.15 min/k

3 minutters afslutning

Pres på kroppen i 4.15 nok som det skal være, hvor det kommer til at gælde om at bevare kontrol over vejrtrækningen, også selvom at hjernen bare har lyst til at slå bak allerede efter de første minutter. Slog mig, i hvor høj grad, det er et spørgsmål om mod og selvtillid at arbejde oppe i de zoner. Men er også helt overbevist om, at der er meget at hente ved at arbejde med vejrtrækningen for tror seriøst, at jeg tenderer til at holde vejret, når panikken begynder at brede sig. Benene fulgte ok med og ja kun en vej.

Var vågen kl lidt i 4, så overvejede et kort øjeblik om jeg bare skulle tænde for søvnapp og så slumre til kl 7 og glemme alt om hård morgentræning men besindede mig heldigvis. Super glad ovenpå træningen, så bare mere af den slags men selvfølgelig med respekt for restitution.

Yoga

Yin

Ca 40 minutter, hvor jeg sad i få udvalgte stillinger i et hjørne af FitnessDk.

Ashtanga/Iengar klasse

75 minutter med ung men fin instruktør Stine.

Det var den dag. Søde drømme til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Panikken for at få astma eller "bare" for at rode sig ud over komfortzonen med hvad der deraf kan ske af "vederstyggeligheder"?

Den med at holde vejret kender jeg alt for godt - i begge situationer. Det er noget værre rod når man begynder at tænke over hvordan man trækker vejret :dry: Det klarer kroppen som regel bedst uden tankemæssig indblanding.

Link to comment
Share on other sites

Panikken for at få astma eller "bare" for at rode sig ud over komfortzonen med hvad der deraf kan ske af "vederstyggeligheder"?

Den med at holde vejret kender jeg alt for godt - i begge situationer. Det er noget værre rod når man begynder at tænke over hvordan man trækker vejret :dry: Det klarer kroppen som regel bedst uden tankemæssig indblanding.

:cooldance::smile: Tak for indspark superfly Gregers :hippy: og egentlig vil jeg beskrive det som en før-bevidst fornemmelse i kroppen når det høje tempo begynder at sætte sig spor, fx efter det første halvandet til de første 2 minutter af 4 minutters intervallerne som i går. Ja og hvis kroppen fik lov at bestemme, så ville den jo bare slå bak og anbefale et helt andet tempo. Når det er sagt, så tror jeg da helt klart, at mine, over årene, store astma problemer spiller en eller anden rolle. Mangler helt klart lidt mod og tiltro til, at jeg kan holde stort pres på kroppen over længere tid. Må bare fortsætte med at øve mig :cooldance::cooldance:

Træning d 19.11

Løb

42 minutter helt roligt. Dog for afvekslingens skyld blokke af 2 minutter, fladt + langsomt, alternerende med 2 % hældning og lidt langsommere. Skønt at få løsnet op og ovenpå i går dejligt nemt.

Bodyflow

1 fabelagtig time med super instruktør Stine

Ja og så i dag virkelig virkelig gode nyheder :cheer::cheer: fra næste uge træning med coach H i FitnessDK, business as usual og kun en vej :superman:

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 20.11

Løb

42 minutter i dag med Precor programmet "Rolling Hills", stadig forholdsvist roligt men måske med lidt mere intensitet i retning af jævnt arbejde.

Bodyflow

1 h med fabelagtig instruktør Simone. Er bare så!! dejligt. Meget mere af det.

I morgen superkompensation forud for løb søndag, så bare bodyflow :hippy:

Undrer mig over, at mine underboere bedst kommunikerer ved at råbe til hinanden :omg::lolabove: og må minde mig selv om, at der også er mange fordele ved at bo på denne måde.

Søde drømme og i morgen er det fredag :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.11

0

Fuld restitution da jeg først kom fra hospitalet lidt over 18 og tilgengæld hyggede med take away sushi + "Kvinden i buret" på bog.

Træning d 22.11

Bodyflow

1 h

Løb

Ca 5 k, mest roligt men lige med 5 x 60 sekunder i 4.17 med 30 sekunders pause til lige at lufte stængerne lidt.

Herefter tegnede alt i retning af fabelagtigt svømmepas inkl smukke miss Spinderella og så viste det sig, at svømmestadion var lukket pga tekniske problemer, hvilket typisk dækker over bakterier i vandet. Ihærdigt trillede vi ned til Spanien, der dog selv reklamerede med at være proppet med legende børn = minus mulighed for at svømme, så vi endte med hyggeligt kaffe pas på Siegfrieds :hippy:

Resten af dagen en masse husalfeprojekter, så skal nok få rørt mig rigeligt men overvejer noget aften ashtanga for den gode søvn og gode luftveje inden morgendagens løb.

Den gode weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.11

Løb

Nytårscup 2. runde 10 k, 45.46 + ca 3 k opvarmning/afjog

Lidt blandet fornemmelse i morges for glædede mig til at løbe men havde samtidig følelsen af, at det pinedød ikke skulle være ligeså megen lidelse og ud af kroppen oplevelse, som de to foregående gange med start nr på maven. Altså selvfølgelig skal jeg kunne presse mig selv men det skal også være sjovt, så jeg har lyst til mere. Ja og så må træning inkl intervaller + sunde vaner på sigt gøre arbejdet med, at jeg bliver lettere og hurtigere. Prøvede således at lægge ud i et tempo som føltes tilpas = afstod fra at blive suget med i den første hurtige bølge og løb også meget konstant på en ret flad rute. På 2. runde lå jeg konstant og kæmpede med en anden løber, som jeg dog måtte slippe med ca 5-10 m da vi ramte målet. Tilgengæld var han vist også helt færdig og vi high fivede og små sludrede til den store guldmedalje da vi først havde sundet os :smilerock::smilerock: Den slags der i høj grad er med til at gøre sådan en dag til en super fed oplevelse. Plus at jeg er ekstremt glad for efterhånden at begynde at føle mig som Løber igen. Ironman eller ej, så er jeg så glad for at være på vej tilbage formmæssigt både fysiskt og mentalt :wub: Ugen kommer ikke til at have budt på, hverken megen cykling eller svøm men er meget optaget af, at en god grundform, hvad løb angår, er et rigtigt godt udgangspunkt for den videre træning, så satser på en 2 uger med fuld gas nu og så en restitutionsuge op til Nytårscup 3. runde d 14.december.

Senere i dag svøm med skønne miss Spinderella, så godt som jeg nu kan plaske mig igennem det og så gerne noget aften yoga.

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Godt løbet :smilerock:

Ja, det er sjovt, som den der dyst med andre løbere bare får en til at levere det sidste. :4trumpet:

Thx super løber og lød også som en hård dyst du var ude i i dag :1356: :hippy:

Træning d 23.11 fortsat

Svøm

1500 m i godt selskab + dejligt varm sauna

Bakser fortsat med husalfeprojekter, så tvivler på, at det bliver til yoga i dag men vil tilgengæld glæde mig til den kommende uges pas :hippy:

Status på ugen:

Løb: 5 pas, 2 med høj intensitet + 3 rolige

Svøm: 1 pas

Cykling: 0

Funktionel træning: 0, bodyflow tæller nok ikke rigtig, omend der er masser af god kerne træning i det, fra næste uge genoptager jeg ugens 2 fabelagtige pas hos coach H

Yoga mm: 2 x halvanden time ashtanga inspireret yoga, 3 x bodyflow

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Kom sådan til at tænke på dig, da jeg så den her. :laugh:

1558602_891768057530505_3234680532543671

(cookie = coffee?)

:rolleyes::laugh::wub::innocent: :hippy:

Hæ hæ søde det er da liiiige mig og også med cookies, slik og andet sødt + mit lidt flagrende sind. Husker tydeligt en af Grunge filmene fra slut firserne, hvor en af hovedpersonerne beskriver, at hun får en ny følelse hvert 10. sekund. Nå om ikke andet vil det være så meget desto mere vigtigt for mig at kunne fastholde en overordnet kurs mod et mål. Ja og inkl accepten af, at det ikke altid går helt som jeg forestiller mig, hvilket den her uge egentlig har haft været et godt eksempel på.

Har dog haft 3 sunde dage + 3 dage med morgentræning og i morgen er det fredag :hippy:

Træning d 24.11

Bodyflow

1 h

Kom sent fra hospitalet og var også godt ristet ovenpå nytårscup

Træning d 25.11

Morgentræning coach H

Husker ikke detaljerne men skulle lige godt i gang i nye omgivelser. Skal nok blive rigtig fint

Bodyflow

1 h

Var booket ind til spin inden men kom sent fra hospitalet og var også træt

Træning d 26.11

Løb

Morgenløb 10 k

Nice and easy. Blev allergi vaccineret efterfølgende og selvom, at jeg helt klart reagerer mindre, så alligevel kvæstet langt op ad dagen i dag. Skulle have haft været til bodyflow men kom først fra hospitalet lidt over 6

Træning d 27.11

Morgentræning coach H

Fin morgentræning men stadig lidt forsigtigt. Et større crossfitt hold var ret underholdende at kigge på.

Bodyflow

1 h

Havde planer om løb inden men bare træt træt.

I morgen er det fredag.

Sov sødt MOL :hippy:

NB en af dagens gode oplevelser, at en ret godt udseende mand gik bag mig op ad trappen i FitnessDK Busgaden og kommenterede på om min (i forhold til lille trolde størrelse) gigantiske rygsæk, simpelthen var en del af en slags hardcore træningsprogram :wub: Måske dunfidus med pelskrave også fik mig til at se lidt mere adventure agtig ud. Any how tak Harald (lurede hans navn på computer). Well får jo dagligt kommentarer om rygsæk, der jo dybest set handler om, at jeg altid cykler med udstyr til hele dagen, indkøb + hvad ved jeg + har en stor yoga måtte med og IKKE ejer hverken bil, eller kørekort. Nu viser det sig altså, at der måske er tale om en slags score objekt og ikke kun en tung og stor rygsæk :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Excactly :1356: imponerende super løber og filmosomething Henrik :hippy:

Træning d 28.11

Bodyflow

1 h

Løb

60 minutter, let til jævnt arbejde. Brugte 2 minutters arbejde, 1 minut ved lavere intensitet og startede med at arbejde i hældning 3 %, så 2 og til sidst løb jeg ligeud hele vejen, men bare med tiltagende tempo. Dejligt at løbe, omend jeg lige skulle tage mig sammen.

Ellers virkelig udfordrende dag på job og bliver nødt til at ordne nogle ting senere i dag, så må nok opgive plaskeri og i næste uge blive bedre til den del :hippy:

Den gode weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Hey, hallo, det var sgu da godt ramt :laugh:

Det var for øvrigt en ret charmerende film, så vidt jeg husker ...

Super godt ramt :1356: og ja absolut charmerende men tror meget bedre, at jeg havde forstået mere i dag. Livet der leves forlæns og forstås baglæns....... :hippy:

Træning d 29.11

Edit:

Styrke

Pull ups !! med overhåndsgreb, bodyweight 4 + 3, klart hårdere end chins men må bare øve mig mere så.

Spin

Dobbelttime. Første meget rolig og så absolut mere pres på i anden time.

Pga en ekstra kop morgenkaffe nåede jeg lige at få sms om, at bodyflow var aflyst. Glad for ikke at køre forgæves og nåede tilgengæld at rydde op + sætte vasketøj over. Efter spin kørte jeg op ad flere bakker og fik ordnet ting på hospitalet inden sen eftermiddagsaftale med god ven om at se "Hunger Games III" og efterfølgende fik jeg dejlig mad.

Træning d 30.11

Yoga

90 dejlige ashtanga minutter med super instruktør Camilla + efterfølgende dejlig snak med nogle skønne FitnessDk tøser.

Løb

5 x 4 minutter + 1 x 2 minutter med 3 minutters rolig gang imellem, 17 minutters opvarmning og ca 5 afjog

1 - 4.30

2 - 4.20

3 - 4.15

4 - 4.10

5 - 4.30

+ 2 minutter i 4.04. Var egentlig ikke helt ødelagt men mistede mod og troen på, at jeg kunne blive ved. Samlet set gik det meget bedre end sidst med en anden cool fornemmelse af overblik de første 2 minutter og herefter tiltagende pres på kroppen, inden fuld blæsebælg det sidste minut. Selvfølgelig skal benene kunne flytte sig og hjerte + lunger være med, men er bare i så høj grad også et mind-game og selvfølgelig også noget med tilvænning til at arbejde med den form for pres på kroppen. Jeg har SÅ meget at arbejde med, også mentalt men stadig tydeligt, at der sker lidt hver gang og så må jeg bare hænge på. Om det var løb fredag eller cykling i går ved jeg ikke, men har lidt en overanstrengt fornemmelse ved muskeltilhæftning svarende til ydre muskelhoved på bagsiden af højre baglår, så det må jeg lige være obs på. Hele min chance handler jo i høj grad om at kunne holde mig skadesfri. Fortog sig da jeg blev rigtig varm og kom tilbage med fuld styrke bagefter, så virker mest som et eller andet inflammatorisk/slimsæksagtigt.

Svøm

1500 m

Føltes godt for baglår og så var cheflivredder K, som jeg jeg holdt nytår med sidste år, på kanten med kollega A og de to prøvede så (som mange andre før dem) at prøve at udredde baggrunden for min bugtende/slangende stil, som utvivlsomt hæmmer min svømning bigtime. I A´s erfaring ofte sammenhæng med ligesom at tabe hoften og på den måde en slags antikæntre strategi, der så desværre giver megen ubalance i resten af kroppen. Hendes bedste forslag var crawl på siden inkl for at arbejde på kosteskafts holdning og det var også en af de øvelser, som jeg havde megen glæde af, da jeg trænede med triklubben, hvilket i dag jo selvfølgelig klart mindede mig om vigtigheden af at komme i gang med. Well well så meget jeg skal og så bare små babysteps jeg tager :omg::hehe::innocent:

Tilgengæld undveg jeg trangen til at spise store finske amagerstænger til sød eftermiddagsdessert og skejede i stedet ud i en kop dejlig kaffe med varm mælk :heartpump:

Uge status

Løb - 3 pas, 2 rolige, 1 med tempo

Svøm - 1

Spin - 1

Funktionel træning - 2

Yoga - 1

Bodyflow - 4, sjovt nok sagde elitesvømmer A i dag også, at en stor del af hendes svømmetræning i årenes løb gik med dryland + core træning og derfor føler jeg mig stadig overbevist om, at det er vigtigt at holde fast i fx Bodyflow og yoga inkl skadesforebyggelsen og de bedre bevægemønstre. Allerede i dag kan jeg mærke, hvor alvorligt bevægeindskrænkende og hæmmende det er, hvis der først kommer smerter et sted.

Samtidig tog jeg i løbet af sidste weekend alvorligt fat på det med kosten mht at luge ud i de værste kalorie fælder; slik, Ribena og peanuts. Lørdag aften, søndag, mandag, tirsdag og onsdag morgen gik det faktisk rigtig godt med madlog, sunde + gode kalorier. Ovenpå allergivaccination og 12.5 mg Prednisolon onsdag, gik det så lidt mindre godt. Torsdag + fredag ikke helt skæve men stadig ikke helt optimale og i går gik både med lidt bifslik og megen aftensmad. Skal passe på med, at jeg simpelthen når at blive for sulten og så går det galt for mig. Stadig ingen anden vej, end bare at hænge på. Ikke give op :headphonedance:

Dejlig søndag aften og 1. søndag i advent til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Ihhhh altså jeg vender lige ryggen til et øjeblik og så er der fint besøg i loggen.

@Vivsen :wub: :hippy: Tak søde og ja skovlen skal findes frem :blush: Hvad mon med genoptagelse af din log, der jo i sin tid var indbegrebet af MOL? Nå jeg skal ikke presse men hold op det var god inspiration. Har også sendt mail(s) og håber, at de når frem.

@jsc - :devil::w00t: Hæ hæ du har luret mig + de hemmelige tricks og ja de uømme baglår er de letteste at fixe :dumbbell_lift: Helt sikkert, at måden coach H træner mig på, er rigtig god til at modvirke skader og ja alene det, at jeg ikke får lov til at gøre øvelserne forkert gør jo en kæmpe forskel. Faktisk har træningen ikke haft været helt amok i FitnessDK endnu, men mon ikke, at det kommer.

Rigtig god bedring :1112:

Træning d 2.12

Morgentræning coach H

En masse bagkæde bla i TRX

Yoga

75 minutter

Træning d 3.12

Løb

30 minutter roligt

Bodyflow

1 h

Træning d 4.12

Morgentræning coach H

Løb

60 minutter, mountain climb

That´s it & that´s that. Har haft gode intense dage men er godt nok lige grydeklar til mine dyner nu.

Dejlig weekend fra i morgen eftermiddag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.12

0

Var egentlig vågen til at nå morgenspin men valgte at nappe lidt mere dyne tid godt hjulpet af Glenn Harold søvn app og fik en betydelig bedre dag ud af dagen. Utroligt hvad søvn kan gøre. Stod også over på eftermiddagens bodyflow og kom først fra hospitalet kl 18.30.

Sådan er det bare nogle gange og havde nok bedre energi til dagens pas i dag.

Træning d 6.12

Bodyflow

1 dejlig time fra morgenstunden

Løb

45 minutter med lette intervaller. Efter ca 10 minutters opvarmning ryk af 1 minut og så tilbage i roligt tempo i 2 minutter. Endte med at befinde mig i 3.20 i de sidste 15 sekunder af det sidste ryk og vejen dertil, gik så over gode minutter i støt stigende tempo. Dejligt at benene ville være med til det og at kroppen ikke panikkede bare fordi det gik lidt stærkt.

Spin

1 h very nice

Efterfølgende chil på sofaen med gode aviser og nu måske en lille aftale down town.

Ingen tvivl om, at jeg bliver nødt til at sætte task force ind vedrørende svøm men orkede det ikke i dag.Tænker, at det skal blive noget med hyppige korte teknik pas. Alt andet lige dog glad for, at løb tydeligvis går lettere og lettere. Jeg nyder det mere og mere. Way to go :hippy:

Fortsat dejlig weekend til boardet :headphonedance:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.12

Yoga

90 dejlige ashtanga minutter hos Camilla

Løb

60 minutter, rolling hills - roligt til jævnt

Svøm

1000 m teknik bestående af:

150 meter crawl opvarmning

4 x 50 m med korkplade mellem lårene, fokus på at lade hofter og skuldre følges ad

3 x 50 m crawl ben liggende på siden, vekslende med 3 x 50 m alm crawl, fokus på at ligge lige og stille med hovedet

2 x 50 m alm crawl ben med plade, vekslende med 2 x 50 m rolig streamline crawl

150 m afslutning med forsøg på vejrtrækning til højre henholdsvis venstre dvs hvert 3. armtag

Gik bedre end forventet med teknik træning på offentlig bane. Meget mere af den slags men vil prøve at holde fast i "quick & dirty" konceptet, så det nemt kan kombineres med anden træning.

Status for ugen:

Løb - 4 pas, 1 med høj intensitet, 3 mere rolige

Spin - 1 pas

Svøm - 1 pas

Funktionel træning - 2 pas

Yoga - 2 pas

Bodyflow - 3 pas

Jeg skrev for nogle uger siden, at den kommende uge op til Nytårscup 3. runde skulle være rolig. Dog var det også under forudsætning af, at de foregående 2 uger havde været rigtigt intense og sådan føles det ikke helt. Så tror fortsat, at jeg prøver på at stramme skruen lidt og så må løbet på søndag tjene som et højintensitets pas, uden total nedtrapning.

I går et enkelt glas vin med træningspal L aka Mr Sahara, som jeg efterhånden har haft kendt i mange år. Han havde også været igennem en periode af total demotivation og var nu ved at være godt i gang igen med træning frem mod bla Swiss Alpine og Gore-Tex trans alpine. Meget inspirerende og absolut noget der gav mig lyst til at give mit overambitiøse projekt endnu en skalle :hippy:

Den gode uge til boardet når I når så langt :heartpump:

Link to comment
Share on other sites

Update

:nissetunge: :Mrs_Claus: :nissecool: :newyear:

Selvom at vi ikke har MOL julemiljø, så er der jo julesmileyes, der gør det muligt at hygge lidt :hippy: I løbet af den forløbne uge, er jeg blevet helt forgabt i julekalenderen "Alletiders julemand" og det til trods for, at jeg nærmest helt har haft boycuttet julen mere eller mindre i årevis. Enten er jeg bare mere glad og taknemmelig, eller også ved at blive helt kuk kuk :rudolph:

Nå hvis jeg skal starte bagfra med opdateringer for ugens træning, så har jeg netop haft et skønt og flow fyldt telefon kagle pas med den smukke miss Spinderella :blahblah::4smartass::pumpin:

Træning (iøvrigt) d 14.12

Løb

Nytårs cup 3. runde 10 k - 45.59 + ca 4 kms jog

Var ellers meget pas på løb i dag. Ingen tvivl om, at jeg i løbet af ugen har haft følt mig stærkere og mere fit inkl med meget mere flow fyldt træning. Skal ikke rigtig længere tage mig sammen, men nyder bare træningen og alligevel, så føler jeg mig stadig lidt tung og lidt for glad for julegodter - læs: total fiasko med at prøve på at spise mere sundt + mindre og tabe mig. Ja og vidste, at det ville blive svært at løbe hurtigere for 4. gang, så nåede faktisk at tilmelde mig yoga :blush: med intentionen at droppe nytårscup. Well og så kunne jeg jo alligevel godt se, at det var lidt et skråplan og fik mixet en fin ny spilleliste + kom ud af døren. I det øjeblik, hvor jeg får udleveret mit start nr, så siger official, at jeg skal henvende mig til speaker, fordi jeg åbenbart ligger godt i den samlede stilling. Selvfølgelig fordi nogle af de hurtigste kvinder ikke har været med alle gangene, men alligevel lidt fascinerende at høre mit navn blive råbt ud af højtaleren som nr 3 samlet og med kun 11 sekunder ned til nr 2. Well det har jeg jo slet ikke haft opdaget, for mit fokus har bare været rehab.

Holdt min 3. plads + placering som nr 1 min klasse men havde et barskt løb. Efter 3 k mærkede jeg baglår, der ellers har haft været i ro og ja gav den ellers alt hvad jeg havde. Er dog virkelig barskt på Carl Nielsens vej x 2 og da jeg anden gang havde de efterfølgende, ned ad bakke strækninger, ja der syntes jeg ikke engang rigtigt, at jeg kunne give los. Om ikke andet, helt brugt da jeg kom i mål og selvfølgelig meget meget glad for, at jeg fik lokket mig selv afsted, for tror ellers, at det havde været svært at komme afsted om 2 uger, hvor jeg jo nu bliver nødt til at forsvare min placering :devil::devil:

Helt sikkert, at der bare ikke er mere i kroppen i dag. Har flere morgener i ugens løb haft lidt ondt i halsen og følt mig lidt på bagkant.

Træning d 13.12

Yoga

90 dejlige minutters event med yoga lærer prospect L, der havde en slags adgangseksamen til undervisning i FitnessDk. Dyrkede en masse yoga med L i yoga collective i sommer og i salen var også super instruktører T og C, så virkelig et eksempel på, at FitnessDK tydeligvis satser på noget kvalitet, også når det kommer til yoga, hvilket er markant anderledes end i Fitnessworld, hvor jeg godt nok oplevede meget svingende kvalitet.

Inden eventen sagde L til mig, at hun i mandags havde iagttaget min praksis og følt sig helt rørt over, hvor smuk og fredfyldt jeg så ud, når jeg dyrkede yoga, hvilket absolut også for mig var en reminder om, hvor sindssygt vigtigt det er, at jeg holder fast i det, der gør mig godt og glad og så får vi se, hvad resten af kroppen og psyken vil være med til. En yoga klasse, som den i går, dog absolut også et eksempel på, hvor udfordrende yoga er for alle muskler, core ikke mindst. Meget dejligt

Spin

1 h, coach H´s udgave af "Den snigende død", et program der virkelig kræver noget af dig som medlem men 100 % noget der passer mig godt, kørte dog pænt under syregrænsen, for ikke at sætte noget over styr i forhold til i dag.

Træning d 12.12

0

Var booket ind til bodyflow men forlod først hospitalet 18.30 ovenpå en vild men alligevel god dag

Træning d 11.12

Morgentræning coach H

Overkrop

Startede med 4 x 1 minut, 30 sekunders pause i langrends C2 maskine. Meget sjovt. Derefter cirkel gennemtrillet x 5, 12 gentagelser

Push ups i smith´s stativ, hvor jeg falder ned mod stangen og tager fat i sådan en fjedrende duvende bevægelse

One arm, KB overhead press, 8 kg´s KB

Østtysker, hvis nogen ved, hvad den hedder, må de gerne skrive det. Stangen er fæstnet til gulvet i et hængsel og jeg fører den så med strakte arme i en bue fra højre side af kroppen til ventre, sådan lidt diskos kaster agtigt og roterer også i kroppen samtidigt?? Hård anyhow

KB swings, 16 k

Dumbbell triceps øvelse, hvor jeg lå på bænk og fører DB ned over hovedet og op igen, kan ikke huske om det hedder french press?

Husker ikke hvor tung håndvægt var, men brugte den samme til bent over row øvelse

Nå det var vist det. Havde de vildeste DOMS henover brystet i løbet af fredagen, så noget må det have rykket.

Bodyflow

1 h, meget dejligt

Træning d 10.12

Løb

60 minutter, dejligt flow fyldt og jævnt arbejde, 4 minutter i 3 % hældning og så 3 lige ud af landevejen. Øgede hele tiden tempoet lidt. Meget fint pas

Bodyflow

1 h

Træning d 9.12

Morgentræning coach H

Rendte tilfældigt ind i coach mandag aften og var nok lige kæk nok da jeg udbad mig et hårdt pas, idet jeg pga julemøde og middag ikke ville få trænet andet.

Temaet, baglår, i en cirkel fra helvede, som jeg allerede har glemt (fortrængt) men da jeg om aftenen skulle rejse mig fra min stol på "Frederik d 6´s kro" sendte jeg i hvert fald coach en meget kærlig tanke :devil::w00t: En god kollega ville have mig med ud og bade og vi var jo kun et stenkast fra Den Permanente men nok alligevel meget godt, at jeg ikke rodede mig ud i det ovenpå tidlig morgen, lidt vin og god mad.

Træning d 8.12

Yoga

90 dejlige aftenminutter + hyggelige møder med nogle skønne yoga veninder. Var ellers tæt på bare at tage hjem ovenpå lang arbejdsdag men gjorde det heldigvis ikke. Dagen ellers et eksempel på meget store træningsambitioner. Løbetøj pakket til morgenløb og badetøj mhp eftermiddagssvøm og så har jeg bare slet ikke det samme overskud om mandagen ovenpå weekendens mange pas. Faktisk tænkte jeg i starten af denne uge på, om træningen simpelthen fylder for meget i weekenden og trækker for mange kræfter = overtræning. Ja for har flere mandage i træk egentlige haft følt mig lidt sløv i betrækket. Nå samlet set, så er der ingen tvivl om, at træningen hjælper mig til at være gladere, sove bedre om natten, være mere udadvendt, bevise overfor mig selv, at jeg skal fyre den negative kommentator og prøve at tro lidt på mig selv, ja så samlet set, så bliver jeg ved og så får vi se, hvad det rækker til. Kun en vej :superman: men som super Motta også er inde på det i sin log i går, så er der jo også meget andet i livet end tri. :hippy:

Onsdag eftermiddag drak jeg i øvrigt for første gang længe en lille kop Nescafé Crema og for første gang længe havde jeg seriøse søvn problemer natten til torsdag, hvor jeg, trods diverse apps, slet ikke kunne sove. Skønt at mærke, hvor meget bedre min søvn resten af tiden er, men gad nok vide, hvad der er i de her instant produkter. Jeg har jo rent faktisk haft weekender, hvor jeg har drukket eftermiddagsbistro og sovet uden problemer.

Nå det var vist en lang historie. Dejlig uge til boardet :hippy:

:Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

.... men alligevel lidt fascinerende at høre mit navn blive råbt ud af højtaleren som nr 3 samlet og med kun 11 sekunder ned til nr 2. Well det har jeg jo slet ikke haft opdaget, for mit fokus har bare været rehab.

Holdt min 3. plads + placering som nr 1 min klasse ...

WTF?! Det går da vist meget godt med løbet derovre i den jyske hovedstad :4flex:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share