Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

23 timer siden, Henrik S. skrev:

Fy for pyffer :blink: GOD BEDRING!

emotions-flowers-butterflies-bouquet-flying-wing-colorful-animals-greeting-card.jpg

:wub: Tusind tak kære superløber inkl for den fine buket med sommerfuglene. 

Synes egentlig at det går marginalt bedre nu men er alligevel lidt bekymret da jeg er begyndt at hoste mere og astma lader høre lidt mere fra sig. Nå har skruet op for medicin og holder mig helt i ro. Er faktisk begyndt at have helt ondt i lænden af at ligge/sidde så meget i seng/sofa. Må prøve at se om jeg kunne få dyrket lidt stilfærdig yoga i dag. 

Må ellers konstatere, at det er et kæmpe stort apparat, der går i gang ved sådan en positiv prøve. Er både ringet op af Styrelsen for patientsikkerhed og til morgen min praktiserende læge. Og hele setuppet omkring test i lørdags var jo også kæmpestort. En ting der har slået mig har været, hvor ekstremt venlige folk alligevel har formået at være. Det kan ikke være det sjoveste at stå på en lørdag og jage en podepind ind i svælget på folk, eller sidde på en søndag og ringe den ene smittede op efter den anden. Og alligevel formår de at skabe en eller anden venlig og professionel atmosfære, hvor jeg ikke bare har haft følt mig som et nr i den uendelige række, som jeg trods alt må være. 

Nå håber at kunne vende tilbage med bare det mindste mikroskopiske lille yoga pas, da det ville være så godt for min krop. 

Udover det, så er rehab jo nu nået til dag #2. Kan ikke helt finde ud af om abstinenserne har haft camoufleret sig i den hovedpine, som jeg alligevel har, eller om de, som tidligere, først for alvor rammer mig på dag 4. Det hører selvfølgelig med til historien, at mit forbrug har haft været betydeligt mindre end tidligere og synes ikke, at rehab de sidste gange, har haft været helt så slemt. 

Stay strong derude :Mrs_Claus:

 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.11

Yoga

45 min's hatha flow med Becoming Balance app = meget enkelt men dejligt og meget tiltrængt. 

Må se om jeg kan få gjort noget mere yoga i dag. Fortsat mange symptomer men måske lidt bedre. Her på  rehab dag #3 synes jeg absolut, at jeg havde noget hovedpine fra morgenstunden men svært at vide, hvad der er hvad. Både søvn og mave har det mærkbart bedre = besværet værd.

Pas på Jer selv derude :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Av, god bedring herfra, håber du slipper hurtigt over det.

"Well selvom, at jeg var rigtig glad for spinningen, så satte de ny restriktioner et akut stop for min holddeltagelse. Orkede ikke at skulle være en del af lange ventelister og kæmpe med de andre om særdeles få pladser."

De der ventelister har også sat hold på pause for mig. Men et eller andet bliver FW jo nød til at gøre, så jeg tænker, sådan er det bare, ikke noget at gøre ved det.

Link to comment
Share on other sites

På 24/11/2020 at 11:44 , vestjyden skrev:

Av, god bedring herfra, håber du slipper hurtigt over det.

"Well selvom, at jeg var rigtig glad for spinningen, så satte de ny restriktioner et akut stop for min holddeltagelse. Orkede ikke at skulle være en del af lange ventelister og kæmpe med de andre om særdeles få pladser."

De der ventelister har også sat hold på pause for mig. Men et eller andet bliver FW jo nød til at gøre, så jeg tænker, sådan er det bare, ikke noget at gøre ved det.

:hippy: mange tak kære Vestjyde og ja enig mht holddeltagelsen. It is what it is. Lige nu ville jeg faktisk være super glad for overhovedet bare at kunne jogge en lille tur. 

Synes at det går marginalt bedre men er meget træt. I går ingen træning men i dag de 45 minutters dejlig yoga som forleden og 15 min's meditation med Calm app. 

Fik desuden varer fra Nemlig.com i nat inkl nye forsyninger af super flyers. Altså var absolut min hemmelige last før, men nu hvor jeg intet lugter og knapt smager, ja så er det ekstra lækkert med noget med lidt bid. Får også lyst til tyrkisk peber. Tabet af lugtesansen ser desuden ud til at være et af de mest sikre tegn på COVID 19. Så vidt, at jeg har kunnet "snuse" mig frem til, så får en hel del lugtesansen tilbage i løbet af 3 uger. Dog er der en gruppe, hvor det trækker meget ud og kan blive mere kronisk. Jeg elsker dufte, mine parfumer og bare en lille dråbe kan sende mig direkte til en anden tid og et andet sted. Fx Sisleys "Clair de lune" minder mig helt vildt om "bad" i 5000 m højde, efter mit strandede topforsøg på Mera Peak turen. Havde haft det samme uldne undertøj på i mange dage og det havde været alt for koldt til at få andet end vand i hovedet. Ja og da vi så havde kæmpet os ned over gletcheren, fået mad og luften atter føltes fed af ilt, så stod jeg i et solopvarmet blikskur med en spand varmt vand og fik vasket kroppen. En af de andre havde Sisleys duft med og det hang bare i luften. Når jeg har haft brugt parfumen herhjemme, har jeg straks været tilbage i den smukke smukke dal i Nepal, de brusende floder, sneklædte bjerge og mit livs eventyr. Ja og nu lugter jeg intet om jeg så stikker næsen helt ned i mit håndled, hvor jeg lige har sprøjtet parfumen på. 

Bottega Venetas parfume af samme navn minder mig om min første sommer i Herning, min jobsamtale, en meget anderledes duft men stadig en, som jeg virkelig håber, at jeg kommer til at kunne dufte igen. 

Duftene fra Chanel som egentlig bare minder mig om, ja at de har været en del af mit liv længe, uden at være koblet til en bestemt oplevelse, en bestemt mand, eller tid. Elsker fx når kroppen bliver yoga varm og jeg fx i forbindelse med skulderstand pludselig tydeligt dufter No 5.

Yves Saint Laurents "Y" som minder mig om min første rigtige voksen kæreste og vores aller første møder bla ved Storkespringvandet i København. Af en eller anden grund optræder han ind imellem i mine drømme. Men selvfølgelig i den version, som vi var dengang for så mange år siden. Uden det forhold tror jeg ikke, at jeg så tidligt havde kastet mig ud i marathonløb og racercykling henover Pyrenæerne. Og omvendt, hvis vi var blevet sammen, så ville jeg aldrig have udviklet mig til den ret selvstændige person, som jeg er.

Nå der er mange duft minder; Issey Miyake, Kenzo, Cacharel.... etc etc 

Det er selvfølgelig lidt et sidespring i en træningslog men lige nu ikke meget træning at logge og jeg er oprigtigt bekymret mht det med lugtesansen. Skal selvfølgelig være taknemmelig for, at jeg ikke lige nu er alvorligt syg. 

Stay strong derude :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

:Mrs_Claus::hippy: Glædelig 1.søndag i advent folkens

Ikke den helt store update herfra men synes heldigvis, at jeg begynder at have det bedre. Hoste/harker stadig en del, så stadig symptomer men heldigvis ikke følelsen af, at det kommer langt nedefra lungerne. 

Fredag fik jeg gjort 60 minutters dejlig yoga. Måtte dog pause lidt ovenpå hovedstand da jeg godt kunne mærke, at det pressede på alt snottet inde i hovedet (pardon my french). I går joggede jeg en lille tur og det var virkelig rart med lidt frisk luft. 

Skal fortsat være isoleret 48 timer når symptomer er helt væk, hvilket de ikke er endnu. Chef dog super fornuftig og god til at minde mig om, ikke at tro, at jeg bare er up & running. Det kommer til at tage tid. Men bare dejligt at mærke, at jeg kan overkomme lidt mere end bare at komme op og i tøjet, uden straks at skulle tilbage under dynen. 

I går begyndte jeg at se "Babylon Berlin", som er fuldstændigt lige så fantastisk, som jeg havde hørt om. Synes at jeg ser mange ligheder med Peaky Blinders, som jo også var og er en af mine alltime yndlingsserier. 

Efter i lang tid at have bøvlet med en defekt 6S iPhone var det blevet min tid til at købe en ny iPhone 12, som jeg helt bevidst har haft ventet på pga muligheden for at komme på 5G. Særligt når man bruger telefonen som modem, som jeg gør i toget, skulle der være en forskel/fordel. I øjeblikket er der virkelig mange sorte huller på turen til Herning, så er spændt på at se om det kan mærkes. Derudover var jeg egentlig ikke så vild med at skulle shoppe ny dyr teknologi. Well og så er jeg alligevel bare overvældet af, hvor ekstremt lækkert, hurtigt og nemt, at det er. Har haft været meget skeptisk mhp ansigtsgenkendelse men ser tydeligt fordelen og det er da vildt, at jeg kan genkendes også morgengrim, eller med briller på. Kom jo desværre til at putte de trådløse høretelefoner i vaskemaskinen og der er ikke et stik til alm høretelefoner i iPhone 12. Har bestilt en dims, men mens jeg venter på den, fandt jeg en gammel iPod, som jo i virkeligheden er fantastisk lille. let og handy + min anti vinterdepressions lampe, som jeg vil prøve at få brugt noget regelmæssigt i de her uger. 

Er nået til Rehab dag 8, dvs 1.dag i 2. uge. Allerede svært for mig at huske at tælle dagene og synes, at det går fint. Selvfølgelig har jeg heller ikke lige nu presset med at skulle meget tidligt op og levere fra morgenstunden. Vil dog stadig holde fast og det må I gerne minde mig om, hvis jeg igen begynder at rable om at jeg da godt kan styre en lille morgenkop. Well mange mange espresso kander senere, må jeg bare erkende, at det kan jeg ikke. 

Stay strong derude og pas på hinanden :hippy: 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 29.11 - rehab dag 8, 2.uge dag 1

Løb

Lille jog ned i skov ved vandet. Igen meget dejligt også selvom, at kroppen knirker. Og har absolut også stadig en del snot. Og kan godt mærke, at der så ikke er sket så meget andet i dag. Energi niveauet er ikke tårnh'øjt. Har det stadig dog så markant bedre sammenlignet med fx for en uge siden og da jeg lige havde været i bad, syntes jeg faktisk, at jeg endda kunne dufte lidt af min Chanel No. 5 Ikke som jeg plejer men meget mere end de foregående dage :Mrs_Claus::wub: Vil virkelig prøve at huske at være taknemmelig, hvis/når at lugtesans forhåbentligt vender tilbage. 

Dejlig kommende uge til boardet :hippy:  

På gl iPod i øvrigt dette helt, helt fænomenale stykke musik, som jeg især husker fra gode spinningtimer med Mads B in the good old days 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Lyder godt, at det går bedre :beerchug:

Åh ja, Faithless. Der var et eller andet 10 minutter langt mix af Insomnia med Faithless, der hørte til Chris McDonalds faste spilleliste i lang tid tilbage i de glade spinningdage. Det var vist efter hans Coldplay-periode og før hans (meget lange) Underworld-periode.  

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

På 30/11/2020 at 08:10 , Henrik S. skrev:

Lyder godt, at det går bedre :beerchug:

Åh ja, Faithless. Der var et eller andet 10 minutter langt mix af Insomnia med Faithless, der hørte til Chris McDonalds faste spilleliste i lang tid tilbage i de glade spinningdage. Det var vist efter hans Coldplay-periode og før hans (meget lange) Underworld-periode.  

:wub: Tak kære superløber og ja går lidt op og ned men samlet set fremad. I nat synes jeg pludselig, at jeg havde ondt i halsen igen men har slet ikke alt det snot og hoste/harken mere. Ja og i går sad jeg faktisk hele dagen ved skrivebord, uden behov for at hvile mig. Dog først da jeg var oppe i løbet af formiddagen og var meget træt kl 18, så der er lidt tid til at være klar til fuldtidsjob. 

Igen i går en lille jog omend på asfalt og i mørket. Absolut et godt eksempel på en tur, som jeg sagtens kunne jogge, enten tidligt om morgenen, eller når jeg kommer hjem. Det behøver ikke være alt eller intet og ovenpå alt det her sygdom er jeg sindssygt taknemmelig for bare at røre mig lidt. 

Ja og Insomnia er virkelig et alltime spinning hit. Personligt nåede jeg kun at køre en enkelt spinning time med Chris i Parken men den gjorde et kæmpe indtryk på mig. Tilsidst var det nærmest som om, at han hviskede til os mens vi bare knoklede derudaf. Det må have været fantastisk at have adgang til den form for timer i større skala. 

Vil se hvad dagen i dag bringer. Mest sandsynligt igen lille jog. 

:hippy: stay strong derude 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Timerne med Chris husker jeg stadig som virkelig gode. Egentlig kunne jeg ret godt lide spinning generelt men der gik lidt, retfærdigt eller ej, selvsving i at spinning slet ikke kunne bruges til noget på landevejen og så ebbede det ud. Det var btw Vivs, hvis nogle kan huske hende, der fik mig med til hans timer i sin tid. Ak ja... det var dengang men hurtig røg om på side 2 i logbøgerne og enkelte gange helt om på side 3, efter en hviledag.

hov et sidespor......

Dejligt at læse at der, er flere skridt fremad end tilbage.

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Gregers TF skrev:

Timerne med Chris husker jeg stadig som virkelig gode. Egentlig kunne jeg ret godt lide spinning generelt men der gik lidt, retfærdigt eller ej, selvsving i at spinning slet ikke kunne bruges til noget på landevejen og så ebbede det ud. Det var btw Vivs, hvis nogle kan huske hende, der fik mig med til hans timer i sin tid. Ak ja... det var dengang men hurtig røg om på side 2 i logbøgerne og enkelte gange helt om på side 3, efter en hviledag.

hov et sidespor......

Dejligt at læse at der, er flere skridt fremad end tilbage.

:wub: Tak kære Gregers og altid hyggeligt med strøtanker + sidespor. Ja og du kan tro, at jeg husker skønne Vivs :wub:

Ja og jeg kan godt forstå, at hardcore cykelryttere skal ud på landevejen for at træne in real life men for dødelige sjæle som mig, så var det virkelig bare en god måde at komme i ekstremt god form. Selvfølgelig helt afhængigt af program, instruktør, musik etc etc men fx Chris, Kim Greisen og vores egen UBC herovre kunne noget helt særligt, der fik 2 timer til at føles som et øjeblik i rent flow. Good times :hippy: 

Ja og det slog mig faktisk, at det først var efter frokost at jeg, ligesom i går, pludselig begyndte at hoste rigtig rigtig meget og astma agtigt. I formiddags havde jeg slet ikke den der hoste/harke snot ting. I går valgte jeg så at tage prednisolon 12.5 mg men det holdt mig tilgengæld vågen halvdelen af natten, så det var jeg meget lidt fristet af i dag. Frokost bestod af kylling, tomater og Kalamata oliven og bedste bud på noget astma/allergi fremkaldende tomaterne. Får en hel del af mine grøntsager fra tomater og de er bare så nemme at have med at gøre men vil prøve i en periode at styre udenom dem og se om det ændrer noget. Kan i det hele taget godt se, at jeg i en periode har haft været meget loose mht, hvad jeg har haft indtaget af mad og at det vil have godt af en opstrammer. Fx ville det være så godt, hvis jeg kunne få bagt mine egne boller, trillet julekuglerne og har også fået en god opskrift på nogle muffins med courgette i. 

Skal apropos huske at tælle rehab dag 10, svt dag 3 i 2.uge. Helt klart fordel, at jeg i nat kunne falde i søvn igen efter at have ligget vågen og læst mellem 3 og 5. I de gode gamle espresso dage ville jeg have brygget en kande og tilbragt hele dagen i små groggy tilstand. 

Nå hele dagen kan selvfølgelig ikke gå med, at jeg sludrer i loggen men synes faktisk, at det er hyggeligt. Er nok i virkeligheden så indadvendt, at det ville være dejligt at have et job, hvor jeg sad og skrev i stilhed. Ikke, at der ikke også er mange ting, som jeg værdsætter i mit nuværende job. 

:hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 1.12

Lille jog. Dejlig tur.

Træning d 2.12

Lidt gymnastik fra morgenstunden

Astma heldigvis langt bedre efter, at jeg i dag ikke indtog tomater. Håber tilgengæld på, at jeg kan sove rimeligt i nat. I går endte jeg alligevel med at indtage en del medicin og det giver bare søvnproblemer. 

Burde klart gøre yoga til aften men føler mig for træt. I morgen er der en ny dag. 

Søde drømme :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.12

0

En del astma med behov for medicin. Fik ordnet en del både praktisk og fagligt. Samlet absolut i bedring men fortsat meget træt. 

Er nået til #rehab dag 12 svt dag 4 i 2.uge. I går fandt jeg lille rund rist fra baby espressokande nr 1 som var blevet væk på en hylde. Som en ægte addict gav det lige et lille gib i mig. Well mave har det så ekstremt meget bedre når jeg er clean og fx det, at jeg kan falde i søvn igen, da jeg var vågen lidt i 3, ja det er bare en kæmpe fordel.

Til morgen meditation og vil fortsætte med noget yoga. Når jeg har dyrket lidt yoga i nogle dage, så bliver jeg af en eller anden grund mere ambitiøs. Så skal program være længere og mere avanceret. Netto resultat, at jeg ikke får smidt mig selv på måtten. Al teori som fx præsenteret i "Tiny habits" siger at det gælder om at komme ind i vanen med tilgængelige baby steps. Lavthængende frugter. 

Håber på en jog senere i dag men bliver formentlig først aften. 

Stay strong derude :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.12 del 1

Yoga

45 min all levels hatha flow med Rama og Becoming Balance app'n. I forlængelse af tidligere var det jo bare helt fantastisk og også selvom, at det var rigtig simpelt. Jamen det er jo så alt rigeligt. Hele! forskellen ligger i om jeg får det gjort eller ej. Just do it.

Håber som sagt fortsat på noget jog

Link to comment
Share on other sites

På 4/12/2020 at 10:06 , Bjergtrold skrev:

 Håber på en jog senere i dag men bliver formentlig først aften. 

:hippy: lykkedes heldigvis med den lille jog i går. Var meget (dum) stædig mht, at jeg ikke ville tage ekstra astma medicin og ja blev ved og ved med at hoste/harke. 

Træning d 5.12

Yoga 

Trods hvad jeg skrev i går, så havde jeg alligevel lyst til at dyrke lidt mere (længere) yoga i dag og det var bare så dejligt

75 minutters functional hatha flow med Shaktibird via BecomingBalance app. 

Derefter 10 minutters meditation med Calm app. 

Gik formentlig også bedre i og med, at jeg i dag overvandt stædighed og har taget mere prednisolon. Bryder mig ikke om bivirkningerne men det er befriende, at min astma ikke styrer mig. 

Kan ikke helt beslutte mig for om jeg skal jogge lille tur igen i dag. Tror måske, at det bliver jog ned og hente sushi inden at god veninde kommer på besøg. 

Tilbragte i går aftes med at se "Toy Story" som i år har 25 års jubilæum. Tror aldrig, at jeg har set den men var bestemt meget underholdende og der er jo mange flere at at fortsætte med. 

Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Bjergtrold skrev:

 Træning d 5.12

Kan ikke helt beslutte mig for om jeg skal jogge lille tur igen i dag. Tror måske, at det bliver jog ned og hente sushi inden at god veninde kommer på besøg. 

 

Blev til lille jog ca 11 min og så rask gang hjem ca det dobbelte med smut i Føtex. Lidt men godt og MEGET bedre end ingenting.

Skal endvidere huske, at det nu er # dag 14 svt 7. dag i 2.uge. Tror, at jeg talte galt i i torsdags. Jeg er stadig afhængig og vil altid være det men siger meget om, hvor meget lettere det går for mig at holde mig fra kaffen, når antal dage ikke længere står mejslet ind i min hjerne, hver eneste dag, som det tidligere har været. 

:Mrs_Claus::wub: Dejlig aften derude

Link to comment
Share on other sites

Træning d 6.12

Yoga

Igen i dag de fabelagtige 75 minutters functional hatha flow med shakti bird. Så dejligt :hippy: 

Lige i forlængelse af yoga meditation med Calm app

Styrke

Jule stue hygge med super coach J :Mrs_Claus: som havde lovet (og holdt), at vi startede stille og roligt op.

Træningen 3 blokke af supersets

Bænkpres vekslende med dumbell rumænsk dødløft

Pull downs med bredt greb vekslende med nordic hamstring curls

Squat vekslende med lateral raises

Havde det bedre end længe ovenpå den omgang og måske også hjulpet på vej af, at jeg har startet beh på mistanke om bihulebetændelse = markant bedring i hoste/harke tendens, trykken i hovedet etc. 

Glæder mig til at se 

 

Somehow Jane Austen der møder Barbara Cartland og har allerede slugt de 2 første bøger = perfekt underholdning til hjerne som stadig ikke er helt oppe i gear til noget fornuftigt. I morges sad jeg i min seng med Earl Grey the, ristet brød og så engelsk romance, as good as it gets, for sådan en uforbederlig romantiker som mig :wub:

Pas godt på Jer selv derude :hippy: 

NB og rehab #dag 15 = dag 1 i 3.uge 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.12

Løb

Lille jog.

Syntes jo egentlig, at det gik lidt bedre, så da jeg mandag blev spurgt om jeg kunne møde ind på job onsdag, ja så havde jeg egentlig mod på det. Allerede tirsdag formiddag prøvede jeg så at være på farten fra morgenstunden og kunne egentlig godt mærke, at det ikke var så godt. Ja og trods lidt senere mødetid, så var forsøg på fremmøde i går ikke nogen succes. Var efter få timer helt udmattet, ukoncentreret og havde knaldende hovedpine, så ingen anden vej end tilbage til hjemmearbejde. Her indendørs og i stilfærdigt tempo, synes jeg jo så egentlig i dag, at det har haft været ok men meget uforudsigeligt. 

Således også helt træningsfri både i tirsdags og i går. I går kollapsede jeg i det hele taget fuldstændigt på sofaen og tog hul på 1.sæson af "Westworld". Interessant at det er Christopher Nolans bror (Inception, Tenet, mfl) som har været med til at lave serien. Synes at der er den samme filosofiske, eksistentielle dybde og smukke drømmende billeder. På et eller andet tidspunkt faldt jeg i søvn, så jeg skal finde ud af at "spole" tilbage, når jeg skal se mere i dag. Nogle gange kommer jeg også til at sige til en sekretær, at jeg har sagt noget på "båndet", i dag svært at forestille sig de små dikteringsmaskiner og små bånd, der flød rundt. 

Nå må se om jeg om ikke andet kunne bevæge mig lidt ud i luften :hippy: 

 

Link to comment
Share on other sites

På 10/12/2020 at 17:37 , Bjergtrold skrev:

 Nå må se om jeg om ikke andet kunne bevæge mig lidt ud i luften :hippy: 

Well torsdag blev så også endnu en nul dag. Skulle koge ris og kom til at tænde for den forkerte kogeplade. Ovenpå den stod så min brødrister. Opdagede det heldigvis trods manglende lugtesans og ingen røgalarm men absolut tydeligt, at røg fra smeltet plastic IKKE gjorde noget godt for min astma. 

Tilgengæld nu jog 3 dage i træk. Yoga og meditation har jeg ikke nået men har det alment marginalt så meget bedre, at jeg håber, at der kunne komme lidt mere struktur og hverdagsliv ind over de kommende uger.

Træning d 11.12

Løb

5 k

Træning d 12.12

Løb 

5 k

Træning d 13.12

Løb

10 k

Ikke højt tempo på turene men nyder det meget. Er ærgerligt at skulle holde pause med styrketræningen men skal jo være den første til at erkende vigtigheden af at få begrænset smitten. Helt personligt havde jeg så for længere tid siden hellere set nedlukning af superligakampe, barer etc, fremfor der hvor folk henter noget folkesundhed. Ja sågar butikslukning men det er jo ikke sådan erhvervslivet og politikkerne tænker. 

Må se om jeg kan få aktiveret homegym noget. 

I går fik jeg bestilt nye skærmbriller da jeg har mistanke om, at noget af min hovedpine forleden (og tidligere) skyldes, at jeg kigger skråt på mine skærme og det i en dum vinkel i forhold til mine briller med flydende overgange. Fik også bestilt ny udgave af mine nuværende briller og det simpelthen også fordi, at medarbejderen i butikken var super sød til at finde nogle meget meget pæne stel til mig. Ovenpå 4 uger med sygdom var det næsten et mirakel, at jeg egentlig syntes, at jeg så pæn ud med de velvalgte stel i gyldne nuancer og så alligevel meget enkle. 

Fik også tjekket mine nethinder, hvor optiker sidste år undrede sig over nogle hvide pletter. De var heldigvis helt uændrede og tror mere og mere på, at de skyldes iltmangel i forbindelse med senest Mera Peak turen. Er nok ikke helt sundt det med at opholde sig så højt oppe. Well det kommer jeg jo så heller ikke til lige foreløbig. 

Fredag var jeg ellers tæt på at investere i et løbebånd for at sikre mig, at jeg overhovedet fik trænet men Abilica medarbejderen frarådede mig at købe et, når jeg bor i lejlighed pga støjgener. Well nu er både mine over og underboere ret støjende, så jeg tænkte måske, at jeg kunne slippe afsted med det. Well alt andet lige er det nu alligevel godt at komme ud. Og hvis mit mål overhovedet er at komme tilbage til bjergene, så bør jeg også kunne klæde mig på til kulden og mørket.

Nå stay strong & take care derude

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Godt at det kun var brødristeren der brændte af. Det er vel lidt som at lægge sit kreditkort i køleskabet, når man har handlet.

Er din lugtesans helt væk eller? Det er egentligt lidt mærkeligt, at vi ikke tænker mere over lugte i hverdagen, og at vi opfatter lugte meget forskelligt.

God grundform du har, sådan lige at kunne banke 3 løbeture af efter sygdom.

Link to comment
Share on other sites

På 13/12/2020 at 19:29 , Gregers TF skrev:

Hæhæ.. hævn over støjende naboer.. muhahaha :devil:

Godt at læse, det går fremad og der ikke skete noget slemt, da du prøvede at stege brødristeren.

:devil: :hippy: Ja er helt sikker på, at de er glade for, at jeg løber udendørs. Særligt mine underboere er nu faktisk ekstremt søde. 

Og mange tak + ja det var ikke så godt et move. Få dage efter satte jeg en plasticskål på en kogeplade, som jeg lige havde brugt = mere smeltet plastic 

På 16/12/2020 at 11:30 , vestjyden skrev:

Godt at det kun var brødristeren der brændte af. Det er vel lidt som at lægge sit kreditkort i køleskabet, når man har handlet.

Er din lugtesans helt væk eller? Det er egentligt lidt mærkeligt, at vi ikke tænker mere over lugte i hverdagen, og at vi opfatter lugte meget forskelligt.

God grundform du har, sådan lige at kunne banke 3 løbeture af efter sygdom.

Og tak for tilliden kære Vestjyde men mit sygdomsforløb har jo været meget langstrakt og tro mig, jeg er ikke i god form. Løber langsomt men nyder det meget og det er jo det, som er muligt i øjeblikket. Og lugtesans har haft været helt væk + med meget dårlig lugt og smag men det går virkelig også fremad på den front = meget dejligt. Ja og Dankortet i køleskabet er nok den samme grad af distræthed :hippy: 

Well lille update. Mandag og torsdag træningsfri da jeg var på arbejde ude i Herning, dvs meget lange dage. Tirsdag, onsdag og fredag hjemmearbejdsdage med byløb = 9 k både tirsdag og onsdag. Fredag og lørdag kortere jog rundt til forskellige ærinder = godt at røre mig men uden, at kroppen blev helt smadret.

I dag 10 k = dejligt skovløb med udsigt over bølgerne = very very nice.

I går besøgte jeg yndlingsfilm pusher H, hvor vi fortsatte vores Christopher Nolan rejse med at se "Interstellar" = intet mindre end en fabelagtigt god film. 

Ja og ellers nået til rehab mht koffein svt dag 1 i 5.uge. Desuden en uge siden, at jeg sidst spiste super flyers. Har haft spist lidt chokolade men har det godt med at sige farvel til det meget slik og vil meget gerne prøve at få erstattet med de lidt sundere treats, som fx mine squash muffins og gulerodsbollerne. 

Nu må vi se, hvad ugen bringer. 

Stay strong derude :hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

15 timer siden, Bjergtrold skrev:

I går besøgte jeg yndlingsfilm pusher H, hvor vi fortsatte vores Christopher Nolan rejse med at se "Interstellar" = intet mindre end en fabelagtigt god film. 

Ja, den er fascinerende. Har det lidt dobbelt med Nolan, som nogle gange laver nogle ret 'fortænkte' film (af mangel på bedre ord). De er nogle gange ved at synke under deres egen vægt, synes jeg. Den første moderne Batman-film, han lavede - Batman Begins - kom i mål, synes jeg. Det samme med Interstellar, som har sin egen poesi. Meget flot film. Det samme gælder The Prestige, som måske er lidt mere overset. Den var fabelagtig (med en sjælden filmrolle til David Bowie). Og så var jeg som alle andre helt oppe at køre over en af hans første film - Memento fra 2000 - om manden, der kun kan huske 15 minutter tilbage i tiden. Men jeg er usikker på, om den kan tåle et gensyn. Den var vist også lidt for smart for sit eget bedste. Hmmm, måske man skulle finde den på en streamingtjeneste. Tenet har jeg endnu ikke set.

Link to comment
Share on other sites

23 timer siden, Henrik S. skrev:

Ja, den er fascinerende. Har det lidt dobbelt med Nolan, som nogle gange laver nogle ret 'fortænkte' film (af mangel på bedre ord). De er nogle gange ved at synke under deres egen vægt, synes jeg. Den første moderne Batman-film, han lavede - Batman Begins - kom i mål, synes jeg. Det samme med Interstellar, som har sin egen poesi. Meget flot film. Det samme gælder The Prestige, som måske er lidt mere overset. Den var fabelagtig (med en sjælden filmrolle til David Bowie). Og så var jeg som alle andre helt oppe at køre over en af hans første film - Memento fra 2000 - om manden, der kun kan huske 15 minutter tilbage i tiden. Men jeg er usikker på, om den kan tåle et gensyn. Den var vist også lidt for smart for sit eget bedste. Hmmm, måske man skulle finde den på en streamingtjeneste. Tenet har jeg endnu ikke set.

Tak kære super løber + cykeltrold Henrik. Tænker :wub: faktisk, at "fortænkt" er et rigtig rammende ord, som jeg også kom til at tænke på da jeg så "Westworld". Lidt som om, at den ikke rigtig kunne beslutte sig for om den ville frem eller tilbage, eller hvad den egentlig ville. Jeg var også meget vild med Batman trilogien men har "The Prestige" og "Memento" til gode. Nu kommer der jo nogle fridage til at få catchet lidt op. Ja og mon der overhovedet  kommer en tid, hvor vi kunne se en film som "Tenet" i biografen? Let´s hope. Selvom at jeg så "Interstellar" på en flot storskærm med total surround etc, så ville det godt nok også have været en flot film at se i biografen. Bare de her billeder af kæmpebølger der kollapser. Ligesom i Inception, hvor bygninger og klipper synker i grus. Hvor var det flot.

Senest har jeg set 

Absolut en anden genre og virker umiddelbart meget letkøbt, teenage dilletantisk. Well men måske fordi, at serie faktisk er baseret på en roman, så er der en markant udviklingskurve for samtlige karakterer og måske først og fremmest sammenholdet imellem dem. Plus en masse rasende flot dans, musik og i det hele taget lækre billeder. Også spænding til det sidste. 

Nå ellers nuldag i går, hvor jeg var på farten fra tidlig morgen og træt i går aftes. Desuden ret smadret ovenpå "lang" løbetur søndag. Må bare acceptere, at jeg ikke i øjeblikket lige kan løbe 10 k hver dag. Men måske det kunne være dejligt, hvis jeg kunne jogge bare en kort tur i aften. 

Ellers fik jeg i går hentet nye fine briller, så jeg både har gode skærmbriller uden flydende overgange og gode læsebriller. 

Dejlig dag til Jer derude :hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

:Mrs_Claus::wub: Nå inspireret af evigt seje Tinas update må jeg også hellere logge lidt 

På 22/12/2020 at 07:11 , Bjergtrold skrev:

 Senest har jeg set   Men måske det kunne være dejligt, hvis jeg kunne jogge bare en kort tur i aften. 

Well tirsdag blev endnu mere travl end mandag og var komplet OFF da jeg kom hjem. Orkede intet andet end at spise og sove. Den form for dage, hvor jeg på en eller anden måde skal lære at undgå, at jeg kommer helt derud.

Nu heldigvis haft mange dejlige dage med masser af søvn og også lidt træning 

Træning d 23.12

Løb

9 k bytur - kunne faktisk mærke, at kroppen havde haft godt af de to restitutionsdage. Føltes som lidt mere fut i fødderne for en gangs skyld

Træning d 24.12

Løb

11 k - super smuk tur ud igennem Marselisborgskoven langs vandet og tilbage igen. Virkelig dejligt.

Træning d 25.12

Løb

11 k - samme tur som torsdag, bare lidt senere på dagen. Stadig super smukt og virkelig dejligt

Træning d 26.12

0

Havde en del husalfeprojekter da jeg fik besøg af god veninde til "jule" hygge med god vegetar mad og gode grin. Opdagede, at der havde sneget sig lidt skimmelsvamp frem i min brusekabine og på gardinet = mega usmart af mig, da det jo er totalt kryptonit for min astma og jeg jo netop har haft svært ved at slippe af med hoste/harken. Well synes så til gengæld nu, at jeg omsider har haft fået det ekstremt meget bedre efter at have vasket gardiner und alles i store mængder Rodalon og kalkfjerner og nu er helt hysterisk med at tørre af efter bad. Well nogen gange er det altså svært at have styr på det hele. Ja og selvfølgelig især i de uger, hvor jeg var lagt ned af sygdom. 

Træning d 27.12

Styrke 

Bodyfit program fra super coach med mange gode elementer. Således både squats, bænkpres, dødløft og bent over row, samt gode øvelser for overkrop, arme + mave. Nød det super meget da jeg først var i gang men har jo haft været måneder til år om at tage mig sammen. Bør simpelthen kunne få det listet ind, fx bare lidt mave øvelser, eller nogle enkelte pull ups. Vil helt sikkert også hjælpe mig til at sove bedre. 

Well that's it. Bingede "Bridgerton" på under et døgn og synes absolut, at serien levede op til forventninger = god romantisk underholdning. En meget flot og vellykket filmatisering og så er det nok svært at forestille sig en bedre release date. Mindes faktisk den jul, hvor hele familien samledes om "Fanny og Alexander" og det var det der var at se på DR. Måske TV2 var kommet til???? Anyhow en noget anden virkelighed i dag.

Juleaften tog jeg hul på "Flesh and Bone" som også er en vellykket (omend dyster) ballet serie. 

Ja ja det er en del streaming men har jo skullet underholde mig selv 24-7 i mange dage, så det har været godt. 

Koffein rehab nu gået ind i dag 1 i 6.uge. Not so bad :hippy: har tilgengæld ikke kunnet modstå super flyers og salte fisk men har haft vekslet lidt med hjemmebagte squash muffins (af en eller anden grund bliver jeg ved med at kalde dem squat muffins i mit hoved)

Nå alt godt til Jer evt læsere. Take care og vil prøve at nå tilbage med updates, førend vi rammer 2021 men vi får se.

:hippy: 

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share