Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 8.7

Morgentræning coach H

9 minutter på løbebånd, hældning 15 %, friskt gåtempo, 777 m C2

Ja og så tror jeg, at coach ville være sikker på, at jeg ikke glemte ham i ferien så havde opsat cirklen fra helvede som jeg gennemtrillede knapt 3 gange bestående af

Træk til bryst

Gang op på høj kasse, et ben ad gangen

Boldburpees

Side bøjninger

Vægtskive op over hovedet i liggende stilling

"Traktor dæk" skubning med dims til boksefidus

Squat

2 TRX øvelser for bagkæden

Deltoideus øvelse

Østtysker øvelse som jeg ikke ved hvordan jeg skal forklare.

Var lidt træt mens vækkeuret ringede men kom ellers godt ud af døren til træning med havregrød "on the go", fik brygget urtethe og 1 enkelt kop kaffe inden dagen startede i ambulatoriet og havde det pragtfuldt frem til 12.30 hvor jeg fik sund frokost men nok spiste for hurtigt og tyggede maden for dårligt. Helt træt bagefter og slog mig på digestive og kaffe, som helt sikkert ikke er binyre sundt. Kom først fra hospitalet lidt i 6, hvor jeg til gengæld hentede dejlig sushi. Havde overvejelser vedr cardio men tror egentlig, at det er godt som det er.

Tænker lidt på Yin yoga som bedre end ingen yoga men nu får vi se, hvad jeg når.

Dagens stats

Energi indtag 6471 KJ 72 g protein (19%), 245 g kulhydrat (64%) fedt 29 g (17%) ifølge "Racing Weight" skulle jeg gerne op på 358 g kulhydrat og 65 g protein og vil gerne holde mig under de 7000 KJ. Anbefalingen ved binyre træthed er vist med lidt mere protein og fedt men omvendt er jeg også meget optaget af Fitgeralds tanker om, at vi bliver ved med at være små sultne, så længe at vi ikke får kulhydrater nok til at træne med.

Det gode ved mit nuværende projekt, at jeg i høj grad er begyndt at tænke på de sunde madvaner som en slags medicin, snarere end forbud. Nu hvor jeg har bevidstheden om fx det med, hvor kvæstet jeg bliver lige over frokost, ja så er det nok lettere at arbejde med og prøve at lave om på.

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 9.7

Løb

2 x 25 minutter, interval indendørs. Ja kan synes håbløst i det gode vejr men efter at have været vågen siden kl 3.30 vidste jeg bare, at jeg ikke ville få trænet med mindre, at det foregik lige efter arbejde. Dejlige pas. Sved på panden og fut i fødderne. Føles meget som noget mentalt, vænnen benene til at bevæge sig hurtigt for har egentlig fint med luft og kredsløb til at komme op i tempo 40 - 60 sekunder ad gangen men passer nok stadig lidt på ikke at smadre mig selv 100 %

Skulle ellers lige skeje ud i en kop aften kaffe i går og tænker, at det var derfor, at søvnen blev forstyrret. Min binyre ekspert skriver, at det er et eller andet med alfa bølgerne i forbindelse med søvn, som bliver forstyrret af koffeinet og inderst inde ved jeg i virkeligheden godt, at det ikke er sundt at være så afhængig af noget og ved, at det er med til at påvirke mit blodsukker på en dårlig måde. Kan huske da jeg i 2009 vendte tilbage fra yoga retreat i den finske skærgaard og pga udfordringer både privat og arbejdsmæssigt begyndte at drikke kaffe igen. Ja og lynhurtigt mærkede, hvordan jeg blev mere sulten.

Dengang foregik mit kaffestop med en kold tyrker, hvor jeg stort set var uarbejdsdygtig i flere dage. Husker, at jeg faldt i søvn som en anden bums på en bænk på Viborg station og bare var helt ødelagt med knaldende hovedpine, kvalme og koncentrationsbesvær. Kan simpelthen ikke tillade mig at have det sådan i øjeblikket hvor vi er få tilbage på job med stort ansvar. Vil nok i stedet forsøge mig med en nedtrapning og så se hvor godt jeg kunne få det fx bare med en morgenkop. Opvejning af fordele versus ulempen ved helt at skulle undvære. Følte mig bare meget dejligt clean de måneder, hvor jeg var helt stoppet, morgentheen smagte virkelig virkelig godt. Jeg spiste ikke så meget og var nok i mit livs bedste form. Få måneder senere startede mit skimmelsvamps mareridt i Odense. Nå i dag har jeg fået email adressen på en professor der forhåbentlig kan hjælpe mig nærmere med at afklare binyre ting. Har også shoppet Zink, Magnesium og Bcombin der skulle være godt + i dag været opmærksom på at spise tidligere i løbet af dagen. Nåede alligevel at blive meget for sulten til aften og har overskredet madbudget med 1800 KJ. Med mave probs und alles tror jeg nu nok, at det i dag var tiltrængt.

Fabelagtig sommeraften og tropenat til boardet. Burde tage ned til vandet men trænger honestly bare til at slappe af.

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.7

Svøm

Svømmestadion udendørsbassin 1200 m. Mødtes med kær veninde T og fik også slikket noget sol inden Glad mad på altanen.

Vågnede også lidt tidligt i morges men var forholdsvist udsovet. Tankerne om kaffestop arbejder videre og vil anyhow de næste dage holde mig til 1 morgen kop og gradvist prøve at gøre den tyndere og tyndere. Har bestilt noget urte halløj der skulle gøre det lettere at trappe ud, uden de svære og invaliderende abstinenser men jeg skal vist se det, førend jeg tror det. Lykkedes ellers godt i dag med morgenmad 6.30, mellemmåltid ca kl 10 og så "frokost" som et lille let måltid 12.30 bestående af tigerrejer og lidt tomat. Undgik den sædvanlige dvale træthedstilstand mellem 1 og 3 = det tidspunkt, hvor jeg oftest forgæves har haft prøvet at skubbe mig selv op med koffein og kage. Tilgengæld lille snack før svøm og så rigtig aftensmad ca 18.30.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Interessant med dine kost- og kaffeovervejelser. Følger med på sidelinjen.

Har kun én gang prøvet et totalt kaffestop, og det gav mig den mest forrygende hovedpine efter et par dage. Jeg har normalt aldrig hovedpine, men denne her var godt nok ond, og den varede et par dage, gør den gik væk, som jeg husker det.

I min daglige rutine nu drikker jeg til gengæld - stort set - kun kaffe først på formiddagen. En sjælden gang om eftermiddagen, men aldrig om aftenen.

Link to comment
Share on other sites

Der er jeg på Henriks model, arrh - jeg har noget decaf-kaffe hvis lysten skulle melde sig sidst på aftenen. Og det sker da.

Heldigvis har jeg aldrig drukket så meget kaffe, at kroppen driller hvis jeg ikke får den. Der er nogle gange hvor jeg glemmer kaffen og så går der 4-5 dage uden.

Mentalt går jeg til gengæld ret meget i panik, hvis kaffeautomaten på arbejde i er udu og jeg ikke kan sætte mig i toget med det MEGET oblikatoriske plastbæger med kaffe :tongue:

Link to comment
Share on other sites

:sun: :hippy: :tongue:

Tusind tak for input I to seje super atleter og jeg følger også spændt med i Jeres logs. Også når jeg ikke lige får skrevet :slut:

Mht Decaf så husker jeg tydeligt min skuffelse da jeg ovenpå nogle måneder opdagede, at der faktisk altid ville være en rest koffein + at midlet til at uddrive koffeinet på var Benzen og ja skuffelsen over slet ikke at være clean alligevel + følelsen af at alting pludselig smagte af Benzen fik mig til at droppe Decaf. I øjeblikket får jeg om morgenen en forsmag på den onde hovedpine. Ja og så klamrer jeg mig til et stort glas baseres på Nespresso pulver i min seng og venter på at koffeinet indtager min krop og begynder at løsne blodkarrene til hjernen. Pure addiction :sleepy::sleepy: Lykkes dog med ikke at hælde ned resten af dagen og inklusive nye kostvaner, så tænker jeg absolut, at der er håb forude. Har i hvert fald de sidste dage haft undgået totalt eftermiddagslow mellem 13 og 17, maven har det så godt, at jeg kan trække vejret helt ned og ja helt vildt som grøntsager fylder i maven og IKKE i kalorieregnskabet.

Træning d 11.7

Restitution

Havde en frisøraftale, lidt shopping og noget aften rengøring og pludselig var det midnat men absolut en dejlig sommernat

Træning d 12.7

Bodyfit

1 h

Spin

1 h

Havde spist dejlig tun og tomat til morgenmad og havde det virkelig godt men ovenpå vægttræningen og spinningen var jeg godt nok meget sukkerkold. Læs dårlig kombi med træningsaftale med dunkel fortid, som jeg burde være styret uden om :raisebrow: :4nope: Rum for forbedring.

Eftermiddagen tilgengæld brugt i opbyggeligt og dejligt selskab med smukke miss Spinderella på stranden inkl picnic.

Træning d 13.7

Yoga

Halvanden times dejlig Vinyesa i mit nye yoga mekka "The yoga-collective". Super søde mennesker og et dejligt udvalg af klasser + et indeklima jeg kan få luft i. MIn instruktør i søndags fortalte faktisk, at det sted jeg forlod sidste sommer pga astma og kælderlugt, ja det havde været under renovation pga en kæmpe vandskade og der står åbenbart stadig affugtere på 2. måned.

Løb

5 k

Havde min løberygsæk med badedragt og håndklæde med men mave bøvlede lidt, så joggede bare en lille runde og så hjem igen.

Træning d 14.7

Yoga

Først halvanden times Vinyesa og derefter halvanden times dejlig Yin

Træning d 15.7

Yoga

Halvanden times Vinyesa.

Er jo ikke fordi al anden træning skal droppes men yoga er fabelagtigt godt for mig lige nu og det er sådan et privilegie at blive undervist og ikke skulle bruge timer på at smide mig selv på måtten.

Har også booket mig ind til flere workshops både d 9.8 og til september.

Søde drømme til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.7
Løb
9.2 k
Bedste løbe tur meget længe.

Yoga
Halvanden times Vinyesa
Very nice men hold op hvor var jeg træt til sidst

Af uransagelige grunde, eller måske netop fordi kl var blevet 8 lykkedes det mig at spise kombo af både grovboller og sushi, så jeg nu for alvor er meget meget mæt. Ellers rigtig god stil i dag og markant mindre træt først på eftermiddagen. Skulle nok have haft noget mere vædske tanket på og bare satset på at køre direkte hjem fra yoga i stedet for at købe ind i Salling med fristelserne.

Grøntsager grøntsager :hippy:

Søde drømme til boardet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning 17.7

Yoga

Halvanden dejlig time i yoga himlen

Løb

Ca 6 k med havbad midtvejs. Var ellers træt da jeg kom hjem og parat til at droppe yderligere træning. Ja og så fik jeg alligevel overbevist mig selv. Droppede løberygsæk med badedragt/håndklæde, så hoppede bare i i trusser fra stranden. Vandet var meget varmt, stillestående så ikke helt så opfriskende som jeg havde troet men det er jo en slags luksusproblem.

I morgen pakker jeg badetøj for svøm efter job dog i bassin

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.7

Svøm

1200 m

Var ellers i en akademisk forhandling med mig selv da jeg cyklede hjem om at løb ville være meget bedre.

Overvandt heldigvis vand modvilje og havde en skøn tid i bassinet. Begyndte ligeså stille at arbejde med forskellige tekniske ting og satser på at fortsætte svømning henover weekenden.

Ellers så dejligt vågen fra morgenstunden, at jeg nok har været overmodig i dag og hygget med fredagsbrød, slik og kaffe. Skal nok blive payback time men helt klart en dejlig dag.

Plus at dagen startede med, at både Politiken og Weekendavisen lå i min postkasse. Må således betyde, at jeg er ved at være voksen med faste avisabonnementer og glæde ved det. Kunne nu også godt tænke mig en have på en smuk sommeraften som denne men det ville nok give en masse udfordringer på andre planer.

Fra i morgen formiddag dobbelt yoga session og jeg glæder mig allerede :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.7

Yoga

Yin 1 time + 15 minutter

Hatha flow 1 time + 15 minutter

Super dejlig formiddag med solskin og let brise ind af vinduerne i mit yoga mekka, dejlige stræk og super inspirerende undervisning fra guru Nadia om fællesskab, give og tage imod.

Da jeg bagefter vandrede ud i solvarme Århus føltes sandalerne bare anderledes under de små trolde fødder. Yoga når det er ultimativt bedst.

Svøm

Havsvøm ca 1500 m i helt klart og roligt vand uden brandmænd. På et tidspunkt lagde jeg dog næsen lige på en meget stor vandmand og ja unægteligt en mærkelig fornemmelse. Havde bevæbnet mig med dameblad og musik men mødte god kollega L og veninde A, så masser af efterfølgende hygge på en dejlig sommerdag.

Aften med middag på "Café Gemmestedet" og første parket til bossanova/latin koncert med "Sam & the soulmates" + gæstestjerne Asger Pilegaard der trods sin unge alder lød som en mini Louis Armstrong. Fantastisk aften.

Vil huske at blive bedre til at komme ud.

I dag udendørs yoga i Rådhusparken og så har jeg tilgengæld booket mig til noget indendørs træning senere for kan mærke, at i dag sagtens kunne blive en dag, hvor timerne smuldrede lidt ud imellem hænderne på mig og jeg trods store intentioner om løb, svøm og hvad har vi, nemt kunne ende med ikke at få gjort noget.

We'll see hvad det ender med

Dejlig sommersøndag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 20.7

Yoga

Halvanden times dejlig stilfærdig flow yoga i Rådhusparken under den blå himmel og med solen ned på kroppen, græsset under måtten. Masser af søde og glade mennesker. En god oplevelse :hippy:

Spin

Knapt 50 minutter, kørte mig på ingen måde i hegnet men fungerede fint.

Bodyfit

1 h

Var ellers lige ved at skulke fra bodyfit og jogge i stedet men fik heldigvis overbevist mig selv om at give det et go og det er jo dejligt med lidt vægt og det at få rørt musklerne på en anden måde end med cardio.

Nå mere yoga coming up i den næste uge inkl Kundalini workshop tirsdag. Plus lidt cardio og så kommer coach H snart hjem fra ferie og det bliver også fint.

Dejlig uge til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.7

Yoga

Vinyesa 1 time og 15 min

Yin 1 time og 15 min

Super dejligt men også hårdt selvom det sikkert lyder mærkeligt. Super relaxed bagefter.

Har grundlæggende haft gode DOMS i dag ovenpå bodyfit ting i går og ja det er jo det der er så godt ved vægttræningen. Det rykker somehow. Håber på at nå mere bodyfit onsdag. I morgen løb inden Kundalini workshop

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

He må lige prøve at poste her igen - og hvor ellers - tales ved ven :)

:hippy: :hippy: :hippy: :w00t::devil:

Selveste Arne tilbage i logland. Tak ven og vi tales ved :sun:

Update

Busy days men trænet er der da blevet !!!!!

Træning d 22.7

Løb

60 minutter Maffetone roligt

Yoga

2 1/2 times fabelagtig Kundalini workshop. Fortjener en lang beretning.

Træning d 23.7

Spin

2 klasser med super dygtig instruktør Sille inkl først og fremmest fabelagtig musik

Bodyfit

1 h

Yoga

1 time

Pga koncert i mit nye yoga mekka tilvalgte jeg yoga i FW og ja så tog det ene pas det andet. Absolut tegn på, at jeg i sidste uge med rette kost, søvn, regelmæssighed havde markant mere overskud. Men var nu i hegnet til sidst. Stadig længe siden, at jeg har kunnet træne på det vis,.

Træning d 24.7

Yoga

Halvanden times dejlig Vinyesa

Træning d 25.7

Spin

Morgen time

Yoga

Hjemmeashtanga

Lørdag d 26.7

0

Restitution. Besøgte god ven på Amager og chillede i solen inden jeg røg med et sent aftentog hjem. I modsætning til ovenstående beskrevne optur, ikke specielt sundt for mig eller de små binyrer at komme i seng kl halv tre med maven fyldt med tarvelige kalorier fra bagel + skumfiduser fordi jeg intet mad havde fået hele aftenen + havde kværnet kaffe og Faxe cola hele vejen igennem sommernatten + følte mig mentalt og emotionelt udfordret på visse issues :gal::cry::unhappy: :4ranting:

Træning søndag d 27.7

Løb

Jog ca 8 k rundt i Århus i sommermorgenen for små æriender. Fantastisk at kunne svede på den måde så tidligt på dagen.

Yoga

Ca halvanden times udendørs yoga i Rådhusparken - good times

Træning mandag d 28.7

Yoga

1 time og 15 minutters Vinyesa

1 time og 30 minutters Yin

Snork sov næsten førend jeg overhovedet var landet i min seng. Åbenbart tiltrængt.

Træning d 29.7

Løb

40 minutter Maffetone. Holdt det kort pga yoga der så efterfølgende viste sig at være aflyst. Kunne så tilgengæld nå et skønt telefon kæbe pas med smukke og søde Spinderella :sun::sun:

Well that´s it & that´s that :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 30.7

Løb

40 minutters Maffetone

Yoga

Halvanden times Vineyesa

I morgen tidlig coach H og så måske give Bikram et go som supplement de dage, hvor Yoga Collective ikke har hold fx i morgen og fredag.

:hippy:

Forbereder mig mentalt til at gøre forsøg på kold koffein tyrk i weekenden og drak kun 1 kop kaffe i morges. Uhhh jeg kommer til at savne glæden men hvis det kunne give mig noget mere energi om eftermiddagen, bedre søvn og mindre cravings efter sukker og salt, ja så ville det være det værd.

Link to comment
Share on other sites

Træning d 31.7

Yoga

Bikram 90 minutter

Forlod jo i sin tid Bikram place pga lille hund flyttet ind sidste efterår og astma når jeg havde været der. Bortset fra det så havde jeg jo en fantastisk tid dernede sidste sommer inkl med en masse skønne og søde yogier.

I øjeblikket er der meget halløj i luften inkl begyndende svampesporer, som jeg er meget allergisk overfor. Meen har absolut haft astma siden jeg kørte derfra så vi får se. Udover det, så var det virkelig virkelig dejligt at prøve den form for praksis igen. Dejlige stræk og masser af sved. Giver det et go i morgen kl 16.

Morgentræning blev droppet da vi via sms i nat opdagede, at vi begge lå søvnløse, så sov i stedet som et lille barn i morges.

Ellers ikke noget som at kigge på sig selv i spejlet i 90 minutter i diminuitivt Bikram outfit, der lige giver en lyst til at give træningen en ekstra skalle. Kald det bare eskapisme, narcissisme whatever.

Er booket ind til morgenspin og må hellere lige få vasket noget træningstøj.

Glæder mig til weekend og snart ferie. Dog først om en uge.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Forbereder mig mentalt til at gøre forsøg på kold koffein tyrk i weekenden og drak kun 1 kop kaffe i morges. Uhhh jeg kommer til at savne glæden men hvis det kunne give mig noget mere energi om eftermiddagen, bedre søvn og mindre cravings efter sukker og salt, ja så ville det være det værd.

Jeg prøvede det af samme grund som dig, for et par mdr siden. Det holdt egentlig ikke så hårdt rent fysisk, men jeg savnede virkelig min morgenkaffe noget så grusomt. Da jeg ikke rigtig kunne mærke det på søvnen, hvilket jeg havde troet jeg ville, reintroducerede jeg én kop morgenkaffe. Nu er jeg igen oppe på al den kaffe jeg kan nå at drikke, Hvilket er en del, her i ferien. (Indrømmet, så var den historie hverken særlig opbyggelig eller opmuntrende..)

Link to comment
Share on other sites

Jeg prøvede det af samme grund som dig, for et par mdr siden. Det holdt egentlig ikke så hårdt rent fysisk, men jeg savnede virkelig min morgenkaffe noget så grusomt. Da jeg ikke rigtig kunne mærke det på søvnen, hvilket jeg havde troet jeg ville, reintroducerede jeg én kop morgenkaffe. Nu er jeg igen oppe på al den kaffe jeg kan nå at drikke, Hvilket er en del, her i ferien. (Indrømmet, så var den historie hverken særlig opbyggelig eller opmuntrende..)

:hippy: Thx doc og ja genkender fuldstændig det du skriver. Forestillingen om bare den ene kop og så kører det alligevel. For mig er afhængigheden der alligevel. Det her med, at kroppen og hjernen kunstigt bliver peppet op til dagen og ja guderne skal vide, at jeg ELSKER følelsen af at være træt og så ligeså stille mærke koffeinet suse rundt i kroppen. Hjernen der pludselig ser lysere på dagen. Well og husker så tilgengæld perioden, hvor jeg var clean. At jeg faktisk fik sovet ud. Vågnede anderledes frisk om morgenen og nød min the helt vildt. Og dengang havde jeg faktisk ikke engang min nuværende motivation, hvor jeg ved, at det vil være et skridt i den rigtige retning binyremæssigt. Har indrømmet til tider tænkt, at jeg måske kunne snige mig uden om kaffe problemet, hvis bare jeg fik diæt og det hele til at køre men blodsukkeret kører i den grad op og ned og jeg har alt for mange dage, hvor jeg starter med at spise overdrevent sundt for så at være starving senere på dagen og egentlig ikke har en bremseklods. Tilgengæld er der så dage, hvor jeg træner ganske lidt så hu hej, hvor det går.

Nedenstående link giver faktisk et ret nuanceret syn på tingene men lidt trist, at de skriver, at koffeinfri kaffe også stimulerer hjerne + hormoner. Samtidig står der også at Kapha typer som mig (mudder, stillestående) måske har godt af koffeinets virkninger. Well any how stadig tak JSC fordi dit indlæg overbeviste mig om, at jeg bliver fucking nødt til at gøre det. Kold tyrk fra i morgen. Jeg kasserer al kaffe og går nu i gang med smertestillende Kodimagnyl og Panodil for at tage toppen af migrænen. Hvis de to næste dage så bliver i fosterstilling, så må det være sådan. Forhåbentlig kan jeg så lige hutle mig igennem næste uge og være clean til ferien, som jeg skal holde som et urban retreat herhjemme i Århus. Det bliver så godt.

http://lifespa.com/coffee-the-good-the-bad-and-the-ayurvedic-perspective/

Træning d 1.8

Yoga

Endnu et dejligt Bikram pas, 90 minutter :hippy:

I dag var 1 års jubilæum så helt fyldt hold, små kager, bowle og good vibes. Havde i dag mit eget håndklæde men stadig noget slim i halsen bagefter. Måske det i virkeligheden bare er noget der bliver løsnet. Vil i hvert fald stadig prøve at kombinere det med anden yoga for det er fabelagtigt godt. Kan virkelig godt lide det og masser af søde mennesker dernede.

Den gode weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Pøj pøj.

Egentlig vildt, at du får så stor (bi)virkning af kaffe.

Udover at jeg har sværere ved at falde i søvn efter aftenkaffe, kan jeg ikke mærke suset fra koffeinen... Nu sidder jeg og bliver næsten misundelig, for lyder da meget sjovt. Sjovt som i en interessant oplevelse. Om den i det hele taget kvikker mig op, er jeg heller ikke sikker på - jeg synes bare den er hyggelig på linie med en kop varm kakao og så er det et næsten religiøst ritual på arbejde.

Men. Hvis jeg kunne mærke den fysiske afhængighed i så stor grad, ville jeg nok føle jeg havde mistet lidt af kontrollen over mig selv og alene af den grund kvitte kaffen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan fuldstændig genkende det du skriver. Jeg elsker virkelig min morgenkaffe og dens virkning på min krop og sjæl.

Men jeg har haft fornemmelsen her i ferien, at min søvn begynder at være kompromitteret af koffeinet.

Og det med svingende blodsukker og energiniveau, og tendens til at skovle ind senere på dagen, er ikke heelt ukendt for mig :P

Nu kunne jeg ikke helt finde ud af min type, men jeg kunne forestille mig, at jeg også er mudder. Og jeg vil nok også holde fast i en enkelt kop om morgenen, da min kone og jeg nyder morgenkaffes sammen og hun i hvert fald vil fortsætte med at drikke kaffe (foran mig, hvis jeg selv stopper).

Det må vi så se, om jeg kan holde ;)

Link to comment
Share on other sites

@Gregers @jsc :hippy: Tusind tak for input og for at dele erfaringer. Spændt på at høre hvordan det går med den ene kop og ja Gregers du har dit koffein rush til gode. Hvis det kun var det med afhængigheden var jeg måske parat til at acceptere det men i forhold til alt hvad jeg har læst om binyre træthed, så er koffein no go. Og ja hvis jeg kunne slippe af med følelsen af ekstrem træthed mellem 13 og 17 og vågne frisk om morgenen ovenpå en god fuld nats søvn, så trader jeg gerne morgen suset. We'll see. Lige nu har jeg det også psykologisk sådan, at det at kunne ændre på denne vane, somehow ville give mig troen på, at der var mange andre ting jeg kunne ændre. Da jeg i foråret forsøgte mig med 5:2 faste gav det også helt klart et mentalt boost men desværre også helt forstyrrede mønstre med energi/mad/blodsukker de andre dage, hvilket også var helt forventeligt i forhold til trætte binyrer.

Mht dagen så vågnede jeg tidligt 5.30 og for ritualets skyld drak jeg lidt decaf med avisen. I modsætning til hvis det havde været "the real stuff", så blev jeg faktisk træt og endte med at sove helt indtil 7.30. Formiddagen blev tilbragt med dobbeltyoga klasse, hvor jeg klart var mere træt end ellers og til eftermiddag faldt jeg også i søvn. På behandling med Panodil og Kodimagnyl hver 6. time har jeg 7-9-13 foreløbig undgået dræber hovedpine. Let´s keep it that way. Da jeg efter yoga trak cykel op igennem strøget blev jeg ellers nærmest overfaldet af gratis smagsprøver hos Starbucks, Nespresso og Baresso + Riccos lokkede også helt vildt :omg::omg::omg:

Træning d 2.8

Yoga

Yin - 1 time og 15 minutter

Vinyesa - 1 time og 15 minutter

Løb

5 k

Skal selvfølgelig ikke sælge noget skind førend bjørn er skudt etc etc men er positivt overrasket over dagen. Øger klart sandsynligheden for, at jeg lykkes med projektet, at jeg ikke har været fuldstændig vingeskudt af migræne og opkastninger. Spekulerer på om det alligevel har haft hjulpet, at jeg har haft begrænset mit forbrug på det seneste. Sidst var jeg ekstremt forpint af hovedpine og kunne næsten ikke tænke.

Nå fortsat god weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.8

Yoga

90 minutter Bikram. Klart mere stiv fra morgen/formiddagsstunden men INGEN astma bagefter. Rigtig dejligt.

Spin

1 h super træning

Herudover et fabelagtigt hyggeligt brunch pas med smukke miss Spinderella og til aften dejlig aftensmad med sød tri veninde J.

Har således i dag levet op til FW's medarbejders udtalelse om, at jeg var en lille dame med en meget stor rygsæk og med tilføjelsen "at alt det bedste i livet kommer i små pakker" :blush: :hippy: Kunne nok have været hans mor så tog det ikke som flirt for alvor men ja rygsækken er stor og især en dag som i dag med håndklæde x mange, 2 sæt træningstøj, dullegrej, Kilimanjaro værdigt Goretex + yoga måtte, spinning sko og løbesko. Desuden et smart overtræk til skybrud, som dog havde forputtet sig indtil jeg fandt det i bunden af tasken.

Mht decaf/rehab, så oplevede jeg igen i morges at få et par ekstra timers søvn og jeg indtog faktisk kun smertestillende i morges. Har pænt drukket the i to omgange på café og selvom, at den også indeholder lidt koffein, så føler jeg mig nu absolut på vej.

Fem arbejdsdage tilbage til ferie... Go get them og god uge til boardet :devil: :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.8

Yoga

Vinyesa 1 time 15 minutter

Yin 1 time 15 minutter

Ramte helt klart muren mht decaf i dag. Pludselig en travl dag, larm, svære samtaler og absolut følelsen af kun at være på 75 % Kom således til at spise lidt for mange karameller men rørte ikke kaffe.

Over middag følte jeg mig faktisk lidt mindre træt end vanligt så måske jeg ligeså langsomt er på vej. Desuden meget fin og god ro + orden i mave og det er også værd at tage med.

Til yoga sov jeg næsten førend vi var kommet i gang men kvikkede op undervejs.

I morgen tidlig coach H og det er jeg spændt på men håber at kunne fordøje rimelig hurtigt til aften og få en god nats søvn.

4 arbejdsdage tilbage :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.8

Morgentræning coach H

8 min gang 15 % hældning. 5 x 1 minut på C2 og herefter fin lille cirkel med nogle pull downs for deltoideus, sumo squat, sidebøjninger, bold burpees, lille kontra KB øvelse, østtysker, og så nogle TRX arm bøjninger/stræk, trillede igennem x 3 og til sidst nogle rygøvelser og knæ til mave ting på bold.

Yoga

Halvanden dejlig times Vineysa.

Allerbedst i dag, at jeg vågnede af mig selv 4.26 og bare hoppede ud af sengen og i det store og hele har haft tolerable abstinenser og mindre crawings efter sukker. Har grundlæggende haft følt mig rolig og nydt the i løbet af dagen. Samtidig begynder jeg dog også at være lidt mæt af kompakte arbejdsdage og glæder mig til ferien. Også selvom at vejret ikke står på super sommer. Skal nok få underholdt mig selv og hygget mig alligevel inkl med dejlig træning.

:hippy: Den gode søvn til boardet

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share