Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

:smilerock: :smilerock: :1356: :1356: :cooldance: :cooldance:

Du er bare så monstersej!

Glæder mig til udvidet race-rapport når du er hjemme igen. :4winkkiss:

Tak søde og ja meget vi skal vende :headphonedance:

På sin vis kan jeg også godt føle mig sej i jagten på mit drømmemål. Jeg arrangerede turen herned, fik skaffet mig en cykel og har alene racet rundt i terrænet, fundet vej og har overvundet mig selv mange gange på stejle nedkørsler, beholdt roen og det også når bilerne susede forbi på de lange lige stræk, eller i små fine sving. Udsigterne på den sidste del af ruten var om muligt mere betagende end den første del med udsyn til sneklædte alper, dybe slugter og lige nu helt baby grønne nyudsprungne bøgetræer, der gør det til et forunderligt og magisk landskab. Jeg føler mig tættere på målet og alligevel også længere væk. Eller i hvert fald når jeg ser på de nådesløse GPS data. Der er stadig meget at optimere og det gode er, at jeg hverken onsdag, eller i dag, har haft følt mig fysiskt svært mærket af turene. Det gik tydeligt meget bedre på den del af ruten, som jeg kendte da jeg kørte den i går. Stadig så vil det altså være problematisk, hvis jeg skal være i risiko for at falde for tidsgrænsen, fordi, at jeg bruger meget lang tid på alle discipliner. Well har besluttet mig for at fortsætte træningen men ville godt nok ønske, at jeg kunne øve mig noget mere hernede. Gør en kæmpe forskel.

edit: turen tirsdag var nok kun på lidt under 90 km

Træning onsdag d 15.4

Svøm

56 min i fin lille svømmehal i Colle du Loup

Løb

25 min

Træning torsdag d 16.4

Bike

114 k ifølge GPS

Vence, Tourettes, Chateneuf, Goudon, Cassouls, Greolieres, Coursegoules, Bezaudun les Alpes, Bouyon, Le Broc, Carros, Gattieres, St Jeannet og retur til Vence. I forhold til IM ruten altså minus turen fra Nice til Gattieres og minus de 2 x 6 k, hvor vi kører ind til Col de Vence og tilbage igen. Stadig et par ret flade 60 transportkilometer. Kunsten er helt klart at kunne udnytte de meget lange nedkørsler til i forholdsvist højt tempo og uden megen kraft, at få knaldet mange km af hurtigt. Dog skriver de i gruppen fra IM France, at der sidste år nærmest var en ambulance for hvert sving, så det gælder også om at have respekt for forholdene. I uvejr tror jeg, at jeg vil have svært ved at turde at køre denne rute. På turen i går kører jeg langsommere ned end ligeud, så klart noget at optimere der. Når det går stejlest opad ligger farten på omkring 10-12 k/time. Ikke det letteste race jeg har valgt men det er også bare i bjergene, at magien og drømmen ligger.

I dag siger programmet 45 minutters svøm og 45 minutters løb.

Ellers har jeg haft nydt de smukke franske omgivelser, dejlig Provencalsk mad og min families gode selskab. Er så småt begyndt at forberede mig på hjemrejse i morgen.

Au revoir :headphonedance: :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 17.4

Svøm

30 min. Cuttede det lidt kort pga resten af dagens program

Løb

45 min roligt rundt på veje og side veje. Overalt dog biler, så glæder mig godt nok også til at komme hjem i "min" skov til lang søndagstur. I morgen officielt 45 min´s cykling i program men tænker, at jeg har trænet det lidt på forskud, så bliver bare en rejsedag.

Den gode weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.4

0

Dvs bortset fra langt rejsepas hjem fra Provence. Noget flyvekuldret men priviligeret at blive hentet af smukke miss Spinderella i lufthavnen. Tulrede hele aftenen og det stod mig mere og mere klart, at jeg i den grad trængte til en god nats søvn, noget ordentlig mad og så få noget ro på verden de næste måneder, fuldt fokus frem mod IM France 2015.

Træning d 19.4

Løb

Distance 2 timer og 45 minutter, gennemsnitspuls 84 % af max. Lige over 29 k. Når jeg kigger på gennemsnitstempo kan jeg se, at det går hurtigere og hurtigere men skyldes nok mest, at de meget stejle og ufremkommelige passager i Marselisborgskoven forholdsvist fylder mindre. På de mere lige strækninger ligger tempo omkring 5.15 +/- min/k men når det er stejlest helt nede forbi 6 min/k. Er anyhow svært at forestille sig hvad stængerne vil være med til på flade Promenade d'Anglais men er glad for træningen på yndlingssmuk rute med udsprugne bøgetræer og fortsat mange anemoner. Hav og skov, som jeg ikke kender det smukkere fra DK.

Da jeg i sin tid trænede marathon løb i Sparta, så var jeg altid meget optaget af, at pas op imod 30 k var for lange med for høj skadesrisiko. Well dengang trænede jeg så også omkring 80 km´s løb om ugen og der var nok aldrig tid til restitution + at jeg nok ofte løb på nogle hold, hvor tempoet lige blev presset en ekstra tand. Mit nuværende program topper løbemæssigt d 17.5 med en tur på 3 timer og 30 minutter og ja hvis det går som hidtil, så vil jeg gå efter at følge programmet. Giver meget både mentalt og udholdenhedsmæssigt, som jeg absolut tænker, at der kan blive brug for.

Næste uges træning er frem mod recovery uge (start søndag), så 14 dage til næste løbe langtur = 3 timer.

I den næste uge en masse svøm, så det bliver også dejligt.

Gør mig en del tanker vedr cykel. Hjemme syntes jeg alligevel, at gamle racer virkede tung sammenlignet med den jeg lejede. Selvom, at cykelhandler lykkes med at løsne mine pedaler, så er jeg faktisk bange for at gevindet i de gamle Shimano ultegra pedalarme, ikke passer med mine nye Shimano ultegra pedaler. Hmmm mmm synes ikke umiddelbart, at jeg har midlerne til at købe ny cykel men omvendt er jeg parat til at gå langt for at optimere chancerne for at gennemføre. Hvis jeg alligevel ender med at skulle have nye pedalarme mv mv mv, så har jeg squ snart udskiftet det meste af cykel...Positivt dog, at jeg er vildt positivt overrasket over SPD systemet, der gled som en leg i bjergene. Tænk hvor har jeg haft bøvlet unødigt med gamle time klamper, der var møgsvære både at løsne og klikke i.

Nå tøjvask og oprydning + forbereden næste uge

Dejlig solskinssøndag fortsat til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 20.4

Spin

53 minutter fra tidlig morgenstund. Sov halvsent så var godt træt i morges og kroppen var lang tid om at vågne.

Instruktør var en vaskeægte cykelrytter, der bla præsenterede os for Halifax intervaller :wub: men jeg nåede aldrig så højt op

Svøm

Lidt i tvivl om det blev 1900 eller 2000 m i selskab med seje Spinderella. Hvis det ikke havde været for den aftale var jeg vist bare endt hjemme i sofaen. Bagefter kanon sushi og omsider indkøb ovenpå Frankrig.

I morgen tidlig coach H og så en vaskeægte hvileeftermiddag inden løb + svøm onsdag og langt cykelpas torsdag. Fredag mere løb og svøm.. skruen bliver strammet :4flex:

Fik i går købt flybillet til Nice og en god ven vil kigge cykel med mig i Webike snarest... stadig i gang... :shades:

Søde drømme

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.4

Morgentræning coach H

1 super dejlig time

Masser af TRX arbejde !!!!

Ellers hviledag i program og jeg havde glædet mig til svøm og løb i morgen men skal så allergi vaccineres og må derfor revurdere planen lidt. Triklub har faktisk svøm fra kl 6 og det vil sikkert være mere værdifuldt at få plaske del til at lykkes... Blob blob tænker lige.

Ellers talte jeg i dag med en anden kollega, der har kontakt til en mand der importerer Olympia cykler og ligesom min anden kollega var ellevild med SRAM red serien. Well well hvad jeg ikke meget men er parat til at gå langt for at optimere mine chancer for at gennemføre. Er ikke i god tid men skulle lige ned og inspicere og mærke, at drømmen stadig lever.

Kiggede efter anbefaling på denne, vil nok gå efter letvægtsalumiumshjul og ikke carbon...still dreaming

http://www.olympiacicli.it/en/models-2015/road-race/carbon-race-l/849

Har også kigget i dba men tænker, at man skal være en haj som Kermit, eller Jannie for ikke at risikere bare at købe noget skrammel.

Nå vi får se, hvad der sker i morgen :hippy: søde drømme folks

Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.4

Løb

30 minutters roligt morgenløb

Herefter vaccination i formiddag. Har stort set ingen mærker på huden, ingen kløe og ikke følelse af ekstrem utilpashed. Dog stadig lidt waisted og hoster lidt mere. Holdt mig dog i ro og vil gå tidligt i seng

I morgen tidlig coach H og derefter 5 timers cykling. Har ingen mulighed for at komme på landevejen, så bliver indendørs :omg: Positivt dog, at jeg har haft talt i tlf med cykelpusher og allerede på mandag skal gennemgå muligheder. Forhåbentlig kunne noget bygges sammen hurtigt. Spændende.

Vil nu få ryddet op og så som sagt tørne tidligt ind.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

I morgen tidlig coach H og derefter 5 timers cykling. Har ingen mulighed for at komme på landevejen, så bliver indendørs :omg:

Det er vildt, du kan sætte dig selv op til det. 5 timer indenfor ville dræbe min motivation for at træne i en uge!!

Edit: Jeg har fået begyndende cykelærmer, efter 75 km i går :wub:

Edited by N Gadegaard
Link to comment
Share on other sites

Puha... 5 timer i sadlen - uanset hvor.

Mange tak kære MOL venner :hippy:

Well stejle nedkørsler, Promenade d'anglais i stegende hede, eller knapt 4 km havsvøm i min nuværende badeandsstil - det er skræmmende, men 5 timer på cykel, hvadenten ude eller inde, det skal være nemt nu her et par måneder før race day. Ja og det var det også (næsten).

Det mest crazy er squ, at jeg registrerer mig til et IM race med en super hård cykelrute og så forestiller mig 1) at jeg lige kan trille igennem på en 12 år gammel racer 2) at Shimano er Shimano og ikke indser, at det måske ender med at være nødvendigt at skille pedalarme, krank og hele l.. ad og det så UDEN garanti for, at jeg kan få dele der passer. Ja og hvis jeg ikke havde kasseret time klamper på gamle sko, så havde jeg dog haft muligheden for at trille lidt herhjemme. Anyhow så arbejder jeg på højtryk på at kompensere og få skaffet en ny og bedre cykel. Ain't over... :wub: Win or learn :wub:

Ville iøvrigt være super spændede at læse om dine forberedelser Niels og cykelærmer lyder helt perfekt :shades: God vind!!

Træning d 23.4

Morgentræning coach H

1 dejlig time. Vi gentog TRX successen. En lidt ældre kvinde har længe virket lidt nysgerrig mht morgentræningen og små sludret med os undervejs og i går havde hun så spurgt coach, hvad jeg trænede til. Synes at det var sødt. Dejligt sted FitnessDK :wub:

Bike

5 h, gennemsnitspuls 77 % af max, først 3 gode men forskellige instruktører og så halvanden time med min egen musik og noget malende tråd.

Masser af vædske inkl energi undervejs. Makes a difference

Træning d 24.4

Løb

43 minutter i pludseligt formidabelt vejr, blå himmel, grønne bøgetræer. Stængerne var da mærkede men ikke helt i pit.

Svøm

16 minutter, skulle have været 45 men kørte slet ikke og pga livredderfejl landede jeg på en bane med nogle elitære/små agressive AGF kvinder, der efter lang tid fik losset mig over på en anden bane. Bliver nødt til at sætte en taskforce ind med det svøm. Går for langsomt.... Tror at jeg vil prøve at gå efter nogle hyppige og lidt korte pas til en start. Svøm egentlig på program i morgen og havde overvejet at trade med cykling og så svømme med tri veninde søndag men tror, at det bliver svøm + svøm.

Ellers må jeg fortsat erkende, at jeg snorksover som en sten om natten. Det er dejligt :rolleyes::shades: :4flex: :smilerock: Giver ikke op :wub:

Den gode weekend til boardet :4trumpet:

Link to comment
Share on other sites

Ville iøvrigt være super spændede at læse om dine forberedelser Niels og cykelærmer lyder helt perfekt :shades: God vind!!

Kort sagt, så får jeg trænet det jeg skal. De sidste to måneder har jeg ligget stabilt på 14-15 timer om ugen, fordelt på 2 x styrke, 3 x svøm, 3 x løb, 2-3 x cykling. Med stigende temperatur, bliver der også lagt flere timer i sadlen. Min største ændring indtil videre har været at dele min lange løbetur op i to. Således løber jeg en dag om ugen på arbejde om morgenen, og løber hjem igen (med omveje). Det giver mig 25+ km på en dag, uden at få samme belastning og restitutionstid. Det fungerer for mig :smile:

Logning bliver det ikke så meget til. Selve træningen, speciale og kæreste har højere prioritet pt. Men jeg følger med på sidelinjen i div. andre logs.

Link to comment
Share on other sites

Kort sagt, så får jeg trænet det jeg skal. De sidste to måneder har jeg ligget stabilt på 14-15 timer om ugen, fordelt på 2 x styrke, 3 x svøm, 3 x løb, 2-3 x cykling. Med stigende temperatur, bliver der også lagt flere timer i sadlen. Min største ændring indtil videre har været at dele min lange løbetur op i to. Således løber jeg en dag om ugen på arbejde om morgenen, og løber hjem igen (med omveje). Det giver mig 25+ km på en dag, uden at få samme belastning og restitutionstid. Det fungerer for mig :smile:

Logning bliver det ikke så meget til. Selve træningen, speciale og kæreste har højere prioritet pt. Men jeg følger med på sidelinjen i div. andre logs.

Det lyder da super godt Niels. Fortsat rigtig god vind og i en travl hverdag forstår jeg sagtens prioriteringen. Som jeg husker det, var du jo også en del af en rigtig triklub. Jeg kan for mig selv se, at MOL også er et sted for inspiration og sparring + holden mig selv lidt ud i strakt arm.

Håber meget, at du snart får et fabelagtigt race og at vi i hvert fald får en race report :hippy: og goood vind

Træning d 25.4

0

Havde svømmetøjet i tasken men endte med at arbejde meget og længe på hospitalet. De sidste ting var dog så heldigvis noget med at få styr på nogle ting + ro = god investering i at kunne nyde fridag i dag.

Træning d 26.4

Yoga

90 minutters vidunderlig ashtanga. Ja nu er det altså tid til, at zen del skal have lidt fokus. Gik egentlig overraskende godt men kan mærke det i hele kroppen i dag. More to come.

Svøm

40 minutter. Gik meget bedre end i fredags.

Er nu gledet ind i recovery uge, inden at program skruen bliver strammet yderligere med både intensitet og mængde. I går svøm + Glad mad med tri veninde Jette, der gennemførte Nice i 2013, så masser af snak om det.

Senere i dag aftale med cykelpusher...

Den gode solskinsdag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 27.4

Løb

60 minutter, puls 81 % af max, mest ben der føltes trætte bagpå ovenpå yoga i går. Well og så var sidste uge jo også lidt hård i det. Spændt på om jeg får den samme følelse af boost, som i de andre recovery uger. Tror virkelig, at jeg skal tidligt i seng i dag :sleeping::4goodbye::cooldance:

Link to comment
Share on other sites

Ja ja, det er meget fint - men hvordan gik det med cykelmesteren??? :w00t:

:rolleyes::shades::laugh::wub:

Tark søde. Venter lige nu på et tilbud, så vil ikke skrive så meget om det men i bedste fald, skulle jeg meget hurtigt kunne være på landevejen på noget fint grej, finansiering er på plads og ja vi får se :ninja:

Træning d 28/4 (2 måneder til race day)

Morgentræning coach H

1 time. Tror ellers lige, at coach havde glædet sig til at finde nogle tunge vægte frem men i vanlig god stil, havde han selvfølgelig blik for, at jeg egentlig var lidt småslatten. Er jo også det recovery ugen handler om. Således endte vi med en masse fine mave+balle øvelser + noget monster udtræk :heartpump::hehe:

Yoga

75 minutter hos også skøn instruktør S

Pusler stadig med planen for i morgen.... meget at nå :headphonedance:

Ain't over og ville godt nok gerne spise lidt mindre slik og kage de næste 8 uger..!!!

Søde drømme :heartpump:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 29.4

Spin

55 min recovery puls snit 74 % af max

Skulle have været halvanden time men ville gerne nå på job til flere vigtige ting.

Dagens andet pas skulle have været svøm 45 minutter men pga sommervagtsbyttemøde endte jeg med at være på hospitalet til sent, så stod over.

Skal til at sætte ind med svøm, hvis jeg skal have en chance. Har tilgengæld (næsten forhåbentlig please) deal omkring cykel meget snart. Har i den forbindelse lært ordet Exalith, der gerne skulle tage mig trygt rundt på ruten...

Nu sove inden snart tidlig morgentræning igen. Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 30.4

Morgentræning coach H

Klassisk cirkel med lidt blandede bolsjer; squat, bænkpres, biceps curls, mave, østtysker mfl.. ikke super tungt men er jo også restitutionsuge

Løb

60 minutter roligt.

Har haft haft nogle virkelig pressede dage inkl med masser af koffein og natten til i går vågen ved 2 tiden. I virkeligheden praktisk fordi jeg så kunne nå en masse ting jeg manglede men selvfølgelig kontant afregning i går eftermiddags/aftes, hvor jeg var virkelig træt. Stadig skønt at have programmet og så komme ud i den fabelagtigt smukke og helt grønne Marselisborgskov.

Begyndte så også i går at trappe ned på kaffe indtag, så vågnede selvfølgelig i nat kl 1 med den onde hovedpine. Hmmm ja og drak så selvfølgelig kaffe med weekendavisen indtil jeg faldt i søvn på dejlig cocktail af Ibumetin, Panodil og Vialerg (antihistamin).

Vil gerne have gevinsten af koffein boost på race day og noget siger mig, at det også kunne være godt for min forberedelse/mentale fokus, hvis jeg kunne cutte allerede nu. Ved, at jeg har haft gjort det før men også, at det var et voldsomt savn. Ja og sådan er det jo med vores addictions. Vil i hvert fald prøve at finde tilbage til tid med lille morgen bistro og så vand + the resten af dagen.

For at optimere swim task force har jeg shoppet en masse udstyr og er klar til at gå gang i dag.

Ligenu kunne jeg nok bare godt sove middagslur

:rolleyes::shades:

Dejlig Storebededagsferie til boardet :wub:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Ligenu kunne jeg nok bare godt sove middagslur

:rolleyes::shades:

Well og endte faktisk bare med at sove fredag som i NUL træning og komplet restitution. Havde i forvejen nok fornemmelsen af, at det boost som de andre restitutions uger har haft givet mig, somehow var meget lang tid om at indfinde sig :omg: :dropjaw: Ja og siger jo også noget om, at programmet for alvor begynder at vise tænder nu og at det er et meget vildt projekt, jeg har haft besluttet mig for at rode mig ud i. Er vel som et bjerg, der syner meget større når først du kommer tæt på. Må stadig erkende, at jeg aldrig havde fået trænet så meget, eller flyttet mig, hvis det ikke var for drømmemålet, så er stadig win/win ligegyldigt, hvor langt jeg når i Nice.

Træning d 1.5

0

Træning d 2.5

Svøm

60 minutter med en masse udstyr og teknik svøm. Fokus må og skal være, at jeg mister balancen i forbindelse med vejrtrækning, saksesparker og pløjer hovedet tungt igennem vandet. Skal finde en Skipper Skræk mundattitude med kun lige at suge luft ind igennem den yderste del af munden. Meget andet kan selvfølgelig optimeres men tror absolut, at tilte ting er det mest påkrævede.

Grundlæggende et dejligt pas.

Træning d 3.5

Løb

Distance 2 timer og 58 min. 32.5 k

Meget meget smuk og dejlig tur i solen med kig ud over blåt hav og grøn bøgeskov. Løber igen lidt hurtigere og var i øvrigt i nye drømmesko fra Brooks, der meget passende hedder Pureflow :hippy: Er træt nu men kunne efter min bedste overbevisning godt have snuppet 10 mere. Om jeg også havde knapt 4 kilometer havsvøm og 180 kilometer bjergcykling i den lille troldekrop.... Lige nu svært at forestille mig men træner videre og i modsætning til vilde skråninger i Marselisborgskoven, så er ruten i Nice jo flad. Tilbagelagde en af de sidste km i under 5 min/k på Strandvejen og det siger jo noget om, at det er lettere, når det går ligeud.

Well går nu ind i en uge, hvor skruen bliver strammet yderligere bla med intensitet (bakkecykling + fartleg), endnu længere pas og fra torsdag (bliver nok reeelt onsdag) brick træning med løb efter cykling. Skal til speciallæge møde torsdag men har nok lidt på reservetanken efter fri i fredags, så triller videre med cykling i morgen, distance svøm tirsdag (i stedet for onsdag) og så lang cykling onsdag. Vil prøve Gadegaards koncept med at splitte det lange pas op, så jeg snupper noget cykling fra morgenstunden og så resten om eftermiddagen plus løb. Ja og så fri torsdag, løb + svøm fredag, svøm lørdag og så lang løbe tur søndag; 3 timer og 20 minutter :headphonedance::clown2::surrender:

Tør ikke kigge på ugen efter lige nu men må tage det et pas ad gangen. Ain't over eller noget

:heartpump: :freaked:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.5

Bike

1 time + 30 minutter, Hills workout tema. Således ca 10 minutters opvarmning og så ca 10 små peaks, derefter rimeligt roligt. Pulssnit 76 %. Opdagede faktisk hjemme, at jeg kun skulle have cyklet i en time og 20. Well er stadig kort, kort. Ben egentlig ganske gode. Kaffen gjorde godt i morges ovenpå en meget god nats søvn.

I morgen coach H og så 1 time og 15 minutters distance svøm. Overvejer at medbringe våddragt, så jeg bare kan svømme uden at blive kold.

Søde drømme - ain't over :hippy: :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.5

Morgentræning coach H

En del sidebøjninger og anden core træning + lidt KB squats

Havde våddragten i tasken men kunne pludselig mærke, hvorfor at der er hviledag på 2. dagen efter lang løbe tur, for kroppen er træt.

Kartede også lidt rundt i nat, sokker af og på, altandør åben/lukket men endte med at sove en time for længe, så lidt hektisk morgen.

For de næste dage har jeg besluttet mig for at holde mig tæt til program med undtagelse af, at cykeltur torsdag bliver kortere end laang. Triklubben har annonceret åbning af åbenvandstræningen fra på lørdag :cold:

Bestilte i går neopren sokker + handsker men holder mig nok alligevel til svømmestadion på lørdag.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 6.5

Svøm

60 minutter med Århus 1900 tri fra morgenstunden

Var tidligt vågen og lykkedes mig både at få skrevet god arbejdsmail og få lyst til at tage til trisvøm kl 6. Klart lidt nervøs men gik selvfølgelig fint med lutter søde mennesker og klart noget mere kick i kroppen. Well nu har jeg jo altid bare været en lille motionstrunte men kunne virkelig godt lide den fokuserede stemning på svømmestadion.

Dejligt at have trænet fra morgenstunden. Også dagen hvor jeg fik mig vejet og startet Madlog brug op. Håber, at jeg kan bruge panikken ved, at der kun er 7 uger til drømmemålet til lige at få strammet op på kosten.

Ellers sent fra hospitalet. Synes, at det gør lidt ondt i ene side af halsen. I morgen møde og umuligt for mig med langt cykelpas. Overvejer svøm i morgen + fredag og så let cykling lørdag + løb, inden langt løb søndag. Ikke helt optimalt men var meget tilfreds med at klubsvømme i dag. Alt tæller.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 6.5

Var tidligt vågen og lykkedes mig både at få skrevet god arbejdsmail og få lyst til at tage til trisvøm kl 6. Klart lidt nervøs men gik selvfølgelig fint med lutter søde mennesker og klart noget mere kick i kroppen. Well nu har jeg jo altid bare været en lille motionstrunte men kunne virkelig godt lide den fokuserede stemning på svømmestadion.

Jeg morgensvømning om tirsdagen, men synes ikke 1900 er der? Hvor svømmer I henne?

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share