Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Sejt du hoppede ud i det (ganske rædsomme møgvejr).

Cool med store frontal lapper :tongue:

Mange tak cykeltrold Gregers og ja ved ikke helt om de store frontal lapper altid er en fordel :innocent:

Any how Update .. syntes godt nok, at der har haft været fart på de sidste dage men er på nogle måder også meget rart. Har i hvert fald haft været meget træt og sovet tidligt :sleeping:

Starter bagfra

Træning d 19.9

Yoga

1 dejlig times strala fra morgenstunden i Yo studio :cheer: Superlækkert

Senere i dag halvanden times løb

Træning d 18.9

BIke

45 minutter indendørs pulssnit 78 % af max. Tidlig morgentræning med plan om eftermiddagsyoga men dagen blev lidt kaotisk og så havde jeg tilgengæld tid til improviseret sushi hygge med søde miss Betty Boop, der tidligere huserede her på MOL

Træning d 17.9

Morgentræning coach H

Tempocirkel fra helvede trillet igennem x 4 med gode funktionelle øvelser; 1 bens TRX burpees, hop op på skammel, kasten og griben bold i squat agtig øvelse + snatches, KB swings, østtysker og armbøjninger.... huuhhh og lige som jeg syntes, at jeg følte mig sej, ja så fik jeg besked på godt lige at kunne sætte tempoet op, tage nogle flere etc etc :cooldance: Lige som det skal være når det er bedst :cheer:

Løb

38 minutter, nice & quiet

Træning d 16.9

0

Oplægget 2 timers cykling og mine intentioner var de allerbedste om at komme på landevejen og nul klippen hæl og tæer med indendørs spinning :4goodbye::sneaky2::dry: Ovenpå en lang dag inkl speciallæge møde og halvgustent aftenvejr var jeg bare så træt og ikke engang tanken om konvertering til løbepas kunne få mig ud af starthullerne. Well der er dage, hvor følelsen skal trænes væk og dage, hvor der nok skal lyttes :chicken:

Træning d 15.9

Løb

30 minutters morgentur - skønt

Svøm

30 minutter, noget mindre end oplægget på en time men meget bedre end ingenting

Træning d 14.9

Morgentræning coach H

1 h, tung træning!!!! :firebounce::showoff::cooldance:

Bike

45 minutter, 83 % af max. Mega fed time. Var også meldt til Bodyflow så skulle være gået tidligt men trængte mere til zen følelsen ved at fyre den af og så komme direkte i et varmt brusebad og få sveden skyllet af....

Well that´s it ... måske nu perfekt timing til at få noget sol på næsen!!

Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Vi er nogen, der finder store, spændstige, struttende... frontallapper slemt tiltrækkende.

:wub::shades::laugh: Hæ hæ I to :4trumpet: pls pls enlighten mig på, hvem det postede geni er og ja jeg har i hvert fald flexet los lobos frontalos to the max :4flex: de sidste døgn - "strange things did happen here" omend mest på job.

Træning d 19.9 - fortsat

Løb

Distance 1 time og 29 minutter i lunt og smukt efterårsvejr ud mod Moesgaard.

Følger i øjeblikket den første måned af IM programmet, der ellers starter d 17.1. 16. Planen at trille det igennem de næste måneder dvs med den gode variation og feeling for skabelonen, som jeg genkender fra i vinters/foråret. Føles godt og rart med strukturen og så er det overkommeligt.

Sweet dreams til boardet :heartpump:

edit: poster også lige et klip fra i søndags, hvor man kan se de store bølger

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2015/09/13?video_id=60978&autoplay=1

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

....det er også en fantastisk dag at starte programmet på .... :shades:

(glæder mig til at vi snart skal ses ! )

TRAMP !

Det er det søde og jeg glæder mig også :wub:

Træning d 20.9

Yoga

60 minutter, Vinyesa med super instruktør Lisbeth i Yo Studio

Svøm

38 min, lidt kortere end oplæg på 45 minutter men nærmer mig

Også 45 minutters cykel i følge program men det putter jeg ind i morgen tidlig, for har en del ting at nå i dag.

Er i gang med et større oprydningsprojekt

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

What? Du er ikke bekendt med Finn Nørbygaards samlede værker? :laugh:

Han er ellers altid sjaw ... eller noget ... :4trumpet:

:laugh::laugh::laugh::4trumpet: Tusind tak for et godt grin ovenpå for mange dage borte fra loggen og ja havde nået at tænke på Nørbygaard men kunne ikke helt finde koblingen til det med frontallapperne :wub:

Anyhow update , hvis jeg overhovedet kan huske noget. Nødt til at starte bagfra og det også selvom, at det ødelægger beretningen fra retreat lidt :rolleyes::ninja:

Er blevet mega forkølet/skidt og det formentlig som følge af yoga i lidt for dårligt opvarmet lade + flere der hostede og harkede. Bortset fra det en fabelagtig skøn oplevelse på Samsø. Virkelig dejligt.

Træning d 29.9

0

Var tilmeldt yoga men følte mig bare så skidt da jeg trillede hjem

Træning d 28.9

Morgentræning coach H

1 h

Masser af skulder og overkrops træning, tungt og superfedt

Yoga

75 minutter i Yo Studio

Barre træning

60 minutter i Yo Studio

Nok noget af det hårdeste træning jeg har haft prøvet længe og super super fedt + sjovt. Masser af bevægen sig til musik og så benhård udholdenhedstræning for masser af små muskler i baller + lår + lægge AVS AVS AVS

Træning d 27.9

Yoga

Ca 2 timer alt inkl på retreatets sidste dag.

Bike

Ca 30 k Hou-Aarhus på tungt belæsset bycykel i helt kanon vejr. Gode transport kilometre og godt overgangs pas mellem masser af fællesskab/hygge og en mere aLoneliness baseret søndags stund.

Træning d 26.9

Yoga

Ca 2 x 2 h fordelt over først en morgensession og senere på dagen en eftermiddagssession. Er svært at forklare, hvordan, at det somehow bare er noget af det mest fantastiske at dyrke yoga på den måde over flere omgange men det er bare virkelig dejligt.

Løb

1 time og 20 minutter, lidt mindre end oplæg på 1 time og 40 men var nok også lidt kvæstet af al yogaen og timingen med at løbe lige efter brunch. Anyhow super smukt vejr og smukke smukke sights på Samsø mellem Tanderup og vejen mod Nordby inkl flot kig ud over hav + marker.

Træning d 25.9

Bike

53 minutter, gennemsnitspuls 83 % af max

Yoga

1 h, dejlig men også halvkølig aftensession i laden under stjernerne på hvad der endte med at være en lang men alligevel god dag.

Træning d 24.9

Løb

30 minutter fra morgenstunden

Barre

1 h

Træning d 23.9

Bike

45 minutter, gennemsnitspuls 81 % af max

Bodyflow

1 h

Sygt lang dag med meget tidlig opvågnen, ligesom flere dage i sidste uge, møde på Skejby, symposie og derfor perfekt afslutning at nå til flow

Træning d 22.9

Yoga

75 dejlige minutter hos S

Løb

30 minutter, gennemsnitspuls 74 % af max

Træning d 21.9

Bike

45 minutter, snit puls 77 % af max

Yoga

75 minutter, Yo Studio

Barre

1 h Yo Studio - super fedt

Well that´s it & that´s that. Lige nu er jeg jo komplet grounded men må se, hvor hurtigt jeg kommer på benene igen.

Søde drømme til alle :wub:

Link to comment
Share on other sites

Rødvin virker rigtig fint, som Henrik S. skriver :beer::rolleyes: god bedring BTW :)

:smilerock::laugh::rolleyes::shades: :hippy: Tak begge to og jeg er glad for at læse, at din indre yoga dæmon stadig er på vej ud af træningsskabet kære Henrik :hippy: + stor respekt for de ekstremt tidlige morgen træninger Freshwarrior :1356: Jeg føler mig nærmest som et B menneske i sammenligning :blush:

Well er heldigvis gået fremad med helbredet men nåede at have en enkelt dag hjemme i går og 3 hele dage fuldstændig uden træning :unsure: :annoyed: :w00t: Strange but nødvendigt.

I dag overlevede jeg så job og nåede til skøn yoga. I morgen mere job og håber at kunne nå en lille jog inden.

Træning d 2.10

Yoga

60 dejlige minutter, Yo Studio :hippy:

På mit sygeleje kværnede jeg den meget omtalte "Kvinden i toget" ja og det er faktisk også stærkt underholdende og spændende læsning. Virkelig tankevækkende og stramt komponeret. I den grad en pageturner. Kan anbefales. Nu er jeg gået i gang med bogen "Dukkemageren" men måske jeg også bare chiller lidt med "Vild med Dans" :blush::blush:

Håber snart at være tilbage på træningstrack men må acceptere, at det tager tid.

:hippy: Dejlig weekend og søde drømme herfra

Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.10

Løb

Ca 11 k, super super smuk aften solnedgangstur ud igennem Marselisborgskoven og så hjem langs blikstille hav under lyserød himmel. Havde godt nok meget lyst til lige at dyppe mig ved Ballehage.

Var somehow for træt i morges men ellers faktisk dejligt med vagtarbejde.

Ja og ellers så går mine tanker til alle "Læger uden grænser" ansatte + deres pårørende og efterladte. På den måde frivilligt at kaste sig ud i noget så farligt for at hjælpe andre, ja det har altså min dybeste respekt. Og jeg må også erkende, at jeg ikke selv ville have modet. Synes så meningsløst når nu koordinaterne for hospitalet var kendt. Mange farer der lurer.

Fortsat god weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.10

Yoga

60 dejlige minutter Yo Studios

Svøm

30 minutter, gik overraskende godt med vejrtrækningen ovenpå sygdom + med balancen i vandet. Stadig langsomt langsomt og tror, at jeg vil prøve at få flere og så lidt kortere pas ind i løbet af ugen. Tror simpelthen, at 4-5 pas er nødvendige for igen at få antydningen af vandføling og rykken nogen steder. Når det ikke er en hel time, så er det også lettere lige at passe ind, fx ovenpå yoga tirsdag.

Ellers var dagen i dag scary stuff med hop op på vægten. Vidste godt, at der var røget lidt på men slet ikke så meget :happy::omg::lolabove: :freaked: Well, ved hvad der skal til og meldte mig i går til bootcamp i YoStudio fra d 3.1 og 8 uger frem. Dog vil det være for sent i forhold til IM og for kort i forhold til at nå i mål, MEDMINDRE, at jeg virkelig tager skovlen i den anden hånd nu og begynder at tage mig selv alvorligt. Som evt læsere af loggen vil vide, så er det jo ikke fordi, at jeg ikke rører mig :hehe::headphonedance: men får nok i perioder trøste/hygge spist for meget. Dagene ovenpå for lidt søvn bliver i for høj grad tilbragt med sødt og salt i for store mængder. Time for a change. Har desuden allieret mig med Gretchen Rubins vane ændrings bog "Better than before" og ved jo hvad der tidligere har haft virket; Madlog, holden mig selv fast, ikke give op fordi jeg lige misser en dag, masser af vand, etc etc etc.

I bund og grund nænsomhed og kærlighed til mig selv, snarere end selvsabotage. Gøren noget andet når sukkerdjævlen larmer på min ene skulder :innocent:

Nå i morgen allergi vaccination og allerede der kan jeg jo godt blive lidt udfordret :surrender:

Nå har så meget at være taknemmelig for og ved hvad jeg skal :heartpump::headphonedance:

Fortsat dejlig solskinssøndag til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

måler du altid din svøming i tid i stedet for at logge hvor langt du har svømmet? :)

ikke en kritik, er blot nysgerrig.

Tak for nysgerrigt kig ind i loggen DB. Spørgsmål inkl kritiske og besøg i det hele taget er altid velkomne. Min Ironman træningsprogram var bygget op med tid + intensitet, snarere end distance og ja somehow var/er det bare sundt for mig = fokus på at gennemføre de planlagte pas, snarere end at slå mig selv oveni hovedet, hvis noget ikke er langt/hurtigt nok. Bruger dog også puls meget og har distancerne for mig selv via Garmin inkl svøm. Lige nu er svømme fokus dog i høj grad på at ligge stille i vandet og ikke kæntre, som en anden færge i havsnød :hippy: stay strong herfra

Link to comment
Share on other sites

Spændende med boot camp - jeg går i tænkeboks om jeg skal joine.

Tak søde og ja er spændt på at høre, hvordan du har haft det ovenpå i går. Sushi og hygge godt som altid :hippy:

Update

Træning d 5.10

Morgentræning coach H

Manisk - Eleiko - mandag med dødløft, bænkpres + squat + nogle andre vilde ting. Ingen pullermuse effekt - kun benhård coach, no mercy og ja er så godt men også hårdt.

Yoga

1 time Yo studio

Barre

1 time Yo studio

Træning d 6.10

0

Havde både pakket yoga og svømmetøj men lang arbejdsdag, svære ting og var bare træt

Træning d 7.10

Spin

45 minutter fra morgenstunden, gnsn puls 82 % af max og.fornemmelsen af masser af power i benene.

Shape

1 time Yo studio, troede at det var lidt stræk/core agtigt men var så super vild træning og næsten værre end barre, fordi der også var meget puls i det.

Barre

1 time Yo studio featuring søde og seje dansemus aka miss Spinderella.

Træning d 8.10

0

Efter at have været meget vågen i nat, endte jeg med at sove over mig og somehow slå vækkeuret fra. Ved ikke om gårsdagens influenza vaccination oveni mandagens allergi ditto, måske var lige i overkanten.

Kom i hvert fald ikke til morgentræning og har tilbragt eftermiddagen i godt selskab....

Overvejede aftenjog men bliver ikke. Trænger til at sove men skal tilgengæld op i morgen.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 9.10

Spin

45 min gnsn 86 % af max = i god overensstemmelse med fornemmelsen af rigtig meget power i benene. Følelsen af virkelig at kunne træde nogle watt og også uden at blive vildt forpustet, masser af luft i lungerne. Spændende.

Yoga

60 dejlige eftermiddagsminutter i Yo Studio. I dag endte jeg med både at stå på hovedet, på hænder og på underarmene. De to sidste dog med let støtte/balance. Fedt :wub:

Nå nu vaske træningstøj, så jeg kan være klar til i morgen. Må prøve ikke at sove for tidligt for er lidt træt af natteroderi.

Ellers både spændende Everest film coming up med bjergven C i morgen og svøm med trisild J + hygge søndag.

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.10

Yoga

60 minutters strala strong. Meget dynamisk og svedig klasse i Yo studio. Var igen oppe i håndstand med støtte. Absolut bedst var dog et af de forsøg, hvor jeg selv prøvede at sætte af med det ene ben, mens det andet i forvejen var oppe i luften. Følelsen af at nå højt nok op og samtidigt langt nok frem med hofterne stablet ovenpå skuldrene. Well er ikke tilfældigt, at inversions drager folk og fx havde jeg aldrig forventet, at hovedstand nogensinde kunne føles så easy peasy som den gør. Sky is the limit.... :hippy: Igen kan jeg dog også mærke, hvordan især mit venstre håndled, som jeg engang brækkede på bambi vis i Utterslev Mose, liiige skal øffe lidt og gøre opmærksom på, at det ikke er helt vanligt at bære hele troldekroppen, sammen med højre.

Ville egentlig også gerne have løbet men har haft brugt tid på shopping og rengøring. Kan også mærke, at ugen har haft været lidt vild ved kroppen og især mine lægge var fuldstændigt tilsyrede i går. Når jeg strækker mit venstre ben i en retning summer det i min fod og et lille område nede på højre hæl har ultra kort haft givet små stik. Alt sammen gode tegn på, at den anderledes træning får fat i andre og flere små muskler end dem jeg vanligt bruger. Glæder mig til meget mere træning.

Dejlig weekend til boardet fortsat :heartpump: i aften Everest film

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Er den værd at se?

Godt spørgsmål superløber. Jeg tror absolut ikke, at det er en film, som jeg vil anbefale til hvem som helst. Men for glade bjergtosser/interesserede, ja da tænker jeg da absolut, at den er seværdig. Min oplevelse formentlig præget af, at mine bjergdrømme netop tog fart da jeg i sin tid læste både Lene Gammelgaard bog om bestigningen, eller nok mere væsentligt, Jon Krakauers "Into thin air", der er en fremragende spændende bog.

Der er nok et eller andet "takes one to know one" glæde over filmen, så jeg ved ikke, om ikke bjergtrolde, måske vil finde den lidt for kedelig, eller for mærkelig.

Well lidt træning er det også blevet til

Træning d 11.10

Yoga

90 minutter hos super instruktør Jan inkl en masse håndstandsarbejde. Jan har også workshoppen på søndag og nu glæder jeg mig endnu mere. Han nævnte også, hvordan at vi skal arbejde med inversions og balance ting for ligesom at lære at stole mere på, at vi kan navigere i og håndtere svære ting. Well tænker absolut, at der er så rigeligt af svære ting i tiden.

Løb

Ca 1 time og 40 minutter. Super super smuk tur i Marselisborgskoven

Træning d 12.10

Morgentræning coach H

Tempo cirkel turkish get ups, østtysker, bold squat, burpees men jeg var max kvæstet. Virkelig kvæstet. Skal bare sove meget mere i løbet af denne uge/weekenden for er simpelthen så waisted.

Meldte også fra til eftermiddags barre men fik dog lidt yoga med

Yoga

60 minutter Yo studio meget dejligt

:hippy: søde drømme

Link to comment
Share on other sites

:poking::hehe:

:wub: Hej smukke og ja har vist haft knebet lidt med updates :rolleyes::shades::ninja: Meget udfordrende dage ..

Well here goes, er vist nødt til at tage det bagfra for at kunne huske

Træning d 21.10

Spin

45 minutter, 85 % af max, virkelig god træning.

Træning d 20.10

0

Var både vågen fra meget tidligt mph morgenløb + tilmeldt forskellige yoga hold :rolleyes: men endte med først bare at sove lidt længere og sidenhen at være på hospitalet til sent og få ordnet nogle praktiske ting på vejen hjem, inkl forsåling af støvler, der heldigvis kunne gøres hurtigt.

Træning d 19.10

Morgentræning coach H

1 h

Bodyflow

1 fabelagtig dejlig time

Træning d 18.10

Løb

11 k

Dejlig aften løbe tur i skov og hjem langs vandet

Yoga

2 timers workshop først med hofteåbning og dernæst inversions = hoved, arm og håndstand. Super fedt og kan mærke, at det går meget bedre med selv at komme op men står selvfølgelig ikke helt uden støtte. Tror, at jeg skal i gang med at prøve op ad væggen herhjemme.

Træning d 17.10

Yoga

60 minutter i god blanding af dans/yoga

Var også tilmeldt barre time men var åbenbart helt blobbet ud fra morgenstunden

Overvejede cardio men sov bare en meget lang eftermiddagslur i min seng

Træning d 16.10

Spin

45 gode morgenminutter, snit puls 84 % af max.

Tror ikke, at der var noget eftermiddagstræning

Træning d 15.10

Morgentræning coach H

Tung torsdag, 6 klassiske øvelser, 6 gentagelser, 6 runder FEDT :wub:

Barre træning yo studio

1 dejlig time

Træning d 14.10

Morgenspin

45 minutter

Tror ikke, at jeg nåede mere den dag

Træning d 13.10

0

Tror at det var en nul dag...

Nå der skal godt nok ikke gå så længe inden jeg opdaterer næste gang. Mangler noget svømning men meget tilfreds med kvaliteten af mine pas. Glæden ved træningen.

Har også haft spist sundere :wub:

I dag så tid for at overgive mig til MTB = forhåbentligt masser af gode udendørs cykelkilometer på rammen vinteren over :bowdown:

Søde drømme til boardet, mere coach H i morgen tidlig og tror, at det bliver en gentagelse af 6, 6, 6 omend med tungere vægte for kunne godt mærke, at coach var lidt skuffet over, at vægtene vist var blevet lidt for lette - læs jeg var ikke helt i knæ. Well skal nok blive revanche tid for os begge i morgen

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.10

Morgentræning coach H

1 h

Rimeligt stilfærdigt men fik alligevel svinget rundt med nogen KB og nåede at blive træt

Ballettræning

1 h - Yo studios

Min første ballettime :wub: Komplet begynder niveau med gennemgang af positioner fra 1. til 5. og så en masse sammensatte øvelser ved barren. Den almindelige barretræning føles efterfølgende som en lise fordi, at det somehow mere er udholdenheds/muscle work.

Masser masser af svære detaljer, disciplin og koncentration og svære moves på fransk i den rigtige ballettræning... gotta love it. Mere fransk feminitet coming up på næste torsdag :wub:

Yoga

1 h ashtanga inspireret Arvin klasse i Yo Studio

Træning d 23.10

Bike

45 minutter, pulssnit 85% af max

Yoga

1 h Yo Studio

Herefter tilbage til hospitalet for meget mere arbejde

Træning d 24.10

Barretræning

1 h Yo studio

Shape

1 h Yo studio

Yoga

Strala strong 1 h Yo Studio

Helt vidunderlig formiddag men godt nok meget træt bagefter og snuppede en meget lang eftermiddagslur inden hyggelig middag hos en god veninde

Træning d 25.10

Løb

1 smuk og dejlig time + 34 minutter. Hørte "Best of Delerium" der også ledsagede mig på mange af mine lange ture i foråret. Fandt et slow motion klip fra svømme starten i Nice og kan blive helt imponeret over, at jeg faktisk kom igennem inkl cykelturen.

Hvis evt læsere undrer sig over, hvad ballet har med IM at gøre, så tænker jeg, at det er fuldt forståeligt men må erkende, at jeg kan mærke, at jeg bliver stærkere og stærkere + mere atletisk, så det har oplagt en eller anden plads men skal selvfølgelig have puttet mere svøm på programmet, så jeg ikke bliver helt vandsky.

Har indrettet mit eget lille håndstandshjørne i min lejlighed og lykkedes mig i dag fint at komme op omend med fødderne på væggen og altså tyngdepunktet forskudt for langt fremad. Bare mere og mere træning nødvendig og ved at både modet og balancefornemmelsen i det, vil hjælpe mig til at stole mere på mig selv når det kommer til de vilde nedkørsler.

Har droppet MTB planer og ser frem til at få lukket cykelpusher gate, forhåbentligt en af de næste dage :innocent::violin: :hippy:

https://www.youtube.com/watch?v=OZA94DD5gKg&feature=youtu.be

Fortsat god weekend til boardet :hippy: :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share