Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Jeg har en tilståelse: jeg så din fremragende fremlæggelse i Vejle (dagens højdepunkt). Jeg havde besluttet mig for at det måtte være dig (petite og pæn afdelingslæge i onkologi fra Aarhus, der lignede dit profilbillede og med billeder fra en balkon i Nice på FB 😊) Men fik ikke taget mig sammen til at komme ned og sige hej, da jeg allerede havde besluttet mig for at skulke fra det efterfølgende oplæg pga sygt yngel, og jeg ikke ikke kunne se mig ud af, at mase mig igennem den kødrand af kagespisende sundhedspersonale, der adskilte os 😕

Men igen, så var det et super oplæg, og flere omkring mig, var enige i, at du lød meget sympatisk 😊

Edited by jsc
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en tilståelse: jeg så din fremragende fremlæggelse i Vejle (dagens højdepunkt). Jeg havde besluttet mig for at det måtte være dig (petite og pæn afdelingslæge i onkologi fra Aarhus, der lignede dit profilbillede og med billeder fra en balkon i Nice på FB ) Men fik ikke taget mig sammen til at komme ned og sige hej, da jeg allerede havde besluttet mig for at skulke fra det efterfølgende oplæg pga sygt yngel, og jeg ikke ikke kunne se mig ud af, at mase mig igennem den kødrand af kagespisende sundhedspersonale, der adskilte os

Men igen, så var det et super oplæg, og flere omkring mig, var enige i, at du lød meget sympatisk

:blush::blush: :hippy: :4winkkiss: Mange tak strong man :showoff: Dejligt at læse, at du oplevede det sådan. Yeah og om nogen, så har du jo en inside viden om mit crazy liv, søvnløse nætter og stressede dage med toughe deadlines, bla pga det omtalte projekt. Well og er nok også derfor, at jeg var/er glad for, at rigtig mange syntes, at de kunne bruge det til noget og kom forbi med spørgsmål/feedback. Ville dog MEGET gerne have sagt hej til dig, når nu at lejligheden så helt uventet bød sig!!!! Jvf også den uskrevne regel om at "I´ll show you mine, if you show me yours", når nu du sådan tracker mig live/på fb. Men hæ hæ godt gennemskuet, at min fb profil selvfølgelig flyder over med Nice :4goodbye:

Ja og apropos crazy liv, så var jeg godt nok waisted i går. Fik lidt fra hånden men var super super træt. Startede dagen med rutinebesøg hos læge inkl snak med rigtig rar og lyttende sygeplejerske. Bla spurgte hun mig om, hvorvidt jeg dyrkede lidt motion :firebounce: Ja og også en masse anden snak inkl om job etc etc og alt sammen noget, der i høj grad lagde sig i forlængelse af mange af de tanker, som jeg pusler med i øjeblikket. Tanker om, at jeg bare har brug for mere ro. Ro til at sove, ro på mange fronter, overblik over kalenderen, yoga stræk, ro på mad. Er ved at læse Sofia Mannings bog "Mit hemmelige forhold til mad" og finder den meget inspirerende og desværre også rammende i forhold til et langt liv, hvor jeg har haft været på den ene, eller anden kur. Al træningen, mere hård træning, langvarig udholdenhedstræning, flere syntetiske energi produkter undervejs etc etc.

Lige i øjeblikket flyder MOL jo over med Ironman træningslogs og det er jo ikke sikkert, at de samme MOL boere kigger med her. Jeg er selvfølgelig ikke interesseret i at skræmme evt læsere, men for mig har Ironman træning ikke været en vej til gode madvaner. Det har netto ikke været en god vej til at finde ro og velvære. Det, der var godt var strukturen, alsidigheden og det at få arbejdet kroppen godt igennem men til et vist punkt. Taler naturligvis kun for (og måske endda til) mig.

Jeg kan mærke, at to af mine allervigtigste mål lige nu er at få tilstrækkeligt med søvn og at få et mere normalt forhold til mad. Sofia skriver meget om en metode, der har haft hjulpet hende, nemlig 3 daglige måltider, også inkl dessert nogle gange i ugen. Men altså væk fra den konstante snacken og så tilgengæld nogle ordentlige og gode måltider. Væk fra at belønne mig selv, trøste mig selv, hive mig selv op når jeg er træt/uoplagt med mad. Ja og på den måde behøver jeg så måske heller ikke længere at træne en vis legemesdel ud af bukserne for at holde en god form. Tværtimod så kunne det være, at mine led løsnede noget mere op, således at yoga og ballettræningen kunne tages til et nyt niveau. Kommer naturligvis ikke til at holde op med at træne. Vil gerne både løb og svømning men samlet ikke mere end et par timer om dagen inkl yoga. Ikke de helt lange og udmarvende pas, der også trækker tid fra alle de mange projekter, som jeg bare må erkende, at jeg har gang i. Heldigvis er de mere spændende end længe og også derfor, at det er tilfredsstillende, som i den forgangne uge, faktisk at kunne pusle med tingene i flere timer ad gangen og ikke hele tiden bare være tvunget til at skulle nå det hele på den halve tid.

Nå til de sidste dages træning

Træning d 4.12

Yoga

60 dejlige minutter og sov virkelig godt i nat ovenpå det

Træning d 5.12

Barre

60 minutter

Shape

60 minutter

Begge klasser super dejlige og hårde. Elsker at komme i kontakt med de mange små muskler rundt i baller, inder + baglår og få spændt godt op i core.

Nu en masse husalfeprojekter, noget opfølgning på diverse projekter og så besøg af god veninde i aften :4mewantfood:

Dejlig weekend til boardet :cheer::4winkkiss::nissetunge: Kan i øvrigt ikke huske, hvornår det er, at vi får julestemning på MOL. Måske, at det først er de sidste dage før jul :rudolph:

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Ja, viste godt det var lumpent og ærgrede mig også på vej hjem.

Jeg må arrangere en studietur til Aarhus, så vi kan komme op og se jeres projekt på nært hold 😊

Jeg tror det er en rigtig god idé, at nyde tre daglige, ordentlige måltider, og så skære ned for al den snacken man er forfalden til, når man spiser let til hovedmåltiderne. Inklusivt en dessert, vin til maden mm når lejligheden byder sig. Det er jeg selv begyndt at erkende nok virker bedst for mig og jeg har vist stort set de samme issues som dig, tror jeg..

Link to comment
Share on other sites

Ja, viste godt det var lumpent og ærgrede mig også på vej hjem.

Jeg må arrangere en studietur til Aarhus, så vi kan komme op og se jeres projekt på nært hold

Jeg tror det er en rigtig god idé, at nyde tre daglige, ordentlige måltider, og så skære ned for al den snacken man er forfalden til, når man spiser let til hovedmåltiderne. Inklusivt en dessert, vin til maden mm når lejligheden byder sig. Det er jeg selv begyndt at erkende nok virker bedst for mig og jeg har vist stort set de samme issues som dig, tror jeg..

:hippy: God idé og jeg afslører gerne noget inside projekt information over en kop god mokka :4smartass::innocent:

Jeg var sikkert også endt med at gå glip af dagens sidste foredrag, hvis vi først var gået i gang med at tale træning mv mv mv :headphonedance:

Og ja du må have nøjagtig det samme med en presset hverdag, vagter og så endda de to små :clown2: Foreløbig er jeg jo kun lykkedes med at holde liv i 2 ud af 3 ekstremt hårdføre potteplanter, der i følge blomsterhandler var noget nær udødelige. Well not in my hands :heartpump:

Træning d 6.12

Yoga

2 timers core workshop med super ashtanga trold Jan og søde med yogier. Masser af ekstreme øvelser med klods mellem lårene og gliden rundt på tæppe i stedet for måtte. Målet for alvor at connecte med Mula og Uddiyana Bandha = rod og mavelås. Helt uden om handstand kom vi selvfølgelig ikke :heartpump: Very nice og very hårdt anyhow

Svøm

1000 m, nice & quiet. More to come. På Svømmestadion mødte jeg selvfølgelig triklubbens grand old woman G, der straks prøvede at snakke mig ind i et andet langdistance tri stævne men føler mig nu (for nu) ret afklaret med i højere grad at være en lille yoga/dansemus i en periode :innocent::heartpump:

Nu masser af skrivebordsting, som jeg skal have styr på. Ni dage til sidste men nok også sværeste deadline inden jul. Plus, at jeg skal være mere rolig og relaxed + mindre presset i løbet af dagene på job.

Madmæssigt spiste jeg godt nok lidt ad gangen i morges, da jeg tiltrængt endte med at småblunde en del og så ikke ville proppe mig inden workshop. Nu har jeg fået sen frokost/tidlig aftensmad med laks, coleslawsalat og cashewnødder + nogle enkelte lakrids med jordbær fiduser fra Bülow.

God uge og søde drømme til boardet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.12

Morgentræning coach H

1 h, rolig træning, ikke helt på toppen. Dog øm i baglår og baller ovenpå core yoga workshoppen

Yoga

75 minutter i Yo. Masser af søde mennesker og god energi

Købte gode supper i Føtex da jeg efterhånden syntes, at det gjorde rigtigt ondt i halsen

Træning d 8.12

Yoga

75 minutter, danZen med Adora = god blanding af dans, yoga og good energi

Synes efterhånden mere, at jeg hoster ting op langt nede fra end egentlig har ondt i halsen. Håber, at det er på vej i den rigtige retning. Nok ikke helt mærkeligt ovenpå de sidste pressede uger, så skal bare prøve at blive hurtigt frisk til næste uge. Håber, at jeg er frisk på lidt mere puls til Shape i morgen men foreløbigt skønt at have sovet godt de sidste to nætter.

Søde drømme :wub:

Nb i morges kl 6 puslede det iøvrigt udenfor døren og så stod jeg op til en pakke fra Saxo :wub: Godt nok en bog jeg selv havde bestilt men føltes unægteligt, sådan lidt julekalender overraskelses, nissen har været på spil agtigt :rudolph::Mrs_Claus::newyear:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 9.12

Yoga

Morgen strala energize 60 min

Lidt vågen i nat, så ikke super oplagt fra morgenstunden men besluttede mig for at tilbringe dagen i skiftevis yoga outfit og så blåt smølfetøj på hospitalet. Så på den måde behøvede jeg ikke at pakke en hel masse. Virkelig virkelig dejlig yoga oplevelse med super god energi og masser af ro indeni resten af dagen - very nice :wub: :hippy: & needed.

Barre

60 minutter. Also very nice.

Hoster som en anden, ja hvad ved jeg, men er bortset fra det rimeligt velbefindende. I hvert fald for god til at være hjemme. Kan dog godt være, at jeg bliver nødt til at vælge nogle stille dage henimod weekenden = taking care of my self. Har købt en masse (forhåbentlig) gode bøger i dag, så nu ved jeg godt, hvad juleferien skal bruges på.

Søde drømme til boardet :Mrs_Claus::Mrs_Claus:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.12

Ballet

60 minutter.. niveau absolut opgraderet med forholdsvist kortere tid ved barren og så masser af gulv øvelser, piurette træning og kombinationer. På mange måder var det nok lettere at gå efter den sk.. IM end at forvandle, forsøge at forvandle min lille tonse/trolde krop med nærmest helt fixeret hofteparti, til ballerina. Well omvendt så viser ballet og yoga træningen mig også netop, at jeg somehow er på rette spor og at det er godt for mig at komme i kontakt med nogle andre muskler og moves

:Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus:

Yoga

60 dejlige men hårde minutter...

Lidt vågen i nat og faldt så i den dejligste søvn, så endte med at opgive morgentræning da vækkeuret ringede kl 5 og i stedet sove mere. Giver bare en helt anden dimension til dagen.

I morgen bliver jeg vist så nødt til at komme tidligt op men så er det jo også weekend. Dog bliver en komplet fri en af slagsen men om en uge, så er juleferien meget nær :newyear:

:nissecool::nissecool: Søde drømme her fra lidt mindre hostende mig

Link to comment
Share on other sites

Træning d 11.12

Yoga

75 minutters Yang/Yin class i Yo. Very Nice.

Endte med at sove over mig i morges men om ikke andet udtryk for, at roen igen fandt mig i nat.

Masser af udfordringer...

Bliver nødt til at få de næste dage med i koncentration :omg::omg::omg:

Skulle have været til julefrokost i aften men har i stedet siddet og pustet i min nyerhvervede PEP fløjte :4trumpet:

Havde købt champagne til værten, ja og en del af mig trænger snart til nogen bobler og lidt relaxedness... well not yet!!! Not yet.

Note to self: PEP fløjten samler en del savl over tid, der løber ud, når den bliver vendt på hovedet. Er det ikke godt at vide??

:wub::wub: Dejlig weekend til boardet!!

Link to comment
Share on other sites

Champagne til julefrokost?

Der er noget vi ikke har fattet her i provinsen

PS: lækker detalje om PEP-fløjten

Hæ hæ var nu bare en værtsgave men ellers rigtig god pointe :shades: vedr det ekstremt vilde, dekadente og Metropolitanske liv jeg fører her i Århus inkl fredags PEP fløjte savl....... Muhwahhh :4trumpet::wub:

Træning d 12.12

Barre

60 intense minutter med danselærer Adora, der på et tidspunkt artikulerede, hvordan det skulle føles i mine rygstykker og baller under Arabesque, absolut mere Muhwahhh Muhwahhh :wub:

Shape

60 minutter og endnu mere zhe evil has arrived. Tror faktisk, at coach H har fundet sin overmand i Malene mht at sende mig helt til tælling. Diverse øvelser med tæppe for enden af måtten + bold i knæhasen og nogle flere balle øvelser liggende på gulv, meget Jane Fonda agtigt og mærkbart - yffer pyffer :devil::devil:

Havde egentlig planer om en lille jog men tror ikke, at det bliver til mere i dag.

Svær deadline coming up men må bare tage det et slide ad gangen :superman:

:hippy: Fortsat god weekend til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 13.12

Yoga

75 dejlige minutter i Yo

Løb

Ca 30 minutter, nice & quiet men god fornemmelse af, at dans og yoga gør godt for stængerne

Luftveje fortsat noget irriterede men sov rigtig rigtig godt i nat og helt frem til kl næsten 8. Faktisk så længe, at jeg nåede at udvikle regelrette koffeinabstinenser med hovedpine og træt hjerne. Well så meget desto bedre da min hjemmebryggede Espresso kickede direkte ind i CNS og smagte virkelig virkelig godt .....

Fik også en kop instant Nescafé på hospitalet, hvor jeg tilbragte eftermiddagen med puslerier.

Massiv strømafbrydelse i Århus og godt nok mørkt da jeg cyklede hjem.

Nu bad og så noget mere arbejde inden jeg forhåbentlig kan sove i aften. Op til morgentræning.

Søde drømme til boardet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.12

0

Endte med meget tidlig opvågnen, puslen de sidste ting på plads og en spændende job eftermiddag. Var HELT kvæstet bagefter så tog bare noget take away sushi med hjem ved halv otte tiden, inden jeg crashede i min seng.

Træning d 16.12

Yoga

60 minutter, morgen strala, very nice

Barre

40 minutter

Yoga

90 minutter

Dagen blev improviseret lidt anderledes da en af yoga tøserne i yo inviterede mig med til en prøvetime på institut for idræt. Meningen at teste om hun overhovedet syntes, at det var sjovt at undervise, inden hun kastede sig ud i al mulig teacher træning mv mv. Gik rigtig fint og fed oplevelse at være i den store gymnastik sal på instituttet, som jeg ofte har haft kigget på udefra og ovre fra Svømmestadion. Well idræt havde slet ikke duet til mig som fag, men en del af mig ville altså synes godt om bare at kunne træne forskelligt fra morgen til aften. Stod også en del på hænder i forbindelse med de to yoga klasser og i dag til ballet, så slog det mig pludselig, hvor ens det egentlig er. Hovedet op eller ned. Stadig et spørgsmål om at være totalt i kontrol, balance og mega stærk i core :wub:

Sov også som en lille baby i nat ovenpå al den gode yoga :wub:

Træning d 17.12

Morgentræning coach H

60 minutter

Ballet

60 minutter

Igen mere komplicerede moves, spring hen over gulvet, piuretter og svære ting men kan stadig mærke, hvordan de smukke og graciøse moves gør noget utrolig godt for min kropsfornemmelse og ja bilder mig ind, at jeg kan mærke, hvordan det også forplanter sig ind i mit sind.

Yoga

75 minutter, træt men stadig et godt sted inde i mit hoved, hvor tankerne langsomt er bremset op,

I morgen sidste arbejdsdag inden 1 uges ferie. So very nice :shades:

:wub: Søde drømme

Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.12

Yoga

75 super dejlige minutter. Sludrede med nogle af de søde yoga tøser, der er meget opsatte på at lokke mig af karriere ræset og i stedet i nogle måneder bare dyrke yoga + finde inner peace

:wub: :hippy: :newyear::Mrs_Claus:

Well og yogaen har da absolut også en god (og tiltrængt) effekt i form af finden ro og fx i nat sov jeg igen helt fantastisk godt. Plus, at de sidste måneder (nok snarere år) absolut har haft været meget pressede. Meeeen jeg har dog samtidigt også et spændende og meningsfyldt arbejde og stor tiltro til, at der sker gode ting. Vil dog stadig prøve at finde lidt mere balance mellem arbejde + fritid og prøve at undgå at tingene bliver helt så pressede, som på det seneste :rudolph::rudolph:

Nu juleferie. Overvejede lidt en lille jog men masser af hård træning for benene i morgen tidlig, så måske jeg bare skal få gjort rent :Mrs_Claus::Mrs_Claus:

Den gode weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.12

Barre

60 minutter

Fokus på at være afslappet i nakke/skuldre mens resten af kroppen er spændt 100 % op. Udfordrende men helt klart noget, som jeg kan profitere af i alle livets forhold. Oplever absolut, at det går bedre med at holde ben strakte, få dem løftet lidt + holde balancen på tæerne med armene oppe over hovedet.

Shape

60 minutter og endnu mere frømandskorps agtig tortur for nok især baller og lår men også mave/core og vi var sågar også oppe i håndstand, hvilket absolut går bedre og bedre i tiden. Pendler imellem at have fødderne inde ved væggen og når jeg så presser hænderne godt ned underlaget og får fødderne ud i det fri, så mister jeg balancen og benene falder ned mod gulvet. Stadig god god følelse af at sekunderne, hvor jeg balancerer mellem de to positioner bliver flere og flere. Nogle af Malenes mest frygtede øvelser er dem, hvor vi med fødderne glider et tæppe langt væk fra måtten og så samler ind igen, inkl med et ben løftet. Svært at forklare men er stjerne hårdt :devil:

Idag var vi også alle ved at syre fuldstændigt til, da vi med bold i ryggen benbøjede op og ned inde langs væggen.

Stadig super god stemning og masser af søde folk in tha house og især da vi nåede til den sidste time

Yoga

60 minutter, Vinyesa flow. Mere dejlig træning :hippy:

Vil ikke udelukke, at jeg jogger en lille tur men også meget muligt, at jeg ikke gør. Kan mærke, at det løsner rigtig godt op i kroppen, ikke at tonse træne så meget og at det er guld værd i forhold til mine ballerina, feminine moves :Mrs_Claus:

Måske det bare bliver til en lille eftermiddags lur inden besøg hos god ven i aften

Fortsat dejlig weekend til boardet :Mrs_Claus:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 20.12

Yoga

2 timers ashtanga workshop med guidet første serie :wub: Plus fri håndstands leg :clown2::headphonedance:

Meget dejligt og masser af søde mennesker. Har fået tilrettelagt jule halløj, så jeg stadig kan nå en del yoga de næste dage :heartpump:

Løb

Ca 30 minutter. Very nice. Vil prøve at få læst Heckmanns bog (?) og har tilmeldt mig halvmarathon i Århus d 19.6.

Søde drømme til boardet :innocent:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.12

Morgentræning coach H

1 h, balde/ben tema... zhe evil was back. Ved ikke om coach ubevidst havde et behov for at cementere sin position som den ondeste træner men blev i hvert fald hevet igennem masser af squats, walking lunges med tunge KB´s i hænderne, turkish get ups mv mv mv. Allerede i går aftes kunne jeg mærke det dybt inde i balden, ned i baglårene og det er ikke blevet mindre :devil::wub:

Yoga

75 skønne minutter

Fik købt Claus Hechmanns bog og kan se, at det kommer til at passe godt med et 12 ugers grundtrænings forløb og så et 12 ugers forløb frem mod halvmarathon. Absolut mere løb end længe men alligevel overkommeligt og ikke umuligt at kombinere med anden træning. Den lange søndags løbetur kender jeg og så er der et par dage med restitutionsløb + noget mere fart baseret tirsdag og lørdag. Til en start vil jeg tage det meget konservativt mht fart træningen for ikke at blive skadet. Glæder mig til igen at følge et fast program, som var noget af det jeg havde det rigtig godt med i foråret i forbindelse med IM træningen. Også selvom, at jeg ikke nu kunne se mig selv finde plads til de meget lange pas.

Senere i dag yoga og forhåbentlig kunne jeg komme i gang med noget cardio også. Dog lidt bekymrende med en del astma i går og sådan lidt varme/sygdomsfornemmelse i dag. Orker ikke at være syg igen. Lige nu en masse husalfeprojekter og startede dagen med at shine badeværelse gevaldigt op med rens af afløb, nyt brusehoved og nye bruse gardiner, eller hvad de nu hedder sådan nogen - anyhow ren spa :wub::wub:

Link to comment
Share on other sites

Fik købt Claus Hechmanns bog og kan se, at det kommer til at passe godt med et 12 ugers grundtrænings forløb og så et 12 ugers forløb frem mod halvmarathon.

Han har fat i noget af det rigtige med at bygge et solidt fundament. En værdig arvtager til salig Arthur Lydiard. Jeg er i hvert fald tilbage ved børnelærdommen, hvor højintensitetstræning var noget, der kom meget, meget sent i træningsforløbet.

Link to comment
Share on other sites

Han har fat i noget af det rigtige med at bygge et solidt fundament. En værdig arvtager til salig Arthur Lydiard. Jeg er i hvert fald tilbage ved børnelærdommen, hvor højintensitetstræning var noget, der kom meget, meget sent i træningsforløbet.

:hippy: Thx superløber og masser af helende energi herfra og fortsat god vind med løberiet.

Ja og i min verden har det heller aldrig slået fejl, at det er når intervallerne begynder, at mine skader sætter ind. Ja så vil derfor virkelig prøve at komme stille i gang. Har slet ikke rigtig læst bogen endnu men er officielt startet. Vil opdatere med dagens oplæg og det også de dage, hvor jeg har haft trænet noget lidt andet. Skal også lige finde feelingen med de forskellige træningszoner men tænker egentlig, at jeg har en meget god fornemmelse af det her med let, jævnt, lidt hårdt, hårdt og så via den anaerobe tærskel over i meget hård og ekstremt krævende arbejde. Er lidt svært for mig at bruge tempo da jeg ikke lige nu har så klar en fornemmelse af det + at jeg løber mange af mine ture i lidt krævende terræn. På de lange ture inden IM kunne jeg i hvert fald se stor forskel på lige ud af asfalten km, hvor jeg typisk løb lige over 5 min/k - 5.10 min/k og så km nede i skoven, hvor jeg kunne ligge helt nede omkring 6.20-6.30 eller langsommere.

Oplægget for dagens træning speed og agility + løbeteknik + tempo :w00t::w00t: Jamen altså...

Løb

Hechmann halvmarathon grundtræning, uge 1 dag 2

Blev bare til ca 60 minutter i intensitet omkring A1-A2, en del mudder + glat føre + bakker. Anyhow dejligt at være ude. På vej hjem fra købmanden tænkte jeg, at det ville være dejligt, hvis jeg bare kunne chille på sofaen med gode bøger resten af dagen og så var yoga/danse time faktisk aflyst i dag. Ja og selvom, at der er andre yoga timer, så tænker jeg faktisk, at det er en god anledning til bare at relaxe.

I morgen er oplægget for løbetræningen aerob træning med temposkift, 50 min i alt og så skift mellem jog og A2 10 minutter ad gangen. Tror måske, at det bliver på løbebånd i Kbh.. Burde kunne lykkes.

:hippy: :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:yahoo::firebounce::cheer::cooldance::4jumpy::4jumpy::alright:

TRAMP

:wub::cheer::sun:

Dejligt at besøge Jer søde

Well må vist også hellere opdatere ovenpå nogle ret hektiske dage. Har ikke haft fulgt Hechmann programmet til punkt og prikke men lærer nyt om zoner hele tiden og dejligt med en regelmæssig løbepraksis.

Træning d 23.12

Yoga

90 skønne minutter med alt hvad der kunne stuves sammen af skønne velkendte ansigter i Yo :4jumpy:

Løb

Halvmarathon grundtræning Hechmann uge 1 dag 3

50 minutter på løbebånd skiftende mellem jog og A2, snit puls 75 % så tror, at intensitet var meget godt ramt. Så familiemiddag og en forrygende flot "Sound of music" forestilling på det Ny Teater.

Træning d 24.12

Løb

13.4 k - snit puls 83 %, 5.38 min/k. Løb nok noget hurtigere på noget af strækningen og så meget langsomt de sidste ca 20 minutter, hvor jeg var i skoven med meget mudder og forhindringer

Hechmanns oplæg aerob tempo træning + løbeteknik med i alt 60 minutters løb, så lå nok i overkanten intensitetsmæssigt

Træning d 25.12

Løb

13.4 k - samme karroussel tur men gadget fri. Løb nok lidt langsommere men måske mere stabilt.

Træning d 26.12

0

Kom træt tilbage fra Hillerød 1.juledag sidst på dagen og var så på job 2.juledag + totalt udmattet i går aftes.

Træning d 27.12

Løb

Ca 30 minutter roligt løb.

De to sidste dage ret afvigende fra program men tror, at det har haft været godt og nødvendigt. Skal jo heller ikke brænde alt af den første uge. I morgen coach H, yoga + forhåbentligt barretræning, så står måske over på restitutionsløb. Tænker at meget af dansetræningen er min teknik træning, hvor jeg får aktiveret en masse små muskler, får trænet koordination, balance.

Har noget træls slim som følge efter forrige uges luftvejsinfektion + antibiotika. Føler mig ikke syg men er bare træt af at lyde som en havnearbejder.

God arbejdsdag også i dag og så en lille luksus udskejelsesfridag i morgen, hvor jeg jo så nok alligevel får kigget på nogle udfordrende ting :Mrs_Claus:

I weekenden fik jeg læst Lena Dunhams (Girls) biografi færdig + Morten Sabroes "Drengen der løb med Gud" - kan VARMT anbefales - og er nu godt i gang med Patti Smiths "M Train" - elskede bare bogen "Just kids" som jeg begyndte på i Barcelona i forsommeren 2012 og den nye bog tegner ligeså lovende. Guess at det er det for nu. Take care out there og snart tanker om et brag af et godt nytår til planet MOL :newyear::Mrs_Claus:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 28.12

Morgentræning coach H

1 h som jeg lidt havde tænkt kunne blive lidt strygen med hårene + høj pullermuse faktor, ovenpå toughe dage, men næ nej. Fik både ro maskine intervaller og en helt særlig "circle of love" aka hippie power KB's ben tema med den ene hårde øvelse efter den anden;

flagren med tungt tov, op på skammel med et ben af gangen + hop, squat, swings, lunges, østtysker og pull ups, ovenpå 3 runder Jane Fonda øvelse på gulv. Undervejs kommenterede coach på, at jeg lød som Andrea fra Kaj og Andrea blot efter få dage på Sjælland... viel spass anyhow

Yoga

75 dejlige minutter

https://www.facebook.com/yostudiosdk/photos/a.467337480088798.1073741828.450770815

Jeg er så kun lidt med med små fødder og hår men billede giver et godt indtryk af den fede stemning i studiet (muligt at link ikke virker men fint billede)

Barre

60 hårde minutter med superinstruktør A på vej ind i 7. gravide måned og stadig mere graciøs end os andre.

Fik læst meget mere i Hechmanns bog i nat og vil prøve at kaste mig ud i henholdsvis 10 og 60 minutters test for bedre at kunne definere mine 9 træningszoner og sikre, at jeg får trænet tilpas langsomt.

Søde drømme :wub: :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 29.12

0

Har haft pønset på at lægge min 60 minutters test i morgen d 31.12, så superkomensation + god lejlighed til at få hentet/afleveret bycykler til tuning hos cykelsmed. Især den ene føles næsten som ny og det gør jo en stor forskel når nu jeg tilbringer størstedelen af min transporttid på de tohjulede.

Planen også at få ryddet en masse op + få gjort nytårsrent. Well well så meget nåede jeg heller ikke.

Træning d 30.12

Bodyflow

1 dejlig time hvor jeg tydeligt mærkede hvor godt musik/danse moves passer til min sjæl

Tanken også en lille jog men havde så glemt løbeskoene og måske var det også ok

Har jo officielt startnr til nytår cup, der nok egentlig kunne være en god 60 minutters test men kombo af hård vind og lave temperaturer er meget hårdt for luftveje, så muligt, at jeg vælger løbebånd ovenpå nytårsyoga i yoga. Time will show.

Søde drømme til boardet (+ tiltrængt til mig selv ovenpå alt for mange døgn med for sporadisk søvn)

:wub:

Link to comment
Share on other sites

:hippy:  :slut:  :violin:  :wub:  :strat:  :cheer:  :4winkkiss:   Godt nytår MOL

 

Træning d 31.12

Yoga

90 dejlige minutter Yo. Da jeg først var på min måtte, måtte jeg jo erkende, at det havde været komplet madness at springe sådan en skøn yoga klasse over. Kan tydeligt mærke, hvordan yoga har haft manglet på programmet i den sidste uges tid. Meget mere....

 

Løb

60 minutters Hechmann test indendørs på løbebånd. 11.84 k, pulssnit 91 %

Undervejs var jeg absolut splittet imellem forfængelighed, bevidstheden om tidligere tiders hurtigere tempo og så et fromt ønske om et resultat, hvor mine snart 9 beregnede zoner afspejler, hvad min krop reelt kan holde til pt. Har en markant fornemmelse af, at succesen med de næste 24 ugers løbetræning, inkl om min krop kan holde til det, i høj grad kommer til at handle om at løbe tilstrækkeligt langsomt og også, at de lidt mere intense øjeblikke, ikke bliver løbet for hurtigt. Trods 20 minutters opvarmning med 3 x spurt, så lagde jeg lidt forsigtigt fra land men allerede efter en 6-7 minutter kunne jeg se, at ca 5 min/k passede godt til en stabil puls. Hvis jeg løb lidt hurtigere blev det straks mere uoverkommeligt. En følelse som jeg fx på Nytårscup har kunnet løbe tiltrods for, dvs at jeg ofte på de løb har haft været meget presset. Tilsidst satte jeg så lidt mere tempo på men samlet set, så tror jeg at testen rammer meget godt. Planen er 10 minutters test søndag og så er jeg helt klar til at starte forfra på grundtræningen uge 1 med de rigtige zoner. Vil nok i starten benytte mig en del af løbebåndet for klart at kunne styre tempoet men på sigt skal jeg selvfølgelig ud.

 

Ellers fin og stille + hyggelig aften med to gode veninder, der gjorde deres bedste for lige at holde mig vågen til over midnat, rådhusklokker og sådan. Ovenpå en svær sidste uge med masser af vågentid om natten var det ikke overskud jeg boblede af men sådan kan det jo også være nogle gange. 

 

Træning d 1.1

Løb

Ca 30 minutter helt roligt.

 

Nu bif med en god ven = perfekt timing på sådan en lidt stille dag 

 

Alt godt i det nye år til boardet  :cooldance:  :4winkkiss:  :smile:

 

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share