Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

22 timer siden, Gregers TF skrev:

Smuk pulskurve :wub:

Hav en fantastisk weekend :wootdance:

Tak kære Gregers :hippy:

Træning d 19.3

Styrke

En times dejlig Bodyfit hos Carsten i Scandinavian center 

Yoga

En times dejlig Vinyasa

Løb

20 minutters rolig jog. Havde programmet til dagens Hechmann 70 minutters pas med men var blevet for sent bare på morgenmad.

Ren englesang

Som evt læsere kan forestille sig, så har jeg ikke ligefrem ravet rundt i det københavnske natteliv men hver eneste gang, at jeg faldt over interviews med nu afdøde Maria Gerhardt, så har det haft gjort indtryk på mig. Senest for et par uger siden i Politiken. Ja og nu er hun taget videre. Læste i dag bogen "Der bor Hollywoodstjerner på vejen" og har fundet nogle af hendes musik miks på Soundcloud, fx

Step into the light

Vi skal huske at få noget ud af det her liv venner... :hippy:

Af samme grund håber jeg i ugens løb at få gjort nogle af de gode ting, som jeg har lyst til. 

Kan i øvrigt varmt anbefale filmen "Manchester på the sea", som jeg i går så i Øst for Paradis. Endnu en dejlig ting at huske at gøre :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update 

Mandag d 20.3

Løb

Hechmann grundtræning uge 1, dag 1 40 minutter i jog-Ae1

Yoga

1 dejlig time hos super yoga lærer C

Tirsdag d 21.3

Løb

Hechmann grundtræning uge 1, dag 2

Hoveddel 4 x 1500 m i AT. Valgte 4.30 tempo dvs næsten 7 minutter ad gangen = godt solidt pres på kroppen men ikke ud af kroppen oplevelse. 600 m som interval pause.

Onsdag d 22.3

Yoga

Dejlig time hos C

Havde løbe plan + gear med men var træt ovenpå tirsdag.

Torsdag d 23.3

Kørte sent fra hospitalet men var vist også dejligt med noget restitution :-) 

Fredag d 24.4

Spinning

Dejlig hård spinning time hos super instruktør UBC i det bedste selskab :wub:

I dag bøde x 2 for at være booket ind til formiddagsyoga, der utvivlsomt havde været godt for mig. Bliver i stedet til intervaller ... :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

4 timer siden, Bjergtrold skrev:

 

I dag bøde x 2 for at være booket ind til formiddagsyoga, der utvivlsomt havde været godt for mig. Bliver i stedet til intervaller ... :hippy:

 

.. ja og skulle nok have holdt mig til yoga. Hverken luftveje, ben eller mindset til intervaller i dag. Droppede det midt i 3. ud af 8 planlagte. Just the way love goes down sometimes... i stedet fritstående håndstand i i hvert fald nogle sekunder

Samlet løb med opvarming + 2 1/2 x 600 m i 4 min/km og afjog knapt 40 min. 

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 26.3

Løb

70 minutter i det smukkeste forårsvejr, Marselisborgskoven med udsigt over Århusbugten. Krop dog noget træt og mat ligesom lørdag. 

Stod over på svøm og nøjedes med café hygge med veninde

Træning d 27.3

Løb

Hechmann specifik halvmarathon træning uge 2, dag 1, 40 min jog-Ae1

Yoga

Skøn time hos Cecilie FitnessDK Busgaden

Ovenpå blå blå weekend igen i dag godt i gang med adfærdsterapi i form de små ting mht oprydning; redden seng, opvaskemaskinen, tøjvask, ville også gerne i gang med et anti snooze projekt. Tager tilgengæld lige nogle matematik kur fri dage. Ikke for at skeje ud men nogle gange er det et ekstra hårdt pres, som jeg ikke behøver at byde mig selv. 

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update

Skærmbillede 2017-04-01 18.07.17.png

Træning d 1.4

Løb

Hovedserie 10 x 600 m i An1, i lyset af sidste ugens given op lagde jeg mig konservativt på 4.20 min/km de første 5 og da det så gik fint, så eskalerede jeg til 4.15, 4.10, 4.04, 4.00 og så den sidste i 3.55 min/km. Fik så lige et lille pulsslag ekstra pr tempo øgning. Først opvarmning jog-Ae1 og så 2000 m i Ae2-Ae3 og de sidste 500 m i AT. Ville have så godt af at få testet zoner. Klar fornemmelse af, at de aerobe zoner har flyttet sig meget men sværere at vurdere med de anaerobe + at pulsen når jeg nærmer mig noget max jo er ekstra poleret fra gammel test, der ikke var en maks test. To hundrede meters jog som intervalpause. Knapt 8 minutters afjog og megen udstræk. Opvarmningen 15 minutter.

Træning d 31.3

Yoga

Dejlig hatha hos Mathilde

Træning d 30.3

0

Restitution ovenpå lang dag + at jeg fik den smukkeste blomsterbuket fra vores forskningsenhed, således at jeg måtte tage taxa hjem

Træning d 29.3

Løb

Morgenjog på arbejde med rygsækken på

Yoga

Skøn Cecilie yoga

Træning d 28.3

Løb

Jog hjem fra arbejde ovenpå en meget lang dag. 

That´s it. I løbet af ugen har jeg haft større ambitioner end jeg har kunnet leve op til men yoga faktisk hårdere end vanligt fordi jeg ligesom åbner op og når alt pludselig lykkes som på dagens intervaller, så er jeg alligevel godt tilfreds :hippy: 

Nu afslapning og i morgen gerne Bodyflow og langt løb 80 minutter 

:wub:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

22 timer siden, Bjergtrold skrev:

Nu afslapning og i morgen gerne Bodyflow og langt løb 80 minutter 

:wub:

Well blev så i stedet til dejlig Bodyfit hos Carsten i Scandinavian = fullbody light. Meget dejligt og efterfølgende skøn yoga hos Mathilde. Overvejede lidt aftenjog for god søvn inden en lang dag i morgen men tror bare, at det bliver sidden her i sofaen med nogle opgaver, som jeg skal have styr på :hippy:

Dejlig uge til boardet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Update

Træning d 8.4

Løb

Skærmbillede 2017-04-08 15.25.12.png

Ja er jo lidt same same but different og igen i dag endnu en ud af kroppen oplevelse, der virkelig kræver sætten mig op.

12 x 600 m. De første 10 i 4.15 og så 1 i 4 og 1 i 3.50. Ville ikke have en masse overskud til sidst men 12 er virkelig mange. Opvarmning 15 jog-Ae1 og så 2000 m i Ae2-Ae3 med pres på kroppen de sidste 500 m i An1. Afjog blev ca 13 minutter. Derefter en masse udstræk og dejlig håndstand med bedre og bedre balance. 

Træning d 7.4 

Løb

25 min jog-Ae1

Yoga

1 dejlig time på JBV

Træning d 6.4

0

Sent fra job

Træning d 5.4

Løb

15 jog 15 Ae2 15 jog

Yoga

Skøn time hos C med fokus på hofteåbning

Træning d 4.4

Yoga

75 dejlige minutter hos Caroline i Frisko, masser af hovedstandstræning

Havde også forberedt intervaller men var for træt om morgenen

Træning d 3.4

0

Var på farten fra tidlig morgen til sen aften

I morgen Bodyfit og yoga. Hvis overskuddet er der også lang Hechmann tur men ok, hvis det ikke bliver. Gør ikke noget at kroppen kommer sig ovenpå i dag. Skulle gerne lykkes med tirsdagsintervallerne i næste uge og forhåbentligt masser af dejlig yoga. Målet at komme fra job i rimelig tid :hippy:

Link to comment
Share on other sites

6 timer siden, Henrik S. skrev:

Det er ret vildt :raisebrow:

Mange tak begge :wub: Well og selvfølgelig er det meget et spørgsmål om at vælge det rette tempo for ellers kunne det jo ikke lade sig gøre. Forsøger mig jo lidt frem og ville virkelig ønske, at jeg kunne komme i nærheden af en Hechmann test snart. Omvendt så gælder det nok altid om at lytte godt efter kroppen. Sidst at jeg fik nye zoner smadrede jeg jo mine ben fuldstændigt. En dag som går føler jeg mig fyldt med ærefrygt inden at jeg kommer afsted. Skal hverken være for mæt, eller for sulten. Ikke dehydreret men alligevel heller ikke med masser af vædske i maven. Mentalt også lige med at finde det rette approach. 

Rigtig træt i hele kroppen bagefter og resten af dagen gik godt i sofaen med "Fantastic Beasts & where to find them" = skøn historie og FLOT film.

Træning d 9.4

Bodyfit

En dejlig time hos Carsten. Prøvede at tage lidt ekstra vægt på i dag = Nice :hippy: (og ind imellem måtte jeg så baile og tage af :4oops:)

Yoga 

85 minutter med fokus på avancerede armbalancer og særligt delfinen 

Dolphin pose

Af en eller anden grund så fungerer den meget dårligt for mig og jeg fokuserede derfor meget mere på håndstand. Samlet set dog rigtig dejlig yoga. Inden timen havde jeg planer om at shoppe dit og dut og dat og kunne sagtens have brugt mange penge i dag. Ja og det på ting, som jeg godt kan klare mig uden. Nepal budgettet kræver hver en krone, så et godt eksempel på, hvor god min yoga praksis er som adfærdsterapi for mig. Super god. Skejede dog lidt ud i Matador Dark mix og søndags Politiken :4oops:

Har jo strengt taget 90 langsomme Hechmann minutter, som jeg kunne hygge mig med men tvivler på, at det bliver. Tirsdag kører intervalbussen igen. Denne gang med 6 x 1200 m.

Dejlig solskinssøndag til boardet :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

Well lille update.  I går super dejlig yoga, tirsdag dejlig yoga og mandag yoga + løb. Mandag aften var jeg så tilfreds med det hele, at jeg optimistisk satte uret til 4.44 for morgenintervaller og så var jeg bare for træt og alligevel lidt for vågen til at sove rigtig videre. Endte dog med at falde i søvn og sove over mig :4oops::sleepy::crazy:

Åbenbart livslang læring for mig at blive bedre til at lægge realistiske planer og først og fremmest sørge for at få søvn nok. Yoga hjælper MEGET men de bedste dage er dem, hvor jeg også bliver cardio træt. Om ikke andet, så kan jeg efterhånden mærke, at det arbejdsmæssigt begynder at lette. En af mine kolleger blev helt forskrækket da jeg i går dukkede op på hendes kontor i civil kl 15.30 for at ønske god påske. Alt alt for ofte har jeg op til weekender/helligdage siddet til rigtig sent. Når det er sagt, så er der dog stadig projekter som jeg skal have set på og også job i morgen.

Senere i dag mere dejlig yoga, løb og så ville jeg også rigtig gerne svømme men tror måske, at det bliver at presse citronen lidt for hårdt. Igen det med de realistiske planer. Omvendt så elsker jeg jo at være på svømmestadion når først, at jeg har fået taget mig sammen. Og det er jo "bare" et spørgsmål om at pakke 2 ekstra håndklæder, shampoo + selvfølgelig gear.

NB forstår godt, at der skal være reklamer på MOL but why :bottom::crazy::nono: the f.. skal det være sådan, at ens indlæg f.. hopper op og ned hvert andet sekund. Det er p... irriterende og til at blive helt søsyg af. Tror faktisk, at jeg ville skrive mere i min egen og kommentere mere i andres, som jeg læser med interesse, hvis ikke at det irriterede mig så voldsomt.

Nå dejlig påske til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg er åbenbart heller ikke den eneste der bakker ud at klokken-kvalme-træning men ligger uden det alligevel er helt oplagt at sove videre. Jeg har dog ikke sovet over mig for nylig men sætter også begge vækkeure og telefonen inden jeg sover videre.

x2 med de elendige møgreklamer!

Hæ hæ ja tror, at vi har optimismen/træningsambitionerne og søvnrod til fælles kære Gregers :hippy: Når jeg ind imellem har haft lykkedes med morgentræning, så har det jo haft været super fedt men der er ikke noget, der slår at vågne udhvilet :superman:

Træning d 13.4

Yoga

Dejlig yoga hos Cecilie med fokus på twists :hippy:

Løb

Hechmann specifik halvmarathon træning uge 4 dag 4.

20 Jog-Ae1

2 x 10 min i Ae3 med 5 min jog ind imellem

14 min Jog-Ae1

Pulsur lå i skab, så fulgte bare gamle zoner med Ae3 tempo mellem 4.55 og 4.41. Somehow føltes det også ok med pres i dag. Nogle af de andre dage har jeg skullet helt ned forbi 4.30 for at nærme mig Ae2 puls niveau. 

Tror stadig, at det vigtigste er, at lytte til kroppen. På sigt måske meget godt at holde lidt igen og så tilgengæld få lidt flere løbepas / km i benene. 

Overskud til svøm havde der ikke havde været

Fortsat dejlig påske :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.4

Bodyfit

1 skøn time. Rigtig rigtig mange mennesker men god energi og er nu fedt at styrketræne :weight_lift:

Yoga

85 dejlige minutter - ihhh hvor fandt jeg bare en dejlig ro. Meget mere af det

Træning d 15.4

Løb

Hechmann specifik halvmarathon træning uge 4, dag 6

Hovedserie 2 x 2000 m i henholdsvis 500 m i Ae3, 500 i An1, 500 i Ae3 og så 500 i An1

Valgte konservativt og langsomt med 4.55 som Ae3 tempo og så 4.15 i An1, 5 minutters jog ind imellem de to. 15 minutters opvarmning og kan ikke huske hvor længe, at jeg holdt ud med afjog.

Træning d 14.4

0

Helt exceptionelt travl vagt, så kørte først fra hospitalet ved halv syv tiden og skejede ud i sushi aftensmad. Havde ikke fået frokost, så var meget sulten.

Ellers har jeg faktisk også selv haft følelsen af noget sygdom, der somehow (endnu) ikke rigtig er brudt ud. Måske det kommer, måske jeg rider stormen af. 

I morgen i hvert fald yoga og løb og hvis jeg kommer op og afsted også lidt bodyflow. Kunne nu være skønt.

Fortsat dejlig påske til boardet. 

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 17.4

Yoga

Skøn skøn time i FitnessDK Busgaden. Virkelig god stemning på holdet.

Løb

Hechmann specifik halvmarathon træning uge 5, dag 1

40 min jog-Ae1

Om det er fordi, at jeg stadig har noget infektion i kroppen, eller i den grad har bulket på sushi og chokolade, skal jeg ikke kunne sige :sleepy: i dag passede puls og tempo i hvert fald fint sammen og jeg behøvede ikke at presse tempoet på nogen måde. På sådan en dag hvor jeg omvendt bestemt ikke følte mig veltilpas, eller oplagt, eller inspireret ved udsigt til arbejde nu og mange dage dage frem :blink: Ja der havde jeg faktisk pludselig en utrolig dejlig oplevelse med træningen, sådan helt katharsis agtig. Følelsen af, at jeg bare pludselig havde det SÅ meget bedre. Og at det simpelthen var så skønt at komme i bad bagefter med min yndlingsbadeskum, tage god creme på og tørt tøj. Ikke altid, at det lykkes men når det gør, så er det squ det hele værd. Ja og for mig masser af god grund til at træne videre og blive ved.

Nu arbejde :bunny:

Fortsat dejlig påske til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:ill::ill::ill:

Efter næsten hele ugen at have prøvet at ride infektionsstorm af, så måtte jeg i går eftermiddags simpelthen erkende, at jeg faktisk havde feber og grounde mig selv ovenpå vagt, der heldigvis ikke var så presset som Langfredag.

I løbet af ugen blev det til yoga tirsdag, onsdag og fredag men ellers bare træt og ikke på toppen. 

Håber virkelig, at det bliver bedre nu hvor jeg for alvor giver det noget tid og ro. 

Er booket ind til noget yoga i aften ovre på Dalgas Avenue og ser lige om jeg er frisk til det. Ellers stille i min sofa med foredrag til næste mandag :hippy:

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, Bjergtrold skrev:

 Er booket ind til noget yoga i aften ovre på Dalgas Avenue og ser lige om jeg er frisk til det. Ellers stille i min sofa med foredrag til næste mandag :hippy:

:hippy:

Well endte i stedet med min egen ashtanga yoga praksis hjemme guidet af John Scott, Primary t.o.m Navasana

John Scott intro

Efterfølgende dag 1 i mindfullnessapp introduktionsprogram = ca 5 min med introduktion til fokus på vejrtrækningen.

Glemmer somehow altid hvor super dejligt det er med rigtig ashtanga og hjemmepraksis. Dog formentlig betydeligt lettere nu hvor jeg har haft så mange gode klasser på det seneste. 

Dagens udskejelse bliver derfor udelukkende lille tur til supermarked. Tror at det bliver ok og har allerede følelsen af at have det meget bedre.

Den gode uge til boardet :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Bjergtrold skrev:

 Er booket ind til noget yoga i aften ovre på Dalgas Avenue og ser lige om jeg er frisk til det. Ellers stille i min sofa med foredrag til næste mandag :hippy:

:hippy:

Well endte i stedet med min egen ashtanga yoga praksis hjemme guidet af John Scott, Primary t.o.m Navasana

John Scott intro

Efterfølgende dag 1 i mindfullnessapp introduktionsprogram = ca 5 min med introduktion til fokus på vejrtrækningen.

Glemmer somehow altid hvor super dejligt det er med rigtig ashtanga og hjemmepraksis. Dog formentlig betydeligt lettere nu hvor jeg har haft så mange gode klasser på det seneste. 

Dagens udskejelse bliver derfor udelukkende lille tur til supermarked. Tror at det bliver ok og har allerede følelsen af at have det meget bedre.

Den gode uge til boardet :hippy:

Mere yoga inspiration inkl kloge ord fra zen master Guishan

 

Link to comment
Share on other sites

Update

Well er heldigvis gået fremad med helbredet i løbet af ugen. Mandag ville jeg dog helt sikkert have haft bedst af at holde mig i ro men styrtede i stedet rundt hele dagen i det elendige vejr. Fik dog så afviklet en masse med cykelreparation og ting der skulle videre, som led i declutter strategi. Noget der giver luft og mentalt overskud. Dog ingen træning den dag. Tirsdag dejlig yoga, onsdag det samme, torsdag på arbejde til sent og fredag skulle jeg så i gang med lidt cardio for første gang i laaaang tid. Føltes dog skønt da jeg først kom i gang til Hechmann halvmarathon specifik træning uge 6, dag 5 = 30 minutter jog-Ae1. Derefter skøn yoga. I går lørdags intervaller i Hechmann program dag 6. Snuppede 1 ud af 2 planlagte 3000 m med 500 m ad gangenhenholdsvis Ae3 4.56 og An1 4.15. Ovenpå det første var jeg begyndt at hoste noget slim op, så magtede ikke mere. Masser af god udstrækning og håndstand. 

Både i går og i dag knoklet med undervisning til i morgen formiddag. Nu må det være som det er og jeg vil tage til træning. Tror faktisk, at det kunne være fint med noget styrketræning på egen hånd inden yoga kl 16.30.

Lår godt tilsyrede ovenpå i går, så står over på dagens 100 minutter Hechmann pas. 

Håber virkelig, at jeg kunne have en periode med noget god træning nu.

Positivt i ugens løb, at jeg har nået mere og mere af huslige sysler og at her bliver pænere og pænere. I går lykkedes det mig at få pudset vinduer indefra. Får nu fast pudset dem udefra hver 2.måned da det er umuligt at komme til dem medmindre, at man har en stige (og zero højdeskræk). I bund og grund en ekstremt tilfredsstillinde aktivitet, vinduespudsning. 

Dejlig uge til boardet

Solhilsner :hippy:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share