Joe´s Corner


JohnJohnson
 Share

Recommended Posts

Ok, det er fandme et godt vægttab du har haft gang i. Men 71-72 kg? Hvornår har du sidst været så langt nede? :smile: Jeg husker dig som en relativt robust rytter.

Men det vil være lækkert hvis du kan komme så langt ned. Der kan jeg kun være dig misundelig!

Ja det går støt nedaf.

Sidst jeg var dernede var 2010, der vejede jeg 71,7. Det letteste var i 2008 hvor jeg skrabede de 70. De sidste par år der har den været nede på de 75-76 kg men det var uden samme fokus på kost som i 08 (læs: lidt for meget dolce vita :) ) Med den rette kost vil jeg absolut mene at 72 er muligt!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Uha det er lang tid siden jeg har skrevet. Havde slet ikke regnet med at der var gået tre uger før jeg kiggede på datoen!

Grunden er simpelthen at der har været lidt travlt her i marts. Jeg har dog fået kørt nogle gode pas ind imellem når tiden har været til det, hele fire stykker! Ja det er ikke alverden men lidt er bedre end ingenting og jeg har været helt færdig efterfølgende, så der har ikke været noget at sætte på kvaliteten af træningen. Mine siddeknogler har også været lidt ømme efterfølgende men slet ikke noget der ligner tidligere episoder. Men jeg har dog fået løst en licens og er nu igen med rygnummer. Det bliver spændende, planen er at stille op når jeg kan tillade mig det. Det er jo en fin balancegang ift. den lille ny men jeg vil stille op og så tage de tæsk der nu kommer og så må vi se hvad det bringer med sig. Men det er så min 9´ende sæson med nummer på ryggen; 98,99, 00, 08,09,10,11,12 og så 14, og min femte klub; DBC, CCH, Cykling Odense, CK Aarhus og nu Køge CR, så jeg kommer til at køre i den Moldavske mesterskabstrøje :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jeg ville ønske jeg havde tid til at logge lidt mere, men med flytning, baby, parforhold, arbejde, dåb og ikke mindst træning så er der ikke mange timer ledige. Men jeg har fået trænet noget siden sidst og begynder at kunne mærke det der ligner en form komme. Jeg kan dog stadigvæk mærke at jeg mangler det "overdrive" man skal have i intervallerne til fællestræningerne. Min første fællestræning i år bød på nogle intervaller hvor jeg blev hægtet af fordi jeg eksploderede, men jeg har siden fået trænet rimelig godt og fornuftigt.

I forgårs var jeg til fællestræning igen (årets anden) og træneren havde sat en menu der bestod af 3x8min AT intervaller og så et sidste subATi 8 minb. Vi skulle køre på en rundstrækning af knap 8-9 km og jeg blev så sat i den stærke gruppe(!), Jeg var glad for at det kun var AT intervaller fordi så ville jeg ligge på max hele vejen rundt. Første omgang kørte jeg med rundt og halvvejs gennem de sidste 4 min måtte jeg springe føringer over for at hænge på. Jeg følte det som en regulær koldstart og hvis der er noget jeg ikke er god til så er det koldstarter, men stille og roligt igennem de resterende tre omgange fandt jeg benene og blev bedre og bedre til at køre med rundt selvom mine ben var pressede. I øvrigt så bestod min gruppe af to andre licensryttere og så Lars Bonde, vor landstræner som godt kan træde en god mølle! Vi måtte også lige vente på ham inden træningen fordi at han lige skulle interviewes af TV2 sporten. Men status er at jeg føler at min kondi er rimelig god, men jeg føler at det jeg mangler er at få benene med, regulær syretræning og at jeg skal have noget mere saft i stængerne. Det ses også på grafen nedenunder, med en maxpuls på 196 burde pulsgrafen kunne komme højere op men det lader til at benene ikke kan komme derop, endnu.

post-22151-0-81229800-1397723878_thumb.j

Vægtmæssigt har jeg ingen føling med hvor jeg er henne, for vægten er gået i stykker men jeg kan se på min selv at det går den rigtige vej. Ellers er det min intention at stille op i HFCK´s løb på søndag, men det kræver en ting: Cykeltøj! Det skal jeg lige have styr på og så skal jeg selvfølgelig også passe det ind med familiearrangementerne.

Edited by JohnJohnson
Link to comment
Share on other sites

Klar til sæsondebut!

Tøjet er netop skaffet, og rygnummeret henter jeg i morgen i den lokale cykelpusher og så er der officielt dømt grønt lys. Når vejrudsigten lover sol og tyve grader og der så ovenikøbet er Liege Bastogne Liege så kan søndag ikke andet end at blive en super dag!

Formen føler jeg også endelig er ved at være på vej. Jeg fik et hårdt træningspas i søndags hvor min makker og jeg satte ny rekord i hornbæk plantage; 3min54sek brugte vi på at tilbagelægge de knap 2800 meter igennem skoven. Gode tegn! Ruten udsprang fra Fredenborg hvor jeg havde indlogeret mig hos svigermekanikken og så kørte vi over Tikøb til Helsingør og ad strandvejen op til Hornbæk. Dejligt at være oppe på de kanter, og i øvrigt årets første tur i korte rør så har allerede fået de første streger på arme og ben! Vi frekventerede også snerlevej og der fik jeg årets første fornemmelse af at formen er ved at komme. Jeg havde et ekstra gear og fløj opad bakken, og da den fladede ud var der mere i tanken så den fik et ryk mere. Det var nye takter.

Tirsdag stod den på fællestræning og der havde jeg faktisk rimelig gode ben og havde langt mere i tanken end forrige tirsdag hvor jeg konstant måtte springe føringer over. Superkompensering FTW! I sidste interval der var en 5km lang tur ind til Køge med spurt ved byskiltet blev jeg toer og det var endda efter at jeg havde kørt i front ca 75% af vejen.

Jeg må sige at jeg er vildt overrasket over at der pludselig sker noget med formen så pludseligt men tilskriver det en jævn og stabil træningsmængde og så de sidste 5 pas hvor jeg har kørt mig helt ud. Dét har virkelig givet noget og har gjort at jeg føler mig klar til at konkurrere igen, hvad jeg ellers ikke følte for to uger siden. Så må vi se hvad benene kan. Jeg tror ikke jeg kan blande mig med de bedste men hvis jeg skal sætte mig et mål så vil jeg gå efter en top ti. Ja det er måske lidt højt sat ift. at jeg er tre løb bagefter men jeg går efter det!

Siden tirsdag har jeg så været helt af cyklen for at komme mig. Onsdag der kom jeg hjem fra arbejde og faldt i søvn kl 1930 og sov helt til kl 6 næste morgen så det var tiltrængt og min "PolarTrainingload" har først meldt mig frisk idag så det er nok meget godt at jeg lige får en slapper et par dage.

Link to comment
Share on other sites

Cafax løbet

Så stod den på mit første løb siden efteråret 2012. Menuen var 102 km på en rundstrækning ved Ejby her ikke så langt fra Køge. Jeg stod op kl 0630 og kørte min søster ud til løbet da hun skulle stå flagpost. Efterfølgende kørte jeg hjem, og skiftede tøj, drak en espresso og afstig afsted.
Starten gik 1020 og jeg spejdede efter den gode Kermit men han var ikke i feltet! Efterfølgende fandt jeg ud af at han var kommet ned uden tøj og numre, meget ærgerligt for ham men håber at han kan vende skuffelsen til noget positivt!

Starten gik og jeg skulle lige igang, har slet ikke cyklet siden tirsdag og jeg skulle lige igang kunne jeg mærke. Men det gik egentligt rigtigt fint selvom at der blev kørt meget hårdt. Jeg brugte hovedet og holdt mig fri af vinden. Jeg ventede også lidt på at at der ville falde ro på feltet når et udbrud kom afsted men selvom at der blev kørt i højre og venstre var der ingen der kom fri.
Ud på anden omgang og ud i medvinden var der et forsøg der blev neutraliseret og jeg havde firet den lidt og lå bagerst i feltet da folk så kiggede på hinanden. Jeg havde momentet og fri bane i venstre da to foran stak, og der lavede jeg en gevaldig fejl. Jeg brugte momentum og kørte med til trods for at jeg gang på gang har brændt fingrene når jeg har gjort sådan. Jeg er jo lidt af en diesel hakker men glæden over at være til løb, og den mulighed der pludselig gjorde at jeg handlede instinktivt og kørte med! Det skulle jeg ikke have gjort for det var lidt af en koldstart for mig og jeg brændte mig af og efter at have dinglet ude foran et stykke tid blev vi kørt ind og der var jeg i rødt. Hvad skete der så? Der var nogle der rykkede kontra og fra at have ligget i front dumpede jeg igennem feltet og så hang jeg det mest udsatte sted, bagerst. Så jeg måtte grave igen og jeg gravede og gravede som en anden kirkegraver indtil benene sagde stop og jeg røg af, og det var så dét. Slukøret og alene prøvede jeg at finde mine ben igen og overvejede om jeg skulle stå af. Mine ben var brændt af. Men jeg fandt trådet og kørte roligt afsted og så kom der et par gæve FBL´ere op bagfra og vi fandt et godt samarbejde og kørte rulleskift resten af vejen. Ud på næstsidste omgang kom D feltet og dem lå vi ca 5 meter bagved hele omgangen. De var på sidste omgang og det var meget skægt at følge men vi lod dem køre da vi nærmede os mål. Heldigvis for her var mine ben begyndt at krampe helt vildt.
Ud på sidste omgang og benene var helt smadrede. Jeg kunne ikke stå op i pedalerne fordi krampen ville låse mine ben men jeg kæmpede og kæmpede (og sprang et par føringer over) og pludselig var der kun 1000 meter tilbage. Efter 2 timer 42 minutter og 16 sekunder kørte vi over stregen. Desværre har tidstagerne valgt at lukke tidstagningen et par minutter inden vi kom i mål så ingen af os figurerer i resultatlisten men hvis jeg formoder at der ikke var nogle mellem den sidste og os kom jeg ind på en 25´ene plads.

post-22151-0-31417500-1398604616_thumb.j

Jeg er sådan set tilfreds med at jeg kom igennem og endda med knap 38 i snit, men jeg er også super skuffet over mig selv. Jeg vidste godt at jeg manglede topfart og især løbskilometer så det var overilet at bruge min eneste skud i bøssen så tidligt i løbet men jeg har i det mindste fået en rigtigt god træning ud af det.

post-22151-0-76476700-1398604864_thumb.j

Nu står den på afslapning og LBL.

Link to comment
Share on other sites

Godt kæmpet. Jeg undrede mig også over at du ikke figurerede på listerne, men stærkt at du gennemførte trods alt. Det er genial træning, og så skid hul i at du taktisk kørte "forkert". Det er cykelløb og det handler om følelser i sidste ende :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

To hektiske uger er næsten gået siden sidste tur på cyklen. Jeg har bare haft travlt, arbejde, flytning, og lige en dåb med tilhørende familiebesøg og dertilhørende opvartning tager sin told og det har cyklen måtte lide under. Nu er jeg så ved at blive syg og dermed har jeg ikke tænkt mig at køre i Herlev i morgen. Må dog også indrømme at jeg har brug for en weekend hvor jeg samler mig selv lidt op, og kommer ovenpå for har godt nok faret rundt de sidste par uger, så det tager jeg helt afslappet.

Link to comment
Share on other sites

Fra da kæden var stram minutter inden mit angreb

post-22151-0-60778600-1399669026_thumb.j

...og fra da kæden sprang og jeg blev hægtet af

post-22151-0-89798900-1399669047_thumb.j

Nu er planen at få ro på her i weekenden, nyde tiden med min datter og så lige få den her sygdom der er på trapperne afvist i døren og så skal der fart på igen!

Edited by JohnJohnson
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share