Afdanket IRONMAN Podium Finisher


Juan Pelota
 Share

Recommended Posts

Min makker og jeg tager til KBH på et hurtigt over, hurtigt hjem visit for at kunne prøve bioracer tøjet, så der kan laves en bestilling, så snart det endelige design er på plads. Vi får to forskellige trøjer, eller det vil sige samme design, men med forskellige farvekombinationer. Den ene bliver 100% sikkert i ovenstående farve kombi's, men designer bliver lidt anderledes lige umiddelbart.

Tailwhip@ 280w er ca gennemsnittet jeg får efter, dvs. at der er en margin både +/-.

Link to comment
Share on other sites

Vi var forbi bioracer showroomet i dag lige skåret overfor Soigneur. Det var en positiv oplevelse - fed service og ikke mindst et fedt showroom og en fed cykelbiks! Soigneur er lige noget for mig, og er det jeg forbinder med lirens!

Vi fik prøvet både deres prof og race proven modeller - soigneurs eget tøj er af prof modellen. Skulle jeg have bestilt uden at have set og prøvet tøjet, var jeg klart gået på race proven, men når man får tøjet på er der ingen tvivl om, at prof sidder markant bedre - det var både jeg og min makker i hvert fald enig om. Prisen er faktisk også markant lavere, så det giver muligheder for mere tøj.

Mine erfaringer er lidt begrænset ift. cykeltøj, så jeg har ikke det store sammenligningsgrundlag, men jeg er normalt meget kritisk og detalje orienteret - med det in mente synes jeg bioracer laver noget rigtig lækkert tøj!

Nu skal jeg blot have er færdigt design på plads, så vi kan smide ordren :-)

Link to comment
Share on other sites

Hjemmetræner, 60 min:

15 min opvarm

2x (10 min @ 240-250w, >95 rpm + 5 rul)

5 min rul

5x (1 min @ >300w, >100 rpm + 1 min rul)

5 min nedvarm

Styrketræningen havde plantet massive DOMS i mine stænger, hvorfor jeg valgte at have fokus på noget kadence arbejde - det er begyndt at blive lettere anstregende for mig, at holde en kadence på + 95 rpm, så det skal trænes igen. Ikke det store at skyde med i dag, og jeg gik omkuld på sofaen, da jeg kom hjem, så motivationen var ikke den største, da jeg skulle på hjemmetrænerne.

Link to comment
Share on other sites

Som Jannie synes jeg faktisk begge designs er flotte. Den orange streg på den hvide tror jeg vil komme til at se lidt "billig" ud.

Når det så er sagt, så er jeg uenig med Jannie omkring sorte shorts. Jeg forstår ikke helt den tendens der er for tiden, ført an af Brian Holm, om at cykelshorts skal være sorte. Jeg synes det er fedest når shorts spiller sammen med trikot, men sådan er vi jo heldigvis alle forskellige.

Thumbs up herfra.

Link to comment
Share on other sites

Niels: TL-monogrammer som i badget på brystet :-)

Selvom jeg synes Holm er definitionen af Lirens så er det ikke pga. ham, at det er Sorte bib - jeg synes ganske enkelt det er pænest, og giver et fint spil synes jeg - alt kan blive for ensartet. Når man har en sort t-shirt på, behøves det heller ikke være med sorte jeans og omvendt :-)

Jeg leger fortsat lidt med de lyseblå design - arbejder på at slippe for det hvide, da det erfaringsmæssigt bliver hurtigt beskidt...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share