Sign in to follow this  
AMA

Fedt På Maven

Recommended Posts

Hej derude!

Jeg er en dreng på 17, der går med små frustrationer. Jeg har trænet i godt over et år, og kan se store forandringer ved arme, ben og ryg. Men når det kommer til maven, så er det, det eneste sted der virkelig har en står % af fedt, deller osv. Jeg træner min mave rigtig hårdt, men lige meget hælper det. Min kost er sund, og jeg følger den godt.

Jeg spiser som regel sundt, men selvfølgelig kan man ikke holde den 100% i min alder. Jeg fester tit. Men alligevel føler jeg ikke, at jeg kan se en forskel med min mave. Jeg kan godt tyde min sixpack, men den er langt fra dominerende. Jeg vil gerne have den helt frem, men det halter lidt med fedt-procenten..

Håber i har hjælp og råd til mig, og min mave.

Glædelig 1. December! :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det hjælper ikke at træne maven ekstra meget.

Det er kun en vej og det er at tabe dig. At kroppen slipper fedtet på maven til sidst, er desværre nok noget du er genetisk disponeret for. Eneste løsning er at få fedtprocenten så langt ned at det til sidst også forsvinder der. Og velkommen i klubben :-(

Om du så vil prioritere at kunne få hvad du skal bruge i hverdagen og feste videre eller snitte lidt i kalorierne der, er op til dig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg låner lige tråden til et fedt omkring organerne spørgsmål.

Jeg var til foredrag med Overlæge John Teilmann Larsen, Psykiatrisk Afdeling Odense, som sagde at når man taber sig, først vil tabe sig i fedtet omkring organerne. Hvis det er sandt, hvorfor vil man så ikke indirekte tabe sig på maven først?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er ret sikker på at han snakker om indre fedt. Dvs fedt som ligger omkring tarmene, og andre indre organer. Dette fedt har intet med det fedt som skjuler 6-packen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this