Sign in to follow this  
Lass3

Anbefal mig et puls ur

Recommended Posts

Er der nogen der kan anbefale mig et puls ur til de 500-800 kr.

Jeg skal sådan set bare bruge det til løb, overvågning af puls samt måske hastighed, kan de fleste det?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis du ikke vil højere op i pris, kunne du måske overveje et velholdt brugt garminpulsur? Har selv lige købt brugt (godtnok af min egen bror - men han ville faktisk have lagt det på dba. Der er flere derinde). Jeg er super glad for at der er gps i, det er også interessant at studere sin træning hjemme på computeren bagefter.

Mit er et garmin forerunner 405. Det har fået en del skæld ud pga den krans man betjener det med, men når man har indset at man skal indstille det som man vil have det hjemmefra og så kun start/stoppe og kigge på skærmen når man er ude (og have kransen låst) så er det rigtig godt.

Der er mange garmin modeller. Man skal nok gøre sig klart hvad det er man ønsker sig af uret, hvad det skal bruges til, og så igang med at læse anmeldelser osv. :)

Kan du slippe lidt flere penge kunne du kigge lidt på nogle anmeldelser af 210'eren og købe nyt. Den synes jeg at jeg har læst pænt om.

Ja. Så det er mit forslag, medmindre du slet ikke VIL have gps. Jeg synes det er godt at have. :D

Edited by Marianne L

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøvende lige at hoppe ind på Den Blå Avis. Der er en masse urer til salg i dit prisleje.

Når du du alligevel vil købe et pulsur, så køb et hvor du kan se dine tider!

Om du køber Polar fordi det ikke er så kloset som Garmin, betyder ikke det store, hvis du ikke går så meget op i dine dataene.

Hurtig kig på den blå, gav et eks. Polar S625X pris 550. der er ikke gps med, men en speedsensor. noget der også er mere præcis, end en gps ved løb i bebyggelse.

Nej nej nej, kender ikke ham, hende der har det til salg! var bare på første side og var inden for dit prisleje :bigsmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg bruger dette super enkle Garmin gps-/pulsur, og det gør det rigtig godt. Det er nok det tætteste, du kommer til et plug and play ur, hvor du - næsten - bare tænder for det og så af sted. Det ligger inden for din prisramme fra nyt:

http://www.elgiganten.dk/product/mobil-gps/gps-til-outdoor-fitness-marine/GARRUNNER110M/garmin-forerunner-110-pulsur-mand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis du har en smart telefon, så laver Polar en pulsmåler der kommunikerer med telefonen via Bluetooth. Det kører fint med Endomondo der tracker distance/hastighed fra telefonens GPS's og puls fra måleren.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Lass3

Som Henrik S. siger, så se på Garmin 110 uret. Rigtig godt og kan bruges som dagligt ur. Desværre tager den lidt tid at finde satelitterne, men ellers er det et super ur. Eller kig efter et 305xt eller 410 brugt. Jeg sværger selv til Garmin, da det altid har virket for mig.

Mvh

Kasper

Vejen til det lange løb - http://www.kasperc.dk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this