Sign in to follow this  
Steven

Højre arm større end venstre

Recommended Posts

Hej

Jeg er 24 år og har styrketrænet lidt som yngre (ikke noget vildt), men stoppede pga af tiden og andre ting som havde større prioritet. Men i august 2012 begyndte jeg igen, og har trænet regelmæssigt lige siden 2-4 gange om ugen. Mit problem er at min højre overarm nu er markant større end den venstre. Forskellen er 2-3 centimeter i omkreds, hvilket nemt kan ses, da jeg fra naturens side ikke er bygget ret stor. Måske har min højre overarm også været en smule større førhen, men ikke som det ser ud nu! Og jeg vil selvfølgelig gerne have at begge mine arme tilnærmelsesvist er lige store.

Under træning kan jeg mærke at min højre overarm er mere spændt end den venstre, også selvom at jeg benytter håndvægte med samme antal kilo, hvilket forvirrer mig!

Hvad kan det skyldes, og hvad kan jeg gøre for at udligne mine armes størrelse?

Håber der er nogen som kan hjælpe!

Steven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg gik i gymnasiet med en der i 1.g skiftede over til at onanere med venstre hånd fordi han var træt af at hans højre arm var størst. Jeg kunne lige akkurat nå rundt om den venstre i 1.g mens den højre var 2-3 cm større, vi aftalte at måle igen når vi havde fået vores hue på og denne gang var det omvendt, jeg kunne nå rundt om højre, men ikke venstre. Måske var det en ide?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej Steven.

Jeg har døjet en smule med det, dog ikke i samme grad som dit problem. For mig hjalp det at skifte fra alle øvelser med barbell, der ramte biceps direkte eller indirekte, til øvelser hvor jeg kunne ramme enkeltvis. Fx fra BB curls til DB curls, da min oplevelse var, at den stærkeste og største muskel tog størstedelen af "læsset".

Alternativt kan du afprøve okklusion træning på din armtræning. Kender til en, der har haft stor succes med det! Det er lidt svært af dine noget ordenligt om, men denne artikel indeholder en del kilder!

http://news.bodylab.dk/artikler/2980-occlusion-training-vejen-til-storre-muskler

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this