Sign in to follow this  
sunek

Hjælp til crossfit inspireret HST program

Recommended Posts

Hej

Jeg har efterhånden længe gerne ville kaste mig ud i HST, men hver gang det kommer til at lægge et program går jeg i stå. Jeg har trænet traditionel styrketræning i en del år, men de sidste 3 år har jeg trænet crossfit, som jeg synes er super sjovt. Derfor vil jeg gerne tage udgangspunkt i de store flerledsøvelser.

Jeg vil gerne have dips, pull-ups, push-ups (og hspu) og andre funktionelle øvelser som en del af programmet – men måske er det for vanskeligt at håndterer 5 % progressioner i den type øvelser?

Det vil være ideelt at få skruet et program sammen som kan afvikles inden for max 60 minutter.

Øvrige øvelser jeg gerne vil have som del af et program:

Backsquat (el. frontsquat) og dødløft (evt. skiftevis hver anden træningsgang)

Thrusters

Clean

Bænkpres

Vil det give mening at træne HST og smide et wod ind, fra tid til anden? Eller er jeg nødt til at vælge retning? Når jeg gerne vil træne crossfit jævnligt skyldes det at der er et super kammeratskab i den box hvor jeg træner – det vil jeg nødigt undvære.

Som en sidste kommentar skal nævnes at jeg altid har haft problemer med at bygge brystmuskler så kan man tage højde for det i et HST program vil det være cool.

Håber du kan hjælpe mig med at skrue et program sammen eller pege mig i retning af en måde at få det gjort på – for jeg er på det sted, hvor jeg plejer at gå i stå (med HST).

Tak for hjælpen

Sune

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this