Sign in to follow this  
Serkan438

Vedligeholdelse efter Forsvaret - Søge ind hos Politi/Kriminalforsorgen

Recommended Posts

Hejsa,

Jeg er en ung mand på 21 år som for nylig har afsluttet HBU i Slagelse i juni. Jeg gik fra at være lidt overvægtig til en mere "almindelig" vægt. Jeg vejede 92 først dag (1 februar) og da vi afsluttede 1 maj sagde vægten 80. Jeg gjorde ikke noget specielt for selve vægttabet, men går stærkt ud fra at det var mere varieret samt sundere kost derinde samtidig med at jeg indtog mindre mad end hvad jeg plejede.

Jeg gik fra at kunne løbe 1630 på min første coopers til 2550 i den sidste coopers 1 uge før vi afsluttede. Nu er jeg så vendt hjem og vil gerne vedligeholde formen samt at holde vægten + gerne tabe mere endnu. Er desværre gået fra de 80kg til 83-84 stykker efter 3½ måned, og jeg synes at der skal til at ske noget, kan mærke at der kommer lidt på mave regionen samt siderne igen i forhold til da jeg lige var vendt hjem. Det er nok en kombination af at jeg har mistet dagligdagens aktiviteter samt kosten derinde. 

Jeg forventer at komme ind som fængselsbetjentelev, og derfra vil jeg gerne fokusere meget på kost og træning under uddannelsen. Jeg er en del kræsen, men jeg kan erstatte de fleste produkter med noget tilsvarende. Kommer til at bo på et af skolens kollegieværelse da jeg er fra Fyn, og herfra vil jeg gerne "preppe" eller bruge tid på en ordentlig varieret kost. 

Jeg har altid været dårlig til det med at spise rigtigt, har haft en meget meget usund livsstil samt kost, og det vil jeg gerne lave om på. Vægttabet under Forsvaret har virkelig motiveret mig, og jeg er "sulten" efter mere. Jeg er heller ikke særlig god til at sy sådan en kostplan sammen, derfor har jeg brug for hjælp. Jeg ved ikke hvor meget man så skal spise på en dag. Men går ud fra 3-4 måltider; Morgenmad, frokost, (eftermiddag?) og aften. 

Jeg ville være evigt taknemmelig, hvis nogle havde et godt udgangspunkt eller en formel for sådan en kostplan. Smid afsted med idéer, eller hvad I kan komme i tanke om. Jeg har måske en lille idé/starter om det. Jeg prøver i forvejen at cutte det usunde væk, altså hvilken mad jeg spiser her i hjemmet, mad udefra samt usunde drikkevarer.

Om morgenen hver dag i Forsvaret bestod min morgenmad af: Banan/pære yoghurt hvor der kom noget Kellog's frosty flakes som topping. En halv skive fluté brød med mørk pålægschokolade samt et stykke frugt, som enten var en banan eller et æble, og masser af vand. 

Frokost: Vi havde ikke rigtig muligheden for dette, men jeg tænker lidt hen ad en sandwich med groft brød, noget kylling med iceberg salat og agurker.

Om mig:

21 år

180 cm høj

Nuværende vægt: 83

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this