HJÆLP!


-=Nosa=-
 Share

Recommended Posts

Min lever har det ikke for godt. Normal levertal skal være mellem 250-1000 mit blev målt første gang til 198 og så idag blev det målt til 170. Hvad fanden skal jeg gøre ? Har overvejet ALA eller liv55 men ved sq ikke hvad der er bedst. Jeg drikker meget sjældent. Nogle råd ? :(

Link to comment
Share on other sites

ja mit er for lavt, men min læge gør ikke noget ved det. Men jeg skal ringe op til ham imorgen Så finde vi ud af det. Hvor kan man købe liv 55, har spurgt i matas og på apoteket. Men de vidste ikke hvad det var.

'Ja mit levertal er for lavt. lang under de normale på 170. Er der ellers andre produkter nogle har prøvet mens de har været på kur ?

Link to comment
Share on other sites

Det skal der sku da gøres noget ved!! Det er da ikke gode tegn. Ville nok mene du skulle have lavet en undersøgelse(blodprøve og evt. en leverbiepsi).

Hvis du har gule øjne eller meget gult tis, så er det til lægen med det samme!!

Men det er ikke nødvendigvis et problem, synes bare du skal få undersøgt det nærmere.

Link to comment
Share on other sites

jeg har fået lavet blodprøve 2 gange nu. og doktormanden gør ikke en skid. De siger bare hov nu er den faldet ydeligere. Nå det kan sq ikke selv passe at man skal skaffe sine præperater når man fejler noget! Hva. Er proteinpulver eller kreatin hårdt for leveren det har jeg ikke hørt noget om ... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Jaaaa....... I er så sjove. har kun tage en enkel deca/test ku + supleret med 100 d-bol. Så det er ikke det helt vild store! Men hvad kan dte være jeg vil ikke begynde at blive dranker, eller kører en oral only kur eller noget for at få den i vejret. Nogle der har en ide til noget ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ikke give dig et råd, men måske blot berolige dig lidt. Jeg har selv haft forhøjet levertal. Jeg fik taget diverse blodprøver og test, herunder en skanning. Alle tests viste, at alt var normalt, udover blodprøverne, der viste, at levertallet var lidt for højt. Lægen blev så enig med sig selv om, at alt nok var normalt og sagde at der godt kunne forekomme variationer, uden at det nødvendigvis gjorde noget.

Mod kan da kun håbe, at dit lave levertal heller ikke betyder noget. Det er dog vigtigt at få det undersøgt ordentligt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har skrevet til netdoktor.dk og sundhed.dk og nogle andre få. De skriver alle sammen : Det har vi desværre ikke mulighed for at afgøre kontakt din egen læge. Så ingen hjælp der. Men jeg overvejer at kører en d-bol ED og winstrol ED bare lige for at se om det giver noget B) :) :D

Link to comment
Share on other sites

Kør dog en oral only kur. Nu i din situation er en 10 ugers kur med 30-40mg dbol ED ikk af vejen. Ville faktisk være godt for dig.

Els køre du bar nogle leverfræsere. Vil anbefale dig at gå på Bodyhouse så gutterne kan se dit problem. De vil anbefale det samme som mig.

Held og lykke.

æææææhm.... det var dog noget af det sygeste jeg har hørt i rimeligt lang tid.... hvis dit levertal er så lavt at det er sygeligt, og det kan jeg ikke lige bedømme om det er er det jo et symptom for en eller anden tilstand som er noget lort...

Så hvis man forsøger at fjerne et symptom med noget andet, der er usundt, kan man ikke ligefrem sige at man optimerer sin muligheder for at blive over 50 nogensinde.

Og så ved folk på bodyhouse nok mere om hvordan man bliver store, irrespektivt af helbredstilstand, end de ved om behandling af sygelige tilstande... enig?

Prøv at få en henvisning fra din læge til en specialist i blodsygdomme (hæmatolog) eller leversygdomme (hepatolog).

Link to comment
Share on other sites

Idet jeg naivt antager, at hele den tråd, - både spørgsmål og svar, - IKKE er en ren joke, så kunne man måske forestille sig, at man fik sig en anden doktormand, - og muligvis en psykolog/psykiater, - når man nu IKKE føler man finder forståelse for sit "problem" hos den nuværende læge?

Igen under forudsætning af, at alt det forgående IKKE er en absurd joke, kunne man måske samtidigt fraråde den håbefulde pode med den muligvis alvorligt syge lever, at han IKKE søger råd på nettet, hos fiskehandleren eller i den lokale bodega, men henvender sig til individer der har reel indsigt i problemet samt mulighed for muligvis at gøre noget ved det!

Men du løber selvfølgelig den risiko, at disse fagligt kvalificerede personer vil fortælle dig noget du IKKE bryder dig om at høre, - for såvidt du altså har tilstået dit tåbelige misbrug, så de ved hvilken type person, de har med at gøre!

(Det kan nemlig indledningsvis være svært for pæne fornuftige mennesker som læger at gætte sig til, at nogle mennesker kan være så vanvittige, at de frivilligt påbegynder ødelæggelsen af deres egen krop med potentielt dybt helbredsskadelige dopingstoffer indkøbt hos den lokale pusher)

Forhåbentligt finder du i tide ud af, at en rask lever er sjovere end noget i den forbindelse så aldeles ligegyldigt, som et par midlertidigt større overarme!

Link to comment
Share on other sites

jaaa.... Men nu er det sådan at min lever ikke er for høj så derfor INTET med AS at gøre. På tirsdag den 25 marts skal jeg op på sygehuset og have genetopsi... eller hvad det nu hedder så vil de også tage en scanning af den! Så jeg håber på det bedste. Det kan være en medfødt fejl så det er naturlig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share