ANGEL


angel
 Share

Recommended Posts

Hej No

SUPER TILLYKKE TIL JER BEGGE

Kanon flot :4thumbup: :4thumbup:

2 Guldfugle i samme bur, det er for vildt :superman:

Mvh Per

WFF VM 2006... dagene op til!

Onsdag

Onsdag er som ofte dagen hvor man drikker ekstre meget væske for at sætte gang i den efterfølgende dehydrering og derfor bedre kendt som stor væske dag blev i år også omdøbt til stor bagedag!! :w00t: Eftersom jeg altid de sidste par dage har sindssyg meget energi fordi det passer min krop SUPER godt med kun fedt + prot kost mens forventningens glæde jo også giver et energiboost, så var jeg "lidt" hyper og gik helt bageamok og fik lavet både 4 slags forskellige saltfrie brødvarianter + en kæmpe stor portion meget læker brownie, hvilket var heldigt nok da det senere på dagens viste sig at BigJ's muffins i år ikke blev en carb-up-mulighed, da vi var på vej i seng på det tidspunkt BigJ først var ved at tage hans muffins ud af ovnen --> og med et vækkeur der ville ringe kl. 4:30 så blev det desværre for sent at "overlevere" muffins".

I løbet af onsdagen skulle jeg også nå mit sidste trænings/tømningspas samt have første lag selvbruner på. Træningen blev henlagt til først på morgenen - powerwalk op tl OBBC - 1 lille times fullbody - powerwalk hjem igen ... en god træningsomgang at slutte af på hvor formen så mere end fornuftig ud, og jeg følte mig og så slet ikke flad sikkert pga. af al den væske jeg havde drukket de sidste mange dage--> for ellers kunne man virkeligt undre sig eftersom jeg de sidste 3 dage have fået MAX 10 gr. kulhydrat per dag og på samme tid havde fået lavet nogle ret heftige og højintensitet fullbody tømningspas!!

Efter træning var det lige hjem og i et varmt bad hvorefter Nina :boobs: kom på besøg med en stor rød rose og en masse PØJ PØJ --> hun er FANDME så sød den tøs :heartpump:

Min Mor kiggede også lige forbi senere på dagen for at hente vores katte Bibi og Baxter, som skulle en tur til Nyborg hos "bedsteforældrene" og passes. Resten af dagen gik som sagt med at bage og så en omgang sprøjtelakering i form af selvbruner, som blev helt vildt flot med en meget dyb mørkebrun kulør og straks fremhævede alle kroppens muskler markant :4flex: ALTID en optur når første lag farve kommer på --> derudover så er det altså et lille vidunder med sådan en airbrush maskine som fuldstændig jævnt knalder farven på i løbet af et par minutter --> så fedt at slippe for at skulle stå og smøre hvert hjørne af kroppen med creme for bagefter yderligt at skal skulle rende rundt 30 minutter for at tørre :crazy:

Efter vi havde fået lagt selvbruner på hoppede Christian ind på sofaen og kogte lidt her mens han fik drukket det sidste cola light og jeg gik og pakkede de sidste par ting! Dette krævede lidt omtanke specielt pga. de nye regler om væsker i håndbagagen. Dette afsted førte at jeg måtte fordele 4 flasker protan i 10 stk. 1 dl gennemsigtige plastikbøtter for at følge de nye regler, hertil kom så ALT det makeup som jeg skulle have med--> dette følte altså også en hel del så alt i alt blev det til nogle poser med protan + makeup, makeupen så ikke så mistænkelig ud men synes godt nok at de 10 "ampuller" med protan kunne vække noget mistanke men det måtte vi jo tage på dagen. Først på aftenen faldt der endelig lidt ro over mig og vi fik set "The Departed" hvorefter det var sengetid.

Sådan pakkes protan til flyverejse

DSCN0007.jpg

Ser jo ikke spor mistænkeligt ud!!

DSCN0009.jpg

... mere følger om nogle timer - OBBC tid nu :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Slettet bruger
Du kan selv være en GULDFUGL :wink::superman:

... men TAAAAK for det Per :w00t:

//NO

Hallo...Engel

Håber også at du/i river guld med hjem fra sverrig den 2/12 :superman::superman: Går udfra at du ikke har problemer med at holde formen :4eat::4eat: Ved ikke med Kasper :smile: Har ikke snakket med ham, men har nu ikke mødt ham hos Mac Donalds :laugh::laugh::laugh: Altså jeg er kun kørt forbi :tongue:

Iøvrigt super billeder du har lagt ind, det er jo nogen fede "minder" at have fra sådan en oplevelse, går nu ikke udfra at du trækker dig sådan tilbage lige med det samme :poking: Men den uddannelse du er igang må da optage så meget af din tid på et tidspunkt ? at man jo må priotere tingene :smile:

Eller får du sku´ikke lov til at skære i mig :wink: hvis jeg altså skulle lande på et sygehus en dag :bigsmile:

Nå god weekend og god røv herfra Kolding. :4thumbup: .ups ups det sidste har du jo allerede :tongue4::tongue4::tongue4:

Link to comment
Share on other sites

Hej Norah..

Jeg stiller mig lige i køen med alle dine lykønskninger :smile: Hvor er det godt gået... TILLYKKE med det :4thumbup:

Hvad er dine planer SÅ nu ?? :blink:

KnuzZer Lone :smile:

Hej Lone

Jamen MANGE TAK :w00t:

... mht. mine planer så bliver det nogle forårs stævner... hvilke ved jeg ikke endnu!

Ved odg at jeg fast kommer til at ligge maks 5-6 uger fra konkurrenceform fremover, så jeg behøver ikke tage beslutningen for hvad og hvornår før 2 små måneder ud :smile:

... men nu JULEHYGGE :4mewantfood: mens andre slider med diæten :wink:

//NO

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Hallo...Engel

HALLO KELD :w00t:

... først så giver du et stort problem når det kommer til at citere dine indlæg... der er jo ikke nogle smiley'er tilbage for mig at bruge!!!!

Så har slettet dem i enden :innocent:

Håber også at du/i river guld med hjem fra sverrig den 2/12 :superman::superman:
Det får jeg nok lidt eftersom jeg i samråd med Kragen har besluttet at melde fra!

Havde ikke lige regnet med at vinde VM og pt. føles det helt forkert at gå i BB retningen men ikk emindst som et total anti-klimaks at skulle stille op i et begynderstævne efter jeg har oplevet at min form i den grad kalppede til VM :smile:

Går udfra at du ikke har problemer med at holde formen :4eat::4eat:

Det har du så ret i ....

pt. har jeg hele ugen blot ligget et lille kg over VM vægten :4thumbup: og rent faktisk lå jeg her til morgen på 62 kg igen som var udgangspunktet onsdag før VM efter min dehydrering --> men dette skyldes også udelukket at jeg har lukket noget væske ud igen, da den jo står på fotografering her lør/søn :slut:

Dog er min form ikke nær så skarp som til VM mest af alt fordi min krop er træææææææt nu og derfor lettere stresset, hvilket ses på væskeretention i underhuden!! Men håber trods alt det kommer til at se fint ud :smile:

Ved ikke med Kasper :smile: Har ikke snakket med ham, men har nu ikke mødt ham hos Mac Donalds :laugh::laugh::laugh: Altså jeg er kun kørt forbi :tongue:
Kasper kunne ikke få lov at stille op fordi han ikke kunne blive meldt ind i DBFF med tilbagevirkende kraft på trods af at man normalt kan dette i forbundelse med DM???!!! :dry:
Iøvrigt super billeder du har lagt ind, det er jo nogen fede "minder" at have fra sådan en oplevelse,

TAAAK ... og ja - super minder!!

går nu ikke udfra at du trækker dig sådan tilbage lige med det samme :poking:
... næppe - nu skal jeg helt klart prøve nogle PROFESSIONELLE SHOWS også :w00t:
Men den uddannelse du er igang må da optage så meget af din tid på et tidspunkt ? at man jo må priotere tingene :smile:

Eller får du sku´ikke lov til at skære i mig :wink: hvis jeg altså skulle lande på et sygehus en dag :bigsmile:

ahhhh... har jo taklet både medicinstudie og træning + job i alle de år jeg har studeret ... og fremover bliver det rent faktisk kun lettere fordi jeg er færdig med at bulke og ikke kommer til at ligge mere end små 6 uger fra konkurrenceform året rundt!!

Så i min fremtid er der langt mindre træning og cardio og deraf mere tid til studie eller job :smile:

Nå god weekend og god røv herfra Kolding. :4thumbup: .ups ups det sidste har du jo allerede!

Lige over KELD :4winkkiss:

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Godt gået, tillykke med resultatet! :smile:

Hej blanco

TAK TAK

(snart mit mest brugte ord i disse dage :tongue: )

Uhh, det er spændende at læse dine indlæg om turen! det fanger virkelig! Hehe!

Kan ikk huske om jeg har skrevet tillykke.. men så får du det igen, for du har fortjent det ;)

TILLYKKE ! :4thumbup:

Hej Cruse

... det kan jeg ærligt talt heller ikke huske om du har :smile: men modtager gerne lidt lykønskninger igen ... SUPER DEJLIGT med al den opbakning :blush:

GOD WEEKEND :4thumbup:

//NO

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med resultatet, Engel :devil::cool:

Fortryder jo lidt at jeg ikke sagde ja til at blive fotograferet sammen med verdensmesteren, da du spurgte :nonono: Men følte mig pisse ærgelig på det tidspunkt. Lige ankommet uden pump og kun med skumfiduser i maven og så lige ved siden af en Cut engel :cry:

Nå, men skal lige carbes op med nogle grafrakkas så er jeg klar til en foto shoot :laugh:

Pis, godt gået. Du ser Lee' uu :cool:

Link to comment
Share on other sites

Det må være en lidt underlig fornemmelse at være en "halv-offentlig" person indenfor fitness branchen. Alle os der kontakter dig via blog eller mail, ved hvem du er, hvorimod du må have en del korrespondance med personer, som du faktisk ikke rigtig ved hvem er?

Men ligegyldig hvem der beder om din hjælp, en kommentar eller et råd får de altid en kompetent og uddybende kommentar, som "oser" af engagement. Det vil jeg godt takke for. Det er dette seriøse og dybe arbejde, der gør din blog og din hjemmeside interessant.

Når jeg næstegang kommer forbi OBBC, hvilket jeg faktisk gør hver 1. juledag (jep, jeg er fynbo :bigsmile: , men bor nu på djævleøen), vil jeg lige komme over og præsentere mig. Jeg vil ikke forstyrre i træningen, men bare lige sige hej til en verdensmester :cool:

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med resultatet, Engel :devil::cool:

Fortryder jo lidt at jeg ikke sagde ja til at blive fotograferet sammen med verdensmesteren, da du spurgte :nonono: Men følte mig pisse ærgelig på det tidspunkt. Lige ankommet uden pump og kun med skumfiduser i maven og så lige ved siden af en Cut engel :cry:

Nå, men skal lige carbes op med nogle grafrakkas så er jeg klar til en foto shoot :laugh:

Pis, godt gået. Du ser Lee' uu :cool:

Hej der smukke mand :4winkkiss:

Ja... det var lidt "pivet" af dig ... kunne ellers godt have tænkt mig at være flankeret af sådan en styrkeløfter haps som dig :innocent:

... men det må jo blive en anden gange!! Måske når der er hældt lidt Grafrakka på dig til årest jule tam tam i klubben du kan lokkes :tongue:

NO :4flex:

Link to comment
Share on other sites

Dyb respekt for dit arbejde Norah :smilerock: Tusind gange tillykke med titlen! Hold KÆT en form mand...

Hey der TUNA-BOY :superman:

TAK TAK :w00t:

... ang. god form --> har du nogen planer og at blive mere strømlinet igen på et tidspunkt og stille på scenen?? Eller er det helt overladt til fætter? Og er du virkelig HELT FORTABT i VL??

KLEM

//NO

Link to comment
Share on other sites

Det må være en lidt underlig fornemmelse at være en "halv-offentlig" person indenfor fitness branchen. Alle os der kontakter dig via blog eller mail, ved hvem du er, hvorimod du må have en del korrespondance med personer, som du faktisk ikke rigtig ved hvem er?

Hej LikeFemaleMuscle

Tjaaaa.... det kunne der måske være noget om - men ved ikke om jeg direkte finder det underligt! Nærmere meget hyggeligt og en den grad dejligt uforpligtigende at man ikke kender alle dem man skriver med direkte personligt... dette kunne hurtigt blive en større byrde end ønskeligt da personer man kender RL ofte kræver langt mere tid end "vituelle-venner" ... hvis du forstår :bigsmile:

Og som du sikkert også ved så er "fitness-verdenen" ikke større i DK end de fleste som blot har stillet op én gang på en eller anden måde kender hinanden, så har i alle årene været vant til at man på en eller anden måde er "kendt" i miljøet :smile:

Men ligegyldig hvem der beder om din hjælp, en kommentar eller et råd får de altid en kompetent og uddybende kommentar, som "oser" af engagement. Det vil jeg godt takke for. Det er dette seriøse og dybe arbejde, der gør din blog og din hjemmeside interessant.
Jamen tak for så flotte ord :blush:
Når jeg næstegang kommer forbi OBBC, hvilket jeg faktisk gør hver 1. juledag (jep, jeg er fynbo :bigsmile: , men bor nu på djævleøen), vil jeg lige komme over og præsentere mig. Jeg vil ikke forstyrre i træningen, men bare lige sige hej til en verdensmester :cool:

Jamen det lyder da hygeligt ... nu må vi se om jeg er hjemme på øen eller om jeg stadigvæk er på jule-visit i Århus hos familien (for jeg er nemlig vaskeægte Århusianer :w00t: ... ved ikke om det er godt eller skidt :unsure::tongue: )

... men ellers skal du endelig sige til en anden gang for er jo stort set at finde i klubben dagligt :innocent: og gratis prøvetimer kan du altid få i OBBC :w00t:

.. så ses vel før eller siden :wink:

// NO

Link to comment
Share on other sites

Weekenden

Op til weekendens fotografering hos Rygaard fik jeg lavet et tømningsforsøg som jeg længe har overvejet om ville fungere for mig :smile:

Kørte almindelig træning onsdag + torsdag, højt væskeindtag samt lavt kulhydratindtag for at få tømt kroppen ud samt jeg også Torsdag kørte lavt salt indtag

Fredag kørte jeg så en enkelt hård fullbody-tømningstræning om morgenen, hvorefter jeg begyndte min carb-up, stadigvæk med lavt saltindtag og nu væskerestriktion!

Hele forsøget var for at finde ud af om formen ville kunne se fornuftig ud efter blot én tømningstræning og en enkelt dags kulhydratloading....

KONKLUSION....

DET KUNNE DEN IKKE!! :dry:

Absolut ikke noget for mig :sneaky2:

... det stressede i den grad min krop langt hårdere end forventet IKKE at have fuld restitution under kulhydratloadingen og allerede fredag aften kunne jeg begynde at se at jeg samlede vækse i underhuden på trods af væskeretention!!

Dog skal det jo tages i betragtning at min krop på dette tidspunkt i forvejen har været stresset efter weekendens VM og helt sikkert ikke var kommet sig over det meeeeeen ... så stresset var jeg altså heller ikke!!

Lørdag morgen så min mave meget blød ud og kunne stille og roligt se separationerne i lårene forsvinde op i løbet af dagen...

Heldigvis betød det ikke det store for fotograferingen da jeg skulle have lavet soft-fitness-billeder alligevel og mest skulle agere påhæng på Christian under par-billederne :slut:

Igår søndag var væskeretentionen markant værre (+2.5 kg fra fredag morgenvægt) og jeg begyndte derfor at drikke væske igen og lukke ekstra mad i systemet, da jeg kunne mærke på min krop at nu var det NOK og jeg ikke skulle gøre ondt værre!!!

Søndag skulle jeg heller ikke fotgraferes da Rygaard havde fået en sindssyg fantastisk ide til et foto som Christian skulle udsættes for!!

Jeg skulle simpelthen kaste mel ud over ham som var det regn.... og

:w00t::w00t:FUUUUUUUUUUUCK :w00t::w00t:

... det gav nok de vildeste og fedeste billeder EVER!!!

Slet ikke til at forestille sig men heldigvis har Morten lovet at det kommer på hans hjemmeside inden alt for længe, for han var også helt oppe under skyerne over hvor VILDE de billeder var!!

Én ting var så at fotoet var "out of this world " men havde vi vist hvilket svineri det ville lave i studiet at smide mel fra første sal ned i hovedet på en model i 1 time.... sååååååå.... havde vi måske tænkt os om en ekstra gang :4slap: og gjort det lidt anderledes!! Men Rygaard var som altid impulsiv og det billed skulle bare laves NU!! :laugh:

Svineriet kostede os efterfølgende 2.5 times intensiv rengøring af ALT i studiet ... for melstøv trænger ind overalt hvilket man nok godt kunne have sagt sig selv på forhånd :4slap: og HUUUUUUU det trak tænder ud at gøre rent så mange timer eftersom både undertegnet og Christian var i den grad kvæstet!!

Men vi overlevede og er ret sikker på at når vi får billedet mellem hænderne glemmer ALT om de sure rengøringstimer :cool:

Men alt i alt en SUPER weekend og endda med lækker mad søndag i form af hjemmelavet rødbeddesuppe med små kød-pirogi i suppen og som side-dish også små pirogi fyldt med kartoffelmos og rygeost overhældt med en bacon + løgblanding (lidt ala brændende kærlighed) ... ÆÆÆÆÆÆÆLSKER bare det snask :heartpump:

I dag mandag betaler jeg så i den grad prisen for mit udtømningsforsøg og en lettere stressende/hård weekend --> pt. siger vi +3.5-4 kg ekstra væske i systemet og tendens til begyndende snue :unhappy:

Har dog powerwalket en enkelt omgang i morges så lidt væske har jeg da mobiliseret samt jeg også besluttede at tage en hjemmedag og få lidt ekstra mad for restitutionens skyld. Pt. føler jeg mig rent faktisk lidt oven på og parat til at starte op på 2 nye kurser på uni i morgen :4thumbup:

Nu er det så tilbage på sofaen, stængerne op og krydse fingre for at den værste væskeretention vil være ude af kroppen i slutningen af ugen, så jeg kan se ud af øjnene igen snarest og få min "normale" krop tilbage :laugh::cool:

//NO

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Har fået en lille håndfuld PM'er på hvad mine næste planer er mht. konkurrence, så smider lige lidt forløbigt input her :bigsmile:

... er ikke pt. helt fastsat på hvad der skal ske - men starter i januar op med noget cross- og kortduathlon som jeg vil dyrke sideløbende med fitness bl.a. for at have en sport som motiverer mig til at holde fedt% nede hele året og som på samme tid forbrænder en del kalorier på en sjov og udfordrende måde :w00t::superman:

SL er jeg ikke interesseret i lige nu sådan som landet ligger og tror der går nogle år før jeg genoptager det!

Mht. stævner i fitness så har jeg en plan der i hvert tilfælde omfatter WFF EM i Maj samt Miss Universe... om der i tilknytning hertil kommer et Nordisk Bodyfitness Grandprix vil jeg ikke udelukke men må sige at jeg på den front ikke er særligt motiveret specielt efter at have set atleterne fra dette års VM, hvor mange atleter herunder i min højdeklasse var blevet større end tidligere... eks er her et billed på en pige i top-5 i det der ville have været min højdeklasse

post-363-1164042124_thumb.jpg

... som I kan se er hun langt fra en dårlig atlet :4flex: :w00t: men hun ligner mere en BB'er end en bodyfitnessatlet --> hun har endda så lave fedt% at der er tydelige streger i lårene på hende og ved også at hendes bagside i den grad var strieret :blink:

Synes der gennemgående har været en tendens de sidste par år at pigerne igen igen bliver større og større og langt fra ligner det jeg ville kalde bodyfitness, samt at det er tydeligt med de kropstyper som præmieres, at det bliver MEGET svært at stå distancen og komme op på det niveau for mit vedkommende :crazy:

Derfor er jeg også super glad for at have fundet WFF hvor man kæmper mod piger af samme kropstype og ikke blot inddeles i klasse mod nogen af samme højde,hvor man netop kan risikere at møde een pige som ovenståen atlet!!

Uanset hvad jeg beslutter så starter min diæt igen 1. april næste år hvilket giver mig 6 ugers diæt før første stævne!!

Bliver så fedt at kunne nøjes med et så kort diætforløb fremover :w00t:

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Det er velfortjent :bigsmile:

:wink:

Når jeg er MOL-fraværende, så er det fordi det går rigtig godt med træningen :tongue:

Jeg bruger mest MOL som motivationsløfter, men forsøger nu at opdatere for den alm. træningsplanlægnings skyld (for at undgå overtræning) :smile:

Er rent faktisk ved at bevæge mig over mod det samme ... når træningen kører så kan det næsten være nok i sig selv :smile: og behovet for at skrivee den samme træning om igen og igen kan næsten fylde for meget :unsure:

Hvorimod kan det i off-perioder være dejligt at konkretisere og planlægge træningen kombineret med lidt stød fra MOL-folket :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Jamen det lyder da hygeligt ... nu må vi se om jeg er hjemme på øen eller om jeg stadigvæk er på jule-visit i Århus hos familien (for jeg er nemlig vaskeægte Århusianer :w00t: ... ved ikke om det er godt eller skidt :unsure::tongue: )

KLART EN FORDEL :4thumbup: :w00t::w00t::tongue:

Ej, hvor glæder jeg mig bare til - ja ikke bare en, men hele 2 x tøsehygge i december :bigsmile::blahblah:

KRAM & KNUS Boop

Edited by Betty Boop
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share