Hyggetræning


mvp.
 Share

Recommended Posts

Fredag 2023.03.31@96,8kg

 

Benpres

4 x 8 x 230

 

Baglår

5 sæt

 

Ophævninger med vægt

4 x 5 x 21kg

 

Bænkpres med klods

5 x 130

5 x 140

 

Bænkpres, smal

2 x 6 x 110 L

 

Roning på bænk

3 x 6 x 90

 

Skulder maskine

2 x 7 x 120

 

Bicep håndvægt

2 sæt

 

God træning - lidt træt først, men så kommer det efter nogle minutter.

46 overarbejdstimer på lidt over 3 uger. Nu hjælper de på det. Nåede lige for en lille måned siden at sidde og beklage mig til en kollega over at der ikke havde været overarbejde i noget tid - og så dukker lederen pludselig op og spør om nogen af os skulle være interesserede i nogle ekstra weekendvagter...

Bemærk at ædelmetallerne er godt på vej op i pris igen, guldet nærmer sig 2000 pr. ounce, men mineaktierne er kun lige først nu begyndt at reagere på det - som om det er med lidt forsinkelse denne gang. Dvs. at der er mulighed for at rage nogle billige aktier til sig nu. EDR:TSX, CDE, LGD, AG mfl.

Link to comment
Share on other sites

Første anstrengende bentræning efter knæet er kommet i orden.

 

Søndag 2023.04.02@98,2kg

 

Benpres

8 x 230

2 x 8 x 250

3 x 8 x 270

 

Baglår

4 sæt

 

Bænkpres

3 x 110

3 x 125

1 x 135

6 x 110 L

 

Ophævninger m/u vægt

2 x 6 x 13kg

3 x 8 uden vægt

 

Roning på bænk

4 x 6 x 80

 

Skulder maskine

4 x 5 x 120

 

Bicep håndvægt

2 sæt

 

Tricep PD

2 sæt

 

Det tog næsten 2 timer. Der var flere af os der var plaget af voldsomme udbrud af luft i maven, men vi klarede det alligevel. Det er lissom om at der er en eller anden der åbner ballet først og så smittes de andre.

Ved siden af den noterede træning køres der efter hånden en hel del ben øvelser der er anvist af fysioterapeut. Det betyder at det alt i alt er et hårdt liv for tiden.

I morgen vil jeg i svømmehallen.

Link to comment
Share on other sites

Tilbage til slaveriet. 29 sæt på ca. 1½ time. Kører næsten altid supersæt for at spare tid.

 

Onsdag 2023.04.05@96,8kg

 

Benpres

5 x 6 x 230

 

Baglår

5 sæt

 

Ophævninger uden vægt

8 x 6 stk.

 

Bænkpres

4 x 6 x 110

 

Roning på bænk

4 x 4 x 100   Kan ikke køre mere end 4 reps, hvis den skal op og sige "klonk" hver gang.

 

Skulder maskine

3 x 6 x 120

 

Var oppe og besøge min fars gravsted i går. 2 pladser ved siden af ligger min mors eks-mand. Det er synd at man ikke lige kan vække dem op og få en bajer med dem og fortælle dem lidt om hvordan det er gået siden da. De var begge to meget tørstige og blev derfor ikke mere end i starten af 60'erne.

Bagefter var vi til skydning i Gladsaxe. Det var sjovt og vi meldte os ind bagefter. Man starter med at skyde med pistol med en kal. 22, eller 4,5mm, svarende til en salon-riffel patron. Når man kan få 10 af 10 inden for det sorte kan man gå videre og skyde med 9mm.

Senere i dag skal vi hente mine svigerforældres ene hund og så tar vi til Tunø om nogle dage. Øen er bilfri og alle hunde jeg har kendt har elsket øen. Der er strand, bakker, skov og mose og de kan rende fri og lave en masse halløj. Det er den 6. hund jeg har med derovre siden min barndom.

Tilbage i stenalderen var det to øer og man kan godt fornemme hvor kystlinierne har gået. I mellem dem ligger mosen nu. Noget af øen var højt græs da jeg var barn, men nu står der mellemstore træer. Egetræer har en konkurrencefordel på et tyndt lag jord med gammel havbund nedenunder, så der er ikke så mange andre træsorter på området. Så kan man godt forestille sig hvordan hele Danmark har været dækket af egetræer efter istiden og indtil man gik i gang med at rydde til landbrug og fælde til flådebyggeri. Byen minder om de små byer på Samsø, men i mindre format. Det er sådan jeg forestiller mig at byer har været i gamle dage, før vi rigtig blev industrialiseret.

Ville også kontakte min onkel og faster der har et hus der ovre, men så viste det sig at han døde i september sidste år og hans FB-side nu bare er til minde om ham. Det er jeg lidt ked af, for det er de sidste mennesker der rigtig forbinder mig til min fars familie. Sikke noget.

Link to comment
Share on other sites

Har været på Tunø og i London de sidste par uger, så derfor ingen træning.

Først 4 dage hvor vi har rendt rundt på Tunø med en lånt hund, så hjem og pakke til London og holde en hviledag og så afsted igen. har været i London 2 gange før, i 1996 og i 2006. Nu til dags er der færre tiggere og mindre høflighed, men ellers ligner byen sig selv. Der er mange smukke boliger med smedejernsgitre ude foran, der er bygget i løbet af 1800-tallet. Dertil kommer kirker og slotte og mange andre interessante bygninger.

Det viser sig at boligproserne er så høje at mange af de gamle herskabshjem er delt op i 2-3 lejligheder. Det er åbenbart ikke ualmindeligt at betale 6-10 millioner danske kroner for en enkelt etage på 30-40 kvm. Almindelige arbejdere i service sektoren bor uden for London og kører gerne 1½ time hver vej for at komme ind på arbejde. Priserne på restaurationer er ikke så voldsomme som vi havde forestillet os. Ved Windsor så vi nogle røde glenter og på Tunø var der rørhøge, så vi kunne prale lidt overfor mine svigerforældre. De er ikke interesserede i at høre om almindelige måger og duer.

Jeg vil have fat i en bog eller to om livet i Londons slum i 1800-tallet.

"The imperial warmuseum" er desværre lavet om så der er meget med palncher og fladskærme. Lissom Frihedsmuseet og vadehavsmuseet eller for den sags skyld Schindler-museet i Krakow, så er det lissom blevet lidt afsjælet - dvs. der mangler den rigtige museumsstemning. Eller også er det mig der er ved at blive gammel. På samme måde frygter jeg lidt at det danske naturhistoriske museum går hen og bliver det samme lidt overfladiske nymodens fladskærmsudstilling. Har siden barndommen altid elsket deres udstillinger, netop fordi der er en speciel stemning i dem.

Begge turene har været præget af en del vandren rundt og nu er vores ben godt møre. Næste træning er planglagt til på onsdag.

Link to comment
Share on other sites

Forsigtigt i gang igen efter ferien. Måtte ringe til lægen i morges, da jeg havde fået et flåtbid i forrige uge. Hader flåter og det er som om at de er personligt efter mig. Har stadig en delvis lammelse i den ene side af ansigtet fra et bid i 2013, så det er noget jeg tar ret alvorligt. Håber ikke at det udvikler sig denne gang.

 

Onsdag 2023.04.19@97,5kg

 

Benpres

8 x 180

2 x 8 x 200

 

Baglår

4 sæt

 

Ophævninger uden vægt

3 x 8 stk.

 

Dødløft

6 x 100

2 x 6 x 120  Meget forsigtigt da lænd har drillet for et par uger siden. Men det går fint.

 

Skulder maskine

6 x 100

2 x 6 x 110

 

Bænkpres

2 x 6 x 100 L

 

Møder bagefter ind til en historisk lønstigning. Jeg er aldrig før steget så mange procent fra et år til et andet i mit liv. Det værste er at jeg skal til et par jobsamtaler i andre virksomheder i løbet af de næste par uger - men nu får de vist svært ved at matche lønnen.

Vågnede i nat ved 3-tiden. Det sker en gang i mellem og har stået på så længe jeg kan huske. På det tidspunkt er det som om at hjernen stadig halvsover og derfor er lidt i sit kreative hjørne. Nogle gange dukker der gode ideer op, men det viser sig ofte at de ikke fungerer i virkeligheden når man tænker tilbage på dem i helt vågen tilstand. Andre gange dukker der mærkelige ting op fra hukommelsen - gerne sjove ting der er sket så man kommer til at ligge og fnise midt om natten. I nat kom jeg til at tænke på den gang jeg lærte at cykle.

Jeg var 4 år gammel da min farfar og farmor besøgte os en gang i Bælum. De åbnede bagagerummet på deres grønne Alfetta og trak en lille blå cykel ud med massive hvide hjul på og stillede den ned foran mig. Vores have var aflang og havde lidt hældning så jeg trak den op ad bakke og forsøgte så at cykle ned og udnytte hældningen til at få fart på. Efter nogle dage med et hav af forsøg hvor jeg væltede hver gang, så var den der lige pludselig - jeg kunne cykle! Ind og hente forældrene (se mig!! osv). Da jeg nogle måneder senere fyldte 5 fik jeg en rigtig cykel med luft i dækkene og ringklokke og smarte håndtag. Så kunne jeg cykle rundt i landsbyen sammen med de andre unger. der var en der hed Danny der havde en cykel med 5 udvendige gear. Han var nogle år ældre end mig og mine øjne var ved at trille ud af hovedet på mig hver gang jeg så hans cykel. Det har min mor senere fortalt mig. Der var også en lille lidt stejl skråning nede ved den gamle jernbanelinie hvor jeg skulle samle lidt mod til mig før jeg kørte ned. Det var sådan lidt en mandomsprøve for os unger og nogle gange var der en eller anden der væltede og slog sig så vi andre skulle ta os lidt ekstra sammen når det var vores tur. Jeg er glad for at have levet de første 6 år af mit liv i en landsby.

Link to comment
Share on other sites

28 minutter siden, Gregers TF skrev:

Det var vist bare federe at vokse op dengang det var helt OK at falde og slå sig.
… og at cykle rundt med de andre unger, i stedet for at sidde ved hver sin computer og snakke sammen via nettet.

Jeg kan i været godt lide dine historier - lad dem endelig flyde…..

Enig med Gregers og er meget misundelig over, at du vågner op og griner af sjove drømme, mens vi er nogen som har mareridt, efter mareridt :devil:

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Lidt mør fra sidste træning. Der skal ikke så meget træning til efter en pause før man humper rundt og klynker.

Var i svømmehallen om formiddagen og trænede med vægte om aftenen.

Efter træning afsted på arbejde til en ekstravagt (nat). Kan godt lide at have en vagt en oppe på sterilafdelingen gang i mellem. Efter en enkeltstående nattevagt så er det ikke nemt at spå om hvor frisk man er dagen efter eller hvornår man er udsovet, men jeg håber at jeg er frisk til at vi kan låne hunden om eftermiddagen.

 

Fredag 2023.04.21@97,3kg

 

Benpres

6 x 180

3 x 6 x 200

 

Baglår

4 sæt

 

Bænkpres

2 x 6 x 82½

2 x 6 x 92½

2 x 6 x 102½  Kørte sammen med en der havde nolge skæve vægte på programmet

 

Ophævninger uden vægt

3 x 10 stk.

 

Skulder maskine

3 x 6 x 110

 

Romaskine

1 sæt

 

Mave PD

1 sæt

 

Gregers-> Ja man får mistanke til at det er blevet lidt noget skærmtrolderi for børn i dag. Har boet på en lille villavej i Gentofte fra 2003 til 2021. I den periode kunne man godt se at der var færre og færre børn der rendte rundt og legede på gaden som årene gik.

 

Bjergtrold-> Nu du nævner mareridt, så minder det mig om at min mor også har fortalt at hun nogle gange vågner op ved ca. 3-tiden og så begynder at bekymre sig om en masse ting - og senere ved normal stå-op tid så er der pludselig ikke noget i vejen alligevel. Jeg mener at hun har kaldt det "ulvetimen". Det er som om hjernen er i sådan et lidt specielt gear på det tidspunkt.

Link to comment
Share on other sites

Let dag.

 

Søndag 2023.04.23@96,7kg

 

Benpres

4 x 6 x 180 L

 

Baglår

4 sæt

 

Ophævninger uden vægt

4 x 5 stk. L

 

Skulder maskine

3 x 6 x 110

 

DL dobbelt OH greb

6 x 120

2 x 6 x 130  Lænd ved at være god igen men ikke noget tungt foreløbig.

 

Tricep PD

2 sæt

 

Bicep håndvægt

1 sæt

 

Behagelig og afslappet træning. Savner benbøjningerne lidt.

De fleste kender nok det der fra dig selv at der er nogle "gider-ikke" øvelser som man egentlig burde lave lidt oftere. Afskyer selv armtræning og "glemmer" ofte at lave shrugs, mave PD og greb selvom det kunne være en fordel på den lange bane at bruge nogle minutters ekstra træning pr. pas på at køre nogle sæt af dem. Har flere gange lovet mig selv at få styr på det, men... osv. Konditræning er der heller ikke så meget af. Til gengæld tar vægttræningen heller ikke over 5 timer om ugen fordelt på 3 pas, så man får stadig noget i forhold til indsatsen.

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 2023.04.25@97,6kg

 

Benpres

4 x 6 x 200 L

 

Baglår

5 sæt

 

Ophævninger med vægt

3 x 6 x 13kg

 

BO roning

3 x 6 x 100

 

Bænkpres, smal

4 x 6 x 100 L

 

Skulder maskine

3 x 6 x 110

 

Shrugs

3 x 10 x 130

 

Bicep HV

1 sæt

 

Kom lidt igennem et par "gider ikke"-øvelser i dag.

En anden udfordring er at hvis man skal være i form så er det bedst med lange sammenhængende perioder med træning. Det kan godt være et problem til daglig. Så er der ferie, ekstraarbejde, kursus, sygdom, sociale arrangementer der kammer over, småskader og diverse andre småting der hurtigt hiver et nogle træninger af tapetet. Og i baggrunden har man så alderen, som har en stigende tendens til at trække en ned, som sådan en slags permanent bagvedliggende tyngdekraft. Dvs. at jeg derfor heller ikke er så forfærdeligt ambitiøs længere mht. resultater da jeg godt kan se hvor spinkelt et grundlag det hviler på. Ja og så er der jo også andre ting i livet.

Link to comment
Share on other sites

Klart vejr men lidt køligt her til formiddag.

 

Søndag 2023.04.30@97,0kg

 

Benpres

6 x 180 L

4 x 6 x 200 L

 

Baglår

5 sæt

 

Ophævninger med vægt

5 x 6 x 13kg

 

DL dobbelt OH-greb

6 x 130

2 x 6 x 140

 

BO roning

3 x 6 x 100

 

Bænkpres, smal

4 x 6 x 100 L

 

Skulder maskine

3 x 5 x 120

 

Tricep PD reb

2 sæt

 

Bicep håndvægt

2 sæt

 

32 sæt på en time og tre kvarter. Helt smadret efter træning. Måtte sove et par timer bagefter - gammel slidt mand.

3 bøger mere på vej: David Stahels "Operation Typhoon", "Barbarossa" og "The battle of Moscow". 2 stk. Daviud Glantz er også bestilt. Min hustru har også fået fat på en øjenvippe-curler som hun har ledt efter længe. Den var ikke i nogen af Londons butikker.

En gang på kostskolen i starten af 8. klasse sad vi ovre i skolen og skulle blive enige om hvem der skulle bo på værelse med hvem. Det var ikke nemt for vi var en flok socialt belastede børn der ikke rigtig brød særligt meget om hinanden. Så kigger pædagogen Leif ("Osten") ud af vinduet og siger med høj og glad stemme: Nå, nu kommer "Steso"! "Steso" var en kvindelig pædagog, en af hans kollegaer, der på et tidspunkt havde været i behandling med stesolid. Navnet kom til at hænge ved. Det var ikke så politisk korrekt den gang.

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag 2023.05.02@96,7kg

 

Benpres

5 x 6 x 210 L



Baglår

5 sæt

 

Ophævninger

2 x 8 x 0 kg

4 x 4 x 21 kg

 

Bænkpres

4 x 4 x 120

 

Shrugs

3 x 10 x 130

 

BO roning

2 x 6 x 100

 

Skulder maskine

3 x 6 x 110

 

Bicep håndvægt

1 sæt

 

Tricep PD

1 sæt

 

30 sæt inkl. et par af de der "gider ikke"-øvelser.

Min kære hustru har forlangt at vi boykotter de forskellige spise steder i lokalområdet, da portionerne er blevet noget mindre rundt omkring og pizzafyldet næsten er helt væk. Vi ville foretrække hvis de bare hævede priserne. Vi har ellers talt de første 10 spise-steder inden for en kilometer fra hvor vi bor.

I dag har jeg får jeg tidligt fri fra arbejde så vi kan komme til skydning.

Link to comment
Share on other sites

Villa have trænet halvdelen af passet om torsdagen, men lissom jeg er dukket op ved klubben og tar i døren, blir jeg ringet op og spurgt om jeg kan komme på arbejde lidt tidligere. Og ja - man er vel en slags prostitueret.

 

Fredag 2023.05.05@97,3kg

 

Benpres

4 x 8 x 230

 

Baglår

4 sæt

 

Ophævninger uden vægt

5 x 8 stk.

 

Roning fra gulv

4 x 4 x 120

 

Bænkpres med klods

4 x 130

2 x 4 x 140

 

Skulder maskine

6 x 120

5 x 130

 

Bicep håndvægt

1 sæt

 

Tricep PD

1 sæt

 

I aften et socialt arrangement. Vores mest alkoholiserede bekendtskab har inviteret folk på... Vedkommende er faktisk lisså besat af alkohol som jeg er af penge hvilket er lidt bekymrende. Men har ekstravagt i morgen tidlig, så det blir noget med at holde ved 22-tiden.

Link to comment
Share on other sites

Fik lige forvildet mig ind på MOL, hvilket (desværre) ellers er et overstået kapitel. Skulle lige se hvem der stadig loggede, og til min forbavselse støder man på en gammel LVK'er, og muscle head. Fedt at du er kommet igang igen, og du formår da at holde den værste muskelsvind fra døren kan jeg se! I like it! 

 

Men ingen dødløft?

Edited by BLACKICE
Link to comment
Share on other sites

Hej Blackice & længe siden! Har pjækket lidt fra dødløft pga. noget hold i lænden for et par måneder siden, men jeg er så småt ved at starte det op igen. Du kan tro at jeg er glad for at træne stadigvæk - også selvom man er blevet lidt en grå mand i mellemtiden.

En lang træning delt op i to pas, søndag og mandag.

 

Søndag 2023.05.07@98,5kg

 

Benpres

6 x 6 x 230  Kørt så langt ned som det er muligt.

 

Baglår

4 sæt

 

Ophævninger

1 x 14 uden vægt

3 x 6 x 13kg

 

Bænkpres

3 x 120

2 x 3 x 130

6 x 120

Bænkpres kørt i godt og motiverende selskab.

 

Og fortsat, resten af kroppen:

 

Mandag 2023.05.08@97,6kg



Dødløft dobbelt OH-greb

5 x 130

5 x 150

 

Dødløft

2 x 6 x 160

 

Shrugs

2 x 10 x 150

 

Skulder håndvægt pres

4 x 6 x 26

 

BO roning

2 x 6 x 100

 

Mave PD

2 sæt

 

Tricep PD

2 sæt

Det er lige i overkanten at køre det på en enkelt dag.

Min kone har købt noget øjenvippe-serum som skal få øjenvipperne til at vokse. Efter 2 dage: "Kan du se forskel?" - "øøh -  ja skat, naturligvis!"

 

På søndagsvagten i går hører jeg et par udtalelser, nøjagtig magen til vad jeg hørte blive udtalt på min læreplads i starten af 1998:

2 kvinder udtaler at de vil have "ansat nogle flere mænd" i deres afdeling.

Hvorfor? Fordi at "så er der ikke så meget drama og hønsegård..."

Når man er mand så oplever man nogle gange at kvinder kan være meget hårde over for hinanden og det er umuligt at sætte sig ind i hvordan det kan gå så galt så ofte. De kan virkelig trykke på hinandens knapper og nægter at tilgive eller sige undskyld til hinanden. Bare de kunne være lidt sødere ved hinanden for det er virkelig noget der ødelægger deres humør.

Link to comment
Share on other sites

Blackice-> I gode gamle BVK for det meste. Elsker det sted. Men det duer ikke at komme der om eftermiddagen for der træner konkurrenceholdet. De er mange efter hånden og så er man bare sådan en gammel en der går lidt i vejen.

Kahlua-kalv-> Jeg kan lige melde tilbage hvis det viser sig at det virker. Hvis det kun virker på øjenvipper, så kan man måske putte noget ekstra på og rede dem bagover efter noget tid.

 

Onsdag 2023.05.10@98,2kg

 

Benpres

4 x 6 x 240

 

Baglår

5 sæt

 

Ophævninger med vægt

4 x 6 x 13kg



Bænkpres, smal

4 x 6 x 100 L

 

Skulder maskine

3 x 6 x 110

 

Roning med håndvægt

2 x 6 x 41

 

Bicep håndvægt

3 sæt

 

I går formiddags gik jeg min faste morgentur fra sengen og ud i køkkenet for at lave et par kopper kaffe. Så udbryder min kone begejstret at jeg har fået appelsinhud bag på lårene (Nej jeg har ej. - Jo du har! osv). Om eftermiddagen ringer jeg til hende fra arbejde for at forklare hende at jeg ikke har skyggen af appelsinhud, men til ingen verdens nytte.

Har fået en håndfuld ekstravagter på sterilafdelingen hen over de næste weekender. Det er min gamle afdeling og det er en lidt sjov måde at arbejde på, så jeg vil gerne holde fast i at komme der en gang i mellem.

Er begyndt på jern-tilskud i en periode, bare for at sikre at der ikke mangler noget.

Link to comment
Share on other sites

Arh hvor hyggeligt! Jeg savner årene i BVK. Jeg havde lejlighed lige på den anden side af vejen. 


Jeg ved ikke hvor mange af de gamle rødder der er tilbage, men det er ihvertfald en super klub! 

 

PS: Jeg synes ikke din Appelsinhud er så slem igen. 

Link to comment
Share on other sites

Blackice der er mange af de gamle rødder der træner dernede stadigvæk. Men de er altså ikke lige frem blevet yngre i mellemtiden. Og tak for opbakningen med appelsinhuden. Jeg håber ikke at kiropraktor eller fysioterapeut kommenterer på det.

 

Fredag 2023.05.12@98,2kg

 

Benpres

6 x 230

3 x 6 x 260

8 x 280  Den gav en pæn kulør.

Da jeg har pillet de 20 kilo af og der er 260 kg tilbage på maskinen kommer der en kuglerund 70-årig mand hen og kører et sæt for næsen af mig, på kolde ben. "Jeg har altid haft stærke ben!" siger han glad. Sådan noget kan godt pisse mig af og det er også lidt respektløst over for yngre medlemmer, så er både imponeret og lidt irriteret på samme tid. Men godt at han ikke kom noget til, for jeg blev faktisk bekymret da han sprang ned i den.

 

Ophævninger uden vægt

6 x 8 stk.

 

Bænkpres med klods

4 x 130

4 x 140  Stopper her pga. møre albuer.

 

Dødløft

5 x 150

10 x 160

 

Vælger at stoppe træningen her, da der ikke er mere batteri tilbage. Det har været en skrap uge. Næste træning bliver let og forsigtig. Frisk nok psykisk og godt udhvilet, men kroppen er rigtig træt i dag.

I dag skal jeg købe nogle nye Nike-sokker i Farum og bagefter låner vi svigerforældrenes Border Collie. Den elsker min hustru og klæber op ad hende, men gider dårligt nok at hilse på mig. Hvis jeg er heldig så drejer den måske lige hovedet når jeg dukker op, men sådan ægte hengivenhed må jeg kigge i vejviseren efter.

Link to comment
Share on other sites

Gregers nu er der også gået et par dage, så er det ikke så slemt mere.

Let dag. Får tygget mig gennem nogle arbejdssæt.

 

Søndag 2023.05.14@99,0kg

 

Benpres

4 x 6 x 190 L

 

Baglår

4 sæt

 

Ophævninger med vægt

3 x 6 x 13kg

 

Roning fra gulv

3 x 5 x 110

 

Bænkpres

5 x 100 L

3 x 5 x 110 L

 

Shrugs

3 x 10 x 130

 

Mave PD

3 sæt

 

Sikken dag. Det er blevet sommer!

Link to comment
Share on other sites

Kort træning - programmet deles over så resten køres i morgen.

 

Tirsdag 2023.05.16@98,2kg



Benpres

6 x 200 L

2 x 6 x 220 L

2 x 220 L   Hov... underlig fornemmelse i det "gode" knæ, som om der sidder noget på størrelse med en piratos i klemme, så vælger at stoppe her for i dag. Måske det er godt igen på fredag.

 

Baglår

4 sæt

 

Ophævninger uden vægt

4 x 8 stk.

 

Bænkpres med klods

3 x 130

3 x 140

2 x 3 x 150

 

Bænkpres

4 x 130

Edited by mvp.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share