Valg af den rigtige Kettlebell?


Olsi
 Share

Recommended Posts

Hvilken type kettlebell skal jeg vælge?

Der findes som udgangspunkt 3 forskellige typer kettlebells: kettlebells i plast, kettlebells i stål og Competition kettlebells.
 

Kettlebell i plast

En kettlebell i plast er den billigste type kettlebell. Selvom de er billige, er der en række fordele ved at vælge kettlebells i plast. De er lette at rengøre og holde pæne. De har en blødere overflade, hvilket gør dem mere behagelige at bruge. De er modstandsdygtige over for slid og kan bruges på alle typer gulve.

Kettlebells i plast med cement fyld er mindre holdbare end kettlebells i stål og kan gå i stykker hvis du smider med dem. De er ikke egnede til konkurrencer, da de ikke opfylder de officielle krav. Hvis du er nybegynder eller let øvet, kan kettlebells i plast være et godt og billigt valg.
 

Kettlebell i stål

Der er mange fordele ved kettlebells i stål. De er mere holdbare og kan tåle hård træning. De har en overflade, der giver en bedre greb og mindre slid på hænderne. Kettlebells i stål har en god vægtfordeling, hvilket gør dem mere stabil. De er egnet til både træning i fitnesscenteret eller i hjemmet. De fleste kettlebells i stål er beklædt med vinyl eller gummi for at beskytte gulvet og for at gøre kettlebellen mere behagelig at bruge.

Kettlebells i stål er dyrere end kettlebells i plast, men de vil holde længere tid og kan bruges til alle typer af kettlebell træning. En kettlebell i stål med vinyl er et godt valg, hvis du ønsker den bedste kvalitet til den laveste pris.
 

Competition kettlebell

En competition kettlebell adskiller sig fra kettlebells i stål på flere måder. For det første er de lavet af støbejern, hvilket giver en mere glat og jævn overflade. Competition kettlebells er også konstrueret således, at de altid har samme størrelse uanset vægt. Dette gør dem mere ergonomiske og behagelige at bruge.

Selvom Competition kettlebells er dyrere end kettlebells i plast og stål. Er de det foretrukne valg til crossfit og konkurrencer. Hvis du er seriøs omkring din træning, kan en Competition kettlebell være det rigtige valg for dig.

Du kan læse mere om de forskellige typer her: link slettet af moderator

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share