Gå program

Morten Zacho

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ga%cc%8a-program

Gåprogram8 ugers komplet gå program. Programmet starter meget let, så ALLE kan være med og gradvist øges distance og hastighed, så du efter 8 uger vil få en mærkbar formforbedring. Gåture som motionsform har en masse fordele – bl.a. er det behageligt og man tænker godt imens – men det giver ikke så meget, hvis man blot slentrer tilfældigt afsted. Derfor er det en god ide at følge et struktureret program som dette her.

Principper i Motion-onlines gåprogram

 • Du bliver vænnet til regelmæssige gåture (derfor starter programmet med korte ture)
 • Du bliver gradvist vænnet til at gå både hurtigere og længere.
 • Man går samme tur 3-4 gange hver uge

Sådan gør du:

 • Print programmet ud (pdf-filen nedenfor) og hæng det op på køleskabet.
 • Brug ruteopmåleren til at opmåle distancen for den pågældende uge.
 • Skriv tiden ned hver gang du har gået en tur. Det hjælper dig til at holde styr på hvad du kan og til at motivere dig til at gå i et godt tempo.

Gåprogram

Gode råd

 • Du behøver ikke at ramme længden på turene helt præcist. Bare de er nærheden, så du nogenlunde følger den progression der er i programmet.
 • Lav meget gerne en aftale med en anden person, hvor I går turene sammen. Det hjælper på motivationen og gør det mere interessant at gå.
 • Hvis du går alene, så overvej at medbringe en MP3-afspiller, hvor du udover musik kan høre podcasts og lydbøger mens du går.
 • Gå i nogle gode sko, der giver plads til tæerne, sidder fast om foden og har en god sål.

Gåprogram (gaaprogram.pdf)

Hvis du vil have et endnu simplere program, hvor du ikke behøver at opmåle turene, så download programmet “gaa_program_paa_tid.pdf”, hvor gåturene er angivet med tid i stedet for distance.

Gåprogram på tid (gaaprogram_paa_tid.pdf)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kommentarer

 1. Hvad med at gøre programmet lidt mere avanceret ved eksempelvis at gå med oppakning? For det der program kan vel kun være beregnet til overvægtige personer, der ikke har formen til at løbe endnu?

 2. jeg går hverdag på tur men jeg har læst nogen går på tur kun en gang om ugen .OBS det er for lidt.

 3. Tja hvis man nu var lidt smart her inde på motion-online lavede man en app til en smartphone lige som sådan en jeg bruger som holder øje med min rute min hastighed min tid og forbrænte kalorie. Endomondo.com kan varmt anbefalses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *