Grøn kaffe (Guide) – Er klorogensyre farligt?

Du har måske hørt om grøn the, men det er ikke sikkert at du kender til grøn kaffe. Denne populære helsedrik er et kosttilskud som mange benytter sig af for tiden. Den grønne kaffe er nemlig ti gange mere effektiv end almindelig grøn the, når det kommer til både vægttab og smukkere hud.

Grøn kaffe bliver solgt i over 20.000 forskellige former i Europa og der er mange som har smidt flere kilo med hjælp af den grønne kaffe. De grønne kaffebønner kommer fra planten Coffea Arabica og hjælper med vægttab. Hvordan, kan du læse i denne artikel.

 

icon
<? echo $title; ?>
229 kr.
94/100 Bedømmelse
Green Coffee Pure

Green Coffee Pure er et godt eksempel på at perfektion kan udledes fra total enkelthed. Vægtkontrol kan virke som en skræmmende opgave for dem, der ønsker at gribe muligheden. Green Coffee Pure er fremstillet for at udnytte effekten af det grønne kaffeekstrat for at forbedre din mulighed for at kontrollere din egen vægt. Helt konkret indeholder grøn kaffeekstrakt en høj koncentration af chlorogenicsyre, en naturlig kemisk forbindelse, berømt på grund af dets vækst og stimulerende egenskaber og dets hjælp til dig for at holde din vægt under kontrol.

Green Coffee Pure af MaxMedix kommer i en håndgribelig bøtte med kapsler, der er nemme at sluge, hvor hver bøtte indeholder 7000mg af ren grøn kaffeekstrakt. Green Coffee-kapsler er fremstillet med det formål at du ikke behøver at varme en kop kaffe hver morgen, hvor du med disse kapsler får endnu mere sund og naturlig form for energi i form af et bæredygtigt kosttilskud.

Hvorfor er denne model bedst?

100 % ren grøn kaffeekstrakt

50 % chlorogenicsyre i indholdet

Bæredygtige ingredienser

Researched Sources
7
Kilder undersøgt
Reviews Considered
9
Anmeldelser gennemgået
Hours Researching
6
Timers dataindsamling
Products Evaluated
2
Produkter anmeldt

 • GRØN KAFFE EKSTRAKT - Bulkpowders
  GRØN KAFFE EKSTRAKT - Bulkpowders
  Grøn kaffe har hurtigt fået et ry som populært slankemiddel og ikke uden grund. Det er klorogensyren der er det spændende ved grøn kaffe og også den del der er blevet videnskabeligt undersøgt.   Men det hele afhænger af hvor rent produktet er og hvor højt klorogensyreindholdet er. De fleste kosttilskud med grøn kaffe indeholder kun 20 %, men med sine imponerende 50 % er BULK POWDERS™ Grøn Kaffe Ekstrakt blandt de kraftigste tilskud med grøn kaffe på markedet i dag. Bare 800 mg BULK POWDERS™ Grøn Kaffe Ekstrakt svarer til at indtage 9.600 mg almindelig grøn kaffe.   I modsætning til mange andre tilskud med grøn kaffe på markedet, så indeholder vores grønne kaffe ekstrakt også koffein. Koffein (og koffeinpiller) er kendt som effektivt slankemiddel, da det giver energi, nedsætter den opfattede hårdhed af træning og mobiliserer ens celler til at bruge fedt som brændstof. Derfor er det en fordel, at vores grønne kaffe ekstrakt indeholder koffein. Dog skal det bemærkes at mængden af koffein i en normal portion af vores grønne kaffe kun er på 7 mg, hvor der typisk er 100 mg koffein i en kop kaffe.
  • Inderholder 50% grøn kaffe
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Bulkpowders.dk 109 0 109 Læs mere
 • New Nordic Coffee Diet
  New Nordic Coffee Diet
  New Nordic Coffee Diet er et kosttilskud som bl.a. indeholder glucomannan, B12-vitamin og grøn kaffe ekstrakt. Produktet indeholder en kombination af naturlige konjac fibre i form af glucomannan. Konjac fibre stammer fra konjac roden, en særlig plante der for nyligt også er blevet meget kendt for de populære konjac svampe.
  • Velegnet til vegetarer og veganere
  • Glutenfri
  • Indholder ikke mælkeprodukter
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Mecindo.dk 499.95 0 499.95 Læs mere

 

Hvordan kan jeg drikke grøn kaffe?

Du kan skaffe grønne kaffebønner og indtage det på den naturlige måde. Altså ved at male bønnerne på kaffekværnen ligesom normalt og derefter hælde kogende vand på og drikke det, som hvis det var almindelig kaffe. Du kan naturligvis gøre den sødere, hvis du ikke er så vild med den bitre smag af den grønne kage.

Hvad er grøn kaffe-ekstrakt i kapselform?

Alternativet til at drikke grøn kaffe er at indtage det i kapselform. På den vis undgår du, at skulle forberede det hele selv, samt smage den bitre smag af kaffen. Det er en slags slankepille med et lavt niveau af koffein. Kapslerne indtages tre gange dagligt med hvert hovedmåltid.

Hvad er grøn kaffe?

Der er intet hokus pokus ved grøn kaffe. Det er almindelige kaffebønner som altid har været grå-grønne. De får den mørkebrune farve, som du kender, når de bliver ristet. Forskellen ligger i, at når kaffebønnerne bliver ristet, så mister den sit høje niveau af klorogensyre, som ellers er med til at forbrænde sukker. Derfor har du større sandsynlighed for at tabe dig hurtigere med de grønne kaffebønner end ved at drikke de brune.

Hvad gør klorogensyren i den grønne kaffe?

Klorogensyren er en organisk antioxidant i de grønne kaffebønner. Den er altså ikke farlig, men reducerer ligesom andre antioxidanter de frie radikaler i kroppens celler. Samtidig hjælper klorogensyre med at kontrollere vores glukoseniveau i blodet og beskytter også hudcellerne på samme tid.

Hvordan hjælper den grønne kaffe til vægttab?

Klorogensyren giver et vægttab ved at øge stofskiftet og giver derved et boost til vores stofskifte. Det fører helt naturligt til et vægttab, uden at du behøver at spise mindre eller ændre kostvaner. Når stofskiftet øges, medfører det samtidig, at der frigives mindre glukose fra leveren til blodet. Derfor begynder kroppen at forbrænde de lagrede fedtceller, for at kunne opnå den nødvendige glukosemængde.

Derudover har bønnerne også et højt niveau af det vitaminrige kelp, du ellers kun finder i tang. Dette er med til at opretholde mængden af næringsstoffer i kroppen, og igen øges stofskiftet, så uønsket fedt og kalorier forbrændes væk.

Hvilke andre gode effekter har grøn kaffe?

Udover at hjælpe med vægttab, så kan du også få en smukkere hud ved at indtage den grønne kaffe. Klorogensyren reducerer effekten af de frie radikaler i kroppen, hvilket modvirker akne og andre urenheder.

Derudover indeholder den grønne kaffe også antioxidanten ferulsyre, som modarbejder rynker ved at vedligeholde hudens elasticitet. Så hvis du indtager en sund kost sammen med grøn kaffe, kan du forvente en flottere hud og krop efter blot få måneder.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]