Inshape Crosstrainer

Inshape producere træningsmaskiner i den billige ende af prisskalaen og bliver primært solgt via store danske kæder som Harald nyborg, Bilka og Coop. 

 

Inshape henvender sig primært til begynder segmentet, men giver det mening for en begynder at købe en Inshape crosstrainer? Vi kigger på det i denne artikel og sammenligner Inshape med andre producenter af træningsmaskiner. 

Tjek vores Crosstrainer test her.

Lad os starte med at kigge på crosstrainer model EC9000

 

Denne model indeholder følgende:

 

32 modstandsniveauer

Et display der viser, distance, hastighed og kalorieforbrug

Kan holde til en max personvægt på 150 kg. 

Har et svinghjul på 9 kg. 

Crosstrainer er bag drevet

Samlet vægt på 57,5 kg.

 

Længde X brede X Højde i cm – 138,5 x  38  x 72,5

 

Pris: 5.999 kr.

 

Ved første øjekast ser det rigtigt fint ud, men det du skal være opmærksom på her er crosstrainerens størrelse. 

 

138,5 cm høj, 38 cm bred og 72,5 cm lang. Dette er en meget lille og kompakt træningsmaskine, hvilket gør at du får en meget kort skridtlængde og hvilket lynhurtigt bliver meget irriterende. 

 

For at have noget at sammenligne med, så er Crosstraineren Masterfit TP500 denne størrelse:

 

165 i højde, 62 i bredden og 157 i længden. Denne maskine er mere en dobbelt så lang som inshape crosstrainer EC9000 og så er masterfit TP500 oven i købet billigere. 

 

En anden ting der er værd at holde øje med når man sammenligner de 2 maskiner så er det svinghjulets vægt. Vægten på et svinghjul er meget vigtigt for stabilitet og hvor naturligt det føles at træde rundt på din crosstrainer.

 

Her kommer Inshape EC9000 med et svinghjul på 9 kg. og masterfit TP500 har en svinghjul på hele 17 kg. 

 

Til gengæld har Inshape forsøgt at kamuflere dette ved at komme en masse ligegyldige ekstra modstandsniveauer på, for at få det til at ligne en rigtig lækker maskine. 

 

Vi ville aldrig anbefale at du købte en crosstrainer fra Inshape, da der simpelthen findes en masse bedre alternativer på markedet.