Kettler Axos Cross P 

Opdatering – Denne model er ikke længere tilgængelig.

 

Tag i stedet et kig på dens efterfølger:

Kettler Crosstrainer Nova P 

 

Kettler er kendt for at lave meget billige træningsmaskiner i en ok kvalitet. Hvilket denne Kettler AXos Cross P er et godt eksempel på. 

 

Hvad indeholder Kettler Axos Cross P

 

Denne crosstrainer kommer et et fornuftigt størrelse svinghjul på 14 kg. Et godt tungt svinghjul giver en dejlig naturlig bevægelse når træner. Samtidig er det også med til at øge den samlede vægt på Kettler Axos Cross P, hvilket gør den mere stabil.

 

Et magnetisk bremsesystem, hvilket er rimelig standard blandt crosstrainere. 

 

Du får også mulighed for at indstille trædefladerne, hvilket de fleste andre modeller også giver mulighed for. 

 

16 modstandsniveauer hvilket er helt fint. Du vil til tider kunne finde crosstrainere med langt flere modstandsniveauer, men det er meget sjældent du ender med at bruge mere end en håndfuld forskellige modstandsniveauer. Det er lidt ligesom at have en racercykel, det er ikke ret ofte du bruger alle de 32 gear, du ligger bare og cykler rundt i.

 

Du har mulighed for at tilkøbe øreclips og pulsbælte for at få en mere præcis måling af din puls. Hvis ikke den håndpulsmåling er præcis nok. 

 

Alt i alt er dette en ok begynder crosstrainer, du får dog meget mere kvalitet hvis du bare give lidt mere. Hvilket vi altid anbefaler du gør, altså køber kvalitet. Der er ikke noget værre end at købe noget for billigt og så ikke få brugt det.