Kettler AXOS Cycle P – motionscyklen til hele familien

Her får du en motionscykel, der er både solid og fleksibel. Den har mange funktioner og programmer, og der er plads til 4 brugerprofiler i dens system. Takket være de justerbare dele kan den tilpasses den enkelte bruger. En rigtig fin motionscykel, der også var en del af vores store test af motionscykler – Læs mere om testen her.

Denne cykel er desværre ikke længere mulig at købe i danmark, tag istedet et kig på denne – Klik her.

På cyklens display kan du følge nøje med i, hvordan det går med din aktuelle træning, hvilket kan være en stor ekstra motivationsfaktor for mange. Du kan også via de pulssensorer, der sidder i håndtagene styre de 16 forskellige modstandsniveauer.

Cyklen er velegnet til begynderen og til den øvede motionist, der kræver lidt mere modstand og større variation i træningen.

Kettler er et meget anerkendt tysk firma, som har eksisteret lige siden 1949, og som leverer blandt andet træningsudstyr til mange tilfredse kunder over hele verden. Deres produkter er solide, pålidelige og af den bedste kvalitet.

Det gælder naturligvis også for deres AXOS Cycle P motionscykel. Med denne model får du blandt andet:

  • 12 træningsprogrammer
  • 16 modstandsniveauer
  • Maksimal brugervægt: 130 kg
  • Justerbar i højden, i sadlens placering og ved styret
  • Velegnet til hele familien

En Kettler AXOS Cycle P er meget fleksibel, fylder ikke ret meget og nem at flytte.

Opgrader familiens træningsmængde med en motionscykel

Vil du gerne forbedre både din egen og resten af familiens kondition og styrke, så kan du fint gøre det ved hjælp af en motionscykel. Dels er det en effektiv motionsform, og dels er en motionscykel både nem og sjov at træne på. Både for børn og voksne.

Det kan være svært at koordinere en hel families forskellige fritidsaktiviteter. Når I har et motionsredskab til at stå derhjemme, så er det langt nemmere at få passet motionen. Cyklen står altid klar, og den er meget nem at indstille til den enkelte.

Den kan også fint være et ekstra supplement til et aktivt liv i øvrigt. Når I har en motionscykel til hjemmebrug, så er der flere fordele forbundet med det. I får for eksempel:

  • Effektiv og sjov motion for alle
  • En let tilgængelig motionsform
  • Et fleksibelt motionsredskab, som er let at indstille individuelt
  • Individuel træning
  • En generelt sundere familie

Uanset den enkeltes aktuelle træningsniveau, så vil en Kettler AXOS Cycle P være et velegnet træningsredskab for alle. Med mindre der er en elitesportsudøver i familien. Her vil denne model nok ikke helt kunne honorere forventningen om træning på meget højt niveau.

I forhold til træningsniveau så er det vigtigt, at I hver især sætter niveauet realistisk og derefter øger intensiteten. Det er langt sundere og mere motiverende end hurtigt at gå død i en for hård træning.

Kettler AXOS Cycle P har stor fleksibilitet og mange funktioner

Selv om I muligvis er flere om at deles om denne gedigne tyske motionscykel med det elegante look, så vil I hver især opleve, at der er mange programmer at vælge imellem, at modstanden kan ændres og at cyklen kan indstilles præcis, så den passer.

En meget fleksibel motionscykel

Netop dens store fleksibilitet gør det til en motionscykel, som er tilgængelig for de fleste. Den er justerbar lodret ved sadlen, som kan justeres frem og tilbage. Ved styret er den også justerbar, og dermed vil den meget nemt kunne indstilles individuelt. Fødderne gøres fast til pedalerne ved hjælp velcro-bånd, dermed øges træningsgraden.

Stor stabilitet

Svinghjulet vejer 9 kg og er dermed med til at gøre cyklen stabil. Også selv om du vejer 130 kg og virkelig giver den gas.

Mulighed for varieret træning

Den er udstyret med 12 træningsprogrammer og 16 modstandsniveauer, hvilket er mere end rigeligt for både en nybegynder og en øvet motionscyklist. Da den har en lav indstigning kan også brugere med begrænset mobilitet bruge den.

Den tilknyttede computer er udstyret med 7 datafelter, hvor puls, distance, modstand, energiforbrug, fart og så videre kan aflæses. Den kører på 230 Volt.

Den optager ikke meget plads i hjemmet

Volumenmæssigt har cyklen følgende mål: Længde: 90 cm, bredde: 60 cm og højde: 146 cm. Det vil sige, at den optager begrænset med plads. Sæt den gerne på et centralt sted i hjemmet, hvor den er nem at komme til for alle. Dermed bliver den brugt mere.

Fortil er cyklen forsynet med et par transporthjul, hvilket gør den nem at flytte rundt på.

Et tilgængeligt motionsredskab

Når du får installeret en Kettler AXOS Cycle P derhjemme, så vil du og de øvrige medlemmer af familien altid kunne komme til at motionere. I er ikke afhængige af vind og vejr eller af familiekalenderen. Den står altid klar til en god cykeltur.

Dermed er det både nemt og sjovt at træne både styrke og kondition. Vælg gerne denne model, hvis du vil have en motionscykel, som er fleksibel, brugervenlig og velegnet til både små og store – og til både begyndere og de øvede. Den vil absolut også egne sig til genoptræning i forbindelse med en ulykke. Dels har den lav indstigning, og dels kan du starte helt i det små med træningen.

Er der en i familien, som har brug for at træne på et højere niveau, så vil det nok ikke være udfordrende nok med en Kettler AXOS Cycle P. Det vil nok kræve mere intensiv træning.

Alt i alt er en Kettler AXOS Cycle P det gode valg, når I leder efter en motionscykel, som hele familien kan få glæde af og komme i bedre form på.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]