Kilberry er et discount mærke der primært blev solgt i store danske kæder som eks. Harald nyborg. Kilberry crosstrainer er ikke noget som vi personligt ville bruge penge på, da der findes så mange bedre alternativer på det danske marked.

Tjek vores crosstrainer test ud her

Hvad gør en Kilberry crosstrainer til et dårligt valg

Som med alting handler det om pris og kvalitet, men når vi snakker crosstrainer så er det vigtigt at kvaliteten ikke er dårlig. 

 

Der er 3 ting du bør kigger efter når du køber en kilberry crosstrainer og alle andre crosstrainer.

 

 Det første du skal kigge efter er stabilitet og vægt. Jo tungere du er, jo tungere skal din kilberry crosstrainer også være. Det giver lidt sig selv, at jo mere du vejer, jo mere har din crosstrainer også brug for modvægt så den ikke står og gynger. Det er det absolut vigtigste parameter når det kommer til køb af crosstrainer.

 

Der er nemlig ingen der gider at træne på en crosstrainer der virker så usikker at det føles som om den er ved at vælte hele tiden. Vi anbefaler altid at du går efter en crosstrainer der minimum vej 70% af din egen vægt. På den måde er du sikker på at når du giver den max gas, at du ikke bør blive bekymret eller irriteret over stabiliteten på din crosstrainer.

 

Det næste du skal kigge efter er skridtlængden. Det er en rigtig god ide at gå efter en skridtlængde på minimum 40 cm. Jo længere skridtlængde jo bedre, da det giver dig mulighed for at tage lange og korte skridt. Men som minimum bør du sikre dig en skridtlængde på 40 cm. 

 

Det sidste du skal kigge på er svinghjulet vægt. Dette hænger tit sammen med selve vægten crosstraineren. Jo tungere et svinghjul er, jo mere naturligt føles det at træne på din crosstrainer.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *