Kilberry er en discount producent af motionscykler, primært udelukkende forhandlet i Harald Nyborg i Danmark. 

 

Kilberry motionscykler til meget lave priser, men kvaliteten er desværre derefter. Vi har testet flere modeller og det største problem med det er stabiliteten. Grundet den lave pris, er det også nogle forholdsvis billige materialer der er brugt til at lave motionscyklerne. Helt konkret betyder det at når du anvender cyklen så virker det usikkert, især når du træder igennem. Cyklen ryster meget og du får ikke det der naturlige tråd du ønsker.

 

Hvis du er på udkig efter en kvalitets motionscykel til en lav pris, bør du i stedet kigge på vores test af billige motionscykler. Her kan du finde rigtige fine motionscykler til under 3.495 kr. 

 

Det er dumt at købe for billigt. 

 

Du kender det sikkert godt, du har købt et produkt som du tænker du lige så godt kan købe den billige model og så spare lidt penge. Du ender med at blive glad for produktet, men ked af kvaliteten på evt. en Kilberry motionscykel. Så du ender med alligevel at skulle ud og købe den bedre model fordi den måske alligevel var pengene værd. 

 

Det er præcis det samme du vil opleve med en for billig motionscykel, det er ikke sjovt at sætte sig op på noget skod. Især ikke hvis det i forvejen er en kamp overhoved at komme op og få cyklet på den. Har du eksempelvis sat dig for at du skal tabe dig og det skal gøres ved at cykle for at få forbrændt nogle kalorier. Så giver det ikke mening at købe noget du alligevel ikke kommer til at bruge. Brug hellere det mere og køb noget kvalitet, det er de færreste endt med at blive kede af.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *