Life fitness crosstrainer

Life fitness crosstrainer er en highend crosstrainer, som primært fokusere på at producere crosstrainer til Fitnesscentre. En life fitness crosstrainer koster fra 20.000 kr og op til 95.000 kr.

Se vores Crosstrainer test her.

Hvis du leder efter en crosstrainer til hjemmebrug så er dette mærke ikke et som du bør gå efter, medmindre du godt kan lide brænde penge af.

 

En af grundene til at en Life fitness crosstrainer er så dyr er på grund af holdbarheden. Den er bygget til at kunne klare at 100 forskellige mennesker træner på det hver dag i flere år. Medmindre du har en meget stor familie, så tror vi ikke det er nødvendigt at have en så holdbar crosstrainer. Du bør i stedet kigge på et par af modeller du finder herunder.

 

3 tips til at finde en god crosstrainer

 

1. Gå efter et svinghjul på 9 kg. eller tungere

Svinghjulet er med til at give dig en naturligt tråd, når du træner. Jo tungere det er, jo mere naturligt føles det. 

 

2. Gå efter en crosstrainer med lang skridtlængde. 

Vi anbefaler altid at du køber ene crosstrainer med en minimum skridtlængde på 40 cm. Dette er med til at give dig mulighed for at variere din træning, med lange og korte skridt. Hvis du købe en crosstrainer med en for lille skridtlængde vil du altid være tvunget til kun at træne med korte skridt.

 

Det er ofte på de billige crosstrainer modeller, du finder en kort skridtlængde. Så hvis du leder efter en billig crosstrainer, skal du være ekstra opmærksom på netop dette.

 

3. Gå efter en crosstrainer der vejer minimum 55 kg. Det er vigtigt at din crosstrainer har en vis vægt til at modstå din vægt når du træner. En god tommelfingerregel er at jo tungere du selv er jo tungere skal din crosstrainer også være.