Masterfit tp500 crosstrainer

Masterfit tp500 crosstrainer er kendetegnet ved de lange slanke håndtag samt sit klassiske design, hvor svinghjulet ligger bagerst. Det er i høj grad en crosstrainer, hvor der er skåret ind til benet, så du får de allermest vigtige funktioner og det mest essentielle design, men samtidig uden dikkedarer. Det gør denne crosstrainer til en af de bedste til prisen og en af de mest populære maskiner til hjemmebrug.

Masterfit TP500 er blandt vores favoritter i vores store Crosstrainer test.

 • Masterfit TP500
  Masterfit TP500
  Masterfit TP500 er en crosstrainer maskine, som har flere stærke sider. Maskinen er bygget i stræk metal, der gør den utrolig holdbar.  Det gør den kan bruges af de fleste personer. Selve skridtlængden på maskinen er hele 40 cm, hvilket er utroligt godt for en crosstrainer i den prisklasse. Masterfit TP500 har naturlige greb, der gør den utrolig populær i sin prisklasse, du får her en maskine som har som os er utrolig nem og flytte rundt på da, den har transporthjul indbygget. Derudover er selve maskine bygget med en utrolig høj svingmasse, som vil give dig de bedste muligheder for, et naturligt sving. Maskinen kommer med magnetisk indbygget modstand, hvilket gør du kan styre modstander ud fra de 16 indbygget programmer, som let kan styres via det indbygget display. I selve displayet har du mulighed for at se ting som, tid distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensivitet bliver målt i watt, dette kan os ses på dit display. Som en nyhed, er der indbygget pulsmåler i håndtagene, så du hele tiden kan følge med i selv, den mindste påvirkning på din træning. Når maskinen er samlet er egenvægten på 51 kg. og måler 165x62x157 cm – det anbefaledes, personvægten ikke overstiger 130 kg. Af programmer er det hele 16 forskellige modstandsniveauer, samt 12 forskellige træningsprogrammer, der kan giver flere forskellige trænings muligheder til selv den mest garvede type. I den indbygget computer, har du mulighed for at gemme data, fra 4 forskellige personer. Dette gør den perfekt til husstand brug, hvis i er flere der benytter maskinen. Maskinen kan naturligvis os bruges i en lejlighed, da den ikke fylder meget.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilica.dk -28%4995 0 4995 Læs mere

  Denne model har en skridtlængde på 40 cm., hvilket giver dig en lang løbebane, som føles både komfortabel og dynamisk. Masterfit tp500 udmærker sig i høj grad ved sit tunge svinghjul, som vejer hele 17 kg., hvilket er bedre end på mange dyrere modeller.

  Hele maskinen vejer samlet 51 kg. og kan nemt flyttes rundt med de integrerede transporthjul under stellet.

  Du får 16 modstandsniveauer, så du kan opbygge din styrke, og samtidig kan du prøve kræfter med de 12 forskellige indbyggede træningsprogrammer. Du kan nemt holde øje med intensitet, kalorieforbrug, distance og tid via den baggrundsbelyste og intuitive computerskærm.

  Sidst, men ikke mindst er Masterfit tp500 en ideel maskine til hele husholdningen. Den kan lagre brugerdata på op til fire personer ad gangen, og kan således sikre flere familiemedlemmer en god og individuel træningssession.

  Fordele:

  • Imponerende svinghjul på 17 kg.
  • Kan lagre brugerdata på op til fire personer
  • God skridtlængde på hele 40 cm.
  • Transporthjul under stellet
  • En af de bedste crosstrainere til prisen

  Ulemper:

  • Ikke så mange modstandsniveauer
  • Færre indbyggede programmer end flere andre crosstrainere
  • Ingen indbygget holder til tablet eller drikkedunk

  Disse ting skal du overveje, inden du køber dig en crosstrainer

  En crosstrainer i hjemmet kan blive din genvej til at nå motions- og sundhedsmål på dine helt egne præmisser. Det er en god løsning for dig, som ikke kommer i et træningscenter, men nyder at tage træningen i egen hånd indenfor hjemmets fire vægge.

  Omvendt vil en crosstrainer ikke være en god investering til dig, som foretrækker at dyrke motion med en vejleder eller træner, som anviser, hvordan en session skal foregå. En crosstrainer kræver i vid udstrækning selvdisciplin og lyst til at træne alene.

  Lyder dette ikke som dig, bør du i stedet træne med en ven, veninde eller kollega på en måde, som er sjov og effektiv for jer.

  Inden du anskaffer dig en crosstrainer til hjemmet, bør du overveje:

  • Hvordan foretrækker du at træne?
  • Hvor i hjemmet skal crosstraineren stå, når den anvendes?
  • Hvor skal den stå, når den ikke anvendes?
  • Skal den kunne bruges af flere personer i hjemmet?
  • Hvilke funktioner skal en crosstrainer have for at understøtte din træning?

  Funktioner og fordele

  Uanset hvilken crosstrainer, du vælger at købe i sidste ende, så er det en god idé, at du sætter dig ind i de specifikke funktioner, som den enkelte maskine tilbyder. Det kan nemlig i høj grad være med til at gøre dig klogere på, hvilken crosstrainer passer bedst til dig og dine ønsker.

  Her kan du læse mere om, hvilke funktioner og fordele du kan nyde godt af, hvis du vælger Masterfit tp500 crosstrainer.

  40 cm. skridtlængde

  Mange af de andre crosstrainere i budgetklassen har kortere skridtlængde, hvilket desværre giver følelsen af at stå og hoppe på stedet. Med 40 cm. skridtlængde får du det længere løb, som giver en god dynamik og en behagelig bevægelse for kroppen, uanset hvilket tempo du løber i.

  17 kg. svinghjul

  I crosstrainere ligger det vigtigste element i svinghjulet. Det er her din modstand bestemmes, og jo tungere et svinghjul, desto bedre modstand kan du få. Det 17 kg. svinghjul i denne model er både atypisk blandt andre mellemklassemodeller, men faktisk også blandt de dyrere. Derfor får du god, jævn og behagelig modstand langt over gennemsnittet med Masterfit tp500.  

  Lange og slanke håndtag

  En crosstrainer er specifikt designet til at kunne træne nærmest hele din krop på én gang. De lange slanke håndtag sikrer dig en behagelig bevægelse, når du trækker og skubber, hvilket er med til at gøre, at hele træningen føles mere naturlig og rar.

  Pulsmåler

  Den indbyggede pulsmåler i Masterfit tp500 crosstrainers håndtag gør det nemmere for dig at holde øje med niveauet af din træning; altså hvor hårdt du presser dig selv. Mange har gavn af at yde høj intensitet i kortere perioder for derefter at afveksle med en lavere puls og på den måde variere træningen. Det kan pulsmåleren blandt andet hjælpe dig med at opnå.

  12 indbyggede træningsprogrammer

  Hvis du er blandt de mange ganske almindelige danskere, som synes at træning på en maskine hurtigt kan blive ensformig, vil du sandsynligvis nyde godt af de 12 indbyggede programmer, som du kan bruge til at variere din træning mere.

  Om du har fokus på intervaltræning eller kalorieforbrænding, kan et træningsprogram hjælpe dig godt på vej.

  Smarte transporthjul

  Det er de færreste mennesker, som kan dedikere et helt værelse i hjemmet til fitnessrum. Derfor kan det være praktisk at kunne flytte sin crosstrainer, når den ikke anvendes. De store hjul under stellet på Masterfit tp500 crosstrainer gør det nemt at trække den hen i et hjørne, så den ikke optager plads, når du ikke bruger den.  

  Understøtter brug af flere personer

  En ganske særlig og attraktiv fordel ved netop denne crosstrainer, er muligheden for at lagre brugerdata på ikke bare dig selv, men op til tre andre brugere af maskinen. Det er smart, hvis I er en hel familie, som godt kunne tænke jer at slå et slag for hjemmetræning.

  Konklusion

  Masterfit tp500 er en veldrejet crosstrainer, som kan tilbyde dig god kvalitet til få penge.

  Faktisk overrasker den på flere forskellige parametre på én gang. Den gode skridtlængde på 40 cm. giver dig behagelig træning, det tunge svinghjul giver god og jævn modstand, og den innovative computer giver dig både et stort overblik og mulighed for at lagre data på dig selv og andre, så I alle kan nyde en skræddersyet træningssession i hjemmet, når det passer jer.

  Alt i alt er dette den perfekte crosstrainer til dig, som søger en mellemklassemaskine, der performer på de vigtigste og mest basale parametre, men samtidig giver høj værdi for pengene, masser af komfort under træning og en solid og ikke alt for tung rammekonstruktion i god kvalitet.