Maxfit producere træningsmaskiner til begyndere, til meget billige priser. Dog føler vi at prisen desværre afspejler kvaliteten af max Crosstrainer og vi anbefaler ikke du investere dine penge.

 

Der findes et hav af kvalitets crosstrainer på det danske marked til priser, det måske ligger en smule over men ikke meget. En ting man glemmer at regner med når de kigger på en pris på en crosstrainer, det er hvor meget du får brugt den.

 

På den måde giver det mere mening at finde ud af hvad den koster dig pr gang du skal bruge den i stedet for den faktiske pris. 

 

Lad os tage et eksempel du køber en Maxfit crosstrainer til 3.000 kr. Du ender med at bruge den 30 gange, hvor du tit sidst bliver træt af at den er i dårlig kvalitet og ryster under intens brug. Så har du altså betalt 100 kr. pr gang du har fået brugt din Maxfit Crosstrainer. Det er meget dyrt.

 

Et andet eksempel kunne være at du køber en anden billig crosstrainer, lad os sige den koster lige omkring 5.000 kr. 

 

Hvis du ender med at bruge den dobbelt så meget, altså 60 gange (Hvilket er meget lidt, du vil i med stor sandsynlighed komme til at bruge den langt mere) så koster hver træning dig 83 kr. Udover det bliver billigere pr gang, så kommer du også i bedre form fordi du synes det er sjovt at træne på en maskine der bare virker. 

 

Kig efter disse 3 ting når du køber en crosstrainer

 

Vægt og stabilitet – Sørg for at købe en Crosstrainer med en minimumsvægt på 55 kg. Jo mere du vejer, jo mere bør crosstraineren veje. Det er bare ikke sjovt at skulle bekymre sig om hvorvidt din crosstrainer kan holde til at du giver den gas.

 

Skridtlængde – Sørg for at gå efter en crosstrainer med en minimum skridtlængde på 40 cm. gerne længere, men 40 cm. er minimum.

 

Svinghjul – Sørg for at svinghjulet har en minimumsvægt på 9 kg.  Dette er med til at give en roligt og naturligt bevægelse når du træner.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *