Hvis du søger en maxfit motionscykel er de ikke længere tilgængelige i Danmark. De har tidligere været solgt via Coop og deres samarbejdspartner, men de har i stedet valgt at fokusere på mærket inshape. 

 

Om maxfit 

Maxfit er discount producent af motionscykler og andre konditionsmaskiner som eksempelvis, Romaskiner, Løbebånd og Crosstrainer


Maxfit motionscykel priser

Maxfit priser svingende mellem 999 kr. for deres billigste modeller, til deres ‘’top’’ model til cirka 5.000 kr. Det er dog værd at undersøge markedet inden du vælger din motionscykel for der kan være en del faldgruber og mange penge at spare, hvis du bare bruger lidt tid på at undersøge markedet. 

 

Vi har gjort det nemt for dig med vores Motionscykel test, hvor du kan finde alle de bedste modeller eller vores billige motionscykel test, hvor du kan finde kvalitets motionscykler til under 3.945 kr. 

 

Et par gode råd når du skal købe en motionscykel 

  1. Sørg for at gå efter en stabil cykel. 

Jo tungere din cykel er jo bedre står den ofte fast. 

  1. Et tungt svinghjul er en positiv ting. 

Mange tror at jo lettere jo bedre. Hvilket også kan være tilfældet i rigtig mange sammenhæng. Men lige med Svinghjul til motionscykler er det ikke sådan, der giver et tungere svinghjul nemlig et langt bedre tråd end på de lettere. 

  1. Lad være at gå for meget op i for mange funktioner. 

Man kan godt blive snydt at de mange smarte beskrivelser på diverse hjemmesider, men du har ikke behov for 80 modstandsniveauer og 55 træningsprogrammer. Du kommer højst sandsynligt til at bruge de samme 5 modstandsniveauer og 2-3 træningsprogrammer, MAX.

  1. Lad være at gå amok.

Medmindre du ved med sikkerhed at du kommer til at sidde på din motionscykel 4-5 gange om ugen, så lad være at gå amok og købe en motionscykel til 10.000 kr. Du kan få en rigtig fin kvalitetscykel til omkring 3.500 kr.  

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *