I denne artikel kan du læse om Monark motionscykler.

Monark laver kun motionscykler i high end brugere, ønsker du i stedet at købe en motionscykel til hjemmebrug der er til at betale. Bør du kigge på disse 2 artikler.

 

  1. Motionscykel test – Her for du en oversigt over alle de bedste modeller på markedet.
  2. Billige motionscykler – Her har vi samlet de billigste modeller til under 3.500 kr.

 

Monak motionscykel pris

Monark skiller sig en del ud fra konkurrenterne vi kender fra danske forhandlere, ved primært at lave motionscykler der koster over 15.000 kr. De fleste andre motionscykler, især dem til hjemmebrug ligger typisk og svinger mellem 4.000-12.000 kr. 

 

Monark Motionscykel kvalitet

Udover prisen, så skiller Monark sig også markant ud på kvaliteten. De fleste motionscykler kan holde til en personvægt på mellem 120-150 kg. Her kan monarks modeller holde til en personvægt på mellem 200-250 kg. En monark motionscykel er specielt designet til intens brug i enten en sportsklub eller et træningscenter. 

 

En monark motionscykel kommer selvfølgelig også med et tungt og lækkert svinghjul som for din træning til at føles utrolig lækker og naturlig.  

 

Herunder finder du 2 eksempler på motionscykler fra Monark

 

Monark 828E Ergometercykel

 

Kan holde til en max personvægt på 250 kg. 

 

Har en forholdsvis lav indstigningshøjde på 43 cm. 

 

Kommer med et elektronisk display der viser Watt, hjertefrekvens med telemetri, tid, hastighed, distance og omdrejninger i minuttet.

 

En super lækker motionscykel, der kan noget mere end de fleste har brug for til hjemmebrug. Denne motionscykel passer rigtig godt ind hos professionelle som eksempelvis fysioterapeuter.

 

Monark Cardio Care 827E

 

Denne model er en noget billigere model, end Monark 828E. Men du får stadig den samme høje kvalitet som Monark er kendt for. 

 

Et tungt svinghjul som giver et dejlig tråd, en meget sikker motionscykel som ikke hopper og danser når du er oppe for at træde til. 

 

Meget få ting på denne cykel sidder løst, så der er stort set intet som kan gå i stykker. Hvilket gør denne model stort set vedligeholdelsesfri. 

 

Igen en super model til den cykelentusiasten eller fitnesscenteret. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *