Motionscykel til ældre

Vi ved alle sammen det er vigtigt at få dyrket motion, dette blive ikke mindre jo ældre vi bliver. Det kan dog være svært at dyrker de typer motion man i sine yngre dage har dyrket, da de simpelthen kan være for hårde for en krop. Derfor er det vigtigt at finde alternative motionsformer som er mindre takserede for ens krop. 

 

Motionscykling er netop utrolig skånsom og en let måde at holde sig igang på. Derfor har vi lavet denne guide til ældre der ønsker at erhverve sig en motionscykel, det kan nemlig godt være lidt at en jungle at gennemskue hvad man skal købe.

 

Lav indstigning – vigtig når du kigger efter motionscykler til ældre

 

Der findes et hav af motionscykler, de er dog ikke alle lige nemme at komme op på. Dette ved producenter også godt, derfor laver de tit en model med lav indstigning så folk oppe i alderen har nemmere ved at bruge den. 

 

Herunder kan du se 2 kvalitets motionscykler til ældre, der har lav indstigning.

 • Abilica Stream Voyage
  Abilica Stream Voyage
  Abilica er et af de førende mærker på det danske marked, når det kommer til motionscykler til hjemmebrug. De har selvfølgelig også produceret en motionscykel til ældre, hvilket er Abilica Stream Voyage.   Med denne model får du, en utrolig stabil og sikker motionscykel med et svinghjul på 8 kg. Svinghjulets høje vægt, er med til at give et behageligt tråd og en stabil cykel, selv når du træder igennem.   Cyklen kan justeres så den passer til personer med en højde på mellem 135 cm til 195 cm.   Computeren i denne motionscykel til ældre, kommer med indbygget bluetooth. Hvilket gør at du nemt kan tilslutte din Smartphone eller tablet og på den måde styre det hele fra disse.   Abilica Stream Voyage kommer med 12 træningsprogrammer og 32 modstandsniveauer, så der er rigeligt at vælge imellem, når du skal planlægge din træning. Alt i alt en super god motionscykel til ældre, der har alt det du har brug for.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Abilicaonline.dk 6799 0 6799 Læs mere
  • Tunturi Bike F40
   Tunturi Bike F40
   Tunturi Bike F40 er også en rigtig fin model og koster faktisk noget mindre end Abilica Stream Voyage. Grunden til at vi foretrækker Abilica Stream voyage, er at den er mere stabil når du træder til.   Ellers kan Tunturi Bike F40 faktisk meget at det samme.   Du får blandt andet også 32 modstandsniveauer og 19 træningsprogrammer.   Mange indstillingsmuligheder og en motionscykel der kan holde op til 135 kg.   Alt i alt et rigtig fin motionscykel til ældre.
    Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
    Apuls.dk -7%4446 0 4446 Læs mere
   • Titan Life B65
    Titan Life B65
    Et andet godt alternativ til en god motionscykel til ældre er Titan Life B65.   Ligesom de 2 andre modeller, får du her en motionscykel med utrolig nem på og afstigning, da modellen er lavet til det ældre publikum.   Denne model har ydermere et svinghjul på 12 kg., 21 træningsprogrammer, 15 modstandsniveauer og en smart computer, der viser alt det du har brug for (Tid, afstand, hastighed, kalorier forbrændt og puls) Dog er det igen stabiliteten som er afgørende for os og derfor foretrækker vi Abilica Stream Voyage.
     Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
     Frishop.dk -28%2500 0 2500 Læs mere