En Peak fitness crosstrainer er en dansk designet crosstrainer i en god kvalitet.

Peak Fitness er et dansk brand der er ejet af Fitnessgruppen.dk, Peak fitness producere primært træningsudstyr til hjemmetræning.

Vi har lavet en stor test over alle crosstrainer fra danske forhandlere – Se crosstrainer testen her.

Peak Fitness crosstrainer priser

[post_product id=170589]

[post_product id=170635]

[post_product id=170637]

[post_product id=170639]

 

En Peak Fitness crosstrainer koster mellem 5.000-10.000 kr. hvilket gør dem ret konkurrencedygtige på prisen i forhold til mange andre brand. Især når man samtidig kigger på kvaliteten af deres crosstrainere. 

 

Peak Fitness Crosstrainer kvalitet

Peak Fitness har lavet nogle rigtig lækre Crosstrainere samtidig med at de har formået at holde prisen forholdsvis langt nede. Da det jo som nævnt er Fitnessgruppen.dk der står bag mærket er det ikke så mærkeligt. De har nemlig solgt træningsudstyr til private i mange år og har på den måde fået et stort kendskab til hvad der er som virker for forbrugeren. Samt hvad der er vigtigt på en crosstrainer og hvad der ikke vigtigt.

 

Nogle mærker fokusere på en lang række unødvendige features, som eksempelvis et hav af træningsprogrammer. Hvis du nogensinde selv har trænet i en længere periode på en crosstrainer, ved du også at man ikke konstant gider skifte program. Det er fint der er et program eller 10 at vælge imellem, men at tilbyde 40 programmer giver ikke mening.

 

Det får du heller på en Peak fitness crosstrainer, her er der fokus på det vigtigste. 

 

God lang skridtlængde, Vægt og stabilitet og en naturligt tråd under din træning.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *