Powerhoop (Guide) – Se alle de bedste modeller her

Skulle nogen have fortalt dig, at du kunne bruge din barndoms legetøj til at tabe dig med, ville du nok ikke have troet dem. Ikke desto mindre er det tilfældet, når det gælder powerhoops. Det er et effektivt og sjovt træningsredskab. Ikke desto mindre skal du være opmærksom på et par ting, hvis du vil undgå fejlanskaffelser, når du køber din powerhoop.

Når du køber en powerhoop, er det vigtigt, at du vælger den rigtige. Forskellen på en hulahopring og en powerhoop er vægten på dem. Og netop vægten er det enormt vigtigt, at du har i mente, når du vælger din powerhoop. På denne måde undgår du nemlig at penge på noget, der ikke giver dig den ønskede effekt af din træning.

Se de bedste powerhoops fra danske forhandlere her

 • POWERHOOP DELUXE
  POWERHOOP DELUXE
  Powerhoop Deluxe er uden tvivl verdens mest avancerede fitness hoop! Designet på Powerhoop Deluxe er et slankt revolutionerende design, som er muliggjort af en enestående støbeprocess. En udvendig overflade af hård plast beskytter hoopen mod udvendige skader, og de indvendige stødabsorberende zoner maksimere træningseffekten mens de mindsker ubehaget for nye brugere. Du har nu mulighed for gradvist at gøre din Powerhoop tungere. Powerhoop Deluxe starter med en basisvægt på 1,6 kg, og den leveres med 4 stk nemt monterbare vægte af rustfrit stål. Disse vægte bringer Powerhoop Deluxe op på 1,9 kg. Hvis du ønsker en endu tungere Powerhoop, kan du købe flere vægte, og dermed øge vægten til 2,2 kg.
   Forhandler Pris Totalpris Læs mere
   499,00 499,00 Læs mere
   499,00 499,00 Læs mere
  • POWERHOOP SLIM
   POWERHOOP SLIM
   I tillæg til flagskibet, Powerhoop Deluxe, findes også Powerhoop Slim. Powerhoop Slim er ideel for begyndere. Den strømlinede ring egner sig godt til alle voksne, men også teenagere og "følsomme" brugere. Vægten på 1,4 kg hjælper med at slanke taljen og trimme kroppens kerne muskulatur, den indre overflade uden bølger, samt skumpolstringen giver ekstra beskyttelse mod evt. ubehag. Powerhoop Slim er alsidig i anvendelse. Ved at fjerne et led kan Powerhoop Slim også anvendes af preteenagere. Den anbefalede alder hedder 10+ Powerhoop Slim er nem at transportere, da den nemt samles og adskilles. Med i pakken kommer en justerbar nylon taske til opbevaring. Powerhoop Slim er fremstillet så alle materialer opfylder de strenge europæiske standarder angående kemisk sikkerhed for børn og babyer. Power hoop Slim leveres med en instruktions DVD.
    Forhandler Pris Totalpris Læs mere
    300,00 300,00 Læs mere

    

    

   Hvad er en powerhoop?

   En powerhoop er i og for sig blot en gummipolstret hulahopring med vægt. Den består af flere led, så den er let at skille ad og samle igen. Powerhoops er således et træningsredskab, der er sjovt at bruge og som ikke behøver fylde alverden.

   Selv hvis du aldrig mestrede hulahopringen til fulde som barn, kan du sagtens lære at bruge en powerhoop. Den ekstra vægt gør den nemlig lettere at anvende nemmere at kontrollere end en almindelig hulahopring.

   Hvad kan jeg træne med en powerhoop?

   Det fantastiske ved en powerhoop er, at den reelt træner hele din krop. Naturligvis trænes din mave og din ryg, når du svinger din powerhoop rundt om taljen. Derudover træner du med en powerhoop samtidig også både lår, baller og dine indre muskler – det område der kaldes kernemuskulaturen.

   Når du træner med en powerhoop, forbrænder du desuden en masse kalorier. Der er således tale om et redskab, der lader dig træne hele din krop enormt effektivt. Forskning viser desuden, at træning med powerhoop fjerner dit såkaldte bugfedt, altså det indre fedt omkring dine organer.

   Hvor tung skal min powerhoop være?

   Undgå for alt i verden at købe en powerhoop, der ikke passer til din vægt. At træne med en for tung powerhoop kan generelt udvikle sig til at blive en ret smertefuld omgang, idet den vil slå for hårdt. Derfor skal du vælge din powerhoop ud fra følgende regler:

   • Vejer du omkring 50 kg eller skal din powerhoop kunne bruges af børn, så vælg en på 1,2 kg.
   • Vejer du derimod under 60 kg, skal du købe en på 1,5 kg.
   • Vejer du over 60 kg, er en powerhoop på 1,8 kg korrekt for dig.

   Der findes også powerhoops på 2,2 kg. Disse er dog ikke for nybegyndere. Vælg derfor kun en powerhoop med denne vægt, hvis du enten er en mand eller blot er i meget god form.

   Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg træner med powerhoop?

   At træne med en powerhoop er både sjovt og nemt. Der er dog alligevel et par simple huskeregler, du skal overholde, når du træner med en powerhoop.

   I begyndelsen bør du nemlig kun anvende din powerhoop to minutter om dagen for at vænne dig til den. Ellers kan resultatet meget vel blive blå mærker og en øm talje.

   Pas desuden godt på din indretning, når du bruger din powerhoop inden døre! Den kræver en del plads. Husk derudover at træne lige meget til begge sider, eventuelt ved at tage tid på din træning og at spænde godt op i bækkenbunden under træningen.

   Casper Christiansen

   Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]