Reebok crosstrainer

Mangler du en effektiv træningsmaskine, som du kan træne hele kroppen på? En crosstrainer er en af de mest effektive motionsmaskiner, der findes. Det gælder også for de modeller, der er beregnet til hjemmebrug, at de får trænet langt de fleste muskelgrupper på kroppen og kondition.

Tip: Se vores store crosstrainer test her

Derfor giver det virkelig god mening at indrette dig med sådan en maskine derhjemme. Så kan du nemt komme til at træne, uden at du behøver at betale hver gang.

Det tyske firma, Reebok, som har eksisteret lige siden 1958, er eksperter i produktion af motionsudstyr. Vælger du en crosstrainer fra deres sortiment, vil du være mere end godt kørende.

I denne guide bliver du præsenteret for tre af Reeboks bedste crosstrainere. I sammenligningen skiller Reebok GX 50S sig dog mest positivt ud. Det gør den, fordi den har de højeste værdier på de parametre, der bliver sammenlignet i denne guide.

 • Reebok GX40S
  Reebok GX40S
  Reebok GX40S One Series Crosstrainer. Crosstraineren er en hård men effektiv trænings maskine, hvor der kan blive forbrændt nogle kalorier ved en kombination af hastighed og modstand. Hvis du kun vil træne underkrop, sætter du bare dine hænder på styret ved computeren, træningsmetoden er effektiv, men samtidig skånsom for dine led. Maskinen har en max brugervægt på 120 kg, skridtlængde på 38,1 cm og et svinghjul der vejer 9 kg. Bremsesystemet er Elektronisk og der er 32 Modstandsniveuer. Crosstraineren kan nemt og hurtigt flyttes rundt i huset, da den er udstyret med transporthjul. maskinen er støjsvag og kan indstilles til gulvniveau, så den står stabilt. Crosstraineren Har en computerskærm på 5,5 tommer, så du let kan aflæse bla. pulsværdi, der er placeret en pulssnor på begge arme af crosstraineren. Computeren har 20 programmer, 12 forudindstillet, 3 til Distance, tid og kalorier og watt test, pulstest, restitution og et manuelt program. Der er også mulighed for, at lave din egen personlige brugeropsætning.
  • 20 træningsprogrammer
  • 32 modstandsniveauer
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Apuls.dk 4999 0 4999 Læs mere
 • Reebok Crosstrainer ZR7
  Reebok Crosstrainer ZR7
  Reebok Crosstrainer ZR7 har 8 manuelle belastningsniveauer, og et svinghjul på 7 kg. Crosstrainer er udstyret med en simpel og overskuelig computer med LCD display, som viser hastighed, tid, distance, antal forbrændte kalorier, puls og omdrejninger. Håndpulsmåling vises på computer. Crosstrainer er egnet til brugeren som forventer vedligehold af basal kondi eller genoptræning.
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Helsebixen.dk 4499 0 4499 Læs mere
  • ZR8
   ZR8
   ZR8 er en utrolig enkelt men os en crosstrainer med et unikt design. Den er både utrolig kraftig, men os meget holdbar. Du vil med din træning på denne maskine virkeligt opleve kvalitet, i henhold til pris. Maskinen er bygget med et svinghjul på små 9 kg. (Så du har mulighed for at op når en svingmasse på hele 17 KG) Maskinen har med sin 13:1 gearing, et af de mest lydløse tråd på markedet, og dette skaber os en utrolig komfort under din træning. Selve maskinen har en egenvægt på små 50 kg, så dette gør den utrolig let i forhold til andre maskiner, det anbefaledes ikke at brugervægten overstiger mere end 120 kg. Dimensioner på maskinen er 148 CM 63 CXM 168 CM: Der er indbygget pulsmåler i håndtagene, så du har mulighed hele tiden og se din puls under din træning på dette meget elegante LED display.  Du vil kunne opnå en skridtlængde på 38 cm på denne maskine. Og du vil have hele 32 forskellige belastningsniveauer, som er alle er styret via computeren. Selve computeren som er indbygget med LED display vil udover de 32 forskellige belastningsniveauer, kunne tilbyde dig og se ting som. Tid, hastighed, distance, kalorier, puls, omdrejninger og watt.
   • skridtlængde på 38 cm
   • 32 forskellige belastningsniveauer
   • Et svinghjul på små 9 kg
   Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
   Helsebixen.dk 4.999 0 4.999 Læs mere

  Guiden vil nok gøre dig i bedre stand til at vælge, hvilken model der passer bedst til dig.

  Reebok GX 50 – crosstraineren med det lette tråd

  Du kan nemt indstille denne crosstrainer, så du får den helt rigtige udfordring. Dels kan udfordringen passe perfekt til dit træningsniveau, og dels er der mange funktioner, der gør det muligt at variere din træning.

  Reebok GX 50 har en gearing på 260:34 og et svinghjul på 9 kg. Trådet er ultralet, hvilket gør det legende let at træne på den, også når du øger belastningen.

  Reebok GX 50 giver dig blandt andet:

  • Mål: 144 x 63 x 169 cm. Højde: 22 – 39 cm
  • Vægt: 54 kg
  • brugervægt: 120 kg
  • 32 modstandsniveauer
  • 20 træningsprogrammer
  • LCD-computer.

  Det giver dig rige muligheder for at træne med henblik på vægttab og/eller forbedret fysik og kredsløb, samtidig med at den er skånsom i forhold til ryg, ben og led.

  Samlet set får du her en Reebok crosstrainer, som er solid, giver dig alsidig træning og et let tråd.

  Reebok GX 40S – den skånsomme, men effektive crosstrainer

  Lillebroren til Reebok GX 50S er denne GX 40S-model. Den kan give dig en både skånsom og effektiv træning. Det vil blandt andet sige, at du kan træne, selv om du enten er i et genoptræningsforløb, eller du af andre årsager er svækket. Omvendt kan du også som habil motionist få rigeligt med udfordringer på denne crosstrainer.

  Du får blandt andet følgende:

  • Mål: 135 x 72 x 169 cm
  • Vægt: 55 kg
  • brugervægt: 110 kg
  • 32 modstandsniveauer
  • 20 træningsprogrammer
  • LCD-computer (5,5 tommer)

  Crosstraineren har en medium indstigningshøjde, og samlet set er det en crosstrainer af høj kvalitet, som både begynderen og den øvede motionist kan få god gavn af.

  Reebok Jet 100 – den brugervenlige crosstrainer

  Her får du en crosstrainer til hjemmebrug, som er enkel at bruge og enkel at forstå. Dermed får du meget gavn af at træne på den – uanset om du er begynder eller øvet.

  Du får god, effektiv og samtidig skånsom træning på denne crosstrainer, som også kommer til en god pris.

  Den har blandt andet følgende egenskaber:

  • Mål: 81 x 54 x 140 cm
  • Vægt: 27 kg
  • brugervægt: 120 kg
  • 16 modstandsniveauer
  • 15 træningsprogrammer
  • LCD-skærm.

  Samlet set er denne crosstrainer en lettere model, og den har færre programmer at vælge imellem. Til gengæld er den meget brugervenlig.

  Hvordan vælger du den rette crosstrainer?

  Der er flere funktioner, som du kan kigge på, når du skal vælge den rette crosstrainer. Den skal i det hele taget passe så godt som umuligt til dig. Dermed får du mest gavn af den.

  Dit nuværende og kommende træningsniveau

  Først og fremmest bør du tænke på dit nuværende træningsniveau. En motionsmaskine bør kunne give dig en passende træning på dit niveau – og også gerne bringe din formkurve videre opad derfra.

  Derfor bør du medtænke det, når du skal finde den rette crosstrainer. Er du begynder eller lidt øvet, så kan du nok nøjes med færre modstandsniveauer. Er du en habil motionist, så vil du få mest ud af at blive udfordret af flere modstandsniveauer og træningsprogrammer.

  Mulighed for variation i træningen

  Der kan være forskel på, hvor mange muligheder den enkelte crosstrainer har for at give dig en varieret træning. Du bør her se på, hvor mange modstandsniveauer og træningsprogrammer, som crosstraineren har.

  For de fleste motionister giver det en større motivation til at træne, hvis der er mulighed for variation.

  Anbefalede valg af Reebok crosstrainer

  På baggrund af denne guide anbefales følgende brugere til den enkelte Reebok Crosstrainer. Der vil naturligvis altid være individuelle præferencer, men i grove træk ser anbefalingerne således ud:

  Anbefales til begynderen og den lettere øvede bruger

  Er du ny inden for brugen af crosstrainer, eller er du i det hele taget ikke i så skarp en form, så vil du med fordel kunne vælge Reebok Jet 100 modellen.

  Den er lige til at gå til, den er ret enkel at benytte, og så kan den på en både skånsom og effektiv måde være med til at bringe dig i en bedre form.

  Anbefales til brugeren med et niveau fra begynder og op til habil motionist

  Er dit træningsniveau forbi nybegynderens, skal du genoptræne eller vil du gerne kunne forbedre din form betydeligt, så vil du fint kunne gøre det på en Reebok GX 40S.

  Den har et større antal træningsprogrammer og modstandsniveauer, så den vil du kunne få gavn af på vej op igennem dine stigende træningsniveauer.

  Anbefales til brugeren med et niveau fra mellem til højt

  Kræver du mere af din crosstrainer, så vil det naturlige valg være en Reebok GX 50S. På den kan du nemlig få nogle passende udfordringer, som kan være med til at fastholde dit nuværende træningsniveau og bringe dig i endnu bedre form.

  Konklusion: Ranglistning af de tre nævnte Reebok crosstrainere

  Alle de tre Reebok crosstrainere, som er blevet testet i denne guide er af en høj kvalitet, og de vil alle kunne bidrage positivt til din formkurve. Skulle disse tre modeller ranglistes, så ville listen komme til at se således ud:

  1. På en kneben førsteplads har vi Reebok GX 50S. Når den er kneben, så skyldes det, at listens nummer to på langt de fleste parametre er identisk. Alligevel falder valget på 50S’eren, fordi den blandt andet har en højere maks. brugervægt (120 kg) og en lidt højere egenvægt (54 kg). Det giver crosstraineren en lidt større tyngde.
  2. Lige i hælene på listens nummer 1 har vi så dens lillebror Reebok GX 40S. Den er så lige nummeret lettere (50 kg) og har en lidt mindre maks. brugervægt (110 kg).
  3. På tredjepladsen ligger så Reebok Jet 100. Det gør den, fordi den er en lettere maskine, der har færre modstandsniveauer og færre træningsprogrammer.

  Vælg den Reebok crosstrainer, der passer bedst til dig. Det gavner dig bedst både på den korte og den lange bane.