Reebok GX50

Reebok GX50 er en rigtig pleaser. Den er som skabt til dig, der stiller krav til kvaliteten af dit træningsudstyr, og som leder efter en solid og stabil crosstrainer, der samtidig ikke koster en formue. Reebok GX50 opfylder de flestes behov og vil være en ideel model til både nybegyndere og let øvede på crosstrainere. Særligt vinder den point på sin alsidighed og sin gode garantiordning.

 

Tip: Læs vores store Crosstrainer guide her

Til denne model medfølger to års garanti fra Reebok, så du kan fokusere på din træning og fitnessmål frem for at bekymre dig om, hvorvidt maskinen kan holde.

Reebok er særligt kendt for deres store udvalg af gennemtænkt og brugervenligt træningsudstyr og træningsmaskiner, som er både lækre og behagelige at arbejde med. Det skyldes måske særligt, at Reebok blev stiftet tilbage i 1968 og således har haft mange år til at udvikle og forbedre deres koncept, så det i dag kommer både professionelle og fitnessentusiaster til gode.

Fordele ved denne crosstrainer:

 • Indbygget holder til drikkedunk samt hylde til smartphone eller mp3
 • Den har hele 23 indbyggede programmer
 • Med de 32 belastningsniveauer er der god mulighed for at træne din styrke op
 • LCD-skærmen er baggrundsbelyst og giver godt overblik
 • To års garanti fra Reebok.

Ulemper ved denne crosstrainer:

 • Den er sandsynligvis ikke avanceret nok til de garvede brugere
 • Svinghjulet er i den lettere ende.

Det bør du overveje, inden du køber en crosstrainer

En crosstrainer kan være en skøn investering til dig, som ønsker supplement til din ugentlige træning og ønsker mere kontrol og alsidighed i forhold til, hvordan og hvornår du træner. Med en crosstrainer har du gode muligheder for at træne både kondition og at bygge muskler op. Og du kan gøre det i dit helt eget tempo og på den måde, du synes fungere bedst for dig.

Netop derfor er en crosstrainer et perfekt valg til den bevidst motionsudøver, som eventuelt har flere års erfaring med at træne på egen hånd. Er du helt ny inden for træning, vil en crosstrainer måske ikke være den rette for dig.

De fleste vil nemlig få mest ud af en crosstrainer, når de forstår, hvordan motion påvirker kroppen på forskellige måder, samt hvordan forskellige typer af træning og belastning træner muskler og kondi. Hvis du aldrig har trænet før, vil det være en god idé at opsøge og opbygge lidt grundviden om motion og fitness, inden du anskaffer dig en crosstrainer.

Før du anskaffer dig en crosstrainer, bør du overveje følgende:

 • Hvilke behov og ønsker har du til din træning?
 • Er crosstraineren tænkt som din primære motionskilde eller som supplement til eksempelvis løb og svømning?
 • Er der andre end dig, som skal anvende crosstraineren, og skal den således kunne passe til forskellige personer?
 • Vil du selv kunne planlægge din træning, eller vil det hjælpe dig at gøre i samarbejde med en professionel eller måske blot en bekendt, som kan vejlede dig?
 • Har du erfaring med crosstrainer fra tidligere?
 • Hvor meget plads i hjemmet har du til din crosstrainer, og hvor skal den stå henne?

Funktioner og fordele ved Reebok GX50

Da Reebok GX50 er et skønt eksemplar på en alsidig crosstrainer i mellemklassen, kommer den også med en god portion af herlige funktioner, som du kan drage store fordele af. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele, som du får glæde af ved anskaffelse af netop denne crosstrainer.

 • 32 modstandsniveauer: Den primære pointe med træning på en crosstrainer er, at du kan styre niveauet af belastning. På den måde er det nemt at træne dig selv stærkere og også holde øje med din udvikling undervejs (for eksempel i løbet af flere måneder). Med hele 32 modstandsniveauer har du enormt gode forudsætninger for at starte i det små og langsomt gøre dig stærkere og hurtigere.
 • 23 indbyggede programmer: De mange programmer giver dig rig mulighed for at ændre og tilpasse din træning, så den aldrig er helt den samme fra gang til gang. Programmerne varierer mellem både udholdenhed, intervaller og hjertefrekvensprogrammer. En virkelig god måde at forbrænde kalorierne er at bruge hjertefrekvenszoneprogrammerne til at sikre, at du kontinuerligt arbejder hårdt.
 • Indbygget pulsmåler: Den indbyggede pulsmåler i håndtagene gør det nemt for dig at holde øje med, hvor presset du reelt bliver af din træning. Den høje puls kan nemlig være en vigtig hjørnesten for at nå dine motionsmål. Forskning viser i dag, at vores kondition forbedres mest effektivt, når vi træner med høj intensitet. Høj intensitet defineres ved 90-95 % af den maksimale puls.
 • Tilpasningsdygtige fodpedaler: Vi ser alle forskellige ud og har forskellige måder af bevæge vores krop på. Derfor er denne crosstrainer utroligt smart, da den er udstyret med fodpedaler, som kan tilpasses, så du kan finde netop den indstilling, som passer til dig og gør din træning mest komfortabel.
 • Knap 40 cm skridtlængde: Skridtlængden på en crosstrainer er faktisk ret vigtig. Det er den, der afgør, hvor stor dynamisk bevægelighed der er for dine ben, når du træner i pedalerne. En skridtlængde på omkring 40 cm er ganske ideelt for en bred vifte af forskellige mennesker, og der er derfor gode chancer for, at netop denne model vil passe godt til dig.
 • Drikkedunksholder: Det er vigtigt at drikke vand i løbet af dagen, og særligt når du træner. Når du dyrker motion, sveder du mere, og det er derfor vigtigt, at du får indtaget ekstra store mængder væske i denne forbindelse. Det er nemmere at huske, når du har en drikkedunk ved hånden imens. Det kan du let sikre dig, da Reebok GX50 crosstraineren har indbygget holder til din vandflaske.
 • Plads til mobil eller mp3: Det er nemmere at komme ind i en god vane med træning, når du samtidig gør noget godt for dig selv. Hvad end det er at lytte til musik, se en film, serie eller nyheder, eller måske tale med en ven eller veninde, som træner samtidig med dig, så kan du gøre meget for din træningsglæde ved at have din mobil eller en mp3 på dig imens.

Det kan du nemt på denne crosstrainer med den indbyggede holder.

Konklusion på anmeldelse

Mangler du en god og solid crosstrainer, som kan hjælpe dig til at træne mere individuelt, så det passer til dig, når du har tid, så vil denne crosstrainer være en god løsning. Den er både alsidig og brugervenlig og er en af de bedste crosstrainere i mellemklassen på markedet i dag.