Reebok ZR8 anmeldelse

Reebok ZR8 er en god begynder crosstrainer til en fornuftig pris. I denne Reebok ZR8 anmeldelse vil vi gennemgå fordele og ulemper ved modellen. 

 • ZR8
  ZR8
  ZR8 er en utrolig enkelt men os en crosstrainer med et unikt design. Den er både utrolig kraftig, men os meget holdbar. Du vil med din træning på denne maskine virkeligt opleve kvalitet, i henhold til pris. Maskinen er bygget med et svinghjul på små 9 kg. (Så du har mulighed for at op når en svingmasse på hele 17 KG) Maskinen har med sin 13:1 gearing, et af de mest lydløse tråd på markedet, og dette skaber os en utrolig komfort under din træning. Selve maskinen har en egenvægt på små 50 kg, så dette gør den utrolig let i forhold til andre maskiner, det anbefaledes ikke at brugervægten overstiger mere end 120 kg. Dimensioner på maskinen er 148 CM 63 CXM 168 CM: Der er indbygget pulsmåler i håndtagene, så du har mulighed hele tiden og se din puls under din træning på dette meget elegante LED display.  Du vil kunne opnå en skridtlængde på 38 cm på denne maskine. Og du vil have hele 32 forskellige belastningsniveauer, som er alle er styret via computeren. Selve computeren som er indbygget med LED display vil udover de 32 forskellige belastningsniveauer, kunne tilbyde dig og se ting som. Tid, hastighed, distance, kalorier, puls, omdrejninger og watt.
  • skridtlængde på 38 cm
  • 32 forskellige belastningsniveauer
  • Et svinghjul på små 9 kg
  Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
  Helsebixen.dk 4.999 0 4.999 Læs mere

Indholdsoversigt

Fordele

 

Prisen – Prisen på Reebok ZR8 ligger i den lave ende af crosstrainere, det dog muligt at finde modeller til en pris der er noget lavere men der er kvaliteten også derefter. 

 

Justerbart styr – Det er muligt at justere styret så du har den mest optimale holdning under din træning. 

 

Super nem at samle – Der er ikke noget værre end at skulle bruge meget lang tid på en indviklet samling af din nye crosstrainer. 

 

9 kg. svinghjul – Dette er en pænt størrelse svinghjul, hvilket er med til at give en god flydende bevægelse når du træner. 

 

Ulemper 

 

38 cm skridtlængde – Det er lige omkring minimum af hvad vi anbefaler. Vi anbefaler altid du går efter en crosstrainer med en minimum skridtlængde på 40 cm. og gerne mere.

 

Små knapper – Knapperne på computeren er forholdsvis små i forhold til hvad du finder på andre modeller, hvilket kan være med til at gøre det svært at ramme den rigtige knap.

 

Ingen kopholder – Det er igen en af de mindre ting man ikke lige tænker over når man køber crosstrainer. Men en kopholder er altså bare rigtigt rar at have, så du ikke skal afbryde din træning hver gang du skal have lidt at drikke.