Schwinn motionscykel

Schwinn motionscykel er et mærke der har valgt at fokusere på Airdyne (nogle danskere kalder den for Airbike), hvilket faktisk ikke helt er en motionscykel. Forskellen på en motionscykel og en Airdyne er at på en motinscykel bruger du kun fødderne til at træde rundt med. På en Airdyne bruger du også armene, hvilket gør den langt hårdere at holde i gang. De fleste der har prøvet en Airdyne ved at den er ekstremt krævende og at du ikke kan sidde i særligt lang tid på, slet ikke i forhold til en motionscykel. 

 

Schwinn har altså valgt at fokusere på disse Airdyne og produceret en række kvalitets modeller. Schwinn startede med at fokusere på modeller der var tiltænkt fitness centerene, men har det seneste stykke tid også produceret nogle lidt billigere modeller. Dette betyder at flere og flere danskere er begyndt at købe en Airdyne til hjemmebrug. Dog er en motionscykel klart mere populær end disse airdynes. 

En Airdyne bruger luft som modstand til din træning, det vil sige at du jo hårdere du træder, jo mere luft trækker den ind. Hvilket er med til markant at øge den modstand du mærker.   

 

Schwinn Airdyne AD8 Pro

Dette er deres topmodel som primært bliver solgt til fitnesscentrene eller virkelig seriøse fitness entusiaster. 

 

Både prisen og kvalitet afspejler dog også at det kun er til de virkelig seriøse. Denne Scwinn Airdyne AD8 PRO koster nemlig et sted mellem 10-18.000 alt efter om den er på tilbud og hvilken butik du køber den i. 

 

Men du får også en super lækker kvalitets Airdyne som kan alt det du kunne tænke dig. 

 

Rammen er bygget af kraftigt stål, med en dobbelt belægning til at modstå fugt. 

 

Cyklen kommer også med en super lækker LCD skærm, som gør det nemt og sjovt at se dine træningsdata. 

 

Det er også muligt at tilsutte et pulsbælte, så du kan få en mere præcis måling af din puls. 

 

Alt i alt en lækker kvalitets airdyne. 

 

Schwinn motionscykel har også en lidt billigere version som kan stort set det samme. 

 

Schwinn Airdyne AD6i, som kan stort set det samme. Den er lidt lettere, men ikke noget der betyder noget. I det store hele er den eneste forskel på de 2 cykler materiale kvaliteten. AD8 er lavet til fitnesscentrene, hvor de jo klart vil blive brugt mere end hvis man er en familie der bruger den privat. Så skal du købe den privat, så er det klart Scwinn Airdyne AD6i du skal vælge.