Squashketcher

Der findes så mange muligheder at det nogle gange godt kan være svært at finde rundt! Men du kan som hovedregle altid bruge at pris og kvalitet hænger sammen?

Der findes som udgangspunkt 2 begreber. Der findes en fuldstøbt grafit squashketcher, og så findes der en alu/grafit squashketcher. Og for at gøre det kort og nemt, så er det i den billigere ende at du får en kombinations ketcher, hvor du i middel og den dyre ende får den fuldstøbte grafit squashketcher.

Og er der så forskel? Ja selvfølgelig er der det. En fuldstøbt grafitketcher har de fordele at den er noget lettere, ikke så hovedtung, og derved er den meget nemmere at manorere rundt med.

Der imod, vælger du en begynder squash ketcher, hvor hoved mange gange vil være alu, så får du en lidt tungere squash ketchere, hvilket gør den lidt sværere at reagere hurtigt med, men derimod så får du i disse ketchere et mere slidstærkt hoved, hvilket kan være en fodel da du i begyndelsesfacen vil have flere urene slag!

Når du skal vælge en squash ketcher, er der flere faktorer, der er afgørende for, at du finder den helt rigtige model. En squash ketcher skal nemlig passe til dit niveau og din spillestil, så du får den bedste oplevelse på squashbanen.

 

Stiv eller fleksibel squash ketcher

Der er forskel på, hvor stive de forskellige squash ketchere er. Jo stivere skaftet er, jo mere kontrol og boldføling får du i slagene. En mere fleksibel model vil derimod hjælpe med at overføre kraft i slaget, hvilket kan være en fordel for begyndere og motionister. Mere erfarne spillere vil typisk vælge en relativ stiv squashketcher, da de på grund af deres teknik i svinget, nemt får fart nok i bolden.

Squashketchere findes i vidt forskellige udformninger og vægtklasser. Vægten på ketcheren er noget af det vigtigste, når man vælger squash ketcher, men balance og stivhed har også en betydning. Vægten på nutidens squashketchere er 110-190 gram, hvor de lettere ketchere er nemmere at spille med, da man har hurtigere svinghastighed, men vægten afspejler også oftes prisen på ketcheren, da lette ketchere er lavet i finere materiale.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]