Stanley termoflask

Stanley termoflasker, termokrus og termokopper er ideelle at have med på farten, på vandreturen, fisketuren og til jagt. Dette mærke er kendt for at have helt eminente termo-egenskaber, der holder kaffen varm eller vandet koldt i op mod 20 timer. Derudover er mange af produkterne meget smart designet, så de kan åbnes med én hånd, passer i kopholderen og har en behagelig åbning at drikke af.

Til den store tur: Stanley termoflaske

Til den store tur er det nødvendigt at finde en beholder i en god størrelse, som stadig kan holde kaffen varm eller vandet koldt. Og lige det er Stanley mærket eksperter i. Her virker toppen som en isolerende kop, som man kan drikke af.

I kategorien Stanley termoflasker finder man disse forskellige typer:

  • Classic: Denne er den mest populære type, og den er god, hvis du har flere forskellige ture, du gerne vil bruge din termoflaske til. Den er nemlig en god all-around flaske, som fås i forskellige størrelser fra 1l til 1,9l.
  • Adventure: Denne flaske kommer i rustfrit stål og kan holde indholdet varmt eller koldt i 20 timer. Den har desuden vakuumisolering og kommer i de mindre størrelser 0,5l og 0,7l. Dette gør dem helt ideelle til vandreturen, hvor det er vigtigt, at man ikke bærer for meget ad gangen.
  • Legendary: Legendary termoflasken kan holde væske både varmt og koldt i op til 24 timer. Det gør den altså ideel til dig, der skal på en lang tur eller for eksempel holde vagt henover natten. Stanley Legendary termoflasken fås i størrelserne 0,7l og 1l.
  • Vac Waterbottle: Til sidst har vi Stanley termoflasken til vand. Denne kan holde dit vand iskoldt i 11 timer og kan rumme 0,75l ad gangen. Her har vi altså en hel ideel rejsemakker til de varme dage, hvor du har brug for at holde dig hydreret og kold på vandre- eller fisketuren.

Hvis du leder efter nogle mindre termoflakser, så kan du gå efter Ceramivac Bottle eller Switchback Bottle fra Stanley.

Hvilken Stanley termokop skal jeg vælge?

Mangler du en god termokop, der kan sidde ved din side på den lange tur i bilen, eller som du kan have med en efterårsdag på stranden? Stanley termokrus og termokopper kommer alle i en høj kvalitet, som sikrer, at du kan holde dig varm på turen.

Når du skal vælge, hvilken Stanley termokop du skal have med, er det vigtigt at tænke over, hvad du skal bruge den til.

  • Classic One-Hand: I denne klassiske termokop forbliver varm væske varmt i op til 4,5 timer, mens kold væske kan holde sig koldt i 5 timer. Termokoppen kan betjenes med én hånd og passer i de fleste forskellige kopholdere i bilen. Denne termokop er derfor god, hvis du mangler en termokop til turene på arbejdet om morgenen.
  • Classic Vacuum Pint: Denne kop er beregnet til noget så fint som at holde ens øl kold. Men den kan selvfølgelig også bruges til andre væsker og vand. Denne kan rumme 0,47l, hvilket svarer til en pint, og den er derfor perfekt at have med, så man kan få en kold øl på fisketuren eller blot en lun aften.
  • Ceramivac Tumbler: Denne termokop har en drikketud og en skridsikker bund, hvilket gør den let at drikke af og sætte fra sig igen. Termokoppen har et rumfang på 0,47l, og den kan holde indholdet varmt i 4 timer og koldt i 7. Denne tåler desuden maskinopvask, og den kommer i nogle rigtig fine farver: Rød, grøn og blå.

En termoflaske eller et termokrus fra Stanley brandet er en investering i det gode liv

Vi mennesker kan generelt klare os på meget lidt, og hvis man vælger rigtigt, så er der ikke særlig mange produkter, man har brug for i sit liv for at være glad og tilfreds. Alle mennesker er forskellige, men en kop varm kaffe eller noget koldt at drikke er der ikke mange, der skyer væk fra. Derfor kan en Stanley termokop eller –flaske meget vel være én af de ting, der bringer et smil på vores læber i løbet af en dag.

Stanley brandet er nemlig et mærke, der er kendt for deres høje kvalitet i termovarer, som bare holder. De holder på varmen, holder på kulden, og så mister de ikke deres effekt efter brug. Stanley er også rigtig gode til at producere produkter, der ikke lækker.

Deres høje kvalitet skyldes formentlig, at mærket kom til allerede i 1913, hvor den amerikanske opfinder William Stanley Jr. skabte den første Stanley termoflaske, som både havde styrken og isoleringen til at holde kaffen varm. Det blev startskuddet på dette mærke, der har udviklet sig med tiden og er blevet et af de førende mærker inden for termoflaske, -krus og –kopper.

Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]