Stormlighter

Vi kan alle have brug for at få gang i en lighter, selvom det er et vejr, der rusker lidt i træerne. Hvad end der skal tændes op for en cigaret, et spejderbål eller der skal gang i grillen, kan det være svært at få ild med en ganske alminelig lighter.

Heldigvis kan stormlighteren være din redning i mange blæsende situationer. Herunder gennemgår vi nogle af de bedste mærker af stormlightere samt guider dig igennem nogle af de vigtigste overvejelser du skal gøre dig, inden du køber din næste stormlighter

 • ZORR - Formula Arc USB Stormlighter
  ZORR - Formula Arc USB Stormlighter
  Med Formula Arc USB Lighteren får du en lighter som ikke kører på gas, men istedet kører på elektricitet. Lighteren virker ved, at du lader den op og så generer den en elektrisk strøm, som fungerer ligesom en flamme. Tyske ZORR er specialister i at designe og producere flotte og funktionelle lightere. Fremstillet med USB indgang, så du nemt kan genoplade den.
   Forhandler Pris Totalpris Læs mere
   79,00 79,00 Læs mere
  • ClawGear Storm pocket lighter
   ClawGear Storm pocket lighter
   Med en stormlighter fra ClawGear, er du ikke bare sikker på ild, men også en pålidelig lille lighter, der fylder minimalt. ClawGear Storm pocket lighter er en stormlighter designet til militær og taktisk brug, hvilket er et kvalitetsstempel, men gør også at du kan være sikker på at designet er gennemtænkt og gennemtestet. Stormlighteren er naturligvis genopfyldelig og kan justeres op til 1300 grader med dens stormsikre flamme. Selve stormlighteren er designet i ikke reflekterende mat sort materiale, og har en lydløs åbner. Det hele er pakket ind i blot 35gram.
    Forhandler Pris Totalpris Læs mere
    49,00 49,00 Læs mere

   Fordelene ved en gasstormlighter

   Det kan være en fordel for dig at købe en stormlighter med gas. Dette er især en god idé, hvis du har købt en lighter, du er specielt glad for. Ved at købe en gasstormlighter, har du med de fleste modeller mulighed for at få den genopfyldt. På den måde slipper du for at købe en ny lighter, hver gang den løber tør, men kan i stedet let og hurtigt få den fyldt op igen.

   Vælg et mærke, der sikrer dig ordentlig kvalitet

   Der findes mange forskellige mærker, der sælger stormlightere i forskellige kvaliteter – og derfor kan det også være svært at navigere rundt i, hvad man skal vælge. Vil du være sikret, at du ender op med en lighter i ordentlig kvalitet, uanset hvad du har af behov, er der især to mærker, der er værd at gå efter.

   Zippo

   Zippo er et klassiske gammelt mærke, der snart nærmer sig de hundrede år. Mærket ses derfor også som et af de mere eksklusive brands.

   En Zippo stormlighter er til dig, der ikke blot ønsker en lighter, der kan give ild, men i lige så høj grad ønsker kvalitet og lækkert design, du kan have mange år frem. En Zippo stormlighter ses som en luksusmodel, og er derfor et oplagt valg for dig, der både har sans for kvalitet og æstetik.

   ZORR

   ZORR er blandt de førende brands, når det kommer til salg af stormlightere. ZORR er kendt for at have gode lightere til billige priser, og har deres primære fokus på funktion. ZORR laver dermed ikke lightere med det formål, at de skal se stilede og klassiske ud, men med det formål, at man skal have en lighter, der virker, når man har brug for den. Deres stormlightere er der derfor et oplagt valg, hvis der skal tænde op i grillen eller laves udendørs bål.

   Bør jeg købe en billig stormlighter?

   Der fås mange velfungerende stormlightere til billige priser. Ofte er de dyre priser på lightere ikke ensbetydende med, de fungere bedre, men blot fordi de har et unikt design eller er lavet i et specielt materiale. Du kan derfor sagtens købe stormlightere i god kvalitet til lave priser, men skal som regel betale lidt ekstra, hvis du også ønsker, den skal have et ekstraordinært og lækkert design.

   Bestil hos en online forhandler

   Der findes naturligvis et væld af fysiske butikker, der sælger forskellige udgaver af lightere. Dog kan det blive langt nemmere for dig at finde den rette model, hvis du handler hos online forhandlere. Dette giver dig fordele som:

   • Større udvalg af stormlightere
   • Mulighed for at finde frem til den billigste pris
   • Bedre overblik over, hvad de forskellige stormlightere har af fordele
   • Mulighed for at bestille din nye lighter med blot et par få klik

    

   Alt i alt bliver det både hurtigere, nemmere og sandsynligvis også billigere, hvis du bestiller din lighter online.

   Hvilken type stormlighter er den rette for mig?

   Der kan være mange forskellige grunde til, man har behov for en stormlighter. Uanset hvad, er det vigtigt, du gør op med dig selv, hvad din lighter skal kunne klare.

   Er du eksempelvis til friluftsliv og skal have lighteren med ud i vind og vejr, jord og snavs, så kan det være en fordel for dig at købe en model i et robust materiale, der kan holde til at komme med i naturen.

   Skal du derimod blot have en lighter, der kan ligge i lommen til når du skal tænde raketter nytårsaften, kan en model i ganske almindelig plastik være lige så god for dig.

   Casper Christiansen

   Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]